Header

Heeej!

Idag hade jag sovmorgon! Bara en timme i och för sig, men det gör vääldigt mycket! Man hinner liksom göra saker. Så idag åt jag frukosten i sängen under täcket. Mys! Och sen bloggade jag lite och gjorde mig i ordning utan stress. Så skönt! Det hade ju varit lyx om man hade fått det varje dag!!

Skoldagen gick iallafall snabbt och jag var verkligen glad idag. Kan inte det vara den bästa känslan, när man bara är på toppenhumör!? Det hade nog med att göra att vi hade en lätt dag idag och en superrolig dag imorgon. Så jag var peppad på dom här dagarna och det gör väl att man blir gladare.

PS. Är det inte konstigt att man bara heter killnamn i efternamn. Svensson, Eriksson, Nilsson. Jag fattar ju att det är så bara för att det alltid har varit så. Och för att männen var lite viktigare för i tiden. Men varför har vi inte ändrat det? Det är ju faktiskt konstigt! Varför inte heta Gretasson, Moasson, Annsson? Och det här med att det är Svens SON. Vill en tjej verkligen gå runt och heta Svens son? Konstigt konstigt!

Hjärtar dig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag haft en bra och mysig dag! Hoppas du också har haft det. Och hoppas du har fått en kram idag!

Jag läste en sak idag som var väldigt gullig och som handlade om just det - kramar!

”En kram är en bra medicin. Den överför energi, och ger ett känslomässigt lyft åt den kramade. Du behöver få 4 kramar om dagen för att överleva. 8 kramar om dagen som en normalförsörjning och 12 kramar om dagen för att växa. Vetenskapen säger att en kram är som ett sätt att kommunicera, för den kan säga saker du ej kan finna ord för.

Och det bästa av allt: Du kan knappast ge en kram utan att få den!”

Jag kan ofta känna ett behov av att kramas. Att jag vill ha en kram nuuu! Men jag fattar att inte alla gillar att kramas, men man ska inte behöva vara rädd för det, slappna bara av och gör det inte till en så stor grej. Det är mycket jobbigare att vara stel och kramas än att ”fake it til you make it”! Jag lovar!

En kram ger såå mycket kärlek och energi! Det är ju nästan bättre än att äta. Jag tror verkligen på att man behöver kramar för att må super duper! En lång kram ju ändå vara det finaste som finns! När man bara känner att man hjärtar varandra! <3 Och en oväntade kram... åhhh

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! <3

Den 22 Januari så börjar #nouw30daychallenge! Jazz!

Det går helt enkelt ut på att man ska blogga varje dag i 30 dagar i rad. Kommer bli en liten utmaning för mig, men det ska jag nog klara! Jag är ju inte så förtjust i inlägg där man i princip bara säger hej, för jag tycker inte det är så kul att läsa sådana. Jag vill inspirera er i alla mina inlägg. Ni lägger ju ändå tid på att gå in och läsa, och det är jag väääldigt glad över. Men då vill jag ju ger tillbaka något till er. Så en av utmaningarna blir att komma på skojiga ämnen och skriva om.

Själva utmaningen ska hjälpa en att bli mer professionell och utveckla sin blogg. Så jag ska försöka att planera i förväg så att jag verkligen får ett roligt inlägg per dag. Eftersom jag kommer få lägga mer tid på bloggen, så kommer jag ju få se om jag kan fortsätta att uppdatera oftare.

Jag ska också fokusera på att använda finare bilder och lägga mer tid på det. Det är ju ändå en viktig del i bloggen för mig iallafall, och jag älskar ju fina bilder, så det ska nog gå bra! Kanske att jag ska försöka ta mer bilder där jag är med, för jag tycker ju egentligen att det är roligare med sådana bilder. Men jag kommer inte visa mitt ansikte - Jag känner att jag inte riktigt är redo för det än.

Jag hoppas att ni kommer tycka det ska bli lika kul att få inlägg varje dag att inspireras av! Och jag lovar att försöka inspirera er så mycket som vanligt (eller varför inte mer?) och förhoppningsvis ännu fler!

