Parelle är en av sveriges tredje företag inom kosmetik och har 20 butiker i sverige. Företaget bildades för 50år dom startade 1962. Som är en inköpsorganisation för inköp av parfymer, makeup, hårvård och hudvård. Dom har ett stort utbud av välkända varumärken inom parfymer, hudvård, makeup och hårvård. Man kan även hitta professionella salongshådvårds märken och även frisörmärken. Parelle är alltid ute på marknaden och letar efter de bästa och nyaste nyheterna

Lim med pensel

 

Kram Sara

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min update har int vart den bästa pga att jag int har haft orken att göra de.. Men jag finns annars på den andra bloggen http://nattstad.se/TeamDH

 

 

KRAM SARA

Likes

Comments

Jag tror att jag ska göra min iordning för sängen ska ut i de kalla vädret imorn.. Till den nog busigaste hästen ever:) Lilla Boyen. Red han föresten idag och han gick super bra lite piggare och konstigare än vanligt. Orkar int skriva mer invecklad vad jag gjorde.. Min kompis fick testa att rida han och hon ramlade av hehe men de gick bra med henne han gjorde ngt skutt och hon var int med på de så hon tappade balansen och ramlade av.. De kanske kommer någon film imorn när jag rider vi får se..

 

KRAM SARA

Likes

Comments

Åhh jag blir så galen har nu haft ont i huvudet i 2 dagar och de är int kuul.. Jag blir så trött och irriterad när jag har de!

Ja, men iallafall skolan var väll HELT OK men jag fick väldigt ont i huvudet men jag ska försöka att vara vaken ett tag till ska se ett program som startar snart 20.00 börjar de så jag ska se de sen ska jag hoppa i säg :)

Men vi hörs mer imorn. Kommer att komma en sen update imorn kommer följa med en kompis till hennes ridskola som hon rider på sen ska vi hem till mig..

 

KRAM SARA

Likes

Comments

Vill du gästblogga hos mig..

Du behöver int ha blogg så skriv in till mig på Sarabus9@hotmail.com kommentera gärna att du vill gästblogga och att du skriver en text till mig. Ta gärna med bilder och filmer om du vill.. 

KRAM SARALikes

Comments