Snart har 365 dagar av detta året gått.. 365 dagar, herregud. Tiden bara springer iväg, kändes som att det just var februari och jag firade min födelsedag.
När jag tänker tillbaks på detta året känner jag bara glädje. Jag har varit med om så mycket roliga saker och jag har träffat så många fina människor på vägen. Självklart har det hänt en hel del dåliga och sorgliga saker också, men faktiskt ingenting som tar över.

Det har varit så mycket mer än bara 365 dagar. Det har varit, bland annat, nya vänner, nya steg i livet, jag har blivit ett helt år äldre och jag har spenderat ännu ett fantastiskt år med min fina Kevin.

Jag är så tacksam.

Jag minns tidigare år då jag kommit till december och inte kommit ihåg vad jag åstadkommit året som gått, inte haft så många fina minnen att bära med mig in i nästa år och verkligen inte mycket glädje. Det har alltid varit jobbigt till och från, positivt och härligt ibland såklart, men mestadels jobbigt och stressigt.

Detta året känner jag verkligen GLÄDJE när jag tänker tillbaks på alla månader som gått. För första gången i mitt 26åriga liv kan jag känna mig genuint lycklig och glad över året.

Istället för att skriva en massa ord tänkte jag försöka sammanfatta detta året med en hel drös bilder. Hoppas ni uppskattar!

I Januari köpte vi vår fina pärla! 🚗⬆

Jag blev till min STORA lycka fast anställd på Duvungarnas Teaterförskola. Det finns inte mycket som gjort mig lyckligare detta året än just detta ovan.. Det som gjort mig mest ledsen de senaste åren efter att jag gick ut gymnasiet 2011 är jobb. Jag gick media/fotograf på gymnasiet och hade därför ingen "riktig" utbildning när jag gick ut skolan. Jag visste inte vad jag ville bli och hade därför ingen större plan för framtiden heller. I början på 2013 började jag jobba som barnskötare, som långtidsvikarie och där stannade jag i 3,5 år. Även om det var jobbigt att inte alltid veta vad jag skulle få i lön varje månad var det ju ändå såklart bättre än inget jobb alls. Sen trivdes jag ju som fisken i vattnet också, så därför ville jag stanna kvar.
Insåg dock att jag inte kunde hålla på så livet ut och sökte högskola efter högskola utan positivt resultat. I mitten av 2016 fick jag en fixidé att söka ett annat barnskötarjobb på en privat förskola.
Sagt och gjort, jag fick ett vik på ett år, och efter det blev jag fast anställd.
Jag ÄLSKAR mitt jobb.

Vi umgicks två hela veckor med våra bästa vänner i Uppsala varav en vecka spenderade vi i Uppsala hemma hos dem och 1 vecka spenderade vi i Grekland. Min allra första utlandsresa (förutom Finland och Danmark).
Det var verkligen helt underbart och jag hoppas vi får tummen ur snart och bokar en solsemester till 2018 också!

Jag & Kevin firade ett år i huset i Juli.

Jag fick en idé och renoverade hallen helt själv. Från minsta lilla skruv till sista penseldraget gjorde jag allting helt själv och jag är fortfarande så stolt över migsjälv.
Det är inte riktigt helt färdigt ännu dock, har jag kommit på i efterhand haha.
Det ska på lite mer färg på någon vägg till, men det är bara sånt jag insett i efterhand kommer bli snyggare!

Jag har spenderat mycket tid vid havet. Med fem minuters gång från jobbet lockar det rätt så ofta att gå ner och rensa både kropp och knopp!

Spenderat många stunder med min fina pärla.

Dessa två och deras "föräldrar" har förgyllt många dagar för oss detta året ❤

Mycket kaffe har intagits, både i sommarsol, höstsol & ruskväder.

Inredning. 💗

Ätit mycket god mat.

Firat 25års jubileum på jobbet med maskerad och kalas!

Överraskade Kevin när han fyllde 25!

