På lördag är det dags för V:s dop så denna vecka har vi lagt all tid på att fortsätta renovera så köket blir så klart som möjligt. Det har gått bra men det är fortfarande mycket småsaker kvar. Jag har köpt mer inredning men ännu saknas det vissa växter och små inredningsdetaljer.

Imorgon kommer jag baka och förbereda mat inför dopet. Jag ska även åka och handla något som V kan ha på sig efter dopet. Idag kolla jag på en klänning till V men det känns inte riktigt som min stil. Förhoppningsvis hittar jag något imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen har jag packat upp mina färgglada koppar. Jag såg dem på Louisiana för 1,5 år sedan men köpte dem inte. Sen ångrade jag mig massor så fick maila Louisianas shop och fråga om de kunde skicka dem per post men det gick inte. Men lyckligtvis hittade jag dem på nätet och då önskade jag mig dem i julklapp. Förra julen fick jag dem av J och jag fullkomligt älskar dem.

Likes

Comments

Idag använde vi köket för första gången, vilken lycka. Alla vitvaror är inkopplade så att tillaga middag på kokplatta är ett minne blott. Det är en hel del kvar i köket som täcksidor, lister, justera köksluckor och inredning. Vi ska ha dop för V på lördag så är glada att vi iallafall fått ihop köket även fast inte allt kommer vara klart. Förra veckan var jag i Skåne medan J var på tjänsteresa så därför blev det ingen renovering.

Fler bilder kommer komma på köket. Tanken är att jag på torsdag ska åka iväg för att handla inredning till köket. Nu ska jag fortsätta packa in porslin i lådorna.

Likes

Comments

Om du har 25 minuter över ikväll eller i helgen så tycker jag absolut att du ska testa detta träningspass. Du behöver inga redskap. Lovar dig att du blir trött för jag körde det igår. Känner du nu usch nej så är min uppmaning att du ska köra ändå. Så hoppa i träningskläderna och sätt på hög musik. Det känns alltid bättre efter.

HEMMAPASS.

Tid: 24 min

Tabata. Jobba 20 sek, vila 10 sek. Åtta intervaller - sex omgångar. Ingen vila mellan omgångarna.

Omgång 1 - Fällkniv & Upphopp

Omgång 2 - Squats & Burpees

Omgång 3 - Armhävningar (börja på tå och gå ner på knä när du inte orkar längre) & Magövning cykling

Omgång 4 - Jumping lunges & Plankan

Omgång 5 - Ryggresningar & Mountainclimbers

Omgång 6 - Burpees (samtliga rundor för att få ett riktigt flås)

Likes

Comments

Jag får nog säga att favoriten bland julpyntet detta år är denna julstjärnan. Den känns väldigt enkel men fin. Är ni sugna på att köpa en likadan så hittar ni lampan HÄR och lampfoten HÄR.

Snart kommer jag lägga upp mer bilder på köket och vardagsrummet men vill gärna få dit lite mer detaljer. La precis en beställning på lite mer inredningsdetaljer.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu har jag börjat leta lite inredning till V:s sovrum. Det lutar åt att det blir grått med inslag av någon färg. Det finns många lätta små knep som gör att barnrum blir mer spännande. Ett enkelt tips är att byta ut krokarna på byrån till små djur eller måla en figur runt lampknappen. Här är ett litet moodboard som fokuserar på ett grått barnrum.

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR // 10. HÄR // 11. HÄR // 12. HÄR

Likes

Comments

Tanken var att detta inlägg skulle läggas ut igår men dessvärre tog batteriet på datorn slut och jag var alldeles för trött för att hämta laddaren.

I helgen blev även J färdig med att sätta kakel i köket. Vi blev supernöjda och är glada att vi valde att sätta kakel ända upp till taket. På bilderna är det inte helt klart men man får en känsla för hur det kommer bli. Nu ska jag sätta mig och leta inredningsdetaljer till köket eftersom det börjar bli färdigt. Hade varit kul att ha köket relativt färdigt nästa vecka när vi har dop för V.

Likes

Comments

Detaljer från vardagsrumsbordet. Har fortfarande inte beställt en mindre Cooee vas i mint men ska göra det inom kort. Eftersom vi renoverat en massa så har jag inte kunnat julpynta eller jag har inte velat. Nu börjar julen flytta in så smått i huset. Tänk att det bara är 19 dagar till jul. Det ser vi fram emot.

Fördelen med att bo i hus är delvis tomt. Vi har några granar på tomten så gick ut och plockade en kvist som jag satte i vasen. Tycker det blev väldigt minimalistiskt och ett billigt sätt att få in lite växter i huset.

Likes

Comments

Idag passade jag på att göra en egen jultavla. Det var superenkelt. Du behöver bara papper, en ram, linjal och sax. Tog cirka fem minuter att göra den. Jag funderar på att ha vit bakgrund men får helt enkelt se om jag byter. Kan vara snyggt med brunt eftersom vardagsrummet i övrigt är väldigt vitt.

Likes

Comments

Såg att MIO har släppt nya gråa möbler som jag tycker ser fantastiska ut på bild. Har dock inte sett dem i verkligheten men ska verkligen åka titta på dem. Knopparna kan man ju alltid byta ut. Jag är sugen på att inreda V:s rum mot det gråa hållet men får se.

// HÄR //

// HÄR //

Likes

Comments