Åh dra åt h*lvetet med allting. Den här dagen suger! Den här dagen har varit så förbannat jäkla hemsk, jag vill knappt gå in på detaljer med hur jäklig den varit. Jag kan bara säga att den här dagen varit hemskare.  Det kunde säkert varit värre, men jag vill bara att den här dagen ska över här och nu. 😖😠😡🖓👎💥💣💢☇☈⛈🌩🚫🛇☠☢☣

Likes

Comments

Det är här jag ska önska er alla god jul, sedan kommer jag nu berätta för er alla att 2017 kommer jag ha ett riktigt schema för mina sociala medier för att kunna vara mer aktiv. Jag ska skriva det här så fort som det är 2017 och jag lyckats komma på hur jag ska göra det så smidigt som möjligt för mig, men tills vidare hoppas jag att ni alla kommer ha en riktigt underbar jul.

/ Enma

Likes

Comments

Idag gjorde jag bara en sak och det var att plugga på körkortsteori, nog cyklade jag upp för att handla. Annars så pluggade jag bara och pluggade tills pojkvännen kom hem. Då bestämde jag mig för att ÄNTLIGEN köpa en ny telefon, jag har klagat på min telefon under hela sommaren och idag beställde jag äntligen ny telefon. Nu behöver jag bara vänta på den kommer hit, sedan får jag uppleva "ny telefonen" tiden också 😀

Love and Magic to you all 💜

/ Enma

Likes

Comments

​Länge sedan jag skrev här, tur att det inte dammar här på nätet XD (Ledsen för det dåliga skämtet, jag har druckit ALLDELES för mycket kaffe idag) och mycket har hänt mig sedan jag sist skrev som var.... När det nu var.

Jag har fått ett tills vidare arbete och därmed slutat som vikarie över halva kommunen (Det kändes som det i alla fall) och jag pluggar nu för fullt för att ta körkortet, har till och med bokat intensivkurs i början av Januari så jag hoppas att det ska gå bra för mig. Sedan har det hänt små saker här och var i mitt liv, men de är saker som inte rör om min vardag än. Jag är bara säker på att jag kommer kunna ta mig igenom den här månaden precis som jag gjort med alla andra.

Nu ska jag försöka städa lite innan karln min kommer hem och tur det för att jag har lust att spela MIN musik utifrån högtalare idag ^^

Love and Magic

/Enma

Likes

Comments

God dag alla, eller rättare sagt. God kväll, jag befinner mig just nu i Stockholm och är med min pojkväns familj. Som vanligt har de två första dagarna varit lugna och nästan görolösa. Det enda som vi (förutom Svärmor) är att spela ett spel. Vill inte skriva vad det är för jag fattar inte själv att jag spelar det, jag skyller på mina svågrar och svägerska att jag nu har det. Det är helt deras fel/förtjänst. Nu ska vi alla sova innan vi åker in till stan för att gå på museum och spela spelet. Kommer vlogga museum  (om jag nu får det) och försöka vlogga annat också.

Love and Magic
/ Enma

Likes

Comments

Jag jobbar hela veckan, en helt vanlig arbetsveckan och av någon anledning är det konstigt att få sådana eftersom jag är en vikarie och sådant är inte vanligt egentligen. Vissa får hela veckor på samma ställe, men så brukar det inte vara för mig. Jag brukar få tre olika ställen på samma vecka och det är vanligt för mig.

I helgen ska jag ha en helg med min bror och det ser jag fram emot, min bror har jag semester och det betyder att jag får tid för honom. Jag ska ha en hel dag med honom, sedan träffa en massa kompisar innan jag åker på min egen semester. Det är nog min första (typ aktiga) semester, jag ser fram emot det och då ska jag åka med min pojkvän åka bort till något ställe som jag hoppas är soligare än den här veckan varit de senaste dagarna.

Påminnelse: gör klart min packing lista och därmed fixa allting till resväskan.

Love and Magic
/ Enma

Likes

Comments

​Jag vet inte om jag borde skriva det här, men jag gör det ändå för att jag känner att jag måste vara ärlig. Jag hatar att se andra som börjar efter mig med exakt samma sak komma före mig och bli betydligt bättre än mig hela tiden, det gör mig extremt deprimerad och får mig att tänka att jag aldrig kommer kunna utveckla mig. Jag vet att det här är oerhört dumt att tänka och att jag inte borde tänka såhär, men det går inte att låta bli eftersom jag lider dagligt av prestation ångest och jag vet inte nu om den verkligen heter så eller om det har ett mer fancy namn. Jag kallar det så för att då förstår de flesta vad det är som gäller, men det är alla tror mig när jag säger det eftersom jag verkar ofta så obrydd över vad som händer omkring mig. Det är inte sant. Jag är alltid medveten över när det händer att någon blir tio gånger bättre än mig och hållit på med något mindre än, egentligen ska jag vara glad för dem och uppmuntra dem att fortsätta vilket jag gör. Jag hatar bara att behöva stå på samma plats medan de glider förbi mig som om det inte var något, det är inte alltid så. Men min ångest säger åt mig att de gör allting betydligt bättre än mig och jag kommer aldrig förbättra mig om jag inte gör saker på ett helt annat sätt som kommer göra att min ångest drar ner mig längre ner i depression. 


Okej, det här var ett riktigt jävligt inlägg och jag är inte den som svär ofta på internet. Jag gör det oftare när man träffar mig och jag gillar inte det, jag försöker bli bättre. Men i alla fall så ville jag vara ärlig och verkligen berätta detta eftersom inte många vet om det här. Inte ens min pojkvän vet om det här...

Love and Magic
/Enma

Likes

Comments

Okej, de flesta familjen har en stuga och det gäller även min familj. Men min kille har aldrig förut varit där så idag var den första, han fick för första gången besöka den lilla (den var liten sist jag var där) stora stugan och han fick sina första myggbett, han fick även träffa på bräms (vet inte om det stavas så) och om ni vet vad jag pratar om, så ja. min kille är ifrån söder. Han är mer van med fästingar än bräms xD

Love and Magic
/ Enma

Likes

Comments

Jag studerar körkortsteori i över fyra timmar i streck och kan säkert säga att jag är stolt över min instats idag, jag trodde inte jag skulle klara utav det. I början trodde jag att jag aldrig skulle klara utav det, men nu har jag gjort det och kan med säkerhet klara utav betydligt fler timmar om jag bara lägger manken till.


Sedan så har jag renskrivit klart Doktor Sne för andra gången, det känns riktigt skönt. Nu ska jag bara skicka till @Reirei så hon får läsa dem för att sedan fortsätta skrivandet på den. Jag har verkligen gjort mycket och det känns riktigt bra för mig just nu.

Likes

Comments

Underligt kan jag säga att jag haft en hel dag utan att skriva på någon roman, jag har istället fikat med kompisar, varit på möte och haft en filmkväll där vi såg båda pitch perfect filmerna. Det var riktigt trevligt och nu sitter jag och ser ettan igen xD

Men under tiden så har jag pluggat på körkortsteori och det går trögt, jag ska inte förneka det. Men jag ska inte ge upp! Jag ska ge mitt allt att lyckas med det. Det här ska bli bra.

Love and Magic
/ Enma

Likes

Comments