Tja!

Ett litet tag sedan jag skrev något.. Tyvärr har jag ju varit sjuk SAMTIDIGT som jag faktiskt börjat plugga.. Helt galet och har lite svårt att greppa att jag faktiskt studerar nu, men ja haha! Det ska bli väldigt kul, och ännu mer intressant!

Jag har ju 2 grejer jag vill utbilda mig till, vägen dit är faktiskt jäkligt enkel - Plugga!

Jag va ju absolut inte den bästa i skolan, snarare tvärtom.. Dysleksi, add, överenergisk och va överallt och ingenstans! Men nu har jag gett mig fan på att jag ska fixa det, jag har ett mål och dit ska jag nå, vilket jag kommer göra..


Sist men inte minst, det är inte fel att plugga när man är äldre, vissa av oss tar bara lite längre tid på oss men när vi väl är klara med vad vi vill, då vet vi och vi kör!!


OCH OM någon av er som läser detta råkar vara ett mattegeni, hör av er för jag är verkligen sämst på det hehe, vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är inget enkelt ämne - Cancer..

Att så många än idag har svårt att prata om det, och ännu mer att lyssna!

Men det är egentligen inte så konstigt, cancer gör ju oss alla rädda.. Det finns ju ingen vacker ting förknippat med det, eller? 

Man vet inte hur man ska prata om det utan att man blir ledsen, sårar andra eller tror att man tröttar ut någon? Man vet inte heller hur man skall kunna lyssna, för allt man hittar idag, det värsta som kan hända och det har alltid förknippats med döden, sorg och en enorm smärta hos alla inblandade - Att lämna nära och kära, att bli lämnad i ett trauma man knappt kan förstå, där allt kan vinnas och allt kan förloras på bara sekunder...


Ämnet cancer har under många många år varit otroligt svårt för mig, man vet inte vad man skall känna, man känner sig maktlös trots att man gör allt i ens makt att det ska bli bra!


MEN för snart exakt 5 år sedan i en sliten soffa i Stockholm (i Solna) hände något - Det skulle bli en bok.. En bok om livet, livsglädjen och kärleken där cancern var en dörr till något så mycket vackrare.. Det må låta konstigt, många människor gör det - Det är helt upp till var och en att läsa själva!

Men det blev väldigt enkelt för mig där och då i den där soffan, efter regnet kommer solen, man får lov att vara glad och skratta, att njuta av livet på nya sätt, man är ingen hemsk människa för att man gör det!! 

Så håll utkik, en bok värd att läsa dyker snart upp.. 


Likes

Comments

Ni har ju säkert inte kunnat missa min första film på youtube?
OCH mer kommer det bli, snart dyker det upp fler klipp lika mycket roliga som tips!
Glöm inte trycka på prenumerera-knappen
https://m.youtube.com/watch?v=VAPdPOVb4aU
  • 181 Readers

Likes

Comments

Tacos ska man ju tydligen bara äta på fredag, annars är man konstig - Tur att jag alltid är konstig då ;)

MEN något som är jäkla lätt och jäkla gott är tacopaj, OCH det finns ingen bestämd dag vad jag vet för att äta det haha - så ät så mycket ni orkar vilken dag ni vill, det är verkligen superenkelt!!

Pajdegen:

3dl vetemjöl

150gram margarin

2msk kallt vatten

Fyllning:

500gram nötfärs

1 gul lök

1 burk majs

250g körsbärstomater

150g riven ost

(Vill man då kör i lite jalapenos, chili, o ja precis vad man känner för

Superenkelt och ännu godare med tacochips och vrede fraiche!


Är och njut!

