This Princess can save herself

Hej detta blir ett ganska spontant inlägg då jag nämligen inte har nån aning om vad jag ska skriva om. Nu har jag iallafall köpt overwatch eller jag gjorde det i torsdags och jag älskar det. Det är så kul min favorit karaktär är D.va och jag spelar nästan bara med henne. Jag är level 14 och jag blivit player of the game två gånger då jag båda gångerna dödat 4 personer samtidigt. Andra karaktärer jag gillar är Sombra, Reaper, junkrat och Hanzo, jag längtar verkligen till nästa vecka då Halloweeneventet startar för jag tror att det kommer komma jättecoola skins då. hoppas ni har en fortsatt trevlig onsdag
                         Hej då! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag vet att jag är sämst på att lägga upp inlägg och jag orkar inte säga att jag ska lägga upp och sen inte göra det så jag kommer inte att lägga upp ett inlägg varje lördag och söndag som jag sa utan jag kommer att lägga upp när jag känner för det. Nu är jag hemma igen eller jag har varit hemma sen i lördags. Det har inte hänt så mycket den här veckan förutom att jag är sjuk. Jag vet inte om jag har sagt det men jag gillar verkligen att spela dataspel. Dom spelen som jag spelar mest är Minecraft och The sims 4 men det händer att jag också spelar Don't starve, The escapists, Overcooked och Spore. jag ffunderar även på att köpa Overwatch för det verkar kul. Om du spelar Overwatch, Minecraft eller The sims 4 så tycker jag att du ska kolla på youtubersarna KimmyPower och Ufosxm för dom är jätteroliga och väldigt bra på spel. ufosxm har också en kanal med en av hans kompisar som heter DualDgaming men den kollar jag inte lika mycket på. jag kan inte komma på något mer att skriva om så det var nog allt

Hej då! <3

Kika gärna in Min instagram: Https://Www.Instagram.Com/Enligt_anna/

Likes

Comments

Hej jag vet att det inte kom några inlägg förra helgen och jag vill verkligen lägga upp fler inlägg och jag känner mig dum som sa att det kommer komma inlägg på helgerna och sen kommer det inga. Varför det inte kom några inlägg i helgen var för att en i min släkt tyvär gick bort. Just nu är jag hemma hos min farmor i lyksele. Jag älskar att vara här vi har inget internet vilket för att vi umgås mer med varandra och sen har jag också världens bästa farmor hon är supersnäll, blir aldrig arg och är bara bäst. en annan anledning till att jag gillar att vara här är för att vi kan vara på dollarstore vilket inte finns där jag bor. Sen har vi en massa tradditioner här tillexempel att pappa läser bamse för mig och min bror (som är 15 år) innan vi ska sova m.m. jag måste gå nu men det kommer förmodligen ett inlägg imorgon och kanske ikväll.
                          Hej då

Kika gärna in Min instagram: Https://Www.Instagram.Com/Enligt_anna/

Likes

Comments

tionde inlägget asså har somsagt varit dålig på att blogga den här veckan men kommer inte kunna blogga varje dag då jag har skola och även inget att blogga om. Jag ska försöka att blogga på helgerna och kanske någon gång mitt i veckan.  I min klass går det två killar som är sånna idioter, jag kommer inte gå in på exakt vad som har sagt och gjort men vi kan väll säga att dom har fett dålig kvinnosyn och snackar skit bakom folks ryggar. Så nu har jag och mina vänner gjort en lista på det som har gjort och gett den till rektorn, våra mentorer och skolkuratorn. Jag vet inte varför folk är elaka och jag tror inte att det är för att dom är avundsjuka som alla säger utan jag tror att dom tycker att det är kul och liksom får en liten kick som folk som har stulit saker säger att dom får man känner sig säkert cool och som att man liksom har klättrat upp ett steg på en bal stege och bara vill fortsätta klättra. Jag menar inte att alla som är elaka känner så man jag tror att många för det, jag kan ha helt fel men jag tror att det är så.

                           Hej då! <3
Kika gärna in Min instagram:              Https://Www.Instagram.Com/Enligt_anna/

Likes

Comments

Hej jag vill lägga ut ett inlägg varje dag men ibland är det svårt att veta vad man ska skriva om så därför har det inte kommit några inlägg i tisdags och måndags förutom uppdaterings inlägget. Men nu ska jag blogga iallafall. Idag hade jag världens bästa skoldag för vi hade aktivitets dag då man fick välja tre saker som man ville göra från en lista och så fick man en av dom. Jag fick bakning så jag bakade hela skoldagen, började en halvtimma senare en vanligt och slutade två timmar tidigare. Sen kom jag hem och kollade på Youtube typ och åt stekt palt till Middag. Stekt palt är en av mina favoriträtter många tror att det är äckligt men det är så sjukt gott. Sen drack jag också gurkvatten ur min mugg från London som jag fick när jag var på afternoon teabuss vilket var jättetrevligt. Förlåt för tråkigt inlägg men har inget att skriva om och inga fina bilder att visa.

Hej då! <3

Kika gärna in Min instagram: Https://Www.Instagram.Com/Enligt_anna/

Likes

Comments