Som ni kanske läste i ett annat inlägg så har mina döttrar och jag börjat träna tillsammans. Vi har laddat ner en 7 minuters app som vi kört med i lite mer än en vecka. Vi har även kört varannan dag  magpass och rump pass. Har gjort två vändor med 7 minuters träning. Fan va vi är duktiga..
Idag har vi avancerat vi körde löp intervaller i backe. 😲 fatta hur tokslut jag va efter det. Men så jäkla nöjd.  Jag klarade det! !

Så glad att mina döttrar peppar mig. Jag behöver verkligen det här. Känner att jag mår bättre även om det känns som jag är nära döden  ibland..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min dotter har utmanat mig på att börja med 7 minuters träning varje dag. Självklart så hoppar jag på.. men hjälp så jobbigt det är. 😲😨💪

Likes

Comments

Idag var det sommarfest på dagis. Jag var ledig så jag passade på att åka dit och vara med en stund. Det var lite olika stationer dom fick vara på och göra olika saker. Såpbubblorna va nog populärast.

Till lunch serverades det hamburgare och även mormor fick en.

Likes

Comments

Mitt 2017 har då verkligen inte börjat på det bästa sättet. Började redan kring nyår med en förkylning  som satt i rejält, heshet och snorig men ingen feber. Blev lite piggare och jobbade ca 1 vecka. Sedan var jag hemma och vabbade med barnbarnet som hade vattkoppor. Jobbade ca 1 vecka sen låg jag däckad i flunsan. Efter en vecka jobbade jag typ  1 dag sen åkte jag på migrän.. sökte hjälp på HC för provtagning men det är bara virus som spökat. Under den här tiden har jag även haft hjärtklappningen som också ställt till det med dåligt mående. Gjorde ju en 24 timmars EKG i januari som jag fick svar på den här veckan. Hjärtklappning och dubbelslag blev resultatet, rena grekiskan att tolka svaret. Nu står jag på 1 tablett metoprolol om dan. Känner att det hjälper iallafall så länge jag inte blir stressad eller det händer nått speciellt som gör att man blir orolig eller irriterad. Då rusar hjärtat direkt. Men det tar väl kanske lite tid innan det hjälper helt. Tack och lov så har jag inte känt av att tabletterna sänker mitt blodtryck så pass mycket att jag mår dåligt.

Som tur är så har jag ju mina lyckopiller väldigt nära nu. Barnbarnen gör det så mycket lättare att må bra. Dom är mitt allt. Nu kan det bara bli bättre. Och 2017 kan fortfarande bli ett kanon år. Nu sparkar jag allt vad sjukdomar heter där bak och långt härifrån.. Nu ska jag bli pigg. Ha en underbar helg allihopa. Det ska jag absolut ha. På måndag börjar jag jobba igen. Nya krafter och nya möjligheter.

Likes

Comments

Denna vecka började jag med att vabba eftersom mitt äldsta barnbarn Thor har vattkoppor och kan därför inte vara på dagis. Mamman har viktiga saker att göra i skolan och pappan jobbar. Då ställer mormor upp såklart. Kvalitetstid med barnbarnen är värt så mycket. Vi har haft mysiga stunder. Även torsdagen vabbades det.  Och hela helgen har dom varit med mig.

Likes

Comments

I september hade jag väldigt jobbigt med hjärtklappningen kände mig orkeslös och trött. Kollades upp på HC och akutmottagningen. Då bestämde läkaren att jag skulle få göra ett 24 timmars EKG för att utesluta problem med hjärtat. Det känns tryggt. I morse var det dax att kopplas upp. Så nu är det bara att vänta på resultatet. Själv har jag kommit fram till att det nog mest är stressrelaterat. Så jag hoppas på att det är så. Nu hoppas jag att alla sladdar sitter kvar under natten då jag INTE ligger direkt stilla. 😂

Bjuder på denna vackra bild.. Ser ut som en kassler... nätet ska hålla sladdarna på plats.. Hahaha yeah right.. Not kan jag säga den korvar ihop sig under brösten.. Hahaha

Likes

Comments

Det har gått 15 dagar på detta år. Av dessa har jag inte mått så bra i ca 7 dagar. Har haft  ont i ryggen och nacken pga ett fall. Samtidigt har jag försökt att äta som jag ska med lchf. Tyvärr har det inte gjort sådan stor förändring på min kropp än. Bara ca 300 g i vikt och knappt 3 cm på kroppen. Men jag kämpar vidare. Värken i kroppen är bättre så nu blir det lättare att röra dig igen. Så kanske det hjälper. Återkommer med nya resultat i början på Februari.

Idag fyller världens bästa Thor 3 år. Tänk så fort det går. Han har blivit en liten pojke som är så otroligt duktig på det mesta och det har gått så fort. Älskar denna kille så otroligt mycket. Att få vara mormor är det bästa som hänt. Vi var och gratulerade honom igår och han blev så glad för presenterna.

Likes

Comments

Jag har som ni vet ätit "vanlig" mat, bröd, godis.. Ja allt som jag vet att jag mår sämre av. Men det har varit medvetet kan inte skylla på nått annat än dålig karaktär. Ett återfall i sockerträsket.. Tänkte dela med mig av resultatet. Har inte skrivit upp vikt och mått sedan den 1 september så det är därifrån jag utgår.
Vikt 1/9 83,9 kg
Vikt 1/1 87.5 kg  +3.6 kg
Bysten 108 cm
Bysten 110 cm + 2 cm
Magen 102 cm
Magen 108 cm +6 cm
Midja    91 cm
Midja    94 cm + 3 cm
Rumpa 115 cm
Rumpa 119 cm + 4 cm
Totalt 15 cm och 3.6 kg  som måste arbetas bort innan nya resultat kan nås. Men skam den som ger sig. Jag kan, jag vill, jag ska.

Likes

Comments

Har varit urdålig på att uppdatera bloggen. Jag vet..  Måste börja med att erkänna att jag har lagt lchf på hyllan nu i ca 1 månad. Resultatet blev vikt uppgång med 4 kg.. vägde mig i morse. 88kg väger jag alltså nu. Har även märkt att jag mår sämre i kroppen mer värk och sväller i fötter och ben. Visst har det smakat bra med bröd godis och annat smått och gott. Men i långa loppet så är det inte värt det. Så från och med 1 januari 2017 så sätter jag igång igen. Jag vill må bra. Det blir lite extra jobb med att laga mat som jag kan äta när det lagas annat till resten av familjen. Men det mesta funkar bara man tar bort kolhydraterna och lägger till fett.

Likes

Comments

Igår så skulle min dotter göra högskoleprovet. Då fick jag ha Tilde för mig själv en hel dag. Thor och hans pappa hade en egen dag också. Tror det är bra för barnen att få all uppmärksamhet själv nån gång i bland av mormor. Vi åkte på tur,  och hälsade på min mamma och pappa. Tilde fick ett happy meal med en bok i. Den blev populär , handlade om ankor. Vi var även och handlade, då fick hon en bok då också. Hon gillar verkligen böcker. Hämtade Mamman för att skjutsa henne vidare till hennes jobbpass, medan vi väntade på henne fick Tilde sitta i framsätet och det tyckte hon va kul. Man måste busa lite ibland. Till middag blev det köpe pizza. Sedan så skjutsade jag hem henne och själv åkte jag hem och vilade en stund innan natt jobb.
Inatt fick man äran att jobba gratis en extra timme. Kan lova att den kändes lång och seg. Nu har jag ett nattpass som väntar men bara en normal natt.

Likes

Comments