Sitter i skrivandes stund hemma hos mamma och pappa och filar på en glasvägg till min sovalkov, 
Alltså VILL HA NU. 

Pappa verkar hoppfull och lovar att leta snickarkontakter i veckan. 
Kanske skulle lägga fram det till S lite snyggt, som om inte han har dubbla jobb redan.. Nej får nog lägga snickararbetet på pappa den här gången (hehe). 

Men tänk vad fint det skulle bli!? Ja, jag måste ha en glasvägg i min lägenhet. Helst igår! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Hade seminarie i skolan i morse vilket gick bra trots tidigare strul i veckan.
Nu sitter jag på gymmet och väntar på Anna samt funderar på vad jag ska ha på mig imorgon (hehe). Lutar åt byxdressen ovan.

Ikväll åker jag hem till mamma & pappa då de styr afterwork. Ska bli supermysigt!

Hoppas ni får en bra helg <3

Likes

Comments

Det sägs att det lättar på trycket när man får skriva av sig.
Att när känslor inte kan yttra sig i ord går det alltid att skriva ner på papper. Jag tror att det är sant.
Jag har skrivit dagbok sedan flera årtionden tillbaks och jag kan fortfarande få ett lättare hjärta efter att jag skrivit ner mina känslor i ord. För att- om skriva ner sina känslor i ord håller en borta från antidepressiva och 6 veckor inlagd på ett sjukhus kanske det är det bästa alternativet.

Jag blev bjuden på efterrätt idag, och vet ni vad? Min första tanke var "nej, denna veckan har jag ätit så mycket onyttigt så jag står över". Jag påstår inte att man inte får tacka nej till en efterrätt men hela världen får inte rasa om man råkar tacka ja ibland.

Sedan började jag le. Mitt leende gick ganska snart över i ett skratt som sedan gick över i tårar. Anna som satt mitt emot mig förstod ingenting och frågade varför jag gråter.
Jag log för att det inte var en enda spökande tanke i mitt huvud efter jag tackat nej, jag grät för att mitt hjärta väger så lätt. När hjärtat vägt tung ett bra tag känns det skönt att till slut kunna andas med en lättja. Jag tackade inte nej för att det var onyttigt eller för att jag redan fått i mig dagens intag av kalorier. Jag tackade nej för att jag var mätt och inte var sugen.

Vet ni vad? Det bästa jag vet i livet är att skratta så att magen viker sig. Livet är helt och hållet valfritt, men jag vill kunna skratta så att jag får ont i magen och det kan jag inte göra utan bränsle.


Sist men inte minst. TACK, för att ni ger mig all energi jag någonsin behöver. 

Likes

Comments

Godmorgon!

Haft en bra helg trots att jag nästintill bara jobbat och sovit, men var supermysigt i fredags!
Igår somnade jag strax efter 19!? Måste skärpa mig med mina sovvanor.. (hehe).

Nu ska jag strax gå över till Lollo och sedan till skolan. Faktiskt väldigt skönt att gå tillbaka till skolbänken efter 5 veckors praktik..
Hoppas ni får en bra måndag <3

Likes

Comments

Gottefjedag!

Hej kompisar, äntligen fredag och sista dagen på praktiken är gjord. Ska bli så skönt att slippa åka till Mullsjö varje morgon!
Mötte upp mamma efter jag slutat för att fixa lite på stan samt handla på maxi.

Nu är tvätten i tvättstugan, lägenheten nystädad och hemmagjord pizza på väg in i ugnen. Nu är det bara Anna och en flaska vin som fattas, vilket otroligt nog snart ramlar in genom dörren.
Ikväll ska vi blanda mys, fest och plugg. Perfekt enligt mig!

Idag ringde pappa upp mig och sade att jag måste sluta tvinga mig själv att prestera på topp och att jag ska komma ihåg att andas. "Du behöver inte hinna med allt hela tiden, du gör ditt bästa". Det ska jag ta med mig denna jobbhelg då jag egentligen behöver hinna med tusen andra saker!
Kram på er

Likes

Comments

Godmorgon måndag!