Om du också vill vara med i utmaningen tillsammans med mig och alla andra fina bloggare så ska du klicka på den här länken -> Tryck på mig! :)

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Instagram@enhappytjej

Hejsan mig själv!

Du är du, och du vet att du är fantastisk och bäst. Och jag hoppas du vet att du inte behöver vara perfekt och så. Du behöver bara må bra! Det lättaste sättet för att göra det är nog att göra som ditt hjärta vill. Om du känner något i hela din kropp så borde du göra det. Och du behöver inte alltid göra allt på grund av någon anledning eller för att det är det smartaste, utan gör något som är skönt och helt meningslöst.

Jag vet att du har svårt att släppa saker men ibland får man verkligen försöka att sluta bry sig om allt. Du behöver inte vara på toppenhumör hela tiden, eller bry dig om alla andra personer hela tiden. Du har lite för mycket empati ibland. Och i och för sig är det världens finaste egenskap, men ibland tror jag den tar lite för mycket på krafterna på dig.

Du har verkligen vågat gör mycket i livet, men jag tror att du hade haft det ännu roligare om du vågar ännu mer. Och det behöver inte vara att du ska åka på semester själv :), men kanske släppa på gränserna ännu mer! Som att vara tryggare i att sätta på dig ett lite udda klädesplagg. Men bara så du vet så är jag väldigt stolt över dig ändå.

Hjärtar dig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej!

Idag var det första skoldagen efter jullovet! Och i och för sig så känns det som att lovet redan var för en evighet sen redan. Men jag älskar verkligen nystartar! När man blir så där peppad igen och känner att man vill förändra sin vardag!

Jag känner att jag vill prioritera att lägga tid på goda mellanmål och äta massa god mat, som att göra en smoothie. Det jag har börjat med nu är att göra fruktsallad med kokos och russin. Så gott! PS Det är den som är på bilden

Jag är också peppad på att njuta och inte bry sig så mycket. Och misstolka mig inte nu, det är såklart att jag ska göra mitt bästa i skolan o så, men jag kanske inte ska försöka vara den perfekta tjejen hela tiden. Liksom om jag vill äta godis på en onsdag så ska jag göra det. Fattar ni grejen? Det tar på kraften att tänka på ALLT hela tiden. Och till slut så blir det bara för mycket och jag orkar inte göra något. Så jag får bli bättre på att bara släppa allt och tillåta mig att titta på Ipaden en hel eftermiddag.

Men troligtvis så kommer den här våren bara rulla på för mig utan att det händer så där jätte mycket, så jag ska ta det tillfället att njuta och hitta på roliga saker. Tänk vad mycket jag kommer göra som jag inte har en aning om nu! Och tänk att det kommer bli den 9 Januari igen och då kommer det ha känts som att det bara har gått några veckor!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Livet är fint. Livet är magiskt. Livet är fantastiskt. Livet är bäst. Tänk att du kan göra exakt vad du vill med ditt liv. För det är bara ditt liv. Du kan göra det till det absolut bästa livet eller till ett liv som du tycker är helt okej. Du får liksom välja själv. Så hur vill du leva ditt liv? Jag vill leva mitt drömliv! Så att man längtar till nästa dag när man går och lägger sig!

För några år sedan började jag lyssna på “Josefin och Vanja”s podcast. Nu följer jag dom på alla sociala medier slaviskt varje dag! Dom har på riktigt förändrat mitt liv och min syn på vårt underbara liv här på Tellus! Dom fick mig att inse att man ska göra sitt liv till det bästa, alltså till sitt drömliv! Så jag säger bara det, dream BIG! För annars vet du ju inte vad du ska kämpa till. Och om man inte vet vad man ska kämpa till, så fattar du nog att man inte kan nå det! Det är också bevisat att det är toppen att visualisera saker, för då är det på något sätt lättare att komma dit.

Du har säkert hört och tänkt att man bara lever en gång. Men frågan är om du VERKLIGEN har tänkt på det. Om X antal år är du borta, och då är allt du önskar att du bara kunde få EN dag till. Så ta vara på varje morgon, varje skoldag med kompisarna, alla mellanmål efter en jobbig skoldag, varje middag med familjen, varje kväll när du ligger och myser i sängen, VARJE DAG!

