Godkväll godingar!


Sen jag kom hem så har det inte hänt mycket förutom att jag har tvättat lakan. Nicklas och jag var för trötta för att laga middag idag så vi sitter nu i soffan och äter mackor och dricker te.

Vi ska nog gå och lägga oss strax. Eller jag kommer iallafall göra det, jag är trött..Och inte känns det så skönt med fredag imorgon eftersom jag ändå jobbar helgen så är det som jag inte har helg. Jaja jag vet knappt vad jag skriver om nu så nu säger jag godnatt. 

<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det här fick jag att äta på jobbet idag. Nu har jag slutat och är på väg hem. Fy så skönt det ska bli att lägga sig i soffan.

Likes

Comments

Sitter på jobbet vilket jag gjort sen 13.40 och gör ingenting i stort sätt. Kanske haft tre kunder bara sen jag började så det är lugnt men för mig som är trött så är det väldigt skönt måste jag säga.

Pratade lite semester med bossen idag och har bestämt att jag ska ha semester i två veckor i sommar. Kommer bli så nice. Aldrig haft så lång semester förut...


Min kväll idag blir nog lugn. Jag hoppas det iallafall och att jag får sluta jobbet i tid. Måste bara tvätta lakan men sen kommer nog kvällen spenderas i soffan och säkert sova tidigt. 

Likes

Comments

​Så här ser inte mitt hår ut om ni skulle tro det. 

​Har inte tagit någon bild än hur slutresultatet blev. Det är dock fortfarande lite oranget men nu får det vara. Har hållt på med mitt hår alldeles föe mycket på senaste tiden. Ska iallafall försöka hålla mig till efter sommaren.

Eftersom jag varit vaken sen 05.15 så börjar jag nu bli jävligt trött. Skulle helst vilja ta mig en powernap men jag måste röra mig till jobbet. 

Likes

Comments

Godmorgon godingar! Jag har varit vaken ända sen 05.15 så för mig är det egentligen inte godmorgon. Vaknade av att Nicklas gick till jobbet och kunde verkligen inte somna om så låg kvar i sängen och pillade på telefonen.


Jag blev inte nöjd mee håret igår. Det blev oranget. Ändå fast jag la i hårfärgen efter avfärningen. ​Så nu på morgonen har jag varit på affären och köpt hårfärg. Så nu sitter jag med det i och väntar på att jag ska tvätta ut det. 

Likes

Comments

Fy hörrni jag tycker verkligen synd om mitt hår nu för tiden. Det får verkligen stå ut med mycket. Avfärgar mitt hår då jag inte trivs i mörkt hår som jag hade. Efter det här måste jag nog låta det vila till efter sommaren. Tur att jag ska klippa mig på onsdag. ​

Likes

Comments

Sitter på waynes och dricker en hasselnöts latte och pratat skit med Angelica. En paus i shoppingen helt enkelt. ​

Likes

Comments

Det är onsdag och jag är ledig från jobbet. Dessutom får jag spendera denna lediga dagen tillsammans med Angelica.


Vi sitter nu på bussen på väg till Outlet efter att vi möttes upp i Jakobsberg. Shopping och fika står på schemat. ​

Likes

Comments

Nicklas och jag möttes vid affären när jag kom så handlade vi och sen gick vi och köpte sushi som vi nu ska äta till middag. Jag är så hungrig!!!! Åt senast 09.00 idag så ni kanske förstår. ​

Likes

Comments

Tisdag idag och det betyder att vi fått varor på jobbet som vilken annan tisdag som helst. Förutom det så har vi haft möte. Kunderna har varit lätt räknade.


Nu har jag slutat jobbet. Ska sluta 17.00 i ungefär två veckor och sen får vi se hur det blir. Men idag fick jag dock jobba över. Känns ju nice att sluta innan solen gått ner.

Väntar och väntar på att mitt paket ska komma.. Hoppas det kommer imorgon då.

Likes

Comments