Go kväll

Idag har vi haft Goa vänner å deras bebis här hemma,bjöd på grekiska biffar med egen gjorda klyftpotatis å tzatziki, ja givetvis något gott till kaffet blev de också.
Nellie har varit lite bättre idag men nu ikväll körde hon igång igen å bara skrek😔.
Nu en film å sen natten här hemma

Tjingeling

Likes

Comments

Ja, som rubriken led, har jag och Patrik vart på barnakuten med Nellie. För två månader sen var vi inne för första gången, då hon bara skrek, hade inte bajsat på 12 dagar. BVC sa till oss att det var helt normalt för spädbarn som helammas när vi ringde till dem, men när det gått 12 dagar och att man verkligen såg hur hon led åkte vi in till akuten. Där visade de sig att hon var förstoppad och troligen mjölkprotein allergiker. Där fick hon resulax Jag slutade äta allt med mjölk, verkligen allt.
Efter 6 veckor pratade jag med BVC som sa åt mig att börja äta som normalt igen eftersom de inte blev någon skillnad, Vi fick börja med resulax ännu en gång.
Men idag, eller det började ju redan igår kväll. Hon var inte sig själv, hon var inte glad eller någonting. Och idag kom dessa skriken, så hjärtskärande, och hon verkligen skrek av smärta. Jag och sambon åkte in till Borås barnakut där vi kom in rätt fort. Där blev hon vägd, mät och mätte POX värdet (syretsättningen). Under tiden fick vi ta urinprov och de visade ingenting, proverna var bra. Klockan 5 fick vi en tid till ultraljudsmottagningen för att kolla till tarmarna. Det visade inte något negativt heller, efter det fick vi åka hem med ytterligare mer resulax för dem kunde inget mer göra. Vi kommer få uppföljning på vår hemort.
Kram!

Likes

Comments

VAD HETER DU?
Anna
HUR GAMMAL ÄR DU?
34 år
HAR DU NÅGON FÖREBILD?
Min älskade mamma
VAD ÄR DE VÄSTA DU VET?
Falska människor & djurplågeri
VAD ÄR DET BÄSTA DU VET?
Mina barn, min sambo, nära och kära
VAD ÄR DIN STÖRSTA RÄDSLA?
Att jag ska mista något av mina barn

Jag har 3 barn som bor hos mig på heltid, Felicia (15år), Tindra (2år) och Nellie(4månader), två stycken har flyttat upp till Stockholm med sin pappa och hans flickvän, Simon(12år) och Moa(9år),
och mina två bonusbarn Jesper(8år)och Lucas(5år)som bor varannan vecka hos mig och min sambo Patrik (29år) och varannan vecka hos sin mamma. Jag och min sambo har vart tillsammans i 2 år men vi har vart vänner sen 8 år tillbaka. Hoppas ni kommer gilla min blogg, tjingeling!

Likes

Comments