Myst hos svärmor 💗

Detta året kom jag min allra finaste vän ännu närmre. Inte avståndsvis, tyvärr.. Men hjärtligt. Detta året har vi verkligen funnit varandra mer än vi gjort åren innan detta.
Hon förstår mig som ingen annan och jag skulle ge vad som helst för att våra orter låg mycket närmre varandra än vad dem gör.
Vi pratar nästan varje timme på dygnet och det finns ingenting mellan oss som inte är sagt. Vi vet alla möjliga konstiga saker om varandra och dömer aldrig.
Hon är jag, i hennes kropp.
Jag är hon, i min kropp.
Soulmate 💗
Inte nog med att jag har äran att ha en vän som henne i mitt liv, detta året har jag även fått den största äran i mitt liv hittills.. Att få vara Gudmor åt henne yngsta son, Leo.
När han bara var några timmar gammal fick jag frågan, och jag grät som ett litet barn av lycka.
Folk må tycka det är konstigt att vara Gudmor till ett barn som är så fruktansvärt långt bort. Men jag är SÅ tacksam att trots det, valde Angelica mig till det jobbet.
Hon vet att jag alltid kommer göra allt jag någonsin kan för Henne, Leo och Saga, trots avståndet.
Jag kommer alltid försöka vara den bästa Gudmor jag kan vara, trots avståndet.
& jag hoppas med hela mitt hjärta att jag lyckas.
Jag hoppas att när barnen blir större så vet dem vem jag är, att de känner att dem känner mig, att dem vet att jag alltid finns för dem. - Trots att jag bor här nere i Skåne.
Angelica, min bästa vän.
- Jag älskar dig, och jag älskar er.
Glöm ALDRIG, jag finns ALLTID här för er.
💗💗💗

Varit på SUPERMYSIGT 60års firande! 🎉🎈

Spenderat många mysiga kvällar i soffan framför serier, precis så perfekt som jag vill ha det.

Promenerat mycket i naturen.

Haft många mysfrukostar.

Spridit mycket glädje tillsammans med våra fina barn på jobbet.

Varit på en och annan Aw. 🍸

-------

Tack livet för att jag fick uppleva detta året, & tack livet för att alla mina nära och kära har fått uppleva detta året tillsammans med mig. I all stress kring vardagar, jobb, familj osv - glöm ALDRIG att aldrig ta någonting i livet förgivet. En dag kan allt vara borta, även om man är rätt så säker på att ”det händer aldrig mig”.. Glöm inte att påminna de ni bryr er om, att ni bryr er!

Kram på er ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag älskar att bada.
När vi bestämde oss för att sälja vår lägenhet i Helsingborg och börja leta efter hus så var mitt största krav ett badkar. Vi hade ett spa-badkar i lägenheten och jag är SÅ glad för det, det finns inte mycket jag uppskattar mer än ett varmt, avslappnande bad för att lugna både nerver, huvud och kropp.
Vi började leta runt efter hus på olika orter, och vad vi tittade mycket efter var hus med badkar, öppen spis eller bastu. Ja ni märker kanske att värme är det bästa jag vet, haha.

Nu sitter vi här, i vårt hus, 1,5 år senare och vi har både badkar och öppen spis, Dröm!
Framöver ska vi bygga en bastu-stuga i trädgården när vi ska börja ta tag i den. Men vi känner just nu att inomhus är prio 1. Badrum och kök ska renoveras först!

När jag badar är det standard med doftljus och serier på ipaden. Mitt absoluta favoritljus är detta ovan.. ⬆
Peach & Passionfruit, doftar SÅ gott. Tips tips, och dessa ljusen är faktiskt rätt så billiga också och brinner LÄNGE.
Hoppas att ni har en fin lördag kompisar.
Kram på er ❤

Likes

Comments

Finns det någon som anser att ens liv är perfekt? Jag tror det.
Vissa dagar tycker jag att mitt liv är perfekt, vissa dagar hatar jag livet. Det är så stora kontraster där och perfekt är ju egentligen ett rätt så starkt laddat ord. Det finns mycket som är perfekt för mig, och i det stora hela tror jag att jag anser mitt liv vara perfekt. Det finns ju såklart helt olika syn på vad perfekt borde vara, men alla tycker ju olika och därav tror jag att HELT olika liv kan vara perfekta på sina egna små sätt.

