Header

GRATULERER MED DAGEN GABRIEL GUTTEN MIN!

5 ÅR 💪💙👦Vi elsker deg!!!!!

Vi feiret bursdagen i går med koselig besøk av familien både fra Fredrikstad og Horten! Tusen hjertelig takk for alle gavene og for at dere møtte opp for lille Gabriel. Eller liten og liten, han begynner jo å bli stor nå. Skole til høsten igjen vettu! Tia flyr! Han sliter litt stakkar med utaletale noen bokstaver riktig og bleieslutt går ikke.. (han vil men klarer absolutt ikke å få noe ut!! Virker som en skikkelig vanskelig sperre... noen som har opplevd det? Verken tiss eller bæsj assa...forige gang holdt han seg i nesten to dager. Da ble det vondt for han, så det kan jeg ikke gjøre igjen..

Men fikk en bok av mamma,skal prøve ut den...

Vel, bursdagen hans endte med at han fikk bli med over til horten! Han var jo så kry og stolt! Første overnatting på egenhånd 😀

Rart uten han her i morges...

En ny solfylt dag i dag! Nyt den! #payitforward ( dette kan du lese om på bloggen til søte :

http://frubever.bloggnorge.com/2016/12/payitforward-gi-med-hjertet-og-vaer-helt-sikker-pa-at-pengene-gar-dit-de-skal/Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 28 lesere

Likes

Comments

Denne jula bestemte jeg meg for å gi en julestjerne til 3 av mine naboer! Jeg forventet selvfølgelig ingenting tilbake, men syns bare det var veldig hyggelig å gjøre det! Valiant skrev god jul på et kort, så gikk han og Michael å leverte det og blomsten. Så i går, et par uker senere kom en av naboene på døra. Han var overveldet og veldig takknemlig for blomsten Dette hadde ingen av naboene gjort mot dem alle de 13 årene de hadde bodd der! Vi fikk et søtt glass med hjemmelaget eplesyltetøy og et julenek til fuglene! Noe så koselig!! Jeg anbefaler å gi en liten hilsen til.. ja naboen, eller noen andre! Det betyr kanskje mer enn du aner 😊🌌


I går kjøpte jeg blå hårspray! Så da ettermiddagen kom lekte jeg frisør 😉

Jeg hadde dessverre ikke mulighet for frisørklipp på 3gutter, så veldig greit med en egen maskin!

  • 69 lesere

Likes

Comments

Julebaksten i boks! Jeg trodde ikke jeg skulle bli ferdig nå i helga for jeg hadde jo ingen planer. Så syns jeg har vært drabla effektiv 😋 Mintkuler, deilige karameller, brune pinner og pepperkaker kan nytes i dagene framover. Og i dag tikket det inn whats up melding på familiegruppa, at alle var velkomne til å bake hvite kakemenn hos svigermor! Det ble en koselig 2søndag i advent med baking, juleverksted med Viola, lek og morro, og ikke nok med det. Svigerfar mekka deilig pizza. Ca 16 personer ble gode og mette!!

God søndag, ha det fint i uka som kommer 💗😀

  • 50 lesere

Likes

Comments

Er det lov til å si at det er slitsomt med barn?

