Header

Efter en lång dag känns det lite extra skönt att äntligen vara påväg hem igen. Nu blir det mat och lugn och ro. Imorgon blir det pitch och studiebesök hos P4 här i Norrköping.

Kram på er!

Likes

Comments

Åh så var det söndag igen. Varför går alltid helgerna så läskigt fort? Idag har jag mycket att göra, eller egentligen inte så jätte mycket, men eftersom jag inte får ordning på manuset till pitchen imorgon känns det väldigt mycket. Vi håller nämligen på med en audio dokumentär i skolan just nu, och kommer ha en gäst från P4 som sitter med och lyssnar när vi pitchar våra idéer imorgon - känner att jag börjar bli nervös, big time. Eftersom jag jobbar från 14-19 idag också, skulle det kännas bäst att fixa manuset nu, men eftersom perfektionisten i mig har trätt fram har det blivit en aning svårare. Dock vet jag precis vad jag vill att vi ska säga imorgon, det är bara det att jag inte lyckas formulera om från punktform till en flytande text haha. Önska mig lycka till hörni.

Ha det bäst! Kramar från mig!

Likes

Comments

Det är lördag och ni alla vet vad det betyder - mellofest. Ingen stress och ingen press. Bara lugn och ro och så lite skratt så klart.

Ha en fin kväll! Kram!

Likes

Comments

Hej fina ni och godmorgon på er!

Solen skiner och fåglarna kvittrar idag - underbart om ni frågar mig. Ska snart göra mig redo för en powerwalk, men tänkte bara fråga er en sak innan jag knyter på mig skorna. Skulle ni vilja se en Q&A här på bloggen? Veta lite mer om mig kanske? För isåfall kan jag börja leta lite frågor att svara på, men ni är självklart välkomna med era egna frågor - om ni skulle ha några det vill säga. Det skulle vara jätte roligt.

Nu ska jag ge mig ut i det fina vädret. Ha det bäst! Kramar från mig!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Sovit gott?

Jag har iallafall sovit jätte bra och återigen börjat dagen med sovmorgon. Idag är det en resa med tåg till Stockholm som står på schemat - ska på studiebesök på radiohuset i Stockholm och träffa några personer där som ska vissa oss runt och så. Jätte taggad! Dock är jag lite nervös. När jag vaknade imorse vaknade jag nämligen upp till detta:

Hoppas verkligen mitt tåg INTE är försenat idag - än så länge står det att tåget ska gå precis som vanligt, så jag håller tummarna.

Ha det bra fina ni! Kramar från mig!

Likes

Comments

Får så dåligt samvete att jag ibland glömmer bort hur fina människor jag har i mitt liv. Människor som frågar hur jag mår, vad jag gör och som då och då ber mig att uppdatera om vad som händer. Vi kanske inte pratar varje dag, inte träffas särskilt ofta, men att ni finns där - mentalt eller fysiskt brevid mig - betyder mycket för mig. Med er är jag innerst inne aldrig helt ensam, ska verkligen försöka komma ihåg det. Ska verkligen försöka göra det! Tack för att ni finns och lyfter mig mot skyarna när mina egna vingar glömt bort hur man flyger!

Ta hand om varandra! Kram och godnatt på er!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Allt bra med er?

Idag har jag haft sovmorgon - att sova till 08.00 är sovmorgon för mig - och har dessutom hunnit lyssna klart en radio dokumentär från Verkligheten i P3. Trodde aldrig att jag skulle fastna så mycket för audio dokumentärer som jag gjort, men oj så spännande det kan vara att lyssna på dessa. Intresset för poddar har jag haft ett tag, men intresset för just audio dokumentärer har inte funnits lika länge.

Om ni brukar lyssna, vilket är det ni föredrar: audio dokumentärer eller poddar? Jag tror jag lutar lite mer åt poddar, men jag är inte helt säker. Kram på er!

Likes

Comments

This my friends is a good night! För just nu är det inget annat än mello mys som gäller. Melodifestivalen är väll endå en del av Sveriges kultur, eller vad säger ni?

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Hej på er fina!

Nu var det länge sen det kom upp ett nytt inlägg här, insåg precis hur länge sen det faktiskt var för bara en liten stund sen. Jag har - som jag väldigt ofta har just nu - haft väldigt mycket att göra och det har också varit väldigt jobbigt ibland - misstänker att jag varit undermedvetet stressad ett tag. Därför har jag tagit varje tillfälle som jag fått till att bara stänga av och ta det lugnt, tror det är delvis därför jag inte hållit till här på ett tag.

Igår var jag ledig från skolan, men var fortfarande tvungen att gå upp tidigt för ett besök hos tandläkaren - som tur var, var det bara en helt vanlig undersökning. Efter det begav jag mig hemåt igen, gick ut på en promenad med Smulan, gjorde en riktigt god lunch med hjälp av lite baguetter vi hade hemma - jag tog det bara lugnt helt enkelt innan det var dags att jobba från 15-21.

Idag har jag återigen bara tagit det lugnt, det är första helgen på snart tre veckor jag inte ägnat mig åt att läsa akademiska texter - sååå skööööönt! Så ikväll blir det mello mys framför tv:n och jag tänker inte läsa en endaste sida av någon akademisk text - dels eftersom jag inte behöver men också för att jag känner att jag behöver 

Ta hand om varandra, så hörs och ses vi snart! Hej så länge!

Likes

Comments