Vet inte hur många gånger dom senaste dagarna jag har skrivit ordet " Semester " men nu är det inte timmar eller dagar kvar. För nu är det på riktigt semester.


​Idag på jobbet var det mycket folk. Sålde mat för 10 tusen så dagen gick snabbt och det var precis det jag ville.

Gick till hemköp efter jag slutade och handlade lite. Nu har Nicklas och jag precis ätit tacos som var över från i fredags. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så länge som jag har längtat till den här söndagen och nu är den äntöigen här vilket känns så skönt både i huvet och kroppen. ​Jag har nämligen som rubriken säger bara 5 timmatär till semester. 

Varit på jobbet sen 11.00 och klockan har gått fort dessa två timmar och jag hoppas att det går fort till 18.00 också då jag slutar. 

Likes

Comments

Det var lugnt på jobbet idag och när jag slutade 18.00 så åkte jag till Gubbängen och hem till Nicklas mamma där vi var bjudna på middag. Vi har ätit och druckit gott och bara haft det allmänt trevligt. 

Nu är vi hemma och det händer nog inte så mycket. Lagt mig ner i soffan en stund innan jag ska gå och lägga mig. Det är ju faktiskt en dag imorgon också. 

Likes

Comments

Lördag idag och det betyder jobb mellan 11.00 till 18.00. Känner mig ändå helt okej pigg för att ha jobbat 6 dagar i rad med långa pass men visst skulle det var skönt att vara ledig. Men bara idag och imorgon kvar, det står jag ut.

Arthit och jag möttes upp på Espresso house så köpte jag frukost. Måste skärpa mig med det här att köpa onödigt skit. Men jag tycker jag förtjänar det när jag jobbar hårt.

Likes

Comments

Här sitter Nicklas och jag på balkongen mätta och belåtna efter tacos som blev dagens middag. Tacofredag är det väl? ​Nu ska jag strax ta och hoppa in i duschen så man får det gjort. 

Jobbet idag gick verkligen segt idag och det var väl antagligen för att det var bokstavligt talat dött. Så det kändes riktigt skönt att gå när jag slutade 18.00. 

Likes

Comments

Rakkana och jag möttes upp i tcentralen som vi gjort varje dag sen i söndags så åker vi tillsammans till jobbet. Alltid trevligt med sällskap. 

Arthit mötte upp oss med var sin latte till oss så en bra start på dagen. Nu är vi framme på jobbet och jag kör ett pass mellan 09.00 till 18.00. 

Fredag och om två dagar går jag på semester... Hur nice?! 

Likes

Comments

Idag efter att jag slutade jobbet så gick jag äntligen till en frisör salong i Sundbyberg och bokade tid för att färga håret. Har velat ha den här färgen så länge nu så den 31 juli ska det äntligen bli av! Ska öven göra olaplex. Längtar så. ​

Likes

Comments

En trevlig sak som hänt sen jag uppdaterade er senast var förra lördagen. Då var jag nämligen på 90års kalas. Nicklas farfar som fyllde år.


Var en riktig trevlig dag med firande, tippsrunda och en himla god mat och bakelser. En bättre lördag med andra ord. ​

Likes

Comments

Så har man klarat av första middagen på balkongen idag. Blev korv med bröd och det funkar i alla lägen och dagar.

Som vanligt nu för tiden har jag tagit en paus med bloggandet. Sen i måndags har jag jobbat 09.00 till 18.00. Min chef eller vet inte om jag ska kalla han chef längre är på semester och vet faktiskt inte om han kommet tillbaka.  

Likes

Comments

Hej och godmorgon säger jag som varit vaken sen 09.00. ​Idag var det segt att gå upp ur sängen men jag lyckades ändå och nu sitter jag och väntar på tuben som kommer om 4 minuter.

Blir jobb mellan 13.00 till 18.00 idag sen ska jag och Nicklas handla och förmdligen bara dega hemma. 

Hoppas ni får en bra dag! 

Likes

Comments