Header

Fick idag besked om när jag officiellt börjar min praktikperiod och får prova mina vingar som blivande producent/ projektledare. I början av januari kommer detta hända, vilket resulterade vid att jag idag också fick inviga min nya kalender - gillar almanackor starkt, men denna är ju bara så in i norden fin. Inte ens 2018 än och får redan börja planera det nya året innan det ens har börjat.

Idag är jag väldigt glad apropå inget. Har fått mycket gjort idag och även hunnit prata med en saknad vän - hon har bara varit borta en vecka ungefär, men kändes ändå så underbart att få prata med henne igen. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men det är sånt som märks.

Ha det fint, så hörs och ses vi snart! Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oförklarliga saker händer hela tiden, oftast finns det till och med en logisk förklaring till det hela, men för bara en liten stund sedan hände något som jag inte riktigt kan sätta fingret på.

Jag hade nyligen satt igång en serie på datorn för att varva ner och tänka på annat, när lampan brevid mig helt plötsligt börjar lysa. Något som är värt att nämna är att just den lampan inte kan sätta igång sig själv. Den styrs nämligen av en strömbrytare som det krävs lite styrka för att kunna slå av eller på. Det finns med andra ord verkligen ingen logisk förklaring till hur just den lampan kunde börja lysa från ingenstans.

Jag känner mig inte alls rädd för det som hände, inte ens lite skakis, bara fundersam över hur det hela kan ha gått till. Kanske är det någon från andra sidan som vill prata med mig? Eller någon som bara ville påpeka att jag inte borde sitta ensam i mörkret? Jag vet inte vad det var, om det var ett spöke eller ett tecken på något. Oavsett vad det var som fick lampan att lysa är det iallafall riktigt spännande.


Likes

Comments

Söndag och härmed är mina dagar som volontär på Norrköpings Filmfestival över. Kändes riktigt tråkigt att köra sista passet idag, trodde inte att man kunde ha så roligt på en arbetsplats som jag faktiskt haft det. Får ni någonsin chansen att volontärarbeta på en filmfestival, ta chansen! Jag har haft det så in i norden bra - träffat trevligt folk, trevliga kunder och skaffat mig nya erfarenheter. Jag är ju dessutom sämst på att prata med folk, asså verkligen jätte dålig. Men i och med att jag fick ta större ansvar på festivalen genom att vara vice personalansvarig bland annat, har jag blivit tvungen att prata med folk. Det känns riktigt bra!

Jag är faktiskt stolt över mig själv att jag skrev till arrangörerna i somras och hur det lilla mailet. Den lilla förfrågan om att få hjälpa till med festivalen gjorde att jag hamnade här. Jag blev en av arrangörerna, mitt namn står i festivalkatalogen - det känns så mäktigt och overkligt. Har ju inte gjort så mycket egentligen, finns dem som har gjort så så mycket mer, men är endå nöjd över min insats.

Hoppas ni haft det bra de senare dagarna! Ta hand om er, så hörs och ses vi snart!

Likes

Comments

Idag har det varit en lång dag. Åkte hemifrån vid nio och landade åter hemma igen vid 19 tiden ungefär, men jag klagar egentligen inte. Har varit så skönt att hela tiden ha något att göra, något att fokusera på och glömma allt annat runtomkring. Den här dagen har nämligen varit lite kaos på många sätt, men konstigt nog har jag välkomnat kaoset med öppna armar.

Under kvällen vandrade jag iväg till ett möte med Norrköpings Filmfestival för att få ordning och reda på allt jag behöver göra som dagsansvarig under festivalen. Har lite panik att jag ska göra bort mig, eller inte kunna vara den där hjälpande handen som volontärerna behöver - men det kommer säkert gå jätte bra.
Fick mitt pass och min tröja idag också, så känner mig riktigt taggad nu! Känns så otroligt kul att jag varit en del i skapandet av festivalen i år - ibland är dem där riskerna jag tar för att utmana mig själv riktigt bra endå.

Likes

Comments

Det bästa sättet att starta dagen på måste ju endå vara genom att träna. Igår vaknade jag därför upp tidigt för att kunna ge mig ut på en powerwalk med bra musik i lurarna och med regnet fallandes runt omkring mig. Känner mig alltid så lugn och fridfull varje gång det regnar ute, så det var verkligen härligt att kunna starta dagen så här.

