Nu har E inskolats i tre dagar på sin nya avdelning. Tyvärr går det ju inte alls så som det var på förra avdelningen. Hon har svårt för att vara där och blir jätte ledsen när jag går och vill inte bli tröstad av pedagogerna där ännu. Men det har blivit lite bättre iaf än första dagen då hon var helt hysteriskt ledsen hela dagen. Idag hade hon lugnat ner sig efter kanske 10 min och började med att leka med lera och sedan med bilar.
Om 30min ska hon hämtas och får då höra hur hela dagen gått.
På måndag börjar jag jobba igen och verkligheten sätter fart, även mitt första prov är nästa vecka i Företagsekonomi 1 och sedan börjar nästa kurs som är Företagsekonomi 2.

Underbara unge som är så mammig så det heter duga ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår körde vi en HEL dag på gröna lund, bokstavligt talat 😂. Vi var där från öppning till stängning och barnen hade såå kul.
Vi ville köra en sista grej innan semestern tog slut. Imorgon börjar F att jobba igen men jag är ledig denna vecka oxå (kanske ska jobba på fredag). Barnen kör igång med förskola och dagis på onsdag. E är inte förtjust att byta avdelning så henna ska vi försöka skola om. Hon är helt hysterisk när man ens nämner det och grinar.
Dom fick nämligen vara på sina nya avdelningar några få timmar under torsdag och fredag för en lugn start men E hade vart ledsen mesta delen av första dagen och andra dagen fick jag hämta henne efter 1,5 timme för dom fick inte henne att lugna ner sig alls, hon var hysterisk 😞 så på onsdag ska jag vara med på hennes dagis för att få vänja sig. Jag hoppas verkligen de går vägen.

Likes

Comments

Bilder tagna från Google.com

Idag har vi vart i det stora badhuset kokpunkten som ligger i Västerås. Man har hört mycket om det stället att det ska ha allt å så vidare. För mig kändes det som ett helt vanligt äventyrsbad, inte mer märkvärdigt än andra man varit på.
Vist vi hade kul men blir det en nästa? Ja absolut, men gärna när barnen är nåt år äldre så man kan röra sig mer utanför barnpoolen 👌🏻.
T vågade iaf åka gummiringarna med pappa några ggr men E vägrade gå ur barnhörnan så där satt man 😂.
Vi var där till 10 när dom öppnade och åkte därifrån kl 16 så en hel dag vart det.
Innan hemgång stannade vi till på Kina restaurangen här på hemma plan också för att inta dagens middag. Heeelt slut är jag nu men ska sitta en stund vid datorn och föra över mina bilder till en extern hårddisk som låg i brevlådan när jag kom hem, tänkte tömma datorn och hoppas på att den blir lite snabbare och bättre till pluggandet!!

#kokpunkten #västerås #bada #äventyrsbad #familj #familieliv #familjemys #barn #dotter #son #kärlek #roligt #google #vatten #heldag #kina #kinamat #kinarestaurant #äta #livet #livetmedbarn #dator #plugga #ekonomi #externhårddisk #bilder #trött #seg

Likes

Comments

Kalas efter kalas efter kalas, ja det har varit många kalas att gå på under semestern och vi har inte rört oss utanför hemmaorten än🙈men det är heller inte nödvändigt. Njuta av ledigheten med familjen och lyxa till det på annat sätt.

Idag tog vi en cykel tur till båthamnen för att mata ankor, E viset inte om hon tyckte det var kul eller läskigt men hon stod på sidan om med pappa så fick jag och T mata, det gick bra så länge dom inte kom nära henne 🙂.
Efter ankorna cyklade vi sedan till Lasse Åbergs lekpark, där vart vi kvar en stund och stannade även på en glass. Mörka moln blåste in och lite regndroppar så då bestämde vi oss för att röra sig hemåt igen.
Väl hemma slutade det, rackarns lite regn hade inte skadat för både blommor och gräsmatta men det var bara å ställa sig å vattna det.
E hjälpte till här hemma och T sprang över till grannpojken.

Likes

Comments

Tidig morgon, kl 05.45 åkte F iväg och jag gick upp sa hej då och låste dörren efter honom. Tyvärr kunde jag inte somna om igen och nu sitter man här trött och ska klara av dagen.
Han och killarna åkte för att kidnappa en kill vän för en svensexa och kommer inte hem förens på fredag igen, hur slitna kommer dom inte va då 🤣. Hoppas dom får kul iaf.

Idag har jag tid hos doktorn för en efterkontroll på magen som jag åkte in för för ca 1,5-2 månader sen.
Vad dagen bjuder på får vi se, om solen håller sig framme eller inte får avgöra dagen.

Likes

Comments