Äntligen så är det fredag eller vad säger ni? Dock så måste jag ändå säga att veckan har gått snabbt. 

Vaccinerade och Chippade katterna i tisdags ( Dom var såååå duktiga ) fick gratis godis av veteriänerna för dom är så söta men det uppskattades dock inte av dom små fyrbenta.  I onsdags så storhandlade Nicklas och jag.


Jag är ledig i helgen vilket känns så skönt. Har lite saker planerat så kommer bli en bra helg känner jag på mig. Men innan man får ta helg så måste man jobba så min lediga helg börjar 18.00.


Hoppas ni får en fin dag! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

... Ja det stämmer som ni läser. Nicklas och jag har blivit föräldrar till två katter. Två syskon som heter Cesar och Ronja. Vi hämtade hem dom den 1 Oktober. 


Likes

Comments

​Är det lika ovant för er att läsa som det är för mig att skriva? Jag har nu verkligen inte bloggat på länge. Men fick ett ryck och kände att jag ville komma tillbaka lite.


​Jag och Nicklas åkte och hämtade upp Nicklas mamma så åkte vi till Farsta. Jag köpte två jeans, kabel till laddare och ny foundation. Nu sitter vi i Sköndal och äter go lunch. Riktigt skönt väder, känns verkligen som höst.


Likes

Comments

En outfit tagen på ett hotel i Turkiet. Vill så åka utomlands igen snart. 


I lördags så jobbade jag mitt pass till 18.00. Kom hem till en sambo som var sugen på lösgodis så vi gick till affären så han kunde få sin vilja fram.

Söndag var jag ledig. Spenderade dagen tillsammans med Nicklas. Vi åkte till Globen då jag skulle köpa skor som dock inte fanns. Köpte med oss donken hem och vi chillade bara resten av dagen och kvällen. Så skönt.


​Jobbade igår som vanligt och i måndags mellan 09.00 till 18.00. Efter jobbet så åkte jag direkt hem. Tog det lugnt och kollade idol.


Onsdag idag och jag tycker denna vecka går så långsamt. Trodde hela dagen igår att det var torsdag idag... Typiskt. Jag har kommit fram till jobbet iallafall och gjort allt jag ska så nu sitter jag bara på den lilla uteserveringen och dricker kaffe.

Likes

Comments

Jag och Arthit möttes på på Espresso House där vi köpte latte till alla. Rakkana kom och plockade upp oss så åkte vi till jobbet.

Ehsan kom precis efter och då åkte vi alla till Bromma och kollade på den nya restaurangen vi ska öppna i November. Så fin och fräsh och det bästa, den är stor. Men jag är glad att jag ska jobba kvar här på den gamla ändå.

Nu har vi varit på jobbet i 30 minuter ungefär, blev lite stress att öppna och att fixa ris men vi klarade det.

Likes

Comments

Nicklas och jag gick till affären när jag kom hem. Det ska alltid ta sån tid när vi ska handla, vi skriver en lista men sen blir det ju alltid att det blir mer men vi skriver inte heller allt så en del får man komma på, på plats. 

Vi har precis ätit middag, blev rökta rökor med aioli på baguett idag och så även lite vattenmelon. Nu ligger vi bara i soffan och ser en film som går på tv. Eller kollar och kollar, jag pillar mest pp temefonen. 

Jag börjar också bli trött. Som vanligt.

Likes

Comments

Ser ni vilket fint hår jag har haft idag? Rakkana på jobbet som fixat detta.


Måste börja detta inlägg med att höra med er, vad tycker ni om den nya designen här på nouw? Ska jag vara helt ärlig så gillar jag den inte. Den är fin men gillar inte hur det ör när man skriver inlägg.

Jaja... Ett litet problem i vörlden.. Jag är alldldes strax hemma och då ska jag och Nicklas gå till affären.

Jobbet har gåt bra. Det var väl helt okej på lunchen men sen blev det lugnt. Nästan lite för lugnt.

Likes

Comments

Happy friday säger vi även fast jag jobbar imorgon också men det känns ändå skönt med fredag.

Blev klar tidigt så jag hann med en tidigare tunnelbana och kom därför tidigare till Sundbyberg. Mötte upp Rakkana och Arthit på Espresso house och köpte latte och frukost.

Nu är vi framme på jobbet och redo för denna dagen. Kör 09.00 till 18.00 idag.

Likes

Comments

Känns som höst när man tittar ut och idag fick paraplyet hänga med. Regn och regn, det är så jag beskriver denna torsdag. Men imorgon ska det bli sol så då kommer det mellantinget som är mellan sommar och höst tillbaka.


Jag har kommit fram till jobbet. Har gjort det jag ska så nu får jag mest bara sitta och glo på regnet som faller från fönster i så där 45 minuter tills vi ska öppna.

Det som är bra med denna torsdag är att Pernilla ska komma hem till mig ikväll. Mys.

Likes

Comments

Ser ni detta. Detta kallar jag food goals. ​


Hela dagen idag på jobbet har det varit mycket folk. Alla människor i sumpan var tydligen sugen på thai idag. Blev övertid en timme idag då Ehsan skulle göra någonting, fråga mig inte vad för jag vet inte själv.

Nu sitter jag på tunnelbanan hem och det är fett varmt. Tycker så synd om kockarna som får stå i köket säkert över 50 graders värme.. Jag svettas hela tiden nu för tiden, kan vara för att min förkylning inte är borta ännu. Men men.. Jag lever och ska väl inte klaga för det lilla.

Likes

Comments