Jeg har hørt, og møtt folk som nesten blir sure og mener vi ikke skulle fått barn da, om man syns det... Jeg er ganske ærlig når jeg sier det er slitsomt med barn! Men det er jo bare ett ord som beskriver hvordan jeg syns det er å ha barn! For jeg elsker barna mine! Det er sååå mange go-stunder som jeg aldri vil glemme. Det er også komisk, og ha barn. Tror aldri jeg hadde ledd så mye om jeg ikke hadde hatt barn. De sier ting rett fra levra-dønn ærlige, de er noen luringer som tror de kan lure oss.. De gjør og finner på mye morsomt. Det er et hektisk liv også... spesielt med mer enn ett barn. Ting går unna, skulle ønske døgnet hadde et par ekstra timer. Men jeg lærer å være effektiv og strukturert der det trengs å være det. Ellers er jeg ikke så stiv på ditt og datt. De kan spise i sofaen å gå i trusa (hjemme selvfølgelig) osv. Det er litt vanskelig noen ganger..med barna.. Gjorde jeg rett ved å si nei nå? Eller skal han legge seg litt før slik at han andre får mere tid alene, ukelønn, ja alt det der. Jeg må tro på mine egne beslutninger og være komfortabel med det. Men jeg elsker tips om hvordan andre gjør ting. En god del av dagen dreier seg jo om barna. Derfor er jeg litt sliten når kvelden "endelig" kommer, etter lek, leksehjelp, bleieskift, stell, mekling, matlaging, handling, turer, de vrange episodene, læring og mestring osv osv. Da har jeg vært i min egen husmorboble sammen med barna i maaaange timer. Tilogmed noen våketimer på nattetiden innimellom og, sååå da tør jeg si det er litt slitsomt med barn. Når den husmorbobla sprekker ca i ni tiden, så har jeg et par timer "for meg selv" og mannen min. Da spiser vi alltid kveldsmat sammen og prater og ser på tv.

Det ordet jeg liker best om hvordan det er å ha barn er: fantastisk!!!

God torsdag!


Bildene over viser en gåtur til butikken i regnet. Starter bra, endte ikke såå bra 😂😂


  • 39 lesere

Likes

Comments

"Lykken er.... ​" er noe jeg startet med i dagboka mi. Jeg skriver nemlig helt privat dagbok så jeg ikke skal glemme ting som de små/store gledene,  vanskelighetene, utfordringene osv. Så her deler jeg litt av Lykken er....

-når gabriel på to lager sussemunn og tar hånda opp til munn når vi sier hadet..

-er å se Michael med en fleecebukse på hodet, løpe etter Valiant med vanter på føttene. begge skrattler mens de løper etter hverandre..

- å se Vanessa sitte helt i ro på rumpa si og leker med en bamse...

-er deilig mat som Henrik har laget, og som vi nyter mens alle barna har lagt seg...

- er å se gleden i øynene til barna når en av tantene kommer på besøk...

- Gabriel sitte i bleia på kjøkkenbordet, hvor han gomler i seg potetgull fra kvelden før..

-valiant som ber til Jesus

-valiant som hjelper småsøskna sine med babystemme

God tirsdag alle sammen! 


  • 76 lesere

Likes

Comments

Innblikk rett før leggetid:

Jeg putter Ailo i lekegrinda, han protesterer, men finner snart noe å pusle med. Pga en bursdag, er leksene ikke gjort enda (kl 18.30). "Valiant og Michael! Hent sekkene å start på leksene. Gabriel, slutt å plage Michael." De løper etter hverandre å skriker. Vanessa sitter med ipaden i sin egen verden. Den eneste jenta jeg har sitter der så vakker med den nye julekjolen. Jeg går til kjøkkenet for å ordne litt kvelds. Valiant hopper opp og ned på stolen og lager rare lyder. Michael kommer skrikende fordi Gabriel skal ta han. Gabriel vet å terge Michael.. "Slutt nå å la deg plage av han, sett deg ved bordet for å gjøre leksene som jeg sa. Og Gabriel! Du må ikke plage Michael. Du kan heller gå bort til Vanessa. " Han bare ser på meg, viser tunga og lukker øynene og glir ned på gulvet. Han bryr seg ikke og prøver seg bort til Michael igjen som akkurat løper rundt og rundt i stua med en høøøy lyd. Ailo gråter , snørra renner, lyden fra ipaden, Valiant synger.. jah, så var det denne kveldsen da...

