Header
View tracker

Lifestyle

Så fort jag gick ut skrek regnet att jag skulle gå hem. Röster precis överallt och kallsvettades, INGET var rätt och jag fick kämpa för att klara av att ta bussen till stället där dom säljer elciggsolja. På vägen hem ringde jag psyk och började gråta, men fort fick jag höra "hejdå, ha det bra" och så var jag själv igen. Det känns dock tre kilo bättre nu, jag kollar på film och dricker cola :')

Imorrn ska jag nog träffa min bästa vän, vill dock färga håret innan? :o har tänkt lite då och då att jag vill se "normal" ut och inte ha tats i ansiktet osv, men FUCK DAT. Vem fan vill se normal ut? Så tråkigt. Vi får se om jag kommer på någon rolig hårfärg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lifestyle

Hej mina fina, idag har varit en jättebra dag faktiskt! Jag har varit på möte med FK och det gick fint, både mitt PO och godman var där och stöttade. Resten av dagen har spenderats med att kolla skräckisar och samtidigt försöka hitta den ultimata skräckisen. Kollade på Sinister 2 och blev illa till mods, men den var bra. Fyra bananer av 5 räkor.

Imorgon händer ingenting särskilt, väntar på att pengarna ska komma så jag kan leva igen. Min godman ska bli halvt förvaltare åt mig, på min egen begäran, vilket känns skitbra. Det känns som allt börjar komma i rullning nu. I've got my shit together. Lite småsaker som behövs lösas bara! Gjorde tre pkt bacon åt mig själv och snafsade i mig det, guuu va gått. Mamma kom hit med bubbelvatten också, och mjölk så jag kan göra kaffe. Använder inte Hazelnut Syrupen längre, blir föööör sliskigt. Men ibland kan det vara gott!

Förut låg vi i sängen, hans huvud mot min hals samtidigt som han pussade på mig medans hunden låg imellan. Såna stunder gör livet värt att leva, vad som än händer kommer jag alltid spara det minnet längst in och även när jag blir gammal och senil så kommer det ligga kvar där. Alltid vi tre.

Likes

Comments

View tracker

Lifestyle

Jag vill att det ska vara något sånär varmt ute så man kan sitta ute, äta någon god efterrätt och dricka en tranbärsdrink utan att frysa ihjäl. Älskar vintern av hela mitt hjärta men självklart saknar man sommarkvällar!

Idag har jag gjort absolut ingenting, Robin handlade dock cola åt mig så dricker det as a maniac 🙄 imorgon är det ny vecka och på fredag kommer ÄNTLIGEN mina pengar och då ska jag hitt på nåe 🤗 förresten tänkte jag börja vlogga! Kanske. Någon gång. Och köra Hearthstone let's plays! Fast jag förlorar precis hela tiden för jag har så extremt dåliga förutsättningar. Men vill som sagt börja göra videos om allt och inget.

Har möte på tisdag, med FK. Utredningssamtal eftersom min aktivitetsersättning måste förnyas 😐 sen ska bostadstilläggsutredningen kompletteras, men det skulle min god man fixa. Yes, jag har en god man, bästa som hänt mig och jag är så glad över det!

Nu ska jag klä på mig och sätta upp håret, och bara mysa. Heidoooo

Likes

Comments

Music

Den här lyssnar jag på nonstop, den är från mitt andra konto så jag har bara sparat den. Sjukt bra låtar, allt från 8bit pop till Sex Pistols. Passar till alla tillfällen!

Likes

Comments

För ett tag sedan ansökte jag till Playboy, och jag har fått svar. Jag orkar inte, Playboy är typ drömmen och jag trodde verkligen inte att jag skulle få svar då jag har shitload av tatueringar och inte den smalaste kroppen. Jag sa till mig själv att jag skulle ge upp allt nude och porraktigt men alltså. PLAYBOY. Har ansökt till ett antal Inked Magazines också, men måste ha några bilder att visa upp. Förhoppningsvis kommer han som brukar fotografera mig hem snart, och då jäääävlar kanske jag kan ta lite snygga bilder nu när jag har massa tatueringar. Jag har faktiskt inte fotat mig sen jag tatuerat mig, bara på en oklar chestpiece som var det fulaste någonsin. Jag hoppas så dant att mina bilder kan bli bra så jag kan få någon slags vid sidan av-karriär. 

Efter nästa "stora" grej är köpt ska jag satsa på mer tatueringar, målet är självklart en näst intill heltatuerad kropp och det måste ju sättas igång ;) Är så taggad, Playboy, tatueringar etc. WISH ME LUCK

Likes

Comments

Lifestyle

Hej! Jag har ÄNNU en gång startat ny blogg för jag vill bara koncentrera mig på det fina och inte känna press att alltid vara snygg och prestera. Idag har jag sovit, sovit och sovit. Cleo somnade på mig, efter hon ätit ris direkt ur kastrullen. Cleo är min 10v tikvalp, jättefin och JÄTTEjobbig.

Jag har faktiskt egen lägenhet nu, en pytteliten etta centralt. Här är jag, Robin och Cleo, en liten, perfekt familj. Jag har haft en LÅNG historia av att må dåligt, men nu mår jag äntligen bättre. Saker och ting rullar på, jag har så fina människor och djur runt omkring mig och allt är bara toppen :)

Likes

Comments