Jag är 26, snart 27 år gammal och jag tror inte egentligen att jag är där i livet jag trodde jag skulle vara idag, för tio år sedan. Sen å andra sidan kan jag faktiskt inte minnas att jag trodde eller tänkte något speciellt för mitt liv just då, i mitten av mina tonår.
Det finns ju mycket man vill i livet som man inte uppnått ännu, och kanske aldrig kommer uppnå heller för den delen, men sen å andra sidan, sålänge man är nöjd och inte går och ångrar en massa saker så tror jag att man klarar sig rätt så bra.

Jag är nöjd.
Klart att jag vissa dagar skulle vilja vara miljonär, ha perfekt hy eller vara bra på allt.
Men jag har ett jobb som jag älskar, en arbetsplats jag stormtrivs på, en sambo som älskar mig i alla situationer, en familj som alltid finns där, vänner som jag kan lita på, tak över huvudet, mat på bordet och en säng att sova i. Jag har så mycket i livet att vara tacksam över, det finns ju så många som inte ens har hälften av det jag har.

Hur nöjd man än må vara och hur perfekt livet än känns ibland så kommer alla människor alltid ha drömmar, tankar och önskningar om saker som egentligen kanske inte betyder så himla mycket, utan som man vill ha, bara för att man vill önska lite.

Det jag har, är det viktigaste, det är det som räknas i livet, och det är det som gör mitt liv till mitt perfekta liv, för mig.

Likes

Comments

Hittade en julkalender i en blogg jag följer och tänkte ge mig på den för att komma igång här inne igen. Känner jag migsjälv rätt så kommer jag nog inte skriva varje dag eftersom några rubriker i kalendern känns väldigt svåra att skriva om, för mig iallafall.
Men jag tänkte iallafall att jag skulle ge det en chans. Här nedan ser ni vilka rubriker som kommer finnas med:

Lucka nummer 1: ”Mitt perfekta liv!”

Lucka nummer 2: ”Ett barndomsminne jag vill dela med mig av”

Lucka nummer 3: ”Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?”

Lucka nummer 4: ”Ett misslyckande i livet”

Lucka nummer 5: ”Den perfekta middagen enligt mig”

Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Lucka nummer 7: ”En ofiltrerad bild från idag”

Lucka nummer 8: ”Instagramkonton jag älskar som ser perfekta ut”

Lucka nummer 9: ”En bild som symboliserar hälsa för mig”

Lucka nummer 10: ”När jag ”tappade det” senast….”

Lucka nummer 11: ”En Lucia jag minns”

Lucka nummer 12: ”Verkligheten bakom den perfekta bilden”

Lucka nummer 13: ”Min hemliga dröm jag inte vågat säga högt…”

Lucka nummer 14: ”Drömbilden av den perfekta julaftonen”

Lucka nummer 15: ”En bild som symboliserar kärlek för mig”

Lucka nummer 16: ”En person jag är avundsjuk på är…”

Lucka nummer 17: ”Den perfekta julklappen”

Lucka nummer 18: ”När är balansen i livet perfekt enligt mig”

Lucka nummer 19: ”En vän jag vill hylla…”

Lucka nummer 20: ”En bild från i somras”

Lucka nummer 21: ”Vad jag önskar mer av 2018 som jag saknat 2017”

Lucka nummer 22: ”En person jag skulle vilja ringa idag”

Lucka nummer 23: ”Det perfekta julreceptet”
Lucka nummer 24: ”Vad julen betyder för mig”

Tror jag kommer blanda lite bland rubrikerna dock och skriva om den rubriken som tilltalar mig mest den dagen.

Likes

Comments

Tänk att få vara ett litet barns trygga punkt, att varje dag få träffa vissa av dem fler timmar om dagen än dem får träffa sina föräldrar.

