Header

Godmorgon på er! Hur är det med er?

Med mig är det ganska bra, gick ut och åt med två vänner och hade det allmänt trevligt igår kväll - fick till och med se en av vännernas nya hus som hon precis flyttat in i. 20 år och har hus - där lyckades du bra du vännen!

Nu sitter jag med min frukost framför datorn och här tänkte jag sitta en stund - idag är det nämligen inte mycket annat än hemtenta skrivande som gäller. Jag kan, jag vill och jag klarar det här är mitt mantra idag.

Ha det fint alla! Kramar från mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åh vad jag längtar till lite varmare väder - det är nog en av de få gånger ni faktiskt kommer få höra mig säga det, då jag brukar vara väldigt känslig för värme - så att jag får börja använda denna:

Tror den kan bli en riktig favorit nu i sommar, har liksom redan blivit kär i den.

Njut av dagen så mycket det bara går hörni. Ha det bra! Kram på er!

Likes

Comments

Har jag någonsin nämnt för er hur mycket jag älskar blommor, tror inte det va? Just nu står dessa rosor och sprider vår känslor i mitt rum. Vår känslor och blommor - svårt att hitta en bättre kombo så här års. Blir så glad i själen av blommor!

Ha det fint! Kram!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Har precis kommit hem från en föreläsning på CNEMA och nu väntar terminens första och enda hemtenta på att jag ska ta tag i den - har verkligen dragit ut på den länge nog nu, det är bara att tag i det och göra det. Hoppas kunna komma riktigt långt med den nu under helgen så att jag slipper oroa mig över att dokumentet jag skriver i ska fortsätta eka tomt.

Hoppas allt är jätte bra med er och att solen har hittat fram hos er också! Kramar!

Likes

Comments

Hej på er! Hur är det med er?

Tänkte dela med mig av en bild från min kvällspromenad - som skulle varit en powerwalk men blev en promenad haha. Tycker om att gå förbi här, det är lite mysigt tycker jag.

Dagen har varit jätte bra. Vi hade idéseminarium idag - vilket innebär att vi har suttit och sponat tankar och idéer för våra kommande projekt som vi ska arbeta med ca två månader framåt. Jag känner mig så taggad på att bara sätta igång och börja jobba kreativt - verkligen en av de bästa sakerna som finns.

Ha det fint hörni! Tagga att det åter igen är fredag imorgon! Kramar från mig!

Likes

Comments

Något som skrämmer mig - egentligen mer än vad jag brukar erkänna - är ensamhet. Men varför egentligen? Jag brukar ju för det mesta gilla att vara ensam och bara vara för mig själv, men ändå finns det en del av mig - en ganska STOR del av mig - som ändå vill ha människor runt omkring mig. Människor som jag tycker om att umgås med. Människor jag kan skratta med. Människor jag tycker om och som tycker om mig - det är ju egentligen inte så konstigt att vara rädd för att vara ensam, när man vill ha människor i sin närhet. Men samtidigt som jag är rädd för att vara ensam, är jag också rädd för att släppa in andra. Släpper jag in någon, vill jag inte att dem ska försvinna.

Jag vet inte riktigt varför jag hamnade i ensamhetstankarna idag, kanske för att jag i skolan idag hade hela raden brevid mig helt tom, alla satte sig antingen på raden bakom mig eller framför mig - kan ha varit det som kickat igång tanke processen kring ensamhet. Men grejen är att jag egentligen inte borde känna mig ensam, för jag har några få som jag faktiskt skulle kunna ringa, sms:a, you name it, och dem skulle säkerligen lyssna på mig och finnas där med öppna armar, men ändå kan jag känna mig riktigt ensam ibland. Känna att jag bara existerar i andras liv utan att ha någon större betydelse, även om jag innerst inne vet, att många av mina vänner till 110% säkerhet inte tänker så om mig. Hur kan man känna sig ensam när man egentligen inte är det?

Vet inte riktigt var jag vill komma med det här inlägget egentligen - lyckas inte hitta den röda tråden. Jag ville bara skriva lite kring vad mina tankar vandrat kring idag.

Alla har vi våra toppar och dalar. Vi kan alltid hoppas på att morgondagen känns ljusare

Likes

Comments

Bara minuter efter att ha tittat på det SISTA avsnittet av The Vampire Diaries någonsin sitter jag här - försöker lugna ner mig själv. Med lurar i öronen och tårarna rinnandes ner för mina kinder försöker jag säga åt mig själv att andas. Just nu känns det som att jag aldrig kommer sluta gråta! Det är en serie, men aj så ont det gör att det är över! :,(

//Bild hämtad från Weheartit

Likes

Comments

Hej alla glada!

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag hängde för första gången på en bar! Hur hände det egentligen? Jag är precis lika chockad som ni. Vet inte hur länge jag har lovat att någon gång i mitt liv följa med ut, och igår gjorde jag det äntligen - och vet ni vad, det var inte så hemskt som jag alltid föreställt mig att det skulle vara. Det var faktiskt jätte trevligt och jag skrattade många gånger! Så otroligt härligt att faktiskt hitta på något, istället för att sitta hemma. Missförstå mig inte, jag älskar att vara hemma och ha en helt vanlig hemmakväll - tror till och med att jag tycker om dem lite FÖR mycket - men det är kul att hitta på andra saker också. Allt jag har att säga om igår är egentligen, vilken bra fredag det blev!

Idag ska jag jobba från 14-19 innan det blir hemgång. Ha en fin lördag alla! Kramar från mig!

Likes

Comments

Efter en lång jobbig vecka med många prövningar för mig och mitt tålamod kan jag nu äntligen ta helg.

Ha det fint denna lördag! Kram på er!

Likes

Comments