För två veckor sen var jag med om en djurkollision, jag åkte iväg för att stor handla efter våran lilla semester för att ha nån mat hemma.
På vägen hem hoppar helt plötsligt en råbock upp ca 2meter framför mig, jag hinner reagera och börja bromsa men inte stanna, 70 väg där så inte så konstigt egentligen.
Pang sa det iaf och både bilen och råbocken fick skador. Ringa polisen och informera läget, markera ut platsen så sökjägaren hittar till platsen där den sprang in.
Skakis och i chock åkte jag sedan hem (körde väldigt lugnt hem) senare på kvällen får jag sms om att sökjägaren hittat råbocken ca 75m från vägen (död😥) kraftigare smäll än jag nog förstod och jag har även känt av både i nacken och rygg efter men bara fått ryggen rönkad.
Usch vilken händelse men jag är väldigt glad över att det inte vart värre än vad det var.

Motorhuven vart intryckt och sne, ramen runt grillen sprack men ingen krockkudde utlöstes🤔 men det är jag faktiskt nöjd över att den inte gjorde för det hade kostat alla sommar pengar💸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var det Sveriges nationaldag, det är inget vi firar på det sättet men eftersom hela familjen var lediga och det skulle bli kanon väder så drog jag med mig familjen ut till skokloster slott där det fans olika stånd, musik uppvisning, fiskedamm, kubb spel, helikopter och mycket mer.
En väldigt bra dag hade vi.
Vid halv fem drog F och T ut till golfbanan och jag å E fick besök av en vän och hennes två barn, det lektes på baksidan hela kvällen och barnen somnade direkt strax efter kl 20 helt utmattade.

Likes

Comments

Så skönt när man får ett ryck och orkar med massor. Har rykt bort (inte alla men dom som gick) maskrosrötter från tomten, klippt gräset, trimmat runt staketet och rensat fram mina rosenbuskar på framsidan från all ogräs som var typ 1meter högt.
Alltså såå skönt å ha det gjort, något man tänkt på sen vi kom hem igen från Ungern men ingen ork har funnits.
Barnen var iaf snälla och hjälpte till och fick fika som belöning 😘

Likes

Comments

Morsdag och vill bara säga grattis till alla mammor, ni/vi är värda att ha en dag med lite extra uppmärksamhet.
❤️💛💚💙💜

Likes

Comments