Det är verkligen någon som tänker till och kan uttrycka sig. 17.00 i eftermiddag hade jag ett långt samtal med en förälder som bär på så mycket skuld och jobbiga tankar om sitt barn. Vad handlar detta om? Vad kräver vi av dem? Det är inte lätt men det krävs oerhört mycket respekt och ödmjukhet. Tro mig varje gång, precis varje gång jag samtalar med föräldrar till barn med autism så tänker jag hjältedåd.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alperna ett halvt dygn borta. Igår kväll väntade en födelsedagsmiddag för Ida med alla 4 i familjen och Jesper samlad för första gången på 43 dagar. Underbart. Jag hade blivit befriad från att planera och laga middag, en härlig, lite ovanlig känsla men det händer oftare nuförtiden så jag njöt utan att ana vad som väntade. Väl hemma efter att jag myst lite min älskade mamma och handlat till Idas tjejmiddag, stod hamburgare på menyn. Jesper kom och........jag blev ombedd att leta på alla fönsterbrädor i huset. Vad är detta, jag fann lappar och bilder. Rebus! Ni kan själv se lösningen. Tårarna kom och hela jag fylldes av så mycket känslor. Mina älskade, finaste har planerat och bestämt och vi kan igen se framemot något tillsammans. Amazing and crazy fun❤️

Vår 20 åring

Likes

Comments

Igår sa min fina vän adjö till sin mor. Ceremonin var precis så fin som jag kunde föreställa mig att Ulli och hennes familj kunde ordna. Sittandes där i kapellet tänkte jag på allt som är viktigt i livet, de nära och kära och särskilt min mamma och hur mycket hon betyder för mig. Och ......att fånga dagen och ta vara på den.
Vår vänskap Ulli=❤️

Likes

Comments

Konstigt, eller kanske inte alls konstigt det där med bara tanken att hon snart är här, så nära att jag kan ta på henne blir som elektrisk stöt genom min kropp. En fysisk förnimmelse. Jag har saknat så mycket, många dagar. Men tro inte ett ögonblick att jag skulle vilja något annat än att hon och hennes syster gör alla dessa fantastiska erfarenheter, lever sina drömmar. Ok, häromdagen när nyheten om jordbävning i Indonesien spreds med efterföljande tsunamivarningar, då hade jag gjort vad som helst för att dottern valt Onsalabussen istället för Quatar Airlines till Gili på Bali. Nu är hon strax här, dryga 12 h bort. Oj vad jag ska krama hårt.

Likes

Comments