Jag borde egentligen ligga ner eller göra någon konstig yoga.... sak, men istället sitter jag här och skriver om det (Jag är då så oerhört smart jag)

Igår fick jag så oerhört ont vid revbenen på vänstra sidan, det gjorde så ont att jag knappt kunde andas djupt. (Oroa er inte, jag har haft dem förut.) Så jag tänkte att en god natts sömn skulle hjälpa, visade sig att jag sov inte gott. Jag sov hemskt och vaknade trött. Men ingen smärta så allt var okej, for och fikade med en kompis. Och mitt i det trevliga kom den tillbaka och gjorde ont. Inte lika ont som igår, men jag känner av den i vissa situationer och rörelser. Jag är inte riktigt less på det, men lagom irriterad att jag ska lyckas göra något sådant.

Love and Magic

/Enma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla glada och fina människor, jag är här för att berätta hur min dag gick från ganska lugn till helt komisk.

Jag jobbade mitt sista pass innan min första del av semestern och slutade därmed klockan 08:00. De kollegor jag såg där hälsade mig glad semester och sedan därmed begav jag mig hem, jag visste att jag skulle umgås med min mormor. Jag visste inte när bara så jag körde hem och packade om en hel del och sedan var det dags att hämta mormor.
Vi åkte till Kyrkogården och skulle lägga lite blommor och plocka bort det som inte behövde vara kvar, men det fanns inte något vatten i någon kran på kyrkogården så jag fick springa till sjön nära för att blommorna skulle ha någon vatten överhuvudtaget.
Med den biten klar tog vi oss fika och pratade, hade det trevligt och bestämde att äta våfflor tillsammans så vi åkte till Coop för att handla (Vi skulle först på Ica, men det var så många bilar där att vi valde att ta Coop) och handlade det som behövdes. Medan mormor gjorde i ordning våffel smeten började jag vispa grädden, men inget hände så i slutändan kollade vi förpackningen och det visade att jag höll på att vispa mjölk. Jag höll på att falla ihop av skratt. 😂😂😂😂

Så, det här var min dag. Jag hade en underbar dag med min underbara mormor.

Love and Magic
/ Enma

Likes

Comments

Jag avslutar dagens arbetspass på ett riktigt bra sätt, med att hämta upp mormor och äta middag med henne. Bättre kan det inte bli, vi hade det trevligt tillsammans och hade en massa skratt.

Efteråt startade jag ett Harry Potter marathon, anledning: jag läste ut "Harry Potter and the Cursed Child" och blev så uppspelt att jag behövde se filmerna igen. Den var så bra att den som undrar över att läsa den ska absolut göra det! Läs den! Jag blev inte besviken över hur den var.

Under tiden som jag ser filmerna slår jag in paket för snart är det dags för morsdag (vill säga vad jag ska ge mamma, men kommer göra ett blogginlägg över tips vad man kan ge sin mamma senare) och många jag känner fyller år nu. Så, dags att slå in presenter medan Harry Potter är på skärmen 😄

Love and Magic
/ Enma

Likes

Comments

Glad påsk.... Jag vet inte om jag kan egentligen säga det, det känns konstigt att fira påsk med tanke på varför den här så kallade högtiden kom till. Det är underligt och ibland får mig att undra varför vi ens firar den här högtiden.

Det finns andra saker som är trevligare att fira. Förr hoppades jag att det skulle kunna bytas ut vissa högtider till något som inte började med otrevligheter. Men traditioner kan inte bytas upp så enkelt, traditioner är något som man av någon anledning håller i även om vissa inte alltid är bra för en. Ganska så komiskt om jag ska säga det själv.

Hade inget mer att skriva, hoppas alla har en bra dag i alla fall. Spelar ingen roll att det är påsk eller ej.

Love and Magic
/ Enma

Likes

Comments

Många tjejer gillar "Twilight", "Hunger Games" eller "50 Shades of Grey". Jag gillar "Rock Chick" som är skriven av Kristen Ashley, den är inte översatt eller välkänd som de andra. Men den här serien är en som jag ALLTID läser varje år, jag upplever varje del på nytt.