Tänk inte “jag gör det senare” för man kan inte ta allt för givet. Det behöver inte vara att du eller någon dör, det kan bara vara att någon ändrar sig eller att en möjlighet försvinner. Gör det nu och gå på din känsla! Hur känner du när du gör det här? Blir du glad, inspirerad, modig och tycker att livet är en dans på rosor? Toppen! Fortsätt med det och gör det när du känner dig nere. Blir du trött eller nedstämd och inte tycker att det är något speciellt? Tänk då efter vad det är som gör att du känner så, och om du kan minska det.

Så var glad, le åt dom du möter, garva så du får ont i kinderna, var tacksam för det du har, tro på att du kan och lova mig att försöka nå din dröm, i så fall kommer du leva bland regnbågar, glittrande stjärnor, glada människor och oändlig kärlek!

Låt inte världen förändra ditt leende, låt ditt leende förändra världen!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Nu har det gått exakt 61 timmar av det nya året! Och jag har verkligen börjat året på bästa sätt! Efter att vi hade kollat på alla magiska fyrverkerier och dansat loss i köket, så satte vi på första "High schoool musical-filmen"! Asså fatta vilken bra start på året att se sin favorit film under täcket i tv-rummet!

Nu tänkte jag dela med mig av dom bästa saker som har hänt under året!

Bästa dagen -Konfirmations dagen

Bästa natten / kvällen - Sista natten på lägret, när jag och min kompis bara låg o mös

Bästa orienteringsminnet - När jag och min kompis körde en orienteringsbana tillsammans och var suuuper flamsiga! Har nog aldrig haft så kul i hela mitt liv!

Bäst resan - Kan verkligen inte välja mellan Barcelona med familjen eller Tyskland med skolan. Båda var sååå mysiga på olika sätt!

Bästa kramen - Alla kramar genom året, älskar kramar. Framförallt med sådana som man inte har träffat på länge!

Bästa filmen - En gång High school musical, alltid High school musical

Bästa skrattet - När vi fick världens största skrattattack under lägret och vi låg på golvet och skrattade i typ tio minuter!!!

Bästa låten - Goliat med Laleh

Bästa middagen - MIn konfirmationsmiddag med hela tjocka släkten

Bästa året - 2017! <3 Helt klart! OMG!

Hjärtar dig!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Och hej det nya året!

2017 va HELT klart det bästa året hittills i mitt liv! Jag har aldrig haft så här kul som jag hade i år! Jag har utvecklats såå mycket och jag har gjort sååå mycket roliga saker!!!

I år har jag inte riktigt ett nyårslöfte utan en bucketlist istället. För då är det lättare att känna att man har klarat det, när man bara kan bocka för det! Och då blir det inte så flummiga punkter, som man aldrig kommer ihåg! Det tror jag att jag kommer tycka är skönare!

Jag har en bucketlist som är bara för mig!

 • Börja skriva på en bok
 • Läsa dom böckerna jag har
 • Hitta ett sätt att kunna börja om, om man är sur
 • Få 100 följare på enhappytjejs instagram
 • Dricka 25 koppar varm choklad
 • Rensa ur garderoben så att man älskar allt
 • Säga ja en hel dag

Sen har jag också en bucketlist tillsammans med min bästis festis!

 • Gå en nattpromenad
 • "no destination"-promenad
 • Sova på gräsmattan i sommarstugan
 • Spendera en hel dag i sängen
 • Seriemaraton
 • Sätta upp en positiv lapp på något offentligt ställe
 • Äta en cupcake utan att använda händerna
 • Kasta en pil på en karta över skogen och sedan äta picknick där
 • Åka och shoppa och äta picknick ute

Men sen är jag ju som jag är också så jag KUNDE INTE hålla mig från att skriva lite flummiga punkter också!

