Nu är det så att jag tänkt på. olika personer inom mig. Vem är jag liksom med min familj? vem är jag med mina vänner? Men mest vem är jag när jag är själv?

Det är så att jag har börjat rita tjejer. Ja du läste rätt tjejer. Jag gillar att rita och har försökt länge att hitta min egen personliga stil. Nu har jag i stort sätt ritat samma tjej i alla mina böcker och jag ser ett mönster. Sen helt plötsligt slog det mig. ( som en riktgt jävla hård bitch-slap ) den här tjejen är min alter-ego. Helt ärligt hade jag väldigt tråkig på matten och det var då jag fick denna bitch-slap, men it makes sense. för hon är verkligen mitt alter-ego. till exempel när jag är confident eller väldigt nöjd med hur jag ser ut, ser jag en annan tjej i segeln. Det här ser jag i denna tjej. Självklart tänker jag på Beyonce när jag tänker alter-ego, så jag tyckte att hon behövde ett namn.

Helt ärligt tog det lite tid, men denna matte lektion var den tråkigaste jag haft. ( och jag älskar matte ) säg hej till MITT alter-ego.

OCEAN WRIGHT.

hennes namn är inspirerad av havet ( ocean ) och kreativitet. Wright är ett sätt jag försöker säga Write men "havet skriver" är inte ett så fint, så jag la ett "gh" i det så det skulle se en aning snyggare ut. plus det har mer än en mening. Wright står för, Skriva, Rita, ta bilder basicallly min kreativia sida. Men bortsätt från hennes namn och hur jag är hon ser ut. är hon speciell. För hon har inte ett ansikte hon ser alltid olika ut. Men mest av allt är hon alltid sig själv hur hon än mår.

Ocean Wright kommer fram när jag är med Wikipedia ( min bästa vän om du missat förra inlägget, vilket du förmodligen gjorde ) hon kommer fram när den där speciella låten spelar på radion. Men mest av allt lyser hon som allra mest när jag är som gladast. Ocean Wright är speciell, hon har alltid varit med mig bara att jag nu har lärt känna henne. Hon är mig, lika så är jag henne.

Det var allt för mig. Tack för du läst ( om du läst )

// en Människa i en LITEN lägenhet. Until next time, hitta ditt egna alter-ego. hälsa henne/han välkommen lär känna den för den kan vara med dig hela ditt liv. men glöm inte heller att först lära känna dig själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag i mitt senaste inlägg avslutade, kom jag på att jag aldrig riktigt berättade vem det är som sitter bakom datorskärmen.

WELL.....

Det är en tjej, en tjej som har det lite jobbigt i livet och planerar att skapa en blogg för att kunna `express herself` utan att känna sig utpekad eller nertryckt. Med det sagt kommer jag inte ge ut personligt information. som typ vad jag heter eller i vilken lägenhet jag bor i. jag kommer hitta på namn för mina vänner eller släktingar o.s.v

(( Om ni - den ända personen som läser- inte förstått så fick jag denna ide av en bok, Zoe Sugg, Girl Online. ))

Men om man bortser det, i detta blogg inlägget sitter jag framför mina föräldrars dator för min dator har valt att dö. Yup den vill inte kommunicera med mig. Det betyder bara en sak, En NY dator. åh gud jag är så exalterad äntligen. jag har haft samma gamla dator så länge jag kan komma ihåg. Självklart som vilka föräldrar som helst vägrar de slänga den även om jag försöker få de att förstå.

- Den är paj, man kan inte gå in på den!

Hur som helst är otroligt glad. Vad mer händer. Juste jag är sjuk, helt ärligt inte det bästa tillfället med tanke på att alla mina lärare har valt att lägga alla läxor och prov till nästa vecka, vilket betyder att de går igenom ALLT och jag sitter hemma och rullar mina tummar. Jag missar så otroligt mycket bara genom att sitta här. men imorgon måste jag gå. Dock kommer jag sitta där och inte förstå något de pratar om.

Sånt är livet, I guess.

Min bästa vän. vad ska vi kalla henne, hmmm hon är smart, nej hon är supersmart. man får all möjlig information från henne, vi kallar henne Wikipedia. Det blir asbra. hur som helst hon fyller år jätte snart, och den presenten jag köpt till henne är stor men hon behöver något mer, problemet är att det jag köpt var ganska dyrt. Jag köpte ett kamerastativ och ett halsband. men det känns som om jag vill köpa något mer. vad vet jag inte. Jag hoppas verkligen att jag listar ut det fort för hon fyller år riktigt snart. Struggles, hahah.

Tack för idag. kom ihåg, livet har sina nergångar men det gäller att du tar de som en övning för att bygga upp ditt självförtroende.

// En Människa i En LITEN värld

Likes

Comments

Tankar något som alltid följer mig. Nej, tankar något som följer alla.

Kommer jag någonsin få mer än 5 vänner? kommer jag bli accepterad som en glad person? Eller är det bara vilka kläder jag har på mig som avgör vem jag får vara med? vad är det med denna konstiga värld? Det ända sättet jag glömmer bort mig, det ända sättet jag kommer till en annan värld, en rolig värld. En värld utan drama, en värld utan alla blickar, serier, det är svaret, serier. Problemet är bara att det är en "falsk" värld, en sådan som inte finns.

Jag önskar att jag kunde ta av mig de där märkes-kläderna och visa mitt inre jag utan att bli dömd. Ah juste som om det skulle göra någon skillnad. Så länge jag hoppar runt och beter mig som ett barn får jag blickar. Vet du vad, jag får blickar vad jag än gör. Det spelar ingen roll, jag behöver bara bli som "de". De som jag inte gillar, de där coola steriotyperna. Kanske jag kan lära mig att sminka mig, jag kan börja prata som de. Nej jag kan förändra hela mitt beteende bara för att få de att gilla mig.

Men... vill jag verkligen vara som de? vill jag bli den tjejen som försvinner ett sommarlov och kommer tillbaka "snygg"? Vad vill jag? Hur vill jag att mitt liv ska vara? hur vill jag gå? Ska jag gå på den vänskapen som håller i all framtid eller ska jag gå på en vänskapen som får min skolgång att verka spännande? hur gör jag?

........................De fem vännerna jag har, har jag haft så länge, det kanske är bra att hålla de nära mig. Jag kanske borde låta varje vän komma då den rätta tiden kommer? Låta en ny vän komma och hålla den nära. Jag behöver inte bli populär, jag behöver inte ändra mig. Jag mår bra. Jag har 5 vänner, 5 vänner som är min vän för den jag är. Det är väll bättre än att ha 20 vänner vart av bara en av de är min riktiga vän..... Dock har jag ett annat problem, hur ska jag göra med min kropp. hur mycket jag än tränar blir den aldrig så som jag vill. Vad är det med mig??

Tankar något som följer ALLA, man tror att man har lösningen till en, men så helt från ingenstans kommer nästa upp. Allt detta är verkliga problem inte bara i mitt liv, men säkert i flera andra.

Hej! hoppas att du som läste detta gillade mitt första blogg inlägg. Till nästa gång, låt inte världen eller tankarna komma ifrån vem du verkligen är.

// En människa i en liten värld

Likes

Comments