Jag vet inte om jag är den enda som stör mig på detta men...när man står i kön och skall handla, så brukar i alla fall jag alltid lägga mina varor på en snygg rad med streckkoden åt rätt håll för att det ska både gå snabbare men också för att underlätta frö den stackaren som sitter där i kassan så att hon/han slipper att leta streckkod och lyfta varje vara för att leta. Jag menar helt ärligt talat hur jäkla svårt kan det vara liksom, det tar max någon minut extra men det underlättar för så många. Menar hur lätt är det om man bara kastar upp allt i en jäkla hög liksom...

Nä usch ni som slarvar så nu får ni ta lite bättre ansvar och faktiskt lägga era varor i en fin rad om inte för eran skull så för den som sitter där i kassan och för att spara lite tid åt oss som tvingas stå bakom er och vänta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är dagen som jag väntat på med lite smått skräck ;)

Idag tar jag nappen från Nova-Li på dagtid. Hon är ett sånt barn som vill ha nappen i munnen hela dagen och helst inte släppa den alls. Hon har till och med gömt nappar i sitt rum för att när jag tar dem kunna gå och hämta när hon vill ha.

Men idag hade jag bestämt att nu får det vara slut på dagarna när hon är vaken, hon får endast ha den när hon skall sova på vilan och inför natten. Det började inte jätte bra, eftersom när jag kom och hämtade henne på förskolan så hade hon precis klämt sig och hon ville ju självklart ha nappen, men jag hade inte tagit med någon napp för att nu var det liksom dags. Hon gnällde och var ledsen hela vägen hem och har varit lite små gnällig och det hjälper inte riktigt att hennes storebror tycker synd om henne och säger att det gör väll inget om hon har den en liten stund. Han tycker att jag är elak mot henne och att hon borde få ha den när hon är ledsen i alla fall. Men fick förklara för honom att det faktiskt inte är bra för tänderna med nappen och inte heller för talet så det är inte så att vi göra det för att vara elaka mot henne utan för att vi vill vara snälla mot henne.

Nu håller vi tummarna att det kommer gå bra och inte bli för jobbiga dagar.

Likes

Comments

Hej :)

Nu är jag tillbaka här, det går tyvärr långt mellan gångerna men när jag väl skriver så blir det i alla fall lite :)
Veckan har gått fort och det är redan en ny vecka och här i stan har vi påsklov. ELler ja mina får tyvärr gå på fritids och förskolan måndag till onsdag så att jag ska få något pluggat...Men det gör ingenting tyckte Melwin eftersom att det var så himla mycket roliga saker som hände på fritids denna veckan, dom skulle baka påskbakelser, leka lekar, grilla hamburgare och hoppa hoppborg m.m denna veckan.

Själv har jag precis skrivit klart en uppgift och nu börjar jag på min andra, sedan har jag lite litteratur att läsa som jag skall skriva läslogg på och sedan är jag klar med den förra kursen..Sen är det bara att ta tag i den som började förra veckan som jag redan ligger efter i, men vad skall man göra. Förhoppningsvis innan veckan är slut är jag någorlunda ikapp igen.

Jag hoppas att ni har en härlig måndag, jag var bara inne snabbt för att skriva lite och jag skall försöka skriva lite ikväll igen har några saker jag skulle vilja skriva av mig om, får se om tid ges.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka, det har varit tyst och det beror på att jag har haft praktik och det har liksom inte funnits sådär jätte mycket tid över till annat än barnen och sova de få timmar jag fått. Tyvärr var vi mycket sjuka under praktiken och jag hade ett antal dagar kvar att ta igen, detta fick jag ju göra samtidigt som jag hade en annan kurs igång. Så det har varit mer eller mindre katastrof då det kanske blivit mellan 2-4 timmars sömn. Men nu är praktiken slut och visst jag ligger en hel del efter i kursen men det skall jag allt se till att ta igen.

I söndags tog jag bilen till Göteborg där jag parkerade hos en klasskompis och tillsammans så åkte vi bil upp till Gävle för två givande innedagar. Det är så himla skönt att komma upp dit vi umgås och går ut och käkar på kvällarna och på dagarna så är vi i skolan, även om det är intensiva dagar och mycket information så ger det så himla mycket. Denna gången var en av de bättre innedagarna vi haft för det var så givande och vi fick verkligen ut mycket utav denna gången speciellt våran drama lektion som handlade om fördomar. 

I går körde vi hem och var i Göteborg vid 23 och då skulle jag köra hem. Så efter att ha hämtat post hos min bror till min pappa och tankat och gått på toa lämnade jag Göteborg vid 00.00 och kan säga att jag var så trött att jag vid flera tillfällen var nära att nicka till. Jag fick stanna längst vägen för att ta luft så jag skulle orka att köra hem sista biten. =2.00 klev jag in genom lägenheten och slocknade snabbt i sängen. 

Likes

Comments