 • Uppdatera bloggen och Instagram mer regelbundet
 • Skriva dagbok varje dag
 • Göra styrketräning hemma
 • Dricka mycket vatten
 • Ha på mig smycken
 • Göra mer smoothie
 • Vakna tidigare
 • Älska söndagar
 • Vara en bättre syster

Jag är super duper taggad på det här året! 2018 here we come!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Heeej!

Jag har insett att jag har ätit mer vegetariskt utan att tänka på det! Hur bra!? Jag äter kanske 50% vegetariskt. För i skolan så äter jag nääästan alltid det vegetariska alternativet, och jag kan inte säga att det är godare men eftersom jag inte gillar skolmaten överlag så tycker jag det är bättre att äta det vegetariska iallafall. Och jag kan inte säga att allt vegetariskt är gott, ibland är bönor och liknande gott, men ibland... nej! Men överlag så tycker jag att vegetariskt är sååååå gott. Och fräscht. Jag menar, en rikstigt god sallad med dressing! <3


Men den stora skillnaden är nog att vi äter mycket mer vegetariskt hemma. Och det har funkat super även fast två av dom här hemma inte älskar det. Och annars kan jag ju alltid ta mindre kött och mer grönsaker!

PS Ett lätt sätt att minska på köttet är ju att inte äta skinka eller salami på morgonmackan!

Att äta mer vegetariskt var ju faktiskt mitt nyårsmål det här året, så jag är faktiskt stolt över att jag lyckades! Men jag ska bli ÄNNU bättre nästa år!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hej!

Många har förhoppningsvis redan hittat den här underbara serien men annars måste ni kolla in den! Den heter "The Carrie diaries" och handlar om Carrie som bor i en förort till New York. Men hon får ett "extra jobb" i Manhattan som journalist på en känt magasin.

Carrie är typ världens bästa förebild! Hon är helt sig själv och är väldigt stark, fast hon kraschar ibland hon också. Hon är alltid glad och väldigt omtänksam! Man får liksom pepp av henne!

Jag har redan kollat båda säsongerna så nu är jag inne på runda 2! Jag brukar kolla på ett avsnitt när jag vill ha pepp och behöver komma i rätt "mood"! Typ när man är trött efter skolan och vill bli peppad till träningen.

Jag vill vara Carrie!!!

Det var också Carrie som inspirerade mig att skriva dagbok, där man liksom pratade med sig själv. Man skriver om sina tankar och vad man har insett. Istället för att bara skriva vad man har gjort. Varje avsnitt avslutas med att hon läser vad hon skriver i sin dagbok om vilka insikter hon har fått. Så man "lär sig" ändå ganska mycket! Hon har så kloka ord!

Hoppas du blev inspirerad att kolla på den!

Hjärtar dig!


Likes

Comments

Halloj allihopa!

Nu har det lagt sig ett lager snö, och fast det är jobbigt när det snöar rakt i ansiktet på en, så är det väldigt mysigt när det är vitt och när alla ljusslingor lyser.

Idag tänkte jag dela med mig av en bucketlist för den här vintern.


 • Bygga en snögubbe
 • Julpynta mitt rum! Kanske en liten plastgran, massor ljusslingor och hänga upp pappers snöflingor!
 • Baka pepparkakor, check!
 • Baka lussekatter, check!
 • Ha seriemaraton
 • Dricka SUUUUPER mycket varmchoklad
 • Stort snöbollskrig!
 • Knäcka nötter
 • Mys-jul-kväll med kompisar

Tror verkligen att det här kan bli en dunder-mysig vinter! Och jag ska verkligen njuta!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hej!

För ett tag sen höll jag och min bästis festis i styrketräningen för orienteringen! Vi hade gjort nya övningar med mer gemenskap. Vi kände att det är lite tråkigt att bara göra armhävningar i en minut och sen gör man... Vi ville få in mer av det roligaste med träningen - gemenskapen! För jag orkar på riktigt inte springa hundra meter själv. Jag måste ha någon med mig! Jag är nog lite "skadad" från alla orienteringsträningarna, när man tränar 10-15 stycken tillsammans. För man får såå mycket pepp!