Oj, det är en trött själ som skriver idag. Efter jag jobbat dubbelt i lördags åkte vi hem till Rasmus och Caroflin för film och mys, ögonen gick i kors när det var dags att gå hem.. Vi somnade som två grisar och sov till 12.30 igår men var fortfarande trött när jag gick upp..
Lämnade vår varma säng och åkte till praktiken. Var hemma runt 22.00 och nu sitter jag ute i Mullsjö igen.
Går fulltid hela denna veckan men TACK och lov för att det är sista veckan!

I kväll möter jag upp Anna i skolan för plugg och hoppas att jag kan komma i säng relativt god tid..

Hoppas ni får en bra måndag!

Likes

Comments

Igår var min enda lediga dag denna veckan och utnyttjade den till max! Åt först lunch med Ebba innan vi gick till stan en sväng. Mötte sedan upp Anna då vi gick till skolan och pluggade. Runt åtta kom Markus förbi sedan satt vi där till 21.30 innan alla blev vrålhungriga. Sagt och gjort gick vi till murphys för varsin hamburgare och en öl, himla trevligt!
Ramlade i säng runt 23.30 och sov som en gris.

Fredag
Ska strax möta upp Anna & Johanna på gymmet. Sen går jag kväll på praktiken. Imorgon jobbar jag dubbelt, så blir sammanlagt 07-21.30 och på söndag går jag kväll på praktiken så har fullt upp hela helgen men jag klagar inte (än).
Hoppas ni får en toppen helg!

Likes

Comments

Hej på er.
Vet ni vad? Idag tänker jag inte hålla tillbaka på någonting och låtsats att allt är okej.

Jag har de senaste två veckorna gått runt med konstant stress. Hjärtat har slagit i 110 dygnet runt. Varje gång jag svarat i telefon när någon ringer har de sagt "är du stressad?", då jag stressat utan att reflektera över det. Av den enda anledningen, att jag inte vet varför jag stressar.

Sedan kom helgen. Min helg var fantastisk och på lördagen kopplade jag av i hela kroppen MEN på söndagen var stressen tillbaka och jag kunde inte sitta still en sekund.

Och sen kom droppen. Idag när jag satte mig i bilen efter en hektisk och otroligt stressig dag på praktiken fick jag en panikattack. För första gången i mitt liv. Mitt hjärta rusade från 0 till 100, tårarna sprutade, jag började svettas och trycket över bröstet gjorde att jag fick svårt att andas och sedan började jag hyperventilera.
Paniken som bubblade upp i min kropp var otroligt svår att hantera. Jag fumlade till slut fram min telefon och lyckades ringa upp mamma. Efter några minuter kunde jag andas som vanligt och mitt hulkande lade sig.

Det jag upplevde idag var något utav det värsta jag varit med om och jag vill aldrig någonsin behöva utsättas för det igen. För vet ni vad? Den här gången tänker jag be om hjälp. Jag tänker åka hem till mamma och lägga mig i soffan när livet trycker på. Jag tänker prata med någon som är specialist på ämnet. Den här gången vänder jag inte ryggen till problemen, jag möter dem.

Den här hösten ska bli BRA (eller) jag tänker göra allt för att den ska bli bra. Jag skäms inte längre över hur jag mår för jag kan inte ens själv förklara varför jag är konstant stressad. Men jag har fått nog.

Likes

Comments

Hej!
Hade ett fantastiskt dygn i Stockholm tillsammans med världens bästa tjejer. Gick först några timmar på mall of scandinavia. Åkte sedan tillbaka till hotellet för några glas vin och en dusch innan vi mötte upp mina tjejer för middag innan vi gick mot tele2.

Justin var BRA men jag är besviken på all playback tyvärr.. Synd att han agerade så oproffsigt när han egentligen är så bra, menmen...

Idag var jag uppe med tuppen för att se min brors första match klockan 8. De spelar cup så blir innebandy hela dagen!
Nu sitter vi på condeco och ska äta frukost med några i laget. Sen blir det en till match vid 12 innan vi ska hem och pyssla i lägenheten.
Sen ikväll ska jag på hockey med en kompis!

BRA lördag. Kram <3

Likes

Comments

Res dig efter varje smäll. Du har en ängel på din axel.

Likes

Comments