Just nu har jag tagit en välförtjänt paus från uppsatsskrivandet. Hade egentligen inte tänkt jobba något med uppsatsen idag, men efter att ha börjat kolla upp tidigare forskning fastande jag liksom där. Den här känslan av att läsa något och helt plötsligt se hur allt hänger samman och hör ihop ur olika perspektiv har jag inte känt sen gymnasiet. Älskar verkligen den här känslan!

Ta hand om er, så hörs och ses vi snart! Kram på er!

Likes

Comments

Har tagit tag i ganska mycket på sista tiden för att bli kvitt ångesten som hela tiden kommer och går, men endå finns den ändå kvar och gnager ibland. Idag var det därför lite extra kul att träffa Jennifer för en liten presentletar dag/ lunch dejt. Har så svårt att känna ångest när jag är med henne och det känns så in i norden härligt. Vår vänskap var inte alls lika nära för bara ett år sen - vår vänskap såg helt annorlunda ut. Idag pratar vi om allt mellan himmel och jord och har till och med börjat prata på telefon ibland - hur mysigt! Jag gillar inte ens att prata i telefon egentligen, men med Jennifer är det liksom kul haha. Vad vore livet utan underbara vänner!?

Hoppas ni alla får en fortsatt fin dag, så hörs och ses vi snart. Kram på er!

Likes

Comments

Idag har jag haft en mindre bra dag, så att komma hem och hitta månadens vegobox i brevlådan kändes riktigt kul. Har velat testa vegobox ett bra tag nu, så för snart tre månader sen beställde jag hem min första box, och har fortsatt min prenumeration sen dess.

Nu ska jag slappna av en stund, inte övertänka och äta något kanske haha - är så fruktansvärt hungrig. Ta hand om er, så hörs och ses vi snart! Kram på er!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Det här är första helgen på flera veckor som jag inte har något inplanerat - känns lite lustigt att vara hemma, samtidigt som det också känns riktigt skönt på ett sätt. Kan ju faktiskt passa på att slappna av, ta hand om mig själv lite extra och köra lite yoga kanske - kan nog bli bra det här.

Gårdagen spenderades på Brooklyn Bar med några vänner. Eftersom några av dem inte hade träffat varandra sen tidigare var jag en aning nervös över huruvida dem skulle klicka eller inte. Det visade sig att jag oroade mig helt i onödan då dem alla har ett gemensamt intresse - att gadda ihop sig mot mig. Kvällen såg lite mörk ut för mig ett tag, då alla är brutalt ärliga och tar fram kameran varje gång jag säger något knassigt. Men tillslut blev kvällen helt okej endå.

Nu ska jag alldeles strax ge mig ut och jogga. Ha det fint så hörs och ses vi snart! Hej med er!

Likes

Comments

Tredje inlägget på väldigt kort tid - det här börjar ju arta sig hörni! Godkväll på er förresten!

Den här onsdag kvällen har spenderats ihop med min lilla mamma i tv-soffan. För någon vecka sedan öppnade jag nämligen upp hennes ögon för serien Whalgrens Värld och sen dess har hon flitigt kollat avsnitt efter avsnitt. Jag själv som bara sett ett avsnitt fram tills ikväll tyckte såklart att det här inte var okej någonstans, och gjorde därför det enda rätta en dotter kan göra i det här läget - jag anordnade ett mamma dotter mys haha. En bättre onsdag får man ju leta efter. Myskväll med föräldrarna är något som verkligen är alldeles för underskattat!

Som vanligt känns mina ögonlock lika tunga som bly vid den här tiden på dygnet och därför loggar ju nu ut för ikväll. Godnatt på er, så hörs och ses vi snart. Kram på er!

Likes

Comments

Kändes så lustigt att spendera dagen tillsammans med mina kurskamrater idag, samtidigt som det också var härligt att se alla igen. Just nu har vi nämligen en period då vi alla är utspridda och gör olika saker - antingen skriver man uppsats, är ute på praktik eller gör en egen produktion, vilket resulterar vid att man ibland glömmer att man faktiskt pluggar tillsammans med en massa andra människor haha.

Under kvällen har jag dessutom hunnit prata med Jennifer om livet. Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan den människan! Hon gör mig alltid så glad och tagg på livet så att det är helt sjukt. Älskar människan! Bäst är hon!

Nu är väll egentligen tanken att jag gå och lägga mig så att man orkar med ennu en skoldag imorgon. Hoppas ni alla har det fint därute! Kram och godnatt på er!

Likes

Comments