  • 70 lesere

Likes

Comments

I dag fikk jeg sove litt lenger. Det var nydelig faktisk. Deretter hjalp Henrik meg med litt rydding. Deilig å være to som gjør det. Da går det litt mere unna... så fikk vi opp advents lysa og litt julepynt. Nå er det jul i stua her også! Etter at pappa var innom på en kaffe, og installatører fra altibox hadde vært her dro vi til byen. Litt hypre barn syns det var masse fint og gøyalt å se på av pynt og utstillinger. Da vi kom hjem igjen ble det film, grandis og is ogtilslutt legging av barn!

Nå er det stille i stua.. deilig.. Henrik og jeg skal lage finnbiff gryte å se på Jan Teigen på tv2.

GOD LØRDAG


  • 64 lesere

Likes

Comments

Det er snart jul og tid for nedtellinga med julekalender! Ungene gleder seg! Og ihvertfall dette året fordi de får ikke bare sjokolade julekalender, men også pakke kalender. Dette året fikset vi dem lego starwars, cars, og frozen..

Vi gleder oss også til nrk supers kalender, snøfall. Ellers er det snart jul i stua her. De første pepperkakene er allerede lagd. Vet om den enkleste hjemmelagde oppskriften som jeg fikk av venninna mi i helga. Deler den i neste innlegg. Bør smakes :)

God onsdag!!

  • 60 lesere

Likes

Comments

Nå må dere gååå, maser jeg for sikkert 20`nde gang. Det er morgen, det regner og er fortsatt mørkt. I stua er alle våkne. Frokosten er allerede spist og leken er i full gang.. To skolegutter tar livet veldig med ro. Sirrup!! Eller snegler.... De kommer ned i trusa, og marsjerer rett bort til ipad, smartphone eller tv. Jeg ordner matpakke, frokost, henter klær, må gå opp og ned, for jeg glemmer noe hele tiden, så må jeg legge klærne i fanget dems og fortelle dem at de må kle på seg for de skal gå til skolen. Så går jeg og ordner med de små, setter på litt kaffe. Men guttene har bare fått på seg strømpebuksa. "Nå kommer dere for seint! Nå må dere skynde dere! pusher jeg på de. Sånn er det nesten hver morgen. Egentlig burde jeg stå ved siden av dem hele tiden å passe på at de gjør det de skal. Når de endelig har fått på seg klær er det over til ytterklær og sko. Da kommer regla på nytt. "Ta de andre skoa, det regner... husk sekken, puss tenna...Lua er der borte... oi gymtøy ja....ta på jakka da.... " Føler meg veldig masete og streng. Rart de orker å høre på meg sånn hver dag! Så sånn går nå dagene!

I dag var jeg så heldig at jeg fikk mulighet til å besøke mamma! Jeg, Ailo og Monica dro over på morran! Kjempe hyggelig reisefølge! Majlen kom også! De timene gikk fort! Jeg hadde det veldig koselig!

  • 103 lesere

Likes

Comments

Det er morgen, 05.15 Babyen sover faktisk enda. Men ikke Gabriel. En grå bylt kommer sigende opp i senga. Grunnen til at jeg sier grå bylt er fordi han kommer krypende under et grått flisteppe, lys våken. Shh sier jeg, natta nå. sove... Er grisetrøtt, tomlete i hodet. Kanskje sove et kvarter til... To fingre drar i et par hårstrå.. kalde føtter berører leggen min. Sove?? Heldigvis tusler søstra bort ve døra. Gå ned med henne.. se på Ipaden snøvler jeg. Jeg kommer snart i en litt mer bekreftende tone. Han hopper ut av senga. Lettelse..! I 2 sek.. Ailo sutrer og vekkerklokka til Henrik ringer altfor høyt. 05.35.. God Morgen!

Da jeg kom ned satt Gabriel ved bordet og ikke ved iPad'en. Utrolig! Du ser all legoen?-Driver å sorterer lego jeg se... vi har ganske mye, så det tar evigheter!!

God onsdag!


  • 138 lesere

Likes

Comments