Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

// bild 1: sommar feelings back, bild två: en shake från mitt o Nells pass igår på frisisk //

Hej iallafall, nu ligger jag här i sängen halvt nyvaken vaknade typ för tio ish. Men idag så hade ja lite inbokat men det blev inget av det så idag kommer jag bara chilla hemma vilket är skönt, fixa mig för att de är nice oså, kanske se på nån film men de lär nog bli att jag fasnar framför youtube istället typiskt mig.... Haha.
Men igår var ja o tränade försökt göra det mycket nu ett tag, fit lifestyle. Haha nej men det är kul och ni vet hur mycket jag älskar o träna.
Vi hörs senare under dagen!!
Men har en fråga bara, ställ massa frågor etc som jag kan svara på i ett annat inlägg och temat är " kärlek" så skriv massa frågor så ska jag försöka svara på dessa!!

Kramisar

Likes

Comments

Citatet där uppe är bara en liten symbol, vissa stunder kan man känna så, vissa kanske mer vissa kanske mindre.

Att vuxna inte tar vi tonåringar på mer allvar kan jag tycka är sjukt, de vet inte vad vi tacklas med varje dag vad vi går i genom men som sagt hur jobbigt vi kan ha det. Vi tonåringar varje dag utsätts för skönhetshets vi måste se ut på ett visst sätt för att passa in i normen som snygg annars funkar man bara inte. Man måste prestera bra iskolan, att man har skit många vänner, är glad, positiv, vara duktig i allt. Alltid ska man prestera, man allt funkar inte så till slut när alla vuxna sätter FÖR höga krav, och inte tänker på vad det kan leda till kommer att de me sannolikhet att eskalera.
Som ni nu tänker , alltså tonåringar har inte alls det jobbigt.. Men alltså tänk efter, det är vi som tillbringar all vår tid tex på sociala medier, alltid måste vara på topp. Tänk det är inte alltid så enkelt.
Alla måste tänka att i alla längden går det inte till slut.
Jag kan inte vara bra iskolan, ha skit många vänner, vara glad, positiv, snygg hela tiden, perfekta kroppen. Fattar ni det går inte o leva upp till alla dessa krav samhället o de vuxna ger oss. Vi tonåringar lever i en sån värld där vi ska göra det. Men tänk det går inte alltid.
Jag tycker alla ska ta sig en tankeställare och tänka på vad vi egentligen går i genom....

Kramisar

Likes

Comments

// detta är lite av vad dagen har haft o bjuda på hitlis, lite creps me Elin svin gott, sen träning på Friskis me Nellie o i kväll blir de myskväll me mina tjejer //

Likes

Comments

Detta var den mest hektiska dagen jag varit med om ever. Jobbigaste men endå sjukt kul typ, började med 10-16 att stå på elmia o dela ut broschyrer vilket var jobbigt eftersom man fick sjukt ont i benen o ryggen snabbt, efter det ytligare träning 4 h cheer. Men som sagt vi kom inte in i salen så vi körde ute, vilket var svin kallt o mina ben värkte men iaf. Gott ish, nu har jag tvättat håret fräääsh. Och imån blir det mycket inplanerat som att bruncha me en kompis, gymma, sova över me lite tjejer. Puss

Kramisar

// första bilderna från morgonen o elmia, sista från kvällen från cheer , leka orten ish går bra //

Likes

Comments