Detta fick jag till lunch idag!

Sitter på jobbet vilket jag har gjort sen 13.00​. Var extremt mycket folk innan jag kom men det har varit lugnt nu vilket känns skönt. 

Fick mitt November schema idag och måste bara säga att jag är sjukt nöjd. Har lixom tre lediga helger nu i November. Awesome. 

Likes

Comments

Dessa två tröjor fick jag med mig hem igår från Sollentuna. Köpte även tre par trosor från Gina tricot. 

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag var verkligen trött när klockan ringde idag så jag ställde om klockan och sov lite till. Inte för att det hjälpte men det var skönt.

Nu ligger jag i soffan och precis ätit frukost. Åt mussli med fil och kaffe. Kollar på Djurakuten men ska alldeles strax gå upp och börja fixa mig.

Likes

Comments

Nu ska jag äta sushi och kolla på youtube. Therese Lindgren såklart. Sen ska jag duscha och det är väl så min kväll kommer se ut nu. Kanske blir nått avsnitt av Vampire diaries senare.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har nyss kommit hem efter en mysig dag tillsammans med Issa och Pernilla. Var riktigt kul att vi umgås idag faktiskt då vi inte gjort det på så länge (förutom igår då) 

Jag köpte inga mer saker. Eller jo jag köpte tandbortse till mig och Nicklas då vi båda får så ont i munnen av dom vi köpte för någon vecka sen.

Nu ska jag bara ta det lugnt innan vi ska äta middag. Längtar tills vi ska äta då jag vet vad det blir. Haha är ni likadana? 

Likes

Comments

Sitter på Espresso house och har en mysfika tillsammanns med Issa och Pernilla såklart och tar en paus i shoppingen.

Jag har köpte lite saker som jag är jätte nöjd med och tror faktist att jag har shoppat klart för idag.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Eftersom att jag somnade så sent inatt så blev det att jag vaknade sent. Varit vaken i 15 minuter bara så vaknade alltså 11.30 men det var så skönt att sova. 

Idag är det torsdag och torsdag betyder ledig dag. Jag ska få umgås med Issa och Pernilla. Vi ska åka till Sollentuna centrum och kolla lite kläder.

Likes

Comments

Jag har inte varit vaken så här sent på jag vet inte ens hur länge. Men måste säga att jag har haft en riktigt bra kväll / natt tillsammans med tjejerna. Tiden har gått så snabbt. 

Nu är jag hemma och ska sova men jag är helt pigg? Har inte alls varit trött ikväll och jag brukar bli död vid 00.00 bara och är inte trött nu heller men jag kommer nog somna rätt snabbt ändå.

Tänkte mest bara skriva för att söga godnatt. Eller ska man säga godmorgon? 

Likes

Comments

Jag jobbade idag mellan 14.00 till 18.00. När jag slutade så åkte jag till Spånga där Pernilla hämtade upp mig så åkte vi till systemet och köpte dricka. Sen vidare hem till Issa där jag nu sitter tillsammans med Pernilla och Angelica. 

Likes

Comments