Jag har insett att träningen är det roligaste på hela veckan! För det är bara efter ett riktigt roligt träningspass med alla orienteringskompisar, och har fått skratta av sig, som jag har den där känslan att jag kan göra allt i hela världen. Den där känslan när inser att man har världen bästa liv och världens bästa personer i ens liv!

Tillbaka till vårt styrkepass. Jag var lite nervös hela dagen innan, men när vi var på väg dit släppte ALLT! Och jag var bara såå glad och tyckte inte alls det var jobbigt att prata inför alla! Jag kände mig riktigt trygg där. Men det roligaste va absolut när jag och en kompis dansade en dans med alla, från vårt läger i somras Det var på riktigt aaaahh! Alla log och gjorde sitt bästa! Och det gav mig så mycket energi! Det är inte något typiskt mig, att älska att dansa inför alla, men jag gör det! Happy day helt enkelt!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hej!

What if? What if? What if?

Tänk om...? Tänk om...? Tänk om..?

Handlar inte livet om att ta lite risker? För man kan ju inte göra något nytt utan att ta en liten risk. Och man vet ju ALDRIG hur det kommer bli! Om man inte kan spå in i framtiden. Så vi måste bara våga ta den lilla risken, och släppa kontrollbehovet lite! För vad är det värsta som kan hända! Och om du misslyckas, hur länge kommer man komma ihåg det?

Man får se det som ett äventyr istället, för det kan ju faktiskt bli livets resa! Den resan som hela ditt liv kommer kretsa kring! We don´t know!

Ett väldigt bra citat är "Life will only change when you become more committed to your dreams than you are to your comfort zone". För det är verkligen sant! Tänk på alla drömmar du har, alla är väl lite läskiga? Så för att uppnå sina drömiska drömmar så måste man våga gå utanför sin comfort zone!

Ett till citat (ja jag är en citat-älskare:)) som jag äälskar är "only dead fish go with the flow". Det är bara dom där personerna med döda drömmar som följer med strömmen! Annars måste man ju simma mot strömmen, och det kan vara jobbigt men när man har kommit upp och kan se vattenfallet framför sig så kommer man känna att det var värt det!

Så våga göra det! Herregud, det kanske förändrar ditt liv! Och den chansen vill du inte gå miste om!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Idag har varit en bra dag! En riktigt mysig dag!

Vi hade en jätte mysig NO lektion! Vi var halvklass, o vem gillar inte halvklass? Det blir alltid mycket mer avslappnat och personligt (säger man personligt om en lektion....en personlig lektion.... jaja) Och eftersom vi har världens bästa matte o NO lärare så blev den dunder toppen! För hur härligt är det inte när både eleverna och läraren är på skratt humör?! Dom lektionerna är min absolut favvosar! Och framförallt när man kommer in på något annat och man ägnar halva lektionen åt skatter istället, eftersom läraren bara känner för diskutera det med oss! :) ♥

Efter skolan gick jag och min bästis festis på stan för jag skulle köpa små presenter till våran adventskalender som vi har hemma. Tips tips! Det är så mysigt och det ska absolut inte vara några stora presenter. Vi ger två presenter till varje person och dom ska tillsammans kosta 30 kronor!

En sak jag har funderat på! Ska man kolla på julkalendern på tv? Det kan ju vara jätte mysigt men det tar ju sin lilla tid. Och så kommer man ju i julstämning, jag som inte riktigt kan fatta att vi inte har sommarlov längre! :) Herregud det har gått sååå snabbt!

Sen fikade iallafall jag och bästis festis! Myyyyys! Och såklart med vår standard - belgisk våffla!♥

Mys på nu!

Hjärtar dig♥

Likes

Comments

Heej!

Idag är det monyay! Vilket betyder dagen efter en, förhoppningsvis, suuper helg! (Tänkte bara säga det ifall ni hade missat det :)

Jag har haft ganska svårt att i perioder, njuta av helgen. Jag har liksom haft för stora förväntningar när helgen väl kommer. Vilket inte har funkat för mig, för då har jag bara fått ångest när jag inte hann det jag ville. Men jag tror jag har kommit på det nu!

