This Princess can save herself

Hej jag vet att det inte kom några inlägg förra helgen och jag vill verkligen lägga upp fler inlägg och jag känner mig dum som sa att det kommer komma inlägg på helgerna och sen kommer det inga. Varför det inte kom några inlägg i helgen var för att en i min släkt tyvär gick bort. Just nu är jag hemma hos min farmor i lyksele. Jag älskar att vara här vi har inget internet vilket för att vi umgås mer med varandra och sen har jag också världens bästa farmor hon är supersnäll, blir aldrig arg och är bara bäst. en annan anledning till att jag gillar att vara här är för att vi kan vara på dollarstore vilket inte finns där jag bor. Sen har vi en massa tradditioner här tillexempel att pappa läser bamse för mig och min bror (som är 15 år) innan vi ska sova m.m. jag måste gå nu men det kommer förmodligen ett inlägg imorgon och kanske ikväll.
                          Hej då

Kika gärna in Min instagram: Https://Www.Instagram.Com/Enligt_anna/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

tionde inlägget asså har somsagt varit dålig på att blogga den här veckan men kommer inte kunna blogga varje dag då jag har skola och även inget att blogga om. Jag ska försöka att blogga på helgerna och kanske någon gång mitt i veckan.  I min klass går det två killar som är sånna idioter, jag kommer inte gå in på exakt vad som har sagt och gjort men vi kan väll säga att dom har fett dålig kvinnosyn och snackar skit bakom folks ryggar. Så nu har jag och mina vänner gjort en lista på det som har gjort och gett den till rektorn, våra mentorer och skolkuratorn. Jag vet inte varför folk är elaka och jag tror inte att det är för att dom är avundsjuka som alla säger utan jag tror att dom tycker att det är kul och liksom får en liten kick som folk som har stulit saker säger att dom får man känner sig säkert cool och som att man liksom har klättrat upp ett steg på en bal stege och bara vill fortsätta klättra. Jag menar inte att alla som är elaka känner så man jag tror att många för det, jag kan ha helt fel men jag tror att det är så.

                           Hej då! <3
Kika gärna in Min instagram:              Https://Www.Instagram.Com/Enligt_anna/

Likes

Comments

Hej jag vill lägga ut ett inlägg varje dag men ibland är det svårt att veta vad man ska skriva om så därför har det inte kommit några inlägg i tisdags och måndags förutom uppdaterings inlägget. Men nu ska jag blogga iallafall. Idag hade jag världens bästa skoldag för vi hade aktivitets dag då man fick välja tre saker som man ville göra från en lista och så fick man en av dom. Jag fick bakning så jag bakade hela skoldagen, började en halvtimma senare en vanligt och slutade två timmar tidigare. Sen kom jag hem och kollade på Youtube typ och åt stekt palt till Middag. Stekt palt är en av mina favoriträtter många tror att det är äckligt men det är så sjukt gott. Sen drack jag också gurkvatten ur min mugg från London som jag fick när jag var på afternoon teabuss vilket var jättetrevligt. Förlåt för tråkigt inlägg men har inget att skriva om och inga fina bilder att visa.

Hej då! <3

Kika gärna in Min instagram: Https://Www.Instagram.Com/Enligt_anna/

Likes

Comments

Hej jag tänkte bara berätta att jag har lagttill att man kan prenumerera på min blogg så skriv bara in din gmail adress och klicka på prenumerera (prenumerera knappen finns någonstans på vänster sida) om du gör det så kommer du få ett mail när jag laddar upp ett nytt inlägg
Hej då! <3

Likes

Comments

Hej idag har det regnat konstant hela dagen. Jag är en sån person där humöret blir påverkat av vädret men idag har jag haft en jättebra dag :) Jag åt nyss av chokladbollarna i förra inlägget dom var supergoda! idag är det söndag vilket betyder skola imorgon. Jag är Faktiskt ganska peppad på skolan, jag gick förut på en väldigt liten skola med ca 160 elever där gick jag från förskoleklass till 5:an (den var bara upp till 5:an) vilket var bra jag hade världens bästa klass. och på slutet även världens bästa lärare men i början av juni var det dags att ta farväl. det Kändes konstigt jag hade gått där i 6 år och så var det bara slut, klassen skulle delas upp i två vi var så tajta som en klass kan bli. jag trodde att det skulle bli jätte dåligt att börja på skolan jag går på nu, att lärarna skulle vara stränga och att klasskompisarna skulle vara elaka (dom som inte gick på samma skola som jag innan) men det känns riktigt bra jag fick gå i samma klass som mina bästa vänner, har fått många nya vänner och lärarna var jättesnälla jag saknar Fortfarande min gamla skola men den känns lite liten nu. om du ska byta skola så vill jag bara säga att det kommer bli bra. Du kan fortfarande hålla kontakten med dina vänner och jag lovar att du kommer få minst en ny vän och om inte kan du som sagt fortfarande vara med dina gamla kompisar. det här inlägget blev jättelångt men jag hoppas att ni gillar det

hej då! <3

kika gärna in min instagram: https://www.instagram.com/enligt_anna/

Lite random bilder på min mobil

Likes

Comments