Jag har verkligen slut på bilder. Eller jag har många men dom är gamla, fastnar inte på bild längre eller det har jag inte gjort på länge känns det som. Jaja bara man lägger upp något så passar det väl bra antar jag. 

Efter att jag hade ätit frukost så dammsög jag lägenheten och städade badrummet. Jag hatar att städa badrunmet. Varför? Jo för att jag städade idag men när jag kommer hem sen så kommer det vara dammigt igen.. Rensade även kläder och märkte att jag absolut inte behöver köpa nya, men ändå gör man det.

Nu sitter jag på blåa linjens tunnelbana iallafall och är på väg till jobbet. Fy alltså jag har inte en sån stor lust att jobba om jag ska vara helt ärlig.  

Likes

Comments

Det tog hela två timmar igår att åka hem från mamma och pappa eftersom det var några idioter på spåret så vi stod stilla i nästan en timme i Jakobsberg. Så irriterande.

Jag blev rätt så trött på livet efter den resan. 


Godmorgon iallafall. Jag sitter nu och äter frukost samtidigt som jag kollar på Felicia på youtube. Min standard grej att göra samtidigt som jag äter frukost är att kolla youtube. ​

Likes

Comments

Det gick bra hos tandläkaren. Nu behöver jag inte gå dit för än i Augusti igen så det känns skönt. Måste bara vara noga med att använda tandtråd så jag inte får så mycket tandsten.


Efter att jag var klar hos tandläkaren så gick jag till blomaffären och köpte tulpaner och sen hem till mamma och pappa. Vi har ätit middag, pratat och jag har även fått recept på god mat.


Nu sitter jag på pendeltåget och ska åka hem. Känns så konstigt att åka därifrån. Känner mig verkligen hemma i Svedmyra men jag har ju bott med mamma och pappa i 24 år så det är klart det känns lite skumt.

Likes

Comments

Jag sitter och myser hemma hos bästavän som jag gjort sen 13.00 då jag kom hit. Vi har druckit kaffe och pratat och druckit ännu mer kaffe. Känner mig skakis i kroppen när jag dricker för mycket kaffe så detta får nog bli sista koppen. 

Jag ska vara hos tandläkaren om mindre än en timme. Hur kan två timmar ha gått så himla snabbt? Tiden går för fort när man har roligt. Så himla typiskt. ​

Likes

Comments

Jag har nu bytt från tunnelbanan till pendeltåget som jag nu sitter på för att komma till Kallhäll.


Så denna lediga dag så ska jag få umgås med min bästavän Angelica. Vi ska ha kaffemys och bara umgås. Sån tur att hon var ledig idag så hon kan hålla mig sällskap innan jag ska till tandläkaren.

Likes

Comments

Fick hem paket från Cocopanda för några dagar sen som jag nu tänkte visa vad som låg i det.


En brun utan sol. Fråga mig snälla inte varför jag beställde dennna. Aldrig använt brun utan sol och frågan är ifall jag ens kommer använda denna?


Ett contour palette. Hade för mig att jag redan hade den här hemma när jag fick hem den och tror ni inte jag gissade rätt? Jaja man kan väl inte ha för många paletter antar jag? ​


Och till sist. Ett läppstift. Är så fin i färgen så denna är jag verkligen nöjd med. ​

Likes

Comments

​Ja efter tolv jobb dagar så har jag äntligen nu en ledig dag. Känns awesome som ni kanske förstår. Att inte behöva fixa sig för jobbet eller att behöva gå upp en viss tid så man hinner göra det man ska innan slipper jag idag. 


Godmorgon godingar! Jag vaknade ändå först vid 08.00 men somnade om till 10.00. Nu har jag precis ätit frukost som Nicklas fixade åt mig. ​Han är också ledig idag då han ska på begravning. 

Likes

Comments

Det har varit väldigt lugnt på jobbet idag. Förutom att vi har fått varor så har det inte hänt så mycket. Väntar nu på tunnelbanan. Fy vad skönt att ha slutat för imorgon är jag ledig.


Ska åka hem nu. Ikväll ska Nicklas och jag äta faluorv i ugn sen ska jag se Parneviks och så ska jag även duscha. Vad som händer resten av kvällen vet jag faktiskt inte. 

Likes

Comments

Så här ser jag ut idag. En prickig tröja från Bonprix och svarta jeans, behöver jag ens säga att jag har svarta jeans på mig längre?


Måste ju säga att det är fint väder. Kom snö inatt men det är ändå varmt tycker jag. Varför har alla trott att det är vår nu och blir så chokade över snön? Det är februari... Kom igen.


Hoppas ni får en fin dag! ​

Likes

Comments

Jag fick order av min tandläkare i torsdags när jag var där att jag skulle sköja munnen varje morgon och kväll med denna. Asså fy jag kan inte gurgla min mun, jag får kväljningar.


Dessutom måste man göra det trettio minuter innan man ska borsta tänderna så jag måste alltså planera när jag ska gå och lägga mig haha. Tur att jag bara har en dag kvar med denna.

Likes

Comments