Jag har precis slutat jobbet och tar nu en promenad till stationen. Förutom att vi fick varor så har det faktiskt inte hänt så mycket mer på jobbet.

Hade egentligen tänkt att åka hem idag men jag bestämde mig för att stanna en natt till hos Nicklas. Ska hjälpa han rensa lite och sånt man måste göra innan man flyttar. 

Snart behöver jag inte säga mer att jag ska åka "hem" eller att jag ska stanna hos Nicklas för snart bor vi tillsammans och jag har ett hem.

Likes

Comments

Detta har jag precis ätit tillsammans med fina kollegor. ​Var dock inte så hungrig så åt inte så mycket men det brukar jag inte göra, iallafall inte om man tänker på hur mycket dom andra äter.. Haha.. 

Likes

Comments

Denna tröja ska jag klicka hem någon dag, kanske ikväll? Kanske imorgon? Tycker den är jätte fin, enkel men fin. Ser också väldigt mysig ut. Dessutom har jag presentkort så varför inte tänker jag? ​

Likes

Comments

Är på jobbet vilket jag har varit sen 14.00. Det har varit lugnt och det kommer nog inte vara så mycket folk. Bara en dag innan löning så folk har slut på pengar. 

Alla förutom jag. Jag har faktiskt mycket kvar, iallafall mot vad jag brukar ha.. Duktiga jag...

Tisdag idag som säkert alla redan vet. Tisdagar betyder varor till jobbet. Hoppas dom kommer i tid. 

Likes

Comments

Godmorgom godingar. Jag gick upp vid 09.00 idag. ​Slog in alla glas i papper och la in dom i flyttlådor, dammsugit har jag också gjort. Känns som vi har packat ner det mesta. Måste bara slänga lite saker och kolla i källaren. 

Nu har jag precis pratat med mamma och kollat ett avsnitt av Therese Lindgren samtidigt som jag ätit frukost. 

Likes

Comments

Någonting som jag längtar tillbaka till något så extremt mycket just nu eller varje dag om jag inte ska ljuga är till Kroatien.


Angelica och jag var där i en vecka i Juli. Jag älskar att åka till länder jag aldrig varit i. Vill alltid åka till ett nytt land eller ställe. Kan inte förstå att det redan gått så lång tid sen vi var där.


Jag menar... Vem skulle inte vilja vara här?


Likes

Comments

Killen ni ser i bakgrunden är Nicklas. Det var på en strandfest och faktiskt första gången vi sågs. Helt sjukt det kan bli, att vi sågs på en strandfest, hade ingen jävla aning om vem han var och helt ärligt.. Vad jag minns.. Är att han inte var så intressant? Han bara satt där och kasta marsmallows på mig. (Haha jag skojar älskling) och nu tre år senare ska vi bli sambos.


Jag har nu precis slutat jobbet så är nu på väg till stationen för att åka till Nicklas. Vi ska tvätta ikväll och förutom det så ska jag även duscha. Det är mina planer för ikväll. Vad ska ni hitta på denna första dagen på veckan?

Likes

Comments

Dessa beställde jag idag. Skrev ett inlägg igår tror jag det var? Om att jag är så trött på att ha jeans hela tiden så idag fick dessa komma hem till mig eller dom kommer förmodligen inorgon. 

Hoppas dom sitter bra. Jag är verkligen dålig på att skicka tillbaka om jag beställt något som jag inte är nöjd över. ​

Likes

Comments