Många tjejer gillar "Twilight", "Hunger Games" eller "50 Shades of Grey". Jag gillar "Rock Chick" som är skriven av Kristen Ashley, den är inte översatt eller välkänd som de andra. Men den här serien är en som jag ALLTID läser varje år, jag upplever varje del på nytt.

För den som vill prova på att läsa den här serien så rekommenderar jag ljudbok lika mycket som en fysisk bok, jag föredrar ljudbok av det faktum att jag kan se bättre och det känns därmed som en film. Jag har nog aldrig haft så många känslor visade på mig för en bok, min pojkvän brukar titta konstigt på mig om han såg på medan jag lyssnade.

Det roliga är att jag inser saker om mig själv varje gång och funderar hur jag hade reagerat. Sedan vill jag åka till Denver bara för att det är där allting utspelas, hela serien är i Denver och alla träffas i Denver. Jag vill se det för mig själv.

Love and Magic

/ Enma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag ska börja med detta, men jag vill göra det medan det är fräscht!

Fy fan! Helvete vad jag är förbannad! Inte nog med att hälften av mina kollegor stressar ihjäl sig nästan så de måste till sjukan så är de nya så naiva och tror att de ska få allting serverat och att de kan välja och vraka med hur deras schema ska se ut. När de är VIKARIER! Jag vet inte om den tjänsten har ändrat sedan jag hade den, men vad jag minns så fick man inte vara petig och om man fick ett pass var man tvungen att vara snabb för annars skulle någon annan ta det ifrån en. Det är vad jag minns och även om det fick mig att bli tokig, förbannad, sönderstressad och annat hemskt så fick det mig att i alla fall få en verklighetsbild.

"Såhär ser det ut." Och det var ingen diskussion med det, sov man dåligt så sov man dåligt. Men man klev upp och jobbade i alla fall, inget snack om saken. I några fall ångrade man att man hade ljud på telefonen, men det var en helt annan historia. Vad som gör mig förbannad är att få verkar ha tänket att om man visar framfötterna och tar för sig de passen man få så kanske man i slutändan kan få en tjänst som INTE innebär att man inte kan planera sin vecka.

Jag förstår hur vikarier känner, ibland känner de sig otillräckliga och att ordinarie personal är taskig. Men ett jobb är ett jobb och klarar du inte av det så är det kanske dags för att hitta ett nytt.

Nu är jag klar med att vara arg.

Love and Magic
/Enma

Likes

Comments

Jag vet inte hur länge sedan det var jag satte mig verkligen ner och skrev något här. (egentligen är jag i sängen och skriver på min telefon, men strunt samma) och funderar över en massa saker. Hur kan man gå vidare? Går man verkligen vidare? Eller kommer man alltid sitta och undra hur det hade varit om man gjort något... det känns egentligen lönlöst att tänka på det här, jag vet. Det gör ingen bättre att undra över dessa saker nu och försöka lista ut vad man kunnat göra annorlunda.

Snön faller ner över hela byn
Täcker varje tak som gata
Mina fotspår syns inte mer
Kommer någon hitta mig?
Eller ska min vandring förbli vara ensam?

Love and Magic
/ Enma

Likes

Comments

Åh dra åt h*lvetet med allting. Den här dagen suger! Den här dagen har varit så förbannat jäkla hemsk, jag vill knappt gå in på detaljer med hur jäklig den varit. Jag kan bara säga att den här dagen varit hemskare.  Det kunde säkert varit värre, men jag vill bara att den här dagen ska över här och nu. 😖😠😡🖓👎💥💣💢☇☈⛈🌩🚫🛇☠☢☣

Likes

Comments

Det är här jag ska önska er alla god jul, sedan kommer jag nu berätta för er alla att 2017 kommer jag ha ett riktigt schema för mina sociala medier för att kunna vara mer aktiv. Jag ska skriva det här så fort som det är 2017 och jag lyckats komma på hur jag ska göra det så smidigt som möjligt för mig, men tills vidare hoppas jag att ni alla kommer ha en riktigt underbar jul.

