View tracker

Första advent och ljuset tänkte vi till frukost, mys.
Barnen fick även en varsin advent present, ett par varsina tofflor. Dom har dom sprungit runt med hela morgonen så det var verkligen en uppskattad present👍🏼

#advent #present #söndag #ljus #tofflor #barn #morgon #morgonmys #gladabarn #förstaadvent

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Även om mina barn är väldigt trotsiga, busiga, bråkiga och följer sin egen vilja så älskar jag dom nå enormt.
Kärleken till sina barn är obeskrivligt stor.

I tre dagar nu har jag fått känna på hur det skulle kännas som ensam förälder (typ). Fredrik har ju vart sängliggandes och sovit hela dagarna så hans hjälp har jag fått uteslutit helt.

Det är tufft men egentligen inte så mkt svårare än att vara två. Dock så måste man ge typ dubbelt så mycket uppmärksamhet hela tiden så sitta ner en stund utesluts ju helt å hållet.
I lördags åkte vi till flisbergshuset i bro.
Vi köpte en varsin morgonrock till barnen, en snöskyffel och sedan in på Willys å låta barnen plocka lite lördags godis. Allt för att fördriva tiden och göra något med barnen.
Igår (söndag) åkte vi å hälsade på Mormor efter lunchen och sedan överraskade vi moster Denise med ett besök å spanade in lägenheten som hon flyttat till. Min lilla syster har nämligen flyttat hemifrån nu 22år gammal, var på tiden ;) haha.

Ska bi skönt å få Fredrik frisk sen.
Vardagarna blir enklare å jag slipper små stressa till å från. Man är ju van vid att vara två å få ihop vardagen. En lagar mat å den andra är med ungarna (nu måste ju jag göra båda två samtidigt).
Tänk vad van man blir av så små saker.

Nej nu blir det lite pepparkaksbak med barnen innan dom ska sätta på sig pyjamas och sova för natten.

Likes

Comments

Idag skulle jag ha jobbat men eftersom F ligger i hög feber och spytt hela natten så måste jag vara kvar hemma å ta hand om barnen.
Så typiskt.
Jag känner mig lite sympati sjuk oxå, denna känsla som kommer när någon spyr och man själv tror man oxå ska göra det. Hoppas barnen klarar sig iaf.

Likes

Comments