Tog en sista tur med moppen för i år, väldigt kallt men så kul. Sedan blev det att åka hem och mysa med katterna i värmen.

Åt lunch med mamma innan min tid på BUP i onsdags. Samtalet gick väl helt okej och även vägningen. Försöker fokusera på dom logiska tankarna, jag ska gå upp i vikt för att bli frisk, för att komma upp i normalvikt igen och för att bli fri från ätstörningen.

Likes

Comments

​"Hold your head up high and this pain will go away. Somehow, somewhere, just try. You're living in the dark where no one can see your tears. Just hold your head up high."

Likes

Comments

Under veckan har jag både fotat och tränat skytte. Bilderna blev jag faktiskt väldigt nöjd med, lekte lite med olika vinklar & ljus. Skytten har också gått väldigt bra. Senast jag tränade var i februari så trots att jag tappat styrkan i kroppen så ligger jag ändå på någorlunda höga resultat!

Helgen har mestadels inneburit älgjakt, plugg och mys med vår nya lille katt. ❤

Imorgon är det måndag igen! Ny skolvecka, mer plugg och lite skytteträning på det. På onsdag ska jag både till skolkuratorn och BUP, inte pepp alls.., men det ska väl gå bra.

Glöm inte att följa mig på instagram! enlivstidikrig heter jag där ❤

Likes

Comments

internationella dagen för psykisk hälsa.

Så viktig dag. För att sprida kunskap, skapa förståelse och bryta tabun kring den psykiska ohälsan.

Psykisk ohälsa bland unga fortsätter att öka. Mer än 300 miljoner av jordens befolkning lider av depression. Psykisk ohälsa är en av dom vanligaste orsakerna till sjukskrivning.

Trots detta finns det så lite kunskap i samhället. Det satsas alldeles för lite pengar på att den mentala hälsan ska bli bättre. Det är väldigt få politiker som arbetar med just detta, varför? Det kan ju drabba vem som helst, när som helst.

keep fighting ❤❤

Likes

Comments

Det blev lite fotande igår då morgonljuset var så fint! Några kossor fick agera modeller i motljuset, kul att dom stod nära vägen så jag kunde få lite närbilder också.

Har inte varit så bra kompis med kameran på det senaste. Kameran blev lagd på hyllan när motivationen var som bortblåst och under den tiden hann jag glömma bort lite hur inställningarna funkar, men helgens bilder blev helt okej ändå. Försöker hitta tillbaka till motivationen men det är svårt då vädret väldigt sällan är på min sida.

Likes

Comments

Tjo!
Fixade en blogg i ett försök om att få ut mina tankar i form av text. Här kan alltså komma upp dom mest random tankarna som finns eller lite längre texter om livet å allt därtill.

En hel del av min kreativa sida kommer nog att få flöda ut här på bloggen också. Bland annat foto och bakning.

Så det här är alltså jag. 16år, ginger & hårdrockare.

Likes

Comments