- Time to make stories for monday! -

Ja precis! Gör något speciellt på lördagen! Något utöver det vanliga! Något lite crazy bananas! Så att du kan leva på det hela veckan sen! (och resten av helgen för den delen). Det behöver inte vara så komplicerat, men det kan vara det!

- And on sundays we do nothing.... -

Sen vilar man bara ut! Och gör precis inget. Bara hänger i soffan, dricker te, läser böcker eller tidningar... ja ni fattar! För är inte helgen till för att ladda upp batterierna?

Men det viktigaste är nog ändå att du bara gör sådant som du är sugen på! ....Ifall du inte har något du MÅSTE göra. Men annars! Så att du inte känner att du borde läsa färdigt den där boken - Om du inte är sugen på det...Gör det inte då!

Ett tips är att gör det tråkiga först. För då får du bort det från huvudet! Och jag lovar! Deeet är skönt! Så städa det första du gör efter lördagsfrukosten, eller varför inte på fredagseftermiddagen?

Ytterligare ett tips är att kolla på en film på söndagskvällen. Eftersom det känns som att det tar lång tid att kolla på en film, så kommer det kännas som att du har hunnit med mer på kvällen! Och du får ut det sista av helgen!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Halloj!

Idag ska jag dela med mig av ett tips! Ett väldigt smart tips!

När man går i skolan och inte direkt har en toppen dag, så är det lätt att klaga på saker. Det är för varmt. Det är för kallt, jag fryser ihjäl. Jag är trött. Jag är hungrig. Jag vill hem. Det regnar. Och jag lovar, det hjälper inte att säga och tänka så.

Så när man har sådana tankar ska man säga "Let´s go" till sig själv!

Då kommer du automatiskt bli positivare och skoldagen kommer gå fortare. För det är faktisk väldigt onödigt att klaga! Väldigt onödigt!

Man kommer aldrig bli positiv av att vara negativ!

Så jag tycker att du ska gå ihop med din kompis och bestämma att om en av er börjar få negativa tankar så ska den andra säga "Let´s go!" Och då bir det som en "reminder" att man bara ska kasta bort den tanken och gå vidare!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Haj!

Det här med smink... det är klurigt.

Man kan vara exakt samma person, men en har på sig en beige kräm och lite annat smått o gått. Och då uppfattas man olika! Det kan vara omedvetet och att vi bara är uppfostrade så. För hur dumt det än är så är det faktiskt så. Och så ska det absolut inte behöva vara!

Hösten innan snön :)

Bara för att man inte har på sig en beige kräm, ska man inte få en etikett i pannan att man är en tråkig pluggis och "ocool", så att det känns som att man tillhör en helt annan kategori än dom andra. Man ska bli respekterad och behandlad precis som alla andra!

Och bara för att du har mycket beige kräm, så uppfattas du automatiskt som "cool" och en i gänget. En sådan som alla dras till utan att veta varför. Man ska bli respekterad och behandlad precis som alla andra!

För er som inte fattar, så är det så här det känns i skolans värld. Aaaaaasdumt! Men det är inte bättre i samhället.

Där uppfattas man som en dum tonåring om man går runt med mycket smink. Men annars uppfattas du som en person som tar ansvar.

Men om vi alla tänker efter.

Man kanske inte orkar eller vill lägga tid på smink, för man tycker det är insidan som räknas. Så man fokuserar på att vara omtänksam och glad! Och man kanske inte är dryg, elak eller omogen bara för att man har det där extra lagret smink! För i slutändan ligger det nog bara i att man vill vara trygg och känna sig bekväm i sig själv.

Så tänk efter innan ni sätter en etikett på någon.

Och tänkte bara säga det också, killar kan också ha smink!!!

Hjärtar dig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nämen hej!

I helgen såg jag en film (eller jag såg tre rättare sagt) men i en av filmerna så sa dom "the world can take it"! Och jag tyckte det var så bra!♥ Eller hur? Så jag pausade och skrev ner det direkt.