Att få vara den dem kommer till och är blyga ifall det kommer en ny människa dem inte träffat förut, att då vara den personen dem kommer och kramar hårt i hopp om att vi ska säga att det är ingen fara, hen är ju inte farlig.

Att varje dag när man kommer till jobbet få höra sitt namn ropas av minst en fin liten minimänniska följt av en varm kram för att denna minimänniska är glad att se en.

Att varje dag ha den uppgiften att ta hand om dessa fantstiska barn, att få vara en liten del av deras vardag. Att lära och utbilda dem om saker som kanske ingen annan tänker borde vara bra att kunna eller veta. Att utbilda världens viktigaste små människor.

Det är inte alltid en dans på rosor, det ska alla veta. Det handlar inte om att leka dagarna i ända, "det kan väl vem som helst", hör man ofta.
Jag må inte ha någon utbildning inom detta yrket över huvud taget, men jag har fått en lång och jätteviktig erfarenhet i ryggen som helt ärligt slår vissa människors utbildning med hästlängder.

Jag är så tacksam att få jobba med det jag gör, att varje dag få hjälpa våra små minimänniskor genom svåra och lätta saker i livet när deras föräldrar inte kan vara där.

Men alla dessa små kramar, pussar på både kinder och mun som man oftast helst vill undvika men inte kommer ifrån ibland, alla fantastiska kommentarer som, jag tycker om dig, jag älskar dig (även om dem kanske inte riktigt vet innebörden av detdär ännu), jag kommer sakna dig, du är den bästa fröknen, jag gillar dig, du är bra eller alla små försök till meningar av barnen som inte riktigt fått kläm på orden ännu, de är allt det som gör allt SÅ värt det.

Att varje dag få livet lite extra förgyllt av dessa fantastiska minimänniskor är det inte mycket i världen som kan slå.

Jag älskar mitt jobb, jag går upp varje dag och har alltid med mig i tankarna att jag går till mitt jobb varje dag för att jag vill. Hade man inte varit tvungen att gå till jobbet på grund av ekonomiska skäl hade jag gått till min arbetsplats ändå. Varje dag när jag vaknar och känner att jag inte orkar, då tänker jag framåt. Då tänker jag på vilke fin dag jag kommer ha med alla våra fina barn och mina fantastiska kollegor.

Mina kollegor.. Dem är fantastiska. Jag hade aldrig kunnat önska mig något bättre. Varje dag blir man så glad av att se dem när man kommer innanför dörren på jobbet. Dem anstränger sig för att man ska må bra och dem gör små, egentligen omärkvärdiga saker för en för att man ska bli glad. Dem får mig att skratta och när allt känts som allra jobbigast är det deras förtjänst att jag orkat gå till jobbet.
Hade jag fått välja kollegor helt fritt, då hade jag valt dem jag har nu.

Jag är en person som alltid vill göra alla till lags. Jag anstänger mig för att folk som jag tycker om ska tycka om mig och jag tycker det är jätteviktigt att visa folk jag bryr mig om, att jag bryr mig. Det är så lätt att ta varandra för givet, men jag försöker att aldrig göra det. Jag försöker alltid göra små saker för att göra personer i min omgivning glada, jag vill alltid att alla mår bra, och gör dem inte det vill jag alltid göra mitt bästa för att det ska vända.
Jag accepterar att inte alla människor gillar mig, man kan inte gilla alla. Men när det finns personer som bara vill mig illa, då går jag sönder. Jag är en väldigt känslig person och när något är jobbigt har jag väldigt nära till gråt. Jag visar mycket känslor, och sån är jag. Jag vill alltid alla väl och därför har jag så svårt att hantera när människor vill mig illa. När det finns människor som med vilje smutskastar mig, för saker jag inte gjort. Då sätter det ärr i mig.
Det må låta fjantigt och konstigt, men det är sån jag är. Det sitter liksom fast, även om jag förtränger så sitter det med mig. För vad har jag gjort för att förtjäna sån skit?

