En outfit tagen på ett hotel i Turkiet. Vill så åka utomlands igen snart. 


I lördags så jobbade jag mitt pass till 18.00. Kom hem till en sambo som var sugen på lösgodis så vi gick till affären så han kunde få sin vilja fram.

Söndag var jag ledig. Spenderade dagen tillsammans med Nicklas. Vi åkte till Globen då jag skulle köpa skor som dock inte fanns. Köpte med oss donken hem och vi chillade bara resten av dagen och kvällen. Så skönt.


​Jobbade igår som vanligt och i måndags mellan 09.00 till 18.00. Efter jobbet så åkte jag direkt hem. Tog det lugnt och kollade idol.


Onsdag idag och jag tycker denna vecka går så långsamt. Trodde hela dagen igår att det var torsdag idag... Typiskt. Jag har kommit fram till jobbet iallafall och gjort allt jag ska så nu sitter jag bara på den lilla uteserveringen och dricker kaffe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och Arthit möttes på på Espresso House där vi köpte latte till alla. Rakkana kom och plockade upp oss så åkte vi till jobbet.

Ehsan kom precis efter och då åkte vi alla till Bromma och kollade på den nya restaurangen vi ska öppna i November. Så fin och fräsh och det bästa, den är stor. Men jag är glad att jag ska jobba kvar här på den gamla ändå.

Nu har vi varit på jobbet i 30 minuter ungefär, blev lite stress att öppna och att fixa ris men vi klarade det.

Likes

Comments

Nicklas och jag gick till affären när jag kom hem. Det ska alltid ta sån tid när vi ska handla, vi skriver en lista men sen blir det ju alltid att det blir mer men vi skriver inte heller allt så en del får man komma på, på plats. 

Vi har precis ätit middag, blev rökta rökor med aioli på baguett idag och så även lite vattenmelon. Nu ligger vi bara i soffan och ser en film som går på tv. Eller kollar och kollar, jag pillar mest pp temefonen. 

Jag börjar också bli trött. Som vanligt.

Likes

Comments

Ser ni vilket fint hår jag har haft idag? Rakkana på jobbet som fixat detta.


Måste börja detta inlägg med att höra med er, vad tycker ni om den nya designen här på nouw? Ska jag vara helt ärlig så gillar jag den inte. Den är fin men gillar inte hur det ör när man skriver inlägg.

Jaja... Ett litet problem i vörlden.. Jag är alldldes strax hemma och då ska jag och Nicklas gå till affären.

Jobbet har gåt bra. Det var väl helt okej på lunchen men sen blev det lugnt. Nästan lite för lugnt.

Likes

Comments

Happy friday säger vi även fast jag jobbar imorgon också men det känns ändå skönt med fredag.

Blev klar tidigt så jag hann med en tidigare tunnelbana och kom därför tidigare till Sundbyberg. Mötte upp Rakkana och Arthit på Espresso house och köpte latte och frukost.

Nu är vi framme på jobbet och redo för denna dagen. Kör 09.00 till 18.00 idag.

Likes

Comments

Känns som höst när man tittar ut och idag fick paraplyet hänga med. Regn och regn, det är så jag beskriver denna torsdag. Men imorgon ska det bli sol så då kommer det mellantinget som är mellan sommar och höst tillbaka.


Jag har kommit fram till jobbet. Har gjort det jag ska så nu får jag mest bara sitta och glo på regnet som faller från fönster i så där 45 minuter tills vi ska öppna.

Det som är bra med denna torsdag är att Pernilla ska komma hem till mig ikväll. Mys.

Likes

Comments

Ser ni detta. Detta kallar jag food goals. ​


Hela dagen idag på jobbet har det varit mycket folk. Alla människor i sumpan var tydligen sugen på thai idag. Blev övertid en timme idag då Ehsan skulle göra någonting, fråga mig inte vad för jag vet inte själv.

Nu sitter jag på tunnelbanan hem och det är fett varmt. Tycker så synd om kockarna som får stå i köket säkert över 50 graders värme.. Jag svettas hela tiden nu för tiden, kan vara för att min förkylning inte är borta ännu. Men men.. Jag lever och ska väl inte klaga för det lilla.

Likes

Comments

Idag är det fyra år sen som jag stod på denna perrong tillsammans med Angelica och vi skulle spendera helgen i Flen.


Det är också den kvällen som Nicklas och jag hade börjat prata mer och han skrev för första gången älskling till mig. Vi hade inte ens träffats förutom den strandfesten som varit något år innan och han skrev älsking och gjorde hundra hjärtan. Minns att jag och Angelica pratade väldigt mycket om det och jag tyckte han var ett psycho om jag ska vara helt ärlig. För vem skriver älskling till någon man inte ens känner? 

Men se så bra det blev. Nu fyra år senare så har jag aldrig varit mer lycklig, aldrig varit så bekväm med en människa av det andra könet och vi är dessutom sambos. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag är den lyckligaste ullisen i världen av att få ha dig vid min sida.


Hur livet kan bli och man har ingen aning om vad som kommer ske. Det är nog något av det bästa med livet. Att man inte har en jävla aning om någonting.

Likes

Comments

​​Jag har ont i benen, känns som träningsverk? TMen jag har inte tränat så jag tror mer på att det är för att dom senaste dagarna har jag mest bara legat i sängen men idag har jag stått upp i stort sätt 9 timmar.


Nicklas och jag har kollat på idol ikväll tillsammans samtidigt som vi åt middag. Åt en köttbullemacka och något jävligt starkt som jag fick med mig hem från jobbet.. Varför ska thailändare alltid äta så jävla starkt?

Men men, händer väl inte så mycket mer skoj idag. Jag har diskat också, som att det skulle varit skoj?

Likes

Comments

Så här har jag sätt ut idag mina vänner.


På väg till stationen, slutat jobbet och ska nu åka till Sockenplan innan jag kommer hem där jag ska hämta ett paket från H&M... Kläder <33

Ikväll ska jag se Idol och Nicklas och jag ska äta köttbullemacka som vi inte ätit på år och dar.

Ska knarka strepsils nu så jag inte hostar sönder på tunnelbanan. Jag verkligen avskyr att hosta offentlligt. Nästan lite pinsamt tycker jag.

Likes

Comments