View tracker

Woop woop! Helgen och söndags passet är slut om en timme och tjugo minuter. Fy hörrni vad skönt det känns måste jag säga  men det har gått snabbt den här helgen måste jag också erkänna. Känns inte alls som jag har stått på jobbet tjugo timmar på två dagar. Känns väldigt mycket när man tänker så? 

Jobb dagen idag har gått bra iallafall. Varit mycket folk så tiden har rullat på. Simon kom och hjälpte mig i två timmar ungefär så det kändes skönt. 

Efter jag slutat ska jag hem till Nicklas och slänga mig i sängen. Har rätt ont i benen faktiskt.  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Pepparkaka eller lussebulle? Lussebulle men gärna utan russin.

Skumtomtar eller knäck? Knäck.

Ischoklad eller marsipan? Fyfan absolut inte marsipan så ischoklad!

Köttbullar eller prinskorv? Prinskorv!

Julkorv eller julskinka? Julskinka alla dagar i veckan.

Lax eller sill? Sill, speciellt senapassill.

Revbensspjäll eller Janssons frestelse? Janssons såklart! Det godaste som finns på julbordet!

Glögg eller julmust? Julmust, kommer nog aldrig lära mig tycka om glögg.

Ris a la malta eller risgrynsgröt? Ris a la malta!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon allihopa! Hoppas att ni har sovit gott och vaknat gott. Det har jag gjort. Somnade innan 00.00 så fått många timmar sömn så jag är rätt pigg.

Nu står jag och väntar på tunnelbanan för att åka till Centralen där jag ska byta Tunnelbana för att komma till Sundbyberg och jobbet. Intressant information en sån här söndagsmorgon.

På tal om söndag så känner jag faktiskt äntligen söndag. Nu vill jag bara att klockan ska bli 21.00 men denna dagen kommer nog gå rätt snabbt känner jag på mig. Jobbar då mellan 11.00 till 21.00 ikväll. Precis som igår.

Likes

Comments

Det kom fler kunder idag på jobbet än vad det var igår. ​Mellan 17.00 till 19.00 så var det något att göra hela tiden så denna kvällen gick verkligen fort. 

Fick skjuts hem av Rakkanas man så jag var tillbaka hos Nicklas redan vid 21.30, så skönt att vara hemma så tidigt. Tog med mat hem från jobbet som vi nu ätit. Jag åt omelett. Mätt i magen nu kan jag säga. 

Precis tagit bort mitt smink och ska lägga mig i sängen. Börjar bli rätt trött om jag ska vara ärlig. 

Likes

Comments

Sagt det förr och säger det igen. Jag får då alltid food goals på jobbet. Detta åt vi idag. 

Har varit en del kunder idag faktiskt så dagen har rullat på helt okej. Får se hur det blir ikväll. ​

Likes

Comments

Gammal bild. Jag har inte blivit mörkhårig eller fått långt hår över en natt. 

Hej och godmorgon på er allihopa! Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort. Sover alltid så gott när jag sover med Nicklas bredvid mig. Vaknade en timme innan klockan ringde av atr Nicklas gick upp ur sängen men somnade om.

Jag blev lite sen till jobbet idag men dock bara några minuter så det var inte så farligt. Min tunnelbanan bestämde sig för att inte komma. Men nu är jag framme på jobbet iallafall.

Jobbar till 21.00 idag, får hoppas att det kommer lite kunder så denna dagen går. Inte att det var så lugnt som igår kväll. Vill bara att den här helgen ska vara över. 

Likes

Comments

Detta kom jag hem till. Choklad med rose. För man har ju världens bästa pojkvän. ​

Likes

Comments

Det har verkligen varit sååååå lugnt idag på jobbet. Kan ju inte säga att det varit stressigt. Förra fredagen var det så mycket och nu helt plötsligt så lite. Trodde att det skulle vara lika mycket idag som det var för en vecka sen. Hade ställt in mig på stress haha. Var väldigt mycket på lunchen idag så kan bero på det eller så är folk ute och äter julbord redan nu.

Men nu har jag iallafall slutat så det känns skönt. Tiden går så långsamt när det är dött på kunder, men samtidigt så gillar jag inte när det blir för stressigt. Tjej med beslutsångest har ni här.

Nu ska jag åka hem till Nicklas och mysa ner mig i sängen innan det är dags för sova.

Likes

Comments

Så jävla fin bild alltså!

Känner att jag redan nu kommer behöva be om ursäkt för den troligtvis dåliga uppdateringen som kommer bli i helgen. Jag ska nämligen jobba 11-21 både lördag och söndag så ni kanske förstår då.

Och dessutom på tal om jobb så jobbar jag nu fram till nästa söndag. Så när nästa söndag kommer har jag alltså varit ledig två dagar på två veckor. Men men det är bara att jobba på. Dagarna går ju ändå rätt snabbt.

Så nu sitter jag på jobbet, väldigt mycket jobb i detta inlägg. Jobbar mellan 14.00 till 21.00.

Likes

Comments

Så här klär jag mig idag. En gammal tröja från H&M med rosor på armarna med svarta jeans såklart. Har så många ljusa jeans hemma men det blir alltid ändå att jag tar svarta. Varför variera sig i livet.


Ser inte mitt hår jävligt gult ut helt plötsligt? Känner att jag måste göra något åt detta.

Likes

Comments