Likes

Comments

Det gör så jävla ont i mitt hjärta att det är rätt så exakt 713 kilometer emellan oss..

Jag är så oändligt tacksam att du kom in i mitt liv, en dag för en väldans massa år sedan. Inte som en vän till mig då, utan mer en rival hade jag nog valt allt kalla dig då haha! Vi var ju ute efter samma kille, vilket är väldigt skrattretande nu kan man ju tycka.

Folk säger ju att det ALLTID kommer något bra ut av en relation, du & jag är det för mig! Det enda och det bästa som jag någonsin fått ut av den relationen är du & jag! Tänk om det inte blivit såhär, tänk om jag inte känt dig nu.. Du är den mest godhjärtade människan jag någonsin träffat och herregud vad glad jag är för att jag får lära mig saker i livet från dig.

Men det är jobbigt.. Det är så jävla jobbigt. Det må vara jobbigt att ha ett distansförhållande, men ett vänskaps-distansförhållande måste ta priset, det måste faktiskt vara värst.
Alla filmkvällar jag missar med dig, alla shoppingturer, kvällspromenader, alla sena sommarkvällar med min bästa vän, jag missar så mycket med dig som vi aldrig kommer kunna, eller hinna, ta igen.

Det finns INGEN jag kan vara så helhjärtat migsjälv med som med dig. Jag kan berätta precis allt för dig och jag behöver aldrig låtsas eller förfina någonting för dig. Jag kan alltid vara helt ärlig med dig och berätta varenda liten detalj av känslor för dig.

Det är så orättvist att jag inte får krama dig när jag vill.. Springa över till dig när jag vill eller hänga hos dig och göra absolut ingenting när jag vill..

Det blir sådär extra jobbigt när jag vet med mig att vi hade träffats minst en gång om dagen om vi bara hade kunnat.

Du är en så stor del av mitt hjärta och det gör så himla ont att ha en så stor del av hjärtat så fruktansvärt långt bort.

Tänk att vi fick äran här nere i skåne som fick ha dig boende här under två år, för fyra år sedan.

Min bästa vän.
Min allra bästa vän i livet.

Jag älskar dig.

Likes

Comments

Alltså hejsan hoppsan så längesen jag kladdade ner några rader här, rätt så exakt tio dagar sedan faktiskt! Idag är det fredagen den 13e & hittills har jag faktiskt inte haft någon otur över huvud taget, faktiskt ingenting jag brukar ha heller! Skönt!

Jaha, vad har hänt på sistone då? Jag har så dålig koll och så otroligt dåligt minne, men eftersom jag är rätt så duktig på att fotografera typ ALLT jag gör så brukar jag kolla tillbaks i mitt fotoalbum haha!

Först, främst & absolut allra viktigast är ju att min bästa vän natten till lördags äntligen fick sin lilla prins! Herregud vad han är fin alltså! ❤️

Veckan startade med personalmöte och efteråt blev det mysig sushidejt tillsammans med fina vänner!

I onsdags fyllde en fin vän år och vi överraskade henne på Pinchos! Så glad hon blev ❤️🙏🏻

Idag är det fredag & helgkänslan har absolut infunnit sig! 🥂 Startade helgen med att sluta klockan 1, köpte sen en sallad med hem och bänkade mig i soffan framför senaste Greys Anatomy! 👌🏻 Helt perfekt! Ikväll ska vi basta & kolla idol! MYS

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni idag?

Alltså vilken dag jag haft, haha! Öppning imorse vilket resulterar i att man slutar 13.00, väldigt skönt!
Efter jobbat skulle min kusin och mormor komma hem till mig. Problemet var bara att när jag kom hem hittade jag inte nycklarna i väskan, varpå jag inser ganska snabbt att dem sitter kvar i dörren på jobbet... Vilket också betyder då att jag inte kommer in i huset, haha!
Ringer till Kevin och frågar var han är och jobbar idag i hopp om att han är i närheten.. Nejdå, då är han i Munka Ljungby och har två timmar kvar. Ringer då min kusin och hoppas på att hon och mormor inte är påväg hit ännu. Hon var påväg till mormor, så vi fick göra om planerna och hon fick vända om och hämta upp mig så vi körde till mormor istället. Gick ju lika bra det!