/ Enma

Likes

Comments

Idag gjorde jag bara en sak och det var att plugga på körkortsteori, nog cyklade jag upp för att handla. Annars så pluggade jag bara och pluggade tills pojkvännen kom hem. Då bestämde jag mig för att ÄNTLIGEN köpa en ny telefon, jag har klagat på min telefon under hela sommaren och idag beställde jag äntligen ny telefon. Nu behöver jag bara vänta på den kommer hit, sedan får jag uppleva "ny telefonen" tiden också 😀

Love and Magic to you all 💜

/ Enma

Likes

Comments

​Länge sedan jag skrev här, tur att det inte dammar här på nätet XD (Ledsen för det dåliga skämtet, jag har druckit ALLDELES för mycket kaffe idag) och mycket har hänt mig sedan jag sist skrev som var.... När det nu var.

Jag har fått ett tills vidare arbete och därmed slutat som vikarie över halva kommunen (Det kändes som det i alla fall) och jag pluggar nu för fullt för att ta körkortet, har till och med bokat intensivkurs i början av Januari så jag hoppas att det ska gå bra för mig. Sedan har det hänt små saker här och var i mitt liv, men de är saker som inte rör om min vardag än. Jag är bara säker på att jag kommer kunna ta mig igenom den här månaden precis som jag gjort med alla andra.

Nu ska jag försöka städa lite innan karln min kommer hem och tur det för att jag har lust att spela MIN musik utifrån högtalare idag ^^

Love and Magic

/Enma

Likes

Comments

God dag alla, eller rättare sagt. God kväll, jag befinner mig just nu i Stockholm och är med min pojkväns familj. Som vanligt har de två första dagarna varit lugna och nästan görolösa. Det enda som vi (förutom Svärmor) är att spela ett spel. Vill inte skriva vad det är för jag fattar inte själv att jag spelar det, jag skyller på mina svågrar och svägerska att jag nu har det. Det är helt deras fel/förtjänst. Nu ska vi alla sova innan vi åker in till stan för att gå på museum och spela spelet. Kommer vlogga museum  (om jag nu får det) och försöka vlogga annat också.

Love and Magic
/ Enma

Likes

Comments

Jag jobbar hela veckan, en helt vanlig arbetsveckan och av någon anledning är det konstigt att få sådana eftersom jag är en vikarie och sådant är inte vanligt egentligen. Vissa får hela veckor på samma ställe, men så brukar det inte vara för mig. Jag brukar få tre olika ställen på samma vecka och det är vanligt för mig.

I helgen ska jag ha en helg med min bror och det ser jag fram emot, min bror har jag semester och det betyder att jag får tid för honom. Jag ska ha en hel dag med honom, sedan träffa en massa kompisar innan jag åker på min egen semester. Det är nog min första (typ aktiga) semester, jag ser fram emot det och då ska jag åka med min pojkvän åka bort till något ställe som jag hoppas är soligare än den här veckan varit de senaste dagarna.

Påminnelse: gör klart min packing lista och därmed fixa allting till resväskan.

Love and Magic
/ Enma

Likes

Comments

​Jag vet inte om jag borde skriva det här, men jag gör det ändå för att jag känner att jag måste vara ärlig. Jag hatar att se andra som börjar efter mig med exakt samma sak komma före mig och bli betydligt bättre än mig hela tiden, det gör mig extremt deprimerad och får mig att tänka att jag aldrig kommer kunna utveckla mig. Jag vet att det här är oerhört dumt att tänka och att jag inte borde tänka såhär, men det går inte att låta bli eftersom jag lider dagligt av prestation ångest och jag vet inte nu om den verkligen heter så eller om det har ett mer fancy namn. Jag kallar det så för att då förstår de flesta vad det är som gäller, men det är alla tror mig när jag säger det eftersom jag verkar ofta så obrydd över vad som händer omkring mig. Det är inte sant. Jag är alltid medveten över när det händer att någon blir tio gånger bättre än mig och hållit på med något mindre än, egentligen ska jag vara glad för dem och uppmuntra dem att fortsätta vilket jag gör. Jag hatar bara att behöva stå på samma plats medan de glider förbi mig som om det inte var något, det är inte alltid så. Men min ångest säger åt mig att de gör allting betydligt bättre än mig och jag kommer aldrig förbättra mig om jag inte gör saker på ett helt annat sätt som kommer göra att min ångest drar ner mig längre ner i depression. 


Okej, det här var ett riktigt jävligt inlägg och jag är inte den som svär ofta på internet. Jag gör det oftare när man träffar mig och jag gillar inte det, jag försöker bli bättre. Men i alla fall så ville jag vara ärlig och verkligen berätta detta eftersom inte många vet om det här. Inte ens min pojkvän vet om det här...

Love and Magic
/Enma

Likes

Comments