View tracker

Igår så skulle min dotter göra högskoleprovet. Då fick jag ha Tilde för mig själv en hel dag. Thor och hans pappa hade en egen dag också. Tror det är bra för barnen att få all uppmärksamhet själv nån gång i bland av mormor. Vi åkte på tur,  och hälsade på min mamma och pappa. Tilde fick ett happy meal med en bok i. Den blev populär , handlade om ankor. Vi var även och handlade, då fick hon en bok då också. Hon gillar verkligen böcker. Hämtade Mamman för att skjutsa henne vidare till hennes jobbpass, medan vi väntade på henne fick Tilde sitta i framsätet och det tyckte hon va kul. Man måste busa lite ibland. Till middag blev det köpe pizza. Sedan så skjutsade jag hem henne och själv åkte jag hem och vilade en stund innan natt jobb.
Inatt fick man äran att jobba gratis en extra timme. Kan lova att den kändes lång och seg. Nu har jag ett nattpass som väntar men bara en normal natt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag meddelat min lärare i mattekursen att jag hoppar av. Jag har inte haft tid eller lust att sitta med matten. Har gjort endel övningar och det är inte de lättaste. Bara att inse jag är ingen  matematiker. Just nu finns det så mycket annat att lägga fokus på. Min hälsa framför allt. Jag kanske tar tag i det nån gång i framtiden. Har ju matteboken så det är ju bara att räkna när lusten faller på. Men inte just nu. Får bara ångest när jag tänker på det. 

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt. Det hela började i fredags när jag vaknade, kände mig dålig, ont i halsen och tyckte jag kände mig lite febrig. Klev upp och åt frukost. Fick lite hjärtklappning och yrsel. Gick och lade mig på soffan vid 07 för att vila, hade tagit Alvedon. Vaknade kl 10.15... Var lite piggare men stannade hemma från jobbet och sjukskrev mig hela helgen. Har haft känningar av hjärtklappning och yrsel och varit tungandad med ett tryck över bröstet och bak i ryggen från och till hela helgen. Igår ringde jag hälsocentralen för en koll då det fortfarande inte riktigt gett sig. Fick en tid 13.15 för provtagning och EKG. Läkaren gjorde en rejäl undersökning både kroppsligt och neurologisk kollade provsvaren och sedan kom svaret.. Alla prover och undersökningar ser bra ut. MEN jag får varningsklockor som ringer med dina symtom.. Jag vill att du åker till sjukhuset NU för vidare kontroll för att utesluta propp i lungorna.... Hmm men jag ska ju hämta barnbarnen på dagis kan jag åka senare?? Men nääe jag fick inte hämta nå barnbarn och inte köra bil heller.. som tur va så var Emil min svärson inte långt hemifrån. Han kunde hämta barnen lite senare på dagis och även skjutsa in mig på sjukhuset. 

Väl inne på sjukhuset så började det om med provtagning och EKG och blodtryck. Sedan väntan på läkaren..

19.30 kom läkaren in. På urusel svenska bad hon om ursäkt för språket och sa att jag skulle fråga om jag inte förstår vad hon säger. Men det gick bra med kroppsspråket och språket så förstod jag henne bra ändå. Hon gjorde även samma kroppsliga undersökning och läste av proverna som även här var bra. Ska få ett 24 timmars EKG dosa inom 2 månader och kontroll av sköldkörteln med provtagning. Stannar hemma denna vecka och vilar upp mig..  Kommer igen med nya friska tag till veckan!

Likes

Comments

Ja mina kära läsare så känns det ibland.

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag. Men det har varit fullt upp med livet.. har jobbat varit med barnbarnen och familjen. Den nya utmaningen i kommunklassikern har dragit igång. Lidingöloppet., 3 mil löpning eller gång. En lätt match det. Tog mig en skogspromenad i kväll blev 5 km sammanlagt. Skulle leta lite svamp och visst hitta jag svamp.. men ingen ätbar. 😞är nog kantarell blind tror jag..

Likes

Comments

Ibland får man idéer som man genomför, och sen undrar vad man gett sig in på.. Just nu så är det precis det jag undrar!!!! Vad sjutton har jag gett mig in på??? Jag har inte läst en enda matte lektion sen jag slutade nian... Och nu ska jag alltså läsa matte 1b.. Har lite andra tankar och funderingar om ev utbildningar i framtiden som jag inte tänker gå in på nu.. Då måste jag klara matten först.. men hjälp!!! klarar jag detta?? ojoj.. skräckblandad förtjusning.. jo man måste tro på sig själv. Jag klarar det.

Likes

Comments

Söndag och sista semesterdagen.  Har haft en bra sommar. Nu väntar hösten och nya tag. Här får ni lite bilder på min sommar.

Likes

Comments

Var till min kompis i Mohed idag och fikade.  Alltid lika trevligt att träffa henne. Efteråt åkte jag på E-center och handlade lite. På Ica kvantum hade dom billig paprika 10 kr kilot.. Så min middag i kväll blev fyllda ugnsgratinerade paprikor.
Jag gjorde en röra på
1/2 grillad kyckling
strimlad purjolök ca 3 cm.
1/2 burk creme bonjour vitlök
ca 1/2 dl grädde
2 dl riven ost
1/2 paket knaperstekt bacon
allt rörs ihop till en röra.
Jag tog 6 små gula paprikor och demade på mitten fyllde sedan med röran.
In i 200 grader i ca 30 min eller tills dom fått färg. Serverades med sallad. Resten av familjen gick flygande jacob med ris. Gubben åt också en paprika och den blev godkänd 😂

Likes

Comments

Ikväll var jag på bio med mina döttrar. Vi såg filmen "bad moms" klart bästa filmen jag sett på länge. Prickade in hur det är att vara mamma på pricken. Har ni möjlighet så se den. Helt underbar.

Likes

Comments

En promenad i skogen resulterade i ca 3 liter blåbär och massor av ny energi. Så avkopplande att strosa runt i skogen. 

Likes

Comments