Header
View tracker

Tillbaka blick till gårdagen då vi kom hem efter en dag i bowlinghallen och bestämde oss för att fika med vaniljsemlor - jätte gott verkligen. Gillar inte semlor med mandelmassa så dessa blev helt perfekta.

Just nu är jag påväg hem och ska fira bror min som fyller 17 år dag.

Ha en bra dag! Kramar från mig!

Likes

Comments

Det är fredag och jag är ledig - när hände det senast? Känns jätte bra att det snart är helg, dock så känner jag, att jag, har tusen olika tankar och känslor som bara susar omkring i huvudet på mig. Det är jätte svårt att sätta ord på mina tankar för jag får liksom inte riktigt grepp om dem, och det känns så konstigt - känslan av att veta att man tänker, men samtidigt inte riktigt veta vad det är man tänker på, eller vad exakt som gör att man känner som man känner. Förstår ni hur jag menar? Mitt huvud är rena rama kaoset.

Eftersom jag är ledig idag tänker jag fixa det här, ta hand om mig själv lite gran och göra en mental avslappning. Funderar även på om jag ska göra en dubbel avslappning - alltså först köra en muskel avslappning och efter det gå lite djupare in i avslappningen genom att köra den mentala. Tror nog det kan bli så.

Ta hand om er! Kramar från mig!

// Bild från Tumblr

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Gissa var jag är någonstans - i skolan, på en söndag! Japp, ni läste rätt. Det känns så konstigt att vara här idag, utan en massa folk, utan en massa prat och skratt. Det är så tomt och helt ärligt riktigt creepy - hoppar till så fort det börjar knarra någonstans haha. Sånt som händer när världens mest lättskrämda människa sitter själv i, åtminstone vad jag tror en tom skola, dock är det ju ett universitet så det kan ju hända att det finns fler studenter här idag. Men på min våning är jag helt själv fram tills dess att min grupp kommer - vi har några små saker att fixa inför redovisningen på CNEMA imorgon.

Senare idag ska jag dock köra lite bowling, så det längtar jag till. Vi skulle egentligen gjort det igår, men tyvärr så blev det inte av. Så trots att jag måste vara i skolan på en söndag och helst av allt hade velat vara hemma, känns det som en helt okej dag ändå. 

Ha det bra hörni! Kramar från mig!

Likes

Comments

Fredag den trettonde brukar vara en otursdag för dem flesta, men för mig är det faktiskt tvärtom. Jag brukar ha som mest tur under dem här dagarna, ingen aning om varför - kanske är det min inställning till dagen som gör att oturen håller sig borta, eller så kan det bero på att nr 13 är ett av mina turnummer. Oavsett vilket så har jag alltid sett fredag den trettonde som en tur dag och idag är inget undantag.

Under morgonen har jag befunnit mig i en av dem största biosalarna på CNEMA, för att kolla så att all teknik fungerar som den ska, inför redovisningen på måndag. Riktigt kul att hänga i en stor biosal hela morgonen, det är liksom inte något man gör varje dag precis. Det är inte heller varje dag man lägger sig helt raklång på biosalens golv - fråga inte varför - och springer fram och tillbaka för att kolla så att ljudet hörs bra och inte låtar burkit haha.

Alldeles strax ska jag återigen bege mig mot stan för att jobba från 15-21, men efter det kan helgen äntligen ta sin början. Ha en fin fredag den trettonde hörni, så hörs och ses vi snart! Kramar från mig!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Universitetet har verkligen tagit upp all min vakna tid nu dem senaste dagarna. Det är alltid i slutet eller i början av en termin som all den tid man trodde sig ha helt plötsligt försvinner - eller iallafall när det kommer till min utbildning. Dock är det riktigt skönt att vara tillbaka i skolan igen och göra något vettigt, känns som att det enda jag gjort under min ledighet är att titta på serier, vilket kan vara roligt, men också väldigt tröttsamt efter ett tag - har blivit så sällskapssjuk så det finns inte haha.

