Header

Godmorgon måndag!

"Be a rainbow for somebody´s cloud" - ennu ett citat från Tumblr som väcker mycket tankar. Ibland behöver man bara säga hej och ge någon ett stort brett leende så har de mörka molnen i hjärta och själ skingrats en aning. Att visa att man finns där, att man bryr sig och att man fortsätter säga hur mycket personen i ditt liv betyder för en, trots att man varit vänner i nästan 5-10 år, och tror att det är självklart, är så extremt viktigt!

Alla berättar inte hur de mår. Alla berättar inte att det känns jobbigt - så ta hand om varandra och vara uppmärksamma på om några mörka moln har samlats och gör ditt bästa för att hjälpa till att göra det bättre igen.

Kramar. Ha en fortsatt fin måndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

"Happiness blooms from within" Ett citat jag hittade på tumblr och liksom fastnade för. En påminnelse om att det är lika viktigt att ta hand om sitt inre som att ta hand om sitt yttre. Ta hand om varandra och Glad påsk på er!

Kramar

Likes

Comments

Out of sight, out of mind - det är lite så jag känner just nu. Har bockat av min att göra lista hela dagen i princip och det känns så skönt att äntligen få lite ordning och reda. Min hjärna är fortfarande kaos, men det är en sorts kaos jag har kontroll över. Har på senare tid märkt att kontroll är något som är väldigt viktigt för mig, utan kontroll över saker som ska göras eller kontroll över vad som försegår rent tankemässigt får jag lätt problem att ta mig framåt. Jag fastnar och står liksom kvar och stampar mig djupare och djupare i leran, utan att veta hur jag ska ta mig upp. Känner nästan att jag behöver lära mig själv hur jag fungerar egentligen, för om jag ska vara helt ärlig är det ingen enkel uppgift. Om jag lär mig att känna igen tecken eller beteendemönster hos mig själv kanske jag kan hindra eller hjälpa mig själv att bearbeta kaoset av tankar innan dem vänder till något negativt - eller är det långsökt att tänka så? Jag vet inte, vi får se helt enkelt.

//Bilder lånade från Tumblr

Likes

Comments

Hej på er, det var länge sen!

Just nu sitter jag i skolan - medan skolans festerier spelar hög musik i högtalarna - och gör lite förberedelser inför måndagens gruppmöte, vi har nämligen satt igång ett nytt projekt just nu där jag är projektledare - jätte spännande. Försöker få ihop ett protokoll där det står vad vi behöver prata om och vad som behöver göras så att vi kan sätta upp mål och milstolpar.

Om en timme eller så ska jag börja röra mig mot stan och träffa en kompis jag inte träffat sedan minst två månader tillbaka, får se om det blir en fika kanske.

Men så härligt med helg hörni. Ha en fin fredag! Kram på er!

Likes

Comments

Här hemma görs det våfflor - trots att våffeldagen var igår - och självklart ska alla, stora som små, få vara med. Kunde verkligen inte låta bli att springa ifrån våfflorna en stund för att hämta kameran när jag såg hur hon glatt och fint hon satt och väntade på godsaker - bästa lilla vovven!

Kram på er!

Bästa Smulan! <3

Likes

Comments

Godmorgon fina ni!

Idag är det lördag - om ni inte redan visste det - och det är mycket som står på schemat. Först och främst är det morgonträning som gäller, innan det är dags att göra sig i ordning, äta någon god frukost - jag tänker mig typ yoghurt med bär och baguetter kanske, vi får se - och sen blir det förhoppningsvis lite hemtenta skrivande innan det är dags för ett jobbpass från 14-19. En fullspäckad dag, men det ska gå - tur jag är så envis och inte ger upp så lätt när det är mycket jag vill och måste göra.

Ha en jätte fin dag hörni så hörs och ses vi snart! Kramar från mig!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hur är det med er?

Med mig är det ganska bra, gick ut och åt med två vänner och hade det allmänt trevligt igår kväll - fick till och med se en av vännernas nya hus som hon precis flyttat in i. 20 år och har hus - där lyckades du bra du vännen!

Nu sitter jag med min frukost framför datorn och här tänkte jag sitta en stund - idag är det nämligen inte mycket annat än hemtenta skrivande som gäller. Jag kan, jag vill och jag klarar det här är mitt mantra idag.

Ha det fint alla! Kramar från mig!

Likes

Comments

Åh vad jag längtar till lite varmare väder - det är nog en av de få gånger ni faktiskt kommer få höra mig säga det, då jag brukar vara väldigt känslig för värme - så att jag får börja använda denna:

Tror den kan bli en riktig favorit nu i sommar, har liksom redan blivit kär i den.

Njut av dagen så mycket det bara går hörni. Ha det bra! Kram på er!

Likes

Comments

Har jag någonsin nämnt för er hur mycket jag älskar blommor, tror inte det va? Just nu står dessa rosor och sprider vår känslor i mitt rum. Vår känslor och blommor - svårt att hitta en bättre kombo så här års. Blir så glad i själen av blommor!

Ha det fint! Kram!

Likes

Comments