Header
View tracker
Jag vill ju bara sova lite.

Snälla tankar, sluta brottas för en stund.

Jag vill ju bara sova lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker


Likes

Comments

View tracker

Jag försöker bli min egen hjälte. Jag försöker varje dag. Stundvis går det. Stundvis kan jag tänka: fan vad jag är bäst. Men stundvis kan jag också tänka: fan... 

Med rödsprängda ögon vet man att det inte kunde sluta. Att det inte gick att hålla emot. Jag vill inte visa mig svag. Det vill jag verkligen inte, jag hatar att göra det. Ett stort hat mot mig själv växer bara då. Jag förblir hjälte utåt, men inte för mig själv. Jag avskyr mitt beteende då. Jag avskydde mitt beteende igår. Det gör jag även idag, i alla fall tankarna. Utåt försöker jag idag vara hjälte, men idag är en av de svårare dagarna.

Likes

Comments
Ibland så. Spola tillbaka några år. Kanske inte så långt som på denna bild av mig som liten. Men ändå så att de största problemet för en var att man ville ha byxor istället för klänning.ATM: klockan är 00.12 och jag ligger och smått hostar upp mina inälvor. Något det känns som i alla fall. Fått något virus i mig då jag har som en jäkla klump i halsen av smärta och hostat något enormt, med det en smärta i bröstet av hostandet. Typical influensa liknande, en släng utan feber typ. Dessutom hade jag ett riktigt jäkla migränanfall i lördags, bland det värsta jag varit med om. Låg och gnydde i min säng i mitt kolsvarta rum och försökte stänga ute allt ljud och ljus i cirka 2 timmar efter jobbet (där det påbörjat) innan jag kunde ställa mig upp igen och tända någon enstaka lampa. Usch. Efterdyningar från det har jag även kvar än idag. Härligt. Det blev att vara hemma från skolan denna måndag. Imorgon måste jag dock upp, redovisning samt jobb jag måste ta mig an. Det svider lite med tanke på hur måendet är nu.
Ska försöka somna hade jag väl tänkt. Antagligen kommer jag misslyckas, tända lampan och läsa ett kapitel till av boken jag aldrig vill läsa ut. Ett starkt tips: Den första lögnen. Helt fäst, trots det hemska innehållet. Men så läsvärd!!!
Aja nu ska jag sluta upp med babbel. Ha det fint!

Likes

Comments
Att känslorna hamnar där jag uttrycker mig. Inte verbalt. Inte tankar. Låter kroppen tala. Låter rörelserna berätta.
Sakna det. Första tankarna när det lades bakom. Saknad efter ett tag. Saknar är det jag gör nu.
Jag vill uttrycka mig igen. Inte för att jag måste. Utan press. Jag vill uttrycka mig fritt. Jag vill vara det bästa jag kan vara, det bästa min kropp kan vara.
Det handlar om hur väl du känner din kropp. Det handlar om att bli någon annan för en stund. Det handlar om att vara dig till det yttersta. Det handlar om frihet och passion.
Jag försökte släppa. Försäkrar tänka att det var en period och inte hela jag.
Jag lurade mig själv. Detta är jag. Jag kan inte bara släppa det. Jag saknar dansen. Vill bara skrika hur mycket jag saknar det.

Att en film kan locka fram dessa känslor. En film kan få en förstå vad som spelar roll i mitt liv. Kanske på grund av deras historia. Kanske på grund av förebilder. Kanske på grund av delad passion. Kanske på grund av den världen.

Jag saknar det bara. Jag vill bara få tillbaka det och mig själv. Lära ut räcker inte, jag vill göra det också.

Likes

Comments


Likes

Comments
I förrgår dansade vi och var glada, lekte gatsby och va unga och dumma på en söndag. Med detta är det alltså nästan 100 dagar kvar tills studentdagen, helt galet. Men roligt blev det i alla fall!

Likes

Comments
Rörigt. Vimmel. Oklart. Kaos.
Kan inte tänka. Snart sprängs det. Ångesten. Snart sprängs det ut i gråt. Har redan gjort i ilska. Nu väntar väntar bara brännande tårar också.
Vill bara ta två dagar off. Två dagar, snälla jag ber er kom till mig. Två dagar, två vardagar. Ensam. Vila. Låta mig vara själv. Låta mig göra allt själv. Låta mig.
Snälla, två vardagar kan väl allt runt omkring mig försvinna och jag får vara ensam med mig själv.
Vill inte inse det men måste. Känner mig hemsk, tragisk och dum. Men då får det va så. Känn dig värdelös Ebba, för du måste inse. Inse att du måste vara ensam och vila.

Likes

Comments
Beskriver livet rätt bra, dessa två bilder. Jag har min söt kung vid min sida och dagarna består av flertal koppar av kaffe.

Snön har lagt sig i Kungsbacka/Göteborg. Mycket har den lagt sig också. Kallt och jobbigt. Dock väldigt vackert. Det leder till en trött Ebba på mornarna, särskilt när tågen knappt går och omotiverad skolgång. På söndag är det i alla fall 100 dagars fest. Eller aa NÄSTAN 100 dagars, det är inte riktigt 100 dagar kvar till studenten. Men det är ändå väldigt gatt måste jag säga, tema Gatsby också. Dock är kortet helt pank och frågan är vad jag ska göra åt det.

I alla fall finns det något roligt, terminsstarten för dansen var i lördags! WIE så roligt att träffa alla kids igen.

Väldigt blandat inlägg utan en röd tråd, mer än vit tråd genom det hela, ett ljus i allt. Men nu behöver jag snart en kopp kaffe, får länga tills jag är hemma igen!

Btw: glömde säga, hur töntiga är egentligen inte jag och min pojkvän med dessa tröjor? Ändå älskar jag dom, och just det älskar ju honom något enormt också för den delen, kanske just därför jag älskar dessa tänt tröjor också.

Likes

Comments


Asså wow hur hände ens detta? Idag vaknade jag ihop med min kärlek, som gick upp runt halv 6 tiden för jobb. Vad gör inte jag då, hänger med upp!?!!!? JAG ALLTSÅ!
Så upp gick jag och drog på mig min morgonrock och gjorde mig lite te och en skål med massor av frukt, granola och yoghurt. Väldigt härligt ändå. Gjorde sedan två mackor, en med et stekt ägg och en med skinka (nödvändig info, jag vet). Och nu sitter jag på tåget som är i staden 9.05 för att vara på skolan 9.25. Jag känner nu hur trött jag faktiskt egentligen är. Blir svårt att hålla uppe ögonen hela dagen... Dock är det ett måste då jag verkligen MÅSTE plugga till ett fruktansvärt religionsprov på fredag som jag INTE är redo för...
Men aja, bara att bita ihop eller någe.

Ska bara halvblunda sista biten nu med Coldplay, Rollin Stones och Beatles i lurarna.

Likes

Comments

Instagram@annaebbabrink