Ovanpå allt fick jag ett mail idag från Lyko.
Beställde ett paket för 11 dagar sedan, varav 8 av dem varit arbetsdagar och jag har fortfarande, idag, inte fått paketet.
I mailet stod det att jag inte fått paketet eftersom Postnord inte kunnat leverera det till mig, så att det har skickats tillbaks till Lyko igen. Irriterad och hungrig ringer jag till Lyko för att få reda på varför dem tydligen inte kunnat leverera paketet till mig och får till svar att det kan dem inte svara på, utan jag får ringa till postnord och fråga dem om detta.

Sagt och gjort...
Jag pratade med fyra olika personer på postnord och när jag angivit mitt order-id fått samma svar av alla.
"Detta paketet har aldrig kommit in till oss. Vi har fått en fraktsedel, men själva paketet har aldrig kommit hit.."
Då blir man ju inte lite irriterad heller när jag fick svaret från Lyko som jag fick.
Dem fick ännu ett samtal nu i eftermiddag, inte vidare trevligt, men jag tycker faktiskt att jag ska få kompensation för detta.
Antagligen har dem slarvat bort paketet på lagret eller liknande och istället låtsats som att det varit nästan ända hemma hos mig i en postbil och vänt. Finns ingen som helst anledning till att ett paket inte kunnat levereras hit då vi både har en stor postlåda och et väldigt bra postombud där man annars kunnat hämta paketet...

Nu har jag iallafall precis kommit hem ifrån mormor och vi har haft en mysig eftermiddag trots ändrade planer, tur var väl det med tanke på hur dagen gått tidigare idag, haha!

Hoppas ni har en fin kväll, kram på er!

Likes

Comments

Nej, alltså inte vecka 40 som i en graviditet 😉 Utan vi har idag gått in i vecka 40 detta året och det återstår endast 12!!! veckor av 2017, helt sjukt om ni frågar mig! Herregud 😳 Idag börjar även den efterlängtade julmusten säljas i våra butiker runtomkring och det gör mig SÅ lycklig! Det är ALDRIG för tidigt med julmust! Så gott!

Jaha, denna veckan då? Hur ser den ut för er? Här nedan följer hur den kommer se ut för mig!

Måndag:
Idag har har jobbat 8-16.45. Vi mös inne hela dagen med pyssel och tända ljus för regnet har bokstavligt talat öst ner hela dagen, så himla trist.. Nu ikväll när jag kom hem började vi direkt med maten & kvällens meny bestod av Fisksoppa. YUM! Önskar nästan man kunde lägga in smaker här så ni hade fått känna smaken, SÅ GOD! (Jag ska helt klart lägga in receptet till er i ett eget inlägg) Efter maten åkte Kevin vidare till träningen och jag har hoppat ner i ett varmt skumbad. Snart dags att bädda ner mig i soffan framför Barncancergalan.

Tisdag:
Jobba som vanligt 6.45 - 13.00. Efteråt beger jag mig hemåt och inväntar finbesök från min underbara kusin & mormor ❤️

Onsdag:
9 - 17.15, annars ingenting speciellt planerat öht faktiskt! Skönt det också ibland!

Torsdag:
7.30 - 16.00, därefter kören 18-19.15 🎶

Fredag:
8-16.45 & på kvällen väntar aw hos en fin kollega!

Lördag/Söndag:
Faktiskt första helgen på länge jag har NOLL planer & det ska jag njuta av till 100%

Hoppas ni har en fin kväll! Jag har massor av serier och program framför mig!
👉🏻 Barncancergalan, kockarnas kamp, biggest loser, paradise hotel & temptation island!

PUSS

Likes

Comments