Någonting som är väldigt skönt nu för tiden är att jag faktiskt i stort sätt aldrig är trött på morgonen så jag går upp utan att känna att jag helst av allt skulle vilja ligga kvar. 


Rakkana och jag möttes upp i vanlig ordning i Tcentralen och åkte tillsammans till jobbet där jag nu befinner mig. Jobbar till 18.00 idag. 

Efter ska jag äntligen få träffa Pernilla. Vi har inte sätts på en månad då hon har varit på Hawaii.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen var jag som sagt ledig så i lördags morgon åkte jag och Nicklas till Jysk då våra sängbord var klara att hämta. Åkte hem och vid 13.00 kom mamma, pappa, farmor och farfar och mina kusiner eller den ena av dom. Vi åt lunch rillsammans och dom fick äntligen se lägenheten (vi hae bara bott här snart ett år) så det var väl på tiden.


Igår så behövde vi åka tillbaka till Jysk för att det var fel på mitt sängbord men det gick enkelt att lösa och vi fick ett nytt. Hemma igen så tog vi det bara lugnt. Låg i soffan hela dagen tills vi skulle sova. 

Likes

Comments

På en skala 1 till 10, hur söta är inte hamburgarna som jag och Nicklas åt till middag idag? Verkligen mini burgare. Vi har äcen kollat den nya Jigsaw filmen som var bra och lika äcklig som dom andra. Äntligen fredag också och jag är ledig i helgen.

Nu ligger jag i sängen och har smörjt in mig med brun utan sol så imorgon hoppas jag att jag vaknar lite brunare.

Likes

Comments

Till och med ceasar och Ronja var finklädda.
Jag spenderade min julafton tillsammans med dessa godingar. Nicklas familj och mormor. Det känndes så bra att spendera denna mysiga dag tillsammans med Nicklas. Våran första jul tillsammans i våran lägenhet. Vi åt god mat och hade det allmänt trevlig. En perfekt julafton helt enkelt. 

Likes

Comments

Ligger i soffan och ser på cancergalan efter att ha kommit ut från duschen. Fuck cancer säger jag bara. Den hemska sjukdommen som tog min fantastiska mormor ifrån mig. ❤

Likes

Comments

Hur söt är han inte i sina glasögon? Jag dör sötdöden.

Hej på er! Var ett väldigt bra tag sen som jag skrev till er nu, det har bara blivit så så inget jag kommer gå in på mer.

Jag var hemma från jobbet idag då jag hade extrem huvudvärk när jag vaknade, blev bättee under dagen och när Nicklas kom hem så åkte vi till stan där han hämta sina glasögon. Sen har vi bara chillat i soffan. Jag har kollar 101 dalmatiner medans Nicklas och dom fyrbenta har sovit.

Likes

Comments

... Ja det stämmer som ni läser. Nicklas och jag har blivit föräldrar till två katter. Två syskon som heter Cesar och Ronja. Vi hämtade hem dom den 1 Oktober. 


Likes

Comments

Jag och Arthit möttes på på Espresso House där vi köpte latte till alla. Rakkana kom och plockade upp oss så åkte vi till jobbet.

Ehsan kom precis efter och då åkte vi alla till Bromma och kollade på den nya restaurangen vi ska öppna i November. Så fin och fräsh och det bästa, den är stor. Men jag är glad att jag ska jobba kvar här på den gamla ändå.

Nu har vi varit på jobbet i 30 minuter ungefär, blev lite stress att öppna och att fixa ris men vi klarade det.

Likes

Comments

Happy friday säger vi även fast jag jobbar imorgon också men det känns ändå skönt med fredag.

Blev klar tidigt så jag hann med en tidigare tunnelbana och kom därför tidigare till Sundbyberg. Mötte upp Rakkana och Arthit på Espresso house och köpte latte och frukost.

Nu är vi framme på jobbet och redo för denna dagen. Kör 09.00 till 18.00 idag.

Likes

Comments

Idag är det fyra år sen som jag stod på denna perrong tillsammans med Angelica och vi skulle spendera helgen i Flen.


Det är också den kvällen som Nicklas och jag hade börjat prata mer och han skrev för första gången älskling till mig. Vi hade inte ens träffats förutom den strandfesten som varit något år innan och han skrev älsking och gjorde hundra hjärtan. Minns att jag och Angelica pratade väldigt mycket om det och jag tyckte han var ett psycho om jag ska vara helt ärlig. För vem skriver älskling till någon man inte ens känner? 

Men se så bra det blev. Nu fyra år senare så har jag aldrig varit mer lycklig, aldrig varit så bekväm med en människa av det andra könet och vi är dessutom sambos. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag är den lyckligaste ullisen i världen av att få ha dig vid min sida.


Hur livet kan bli och man har ingen aning om vad som kommer ske. Det är nog något av det bästa med livet. Att man inte har en jävla aning om någonting.

Likes

Comments