Hej på er!

Det har varit jättedålig aktivitet här och tyvärr så kom jag inte riktigt igång i höstas. Nu - nya tag!

Ute i trädgården händer inte så mycket just nu. Det är kallt och vi har massvis med snö på backen. I utomhuskrukorna har jag planterat ljung och dekorerat med granris.

Inomhus är det däremot full aktivitet. Jag har två vackra orkidéer samt tre kaktusar som blommar.Mina gröna växter är också så himla fina och fräscha nu. De är superdupergröna.

Likes

Comments

Hej!

Jag bor på ett berg i ett hus och har en trädgård. Kort och gott är det vad denna blogg kommer handla om. Jag älskar att pyssla med huset och min trädgård och tänker att någonstans där ute kanske det finns någon som kan tycka det är intressant att ta del av min vardag bland renovering och trädgårdsprojekt.

Just nu har vi påbörjat renovering i ett utav husets rum. Planen med det är att få ett rum där vi kan ha en smart och smidig förvaring och där vi även kan få plats med min sambos dator och mitt piano. Rummet är inte särskilt stort och därmed kommer det bli lite av ett pussel med att få plats med allt men i slutändan vet jag att det kommer bli jättebra.

Det känns att sommaren är slut nu och i trädgårdsväg är det snart dags att plocka bort alla sommarväxter och plantera nya mer höstiga sorter samt pynta i hösttappning. Detta är något jag ser fram emot väldigt mycket men just nu sitter jag inne med regnet smattrande mot rutorna och är inte supersugen på att gå ut och starta några nya projekt, så det får vänta ett tag.

I sommar har jag odlat lite olika växter men mina dahlior och solrosor är nog det jag har tyckt bäst om så därför får ni lite bilder på dom.Likes

Comments