En annan anledning till att det känns bra att vara tillbaka i skolan beror på att jag inte får lika mycket tid till att tänka på annat än just skolan. Har av någon anledning tappat fotfästet lite när det kommer till att tänka positivt - men jag jobbar på det. I`m not weird, I am limited edition helt enkelt. Dem negativa och tråkiga tankegångarna som tagit min koncentration de senaste dagarna får helt enkelt se upp, för jag är bra precis som jag är och min vänskap är inte mindre värd än någon annans!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu på morgonen kände jag ett stort behov av att koppla av en stund och bara koppla bort. Jag rullade därför ut yoga mattan i vardagsrummet, hämtade min dator och satte igång Lars-Eric Uneståhls avspännings CD - det var dags för en muskel avspänning.

Jag har verkligen glömt bort hur skönt det är med dem här avspännings rutinerna. Hur skönt det är att bara slappna av, fokusera på en muskel i taget, tills var och en av dem, är helt avslappnade. Det ska bli så underbart att göra dem här mentala/ muskel avspännings övningarna till en rutin igen. Har verkligen saknat dem.

Nu är det dags att göra lunch för min del. Ha det bra fina ni! Kramar från mig!

Likes

Comments

Varje söndag ser sjävklart inte likadan ut - ibland jobbar jag eller har andra planer. Men så fort en söndag blir helt ledig tenderar jag att, mer eller mindre, gå efter någon slags rutin. En rutin som innefattar att ta det lugnt, ladda om och bara vara.

1. Det första jag brukar göra när jag vaknar på morgonen är att checka telefonen så att jag inte fått något viktigt meddelande under natten - dem flesta, inte alla, men dem flesta, av mina vänner är nämligen nattugglor. När det är gjort har jag som vana att stänga av WiFi på telefonen för att slippa få notiser från olika sociala medier. På det sättet får jag lite tid ifrån sociala medier, samtidigt som jag får lite tid för mig själv. Skulle någon ändå behöva nå mig finns jag ju alltid tillgänglig via samtal eller sms.

2. Det andra jag brukar göra är att sätta igång en spellista på Spotify som heter Productive Morning. En lista som enligt mig är perfekt när man vill fokusera på nuet och bara vara en stund - då listan är full av många rent instrumentala låtar som verkligen höjer humöret och rensar tankarna. Min favorit låt är nog Embers med Tracey Chattaway.

Medan jag lyssnar brukar jag sakta göra mig i ordning. Idag blev det mysisbyxor och favorit mys tröjan som kom fram ur garderoben.

3. Dags för promenix med Smulan innan det blir en lugn trevlig frukost med familjen min.

4. Hade det varit lördag hade jag satt igång med ett träningspass, men eftersom att det är söndag får jag ibland för mig att göra en ansiktsmask - händer dock inte speciellt ofta - innan jag sätter mig ner med en serie eller riktigt bra bok. Idag blev det faktiskt serierna som vann - att det är The O.C jag tittar på är kanske ingen överraskning. Efter det sätter jag igång telefonens WiFi igen och fortsätter min dag med vad helst jag känner för.

Likes

Comments

Dagens humör: Trött och sötsugen.

Dagens borde: Resa mig upp en längre stund från min plats på golvet i protest mot mensvärken som bestämt sig för att besegra mig idag.

Dagens frisyr: En söt liten knut på huvudet.

Dagens smink: Idag kör jag på en väldigt naturlig look, vilket betyder att jag inte ens varit i närheten av mitt smink idag.

Dagens planer: Nu har större delen av dagen passerat, men planerna för kvällen är att äta hemmagjorda räkbomber... och serie tittande... mycket serie tittande.

Dagens materiella vill ha: Den där urgulliga pyjamas tröjan från Cubus som jag antagligen kommer bo i under vintersäsongen.

Likes

Comments