Likes

Comments

Jag kan tänka mig att det är många som på måndag morgon redan längtar till helgen igen, inte sant?Allas våran vardag är fylld med lite måsten, men man borde väl inte hänga läpp för det? Gör du dom inte då kommer du ju ha dom på helgen, och ävdn om du gör dom dyker det upp ett, två eller flera måsten som gubben i lådan på helgen ändå!Helgen är ju faktiskt bara två dagar (eller om man ska va snäll två och en halv dagar för vissa beroendd på jobb.) Resterande fem dagar då, ska man bars gå och tråna efter helgen då?- NEJ ABSOLUT INTE!!Vi alla har måsten, dom flesta männidkor har jobb, skola och plugg, rasta hundar och laga mat, hämta barnen från dagis osv så varför inte bara göra dom där måstena lite roligare istället, se saker med lite positivitet istället för "orkar inte men jag måste." Det blir ju så mycket härligare då, men framför allt trevligare!Det är ju faktiskt vi människor själva som bestämmer hur våran vardag blir, ingen annan kommer någonsin göra det åt oss, inte ens om vi vill - Allt det vi upplever är det vi bestämmer oss för att uppleva och känns, så varför inte ha roligt på vägen?Hur många har inte ett jobb som dom intd gillar speciellt mycket? - Dom flesta (tror jag) men om man ser det från ddn positiva sidan som faktiskt är väldigt enkelt att göra bara man vill - Kollegorna, människor man möter, historier man får höra!
Jobbar man helt själv utan dom ovan nämnda så finns det gott om tid att känna vad man själv vill få ut av sin dag i känslor och tankar - För vi alla vill ju må så bra ddt går!Hur hopplöst ditt jobb än må vara i arbetsuppgifter är det sällan dins kollegor som grundat dom, så testa en dag eller två att bemöta dom med ett leende, man fär ju så otroligt mycket tillbaka och det gör nycket mer än man tror - Enkelt och sant!UTMANA
Vi alla har rutiner, så kommer det alltid att se ut men vem säger att det skall vara tråkigt? Vi - oss själva! Utmana lite istället, strunta i bilen och åk buss eller cykla. Eller ännu bättre - utmana dig själv med att du ska lära dig något nytt, vad som helst och beröm dig själv - Glöm absolut inte det!Sist men inte minst - Stanna upp!
Njut av stunderna man får med dom man är glad i, lev i nuet och inte på autopilot med mobilen klistrad i ansiktet, för vi mår faktiskt sämre av det!!Varför tänker ni? - Jo för vi missar så mycket, ett leende av en främmande person på gatan, att möta random människor och ha livliga samtal om vad som helst, vackra landskap, det händer helt enkelt FÖR mycket runt omkring oss som vi inte tar vara på, som får oss att skratta tills vi kroknar, som får oss att gråta för att det är så vackert, och tänk så många leenden och ubderbara blickar du missar..Livet går ju faktiskt inte i repris, iallafall inte som ddn person du lever nu, så gör det enkelt - Maximera den tid vi har med att försöka se saker positivt och i andra vinklar och framförallt le mycket
- Det funkar bättre än ni tror :)

Likes

Comments

​Ni glömmer väl inte bort tävlingen som pågår nu på instagram, superenkelt att delta och chansen är stor att vinna för det är ju som jag nämnt innan TVÅ som vinner - Så in på instagram och sök upp mig: valdigtenkelt och tävla!

Likes

Comments

Denna jacka har jag precis införskaffat mig och den är så snygg! Det är väl kanske inget jacka som Gina Tricot kategoriserat det som då den är otroligt tunn, MEN den är otroligt snygg och passar till allt - Speciellt nu till höst då den är lite längre och självklart till en snygg hatt!

Så enklare blir det inte och något som är ännu BÄTTRE är att den är väldigt billig och prisvärd - 299kr. Klicka på bilden så kommer du direkt till jackan hos Gina Tricot

Likes

Comments

NU har tävlingen börjat!

In och se instruktioner för hur ni är med och tävlar på instagram: valdigtenkelt (Klicka här)

Det är inte bara en utan TVÅ av er som kommer flyta iväg med priset, tävlingen avslutas på torsdag den 27 augusti!


Lycka till!

Likes

Comments