För den som vill prova på att läsa den här serien så rekommenderar jag ljudbok lika mycket som en fysisk bok, jag föredrar ljudbok av det faktum att jag kan se bättre och det känns därmed som en film. Jag har nog aldrig haft så många känslor visade på mig för en bok, min pojkvän brukar titta konstigt på mig om han såg på medan jag lyssnade.

Det roliga är att jag inser saker om mig själv varje gång och funderar hur jag hade reagerat. Sedan vill jag åka till Denver bara för att det är där allting utspelas, hela serien är i Denver och alla träffas i Denver. Jag vill se det för mig själv.

Love and Magic

/ Enma

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag ska börja med detta, men jag vill göra det medan det är fräscht!

Fy fan! Helvete vad jag är förbannad! Inte nog med att hälften av mina kollegor stressar ihjäl sig nästan så de måste till sjukan så är de nya så naiva och tror att de ska få allting serverat och att de kan välja och vraka med hur deras schema ska se ut. När de är VIKARIER! Jag vet inte om den tjänsten har ändrat sedan jag hade den, men vad jag minns så fick man inte vara petig och om man fick ett pass var man tvungen att vara snabb för annars skulle någon annan ta det ifrån en. Det är vad jag minns och även om det fick mig att bli tokig, förbannad, sönderstressad och annat hemskt så fick det mig att i alla fall få en verklighetsbild.

"Såhär ser det ut." Och det var ingen diskussion med det, sov man dåligt så sov man dåligt. Men man klev upp och jobbade i alla fall, inget snack om saken. I några fall ångrade man att man hade ljud på telefonen, men det var en helt annan historia. Vad som gör mig förbannad är att få verkar ha tänket att om man visar framfötterna och tar för sig de passen man få så kanske man i slutändan kan få en tjänst som INTE innebär att man inte kan planera sin vecka.

Jag förstår hur vikarier känner, ibland känner de sig otillräckliga och att ordinarie personal är taskig. Men ett jobb är ett jobb och klarar du inte av det så är det kanske dags för att hitta ett nytt.

Nu är jag klar med att vara arg.

Love and Magic
/Enma

Likes

Comments

Jag vet inte hur länge sedan det var jag satte mig verkligen ner och skrev något här. (egentligen är jag i sängen och skriver på min telefon, men strunt samma) och funderar över en massa saker. Hur kan man gå vidare? Går man verkligen vidare? Eller kommer man alltid sitta och undra hur det hade varit om man gjort något... det känns egentligen lönlöst att tänka på det här, jag vet. Det gör ingen bättre att undra över dessa saker nu och försöka lista ut vad man kunnat göra annorlunda.

Snön faller ner över hela byn
Täcker varje tak som gata
Mina fotspår syns inte mer
Kommer någon hitta mig?
Eller ska min vandring förbli vara ensam?

Love and Magic
/ Enma

Likes

Comments

Åh dra åt h*lvetet med allting. Den här dagen suger! Den här dagen har varit så förbannat jäkla hemsk, jag vill knappt gå in på detaljer med hur jäklig den varit. Jag kan bara säga att den här dagen varit hemskare.  Det kunde säkert varit värre, men jag vill bara att den här dagen ska över här och nu. 😖😠😡🖓👎💥💣💢☇☈⛈🌩🚫🛇☠☢☣

Likes

Comments

Det är här jag ska önska er alla god jul, sedan kommer jag nu berätta för er alla att 2017 kommer jag ha ett riktigt schema för mina sociala medier för att kunna vara mer aktiv. Jag ska skriva det här så fort som det är 2017 och jag lyckats komma på hur jag ska göra det så smidigt som möjligt för mig, men tills vidare hoppas jag att ni alla kommer ha en riktigt underbar jul.

/ Enma

Likes

Comments

Idag gjorde jag bara en sak och det var att plugga på körkortsteori, nog cyklade jag upp för att handla. Annars så pluggade jag bara och pluggade tills pojkvännen kom hem. Då bestämde jag mig för att ÄNTLIGEN köpa en ny telefon, jag har klagat på min telefon under hela sommaren och idag beställde jag äntligen ny telefon. Nu behöver jag bara vänta på den kommer hit, sedan får jag uppleva "ny telefonen" tiden också 😀

Love and Magic to you all 💜

/ Enma

Likes

Comments