Då va julen äntligen här, men den kommer gå undan lika snabbt igen.

Men mys så länge de vara, njut så mycket du kan för de är 365 dagar kvar till nästa jul.

Själv är jag påväg till Halmstad för att fira jul med min kusin och morbror och moster :)


Så god jul på er :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jahap då har man fått reda på resultaten av magnetröntgen jag gjorde igår... det ser ikke ljusr ut. Det va värre än vad vi trodde mycket i benet va skadat minisken och lite häl sena och även korsbandet va av! halleluja

Så nu är jag påväg till sjukhuset igen för att uppgradera mitt fina ställning på benet, inte nog med det jag ska operas på tisdag även ta nånting som jag verkligen hatar... jag ska ta en spruta varje dag i en månad... fyfan!!

Men ja ny storm påväg denna gången heter Sven, snyggt namn!

Likes

Comments

jag har inte skrevit på ett tag men kommer en liten uppdatering.

I lördags va jag på öppet hus på Skolan jag va guide. Fast kollade istället på min klass och tvåornas föreställning, min grupp kunde inte för dem skulle jobba.

Efter öppet hus så åkte jag mamma till söder och de va där allt förändrades.

Jag trillade och benet knakade till och gjorde ont, personalen ringde ambulansen så dem kom och körde mig till akuten. Jag fick ligga där och under tiden så blev jag upp passad av en asiat han va snäll, sen kom doktorn och förklarade mer. sen åkte jag till rönken jag blev dit skjutsad av en snäll utlänning. Sen tog den rönken bilder på mitt Knä och sen blev jag tillbaka skjutsad till salen på ortopeden, sen efter en stund kom doktorn för att ta ut vädska i benet, men innan de så tvättade asiaten mitt knä med nåtr gult medel.

Asså fyfan för prutan... de gjorde så ont!! men jag överlevde och nu har jag sånt ben skydd grej och går i kryckor, fan de värsta som har hänt.. just nu gör de ont men har smärtstilland, men har ont i händerna jag har tränings verk i mage och armar så detta är en fin träning samtidigt som den är grymt jobbigt.

man blir Depp och nu ska jag va hemma hela denna veckan sen får jag åka taxi till skolan i två veckor!! får se hur jag klarar de :)

Likes

Comments

Här kommer lite kort om mitt lov! umgåtts med pojkvän och kollat lägenheter!


Imorgon är de skolan igen efter en veckas lov. Jag har inte gjort så mycket mer än att ha varit med min pojkvän och Elin och några andra, sen har jag hjälp till att stäDa huset inför visningen idag och kollat på radhus i Ödåkra.

Så idag efter vi hade kollat på tre olika radhus så hittade pappa och Mamma vars ett dem ville ha, båda är lika invändigt så men ena har större tomt och själva inredningen är olika. Annars är dem grymt fina och jag hoppas dem får dem och att nån vill köpa huset snart, jag vill bara flytta så vi kommer på plats.

Vi har även delat in olika saker vi ska ha hos vem och vi va på Ikea och åt så passade vi på att kolla sängar, jag vet redan vad jag ska ha hos pappa.

Jag längtar!! de va om mitt lov, hoppas ni har haft del lika trevligt!

här är en syn om mitt rum just nu så tomt :(Likes

Comments

Igår såg jag en grymt bra pjäs där mina fina klasskamrater va med Rasmus och Pontus!

Äntligen så är de lov!! efter gårdagens sista lektion så stack jag och Zazza till Väla med min pojkvän! efter de kom Elin och hämtade mig på Väla så körde hon mig till Fredriksdal!

pjäsen var underbar både Pontus och Rasmus va grymt duktiga! teatern va sån mysig utomhus teatwr som man gick till olika ställen och fick följa resan! även SvT va där och filma haha!

Här kommer lite bilder!
Likes

Comments

Nu är mitt lov planerat!!

jag och Elin ska va med i en zoombie film zoon 261 Vi ska va zoombiestatister sjukt spännande!
Vi ska va där 03.00 innan inspelnings dagen sen arbeta till 18-19 på kvällen. Jobb jobb :D

Har även beställt min studentmössa nu :D Wii äntligen!

nä nu Blir de avkoppling i badet och sen göra mig redo för sista dagen innan lovet :D

Likes

Comments

Snart lov!!

fast än är de torsdag... jag går runder på knuta som ett fån! fast de är ändå rätt intressant att se folk och deras stil! har man tråkigt så spekulerar man alla på knutan.

Är rätt trött efter gårdagens mössprovning så i morse va de en plåga att gå upp och gå till skolan... hade många tankar om att stanna hemma, men drog till skolan ändå.

Känns skönt att de är fredag imorgon och sen lov! längtar!!

Likes

Comments

Dagen började halv dåligt men slutade med att de vände och jag blev så glad!!

Dagen började med teater, jag och Rasmus övade in vår lills fina gravida pjäs som faktist blev bra!

Sen va de lunch åh den maten har vi inte haft på länge. De va spagetti och köttfärsås gahh älskar den maten k skolan. Vi hade vår mentors tid och sen svenska.

På svenskan ska jag skriva om Johnny Depp, fick reda på att min redovisning klarade A kriterierna!! och jag ligger på B/C i svenska (skryt jag vet) men blev så GLAD!!!

Efter Svenska va de dans! när dansen va slut hade jag 10 min rast med att byta om och hinna till min lektion och de va matte...Men fick reda på att istället för att göra np får jag göra små prov istället!! Wii

Nu kl 18.00 är de dags för bowling!! sen är det att andas ut och pusta ut!

Likes

Comments

Efter en mysig helg så va det dags att upp tidigt och fixa rummet!

Med hjälp av älskIng så blev rummet klar! snyggt och perfekt! lite tomt bara men men:) så efter några timmars slit är det dags för avslappning!

Körde även hem pojkvännen! Så nu ett glas black Tower och Skype eller en bra film så säger vi godnatt för denn helgen!

Bara en vecka kvar innan lov!! ;D

Likes

Comments

Fredag som de va igår så hade vi riktigt mys jag och min pojkvän, mycket gott till en skräckfilm.

Idag så har vi städat och packat ner mer saker i kartonger och fixat och så, snart närmar det sig till att fotografera huset som blir på torsdag. Åt även tacoa som de va länge sen såå gottis!

Jag hittade min gammla dator och hittade mina gammla bilder, vilka minnen. Nu blir det mys igen och vi såg niles city och nu world war Z!!


fredagsmys!

Likes

Comments