I filmen sa dom det i samband med att hon inte vågade visa sina känslor. Hon vågade inte känna något, och absolut inte visa det. Hon skulle vara tuff och stark. Men jag lovar "the world can take it" och du kommer känna dig bättre sen!♥

En magisk dag

En sak till jag lovar är att världen inte kommer gå under vad du än gör! Om du säger fel när du räcker upp handen "the world can take it". Om du gör något pinsamt så att du tror att du kommer dö, så 1 så kommer du inte dö, och "the world can take it. Om du misslyckas på ett prov "the world can take it. Om du tar sönder något "the world can take it. Eller om du glömmer något "the world can take it".

Och det viktigaste: Du är som du är och...

"the world can take that"

Hjärtar dig!♥

Likes

Comments

Hej!

Orienteringsfolk är så glada! Det är helt sjukt! Det är som ett eget släkte. Ett glatt släkte! ALLA är på riktigt glada! Jaja jag tror ni har fattat nu... :)

Tänk om min klass hade varit som på orienteringslägret jag var på i somras! Där var alla glad, positiva och brydde sig inte så mycket. Man var som man var och gjorde vad man ville! Så skönt! På fyra veckor hade vi liksom blivit som en stor glad familj! Det var verkligen så! Men även efter bara en dag så var man tajtare och mer öppen än vad man är med sin klass efter nåt år. Och jag skojar inte.

Så tänk er om man hade haft en sådan klass! Så att man hängde tillsammans i 3 år, eller mer! Herregud! Man hade ju varit som en å samma person till slut! Dream dream!

Men jag tror att alla måste komma in med samma mindset. Att man får släppa det där med att vara perfekt och att det här blir skoj! Jag tror också en stor del av att det blev som det blev, var att vi lekte mycket dom första dagarna. Så att man lätt kunde lära känna personerna. Tips tips till lärare och mentorer!

Men sen är det ju också så att alla som var på lägret hade ju valt det. Och man kan ju inte välja skolan. Men det hade varit drömmen, helt klart!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hej hej!

Hur tänker man som influenser när man skriver på sin instagram att man "behöver träna bort några kilon som jag har gått upp dom senaste månaderna"!?!? Och hen är inte ALLS "tjock", hon är rättare sagt smal. På riktigt hur tänker man!

Jag blev så chockad av det, för jag trodde inte det om den personen, så jag kommenterade det.

Jag - Du får inte skriva så!

Hen - Vad får jag inte skriva?

Hur det äns är möjligt att inte förstå det?! Herregud!

Jag - Att du måste träna bort några kilon. Känns onödigt!

Hen - Det anser jag inte att det är

Jag - Men det ger en bild av att man måste bli av med några kilon FAST man är lika smal som du är! Och som influenser tycker jag det är fel att sprida det!

Hen - Tar till mig det, tack för din input

Hen- Från mitt perspektiv är det såhär: att jag har gått upp 10 kg pga ohälsosam mat och noll träning på ett tag. Därför känner jag så, menar inte att jag blivit tjock eller så

Okej lilla influenser, enligt mig känns det som att du fortfarande inte förstår. Så du anser att det är okej att "uppmuntra" till att kolla på sin egen kropp i spegeln och se en lika smal kropp som din, och då börja tänka "hen kanske har rätt, jag måste nog få bort några kilon".

Förlåt, men jag blir såå arg! Det är inte någonstans i hela världen okej att göra så! För mig är det fine om hon tänker så, (även fast jag inte önskar någon det) men man behöver absolut inte nämna det!!! Man får faktiskt ta sitt ansvar!!

Det är samma i kompisrelationer, familjer och så. Man behöver inte säga sådant, för det kan såra och stressa upp någon. Och är inte det väääldigt onödigt! Man vet faktiskt inte hur någon annan känner kring det ämnet och vad som snurrar runt i den personens huvud!

- Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always. -

Hjärtar dig!


Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Tips! Tips!

För några veckor sedan köpte jag en bok på urbanoutfitters (dom har för övrigt såååå många böcker som jag vill läsa!) - "One question a day". En så sjukt mysig bok! Man svarar på en fråga varje dag, och sen gör man det i fem år! Så man svarar alltså på varje fråga fem gånger, men med fem års mellanrum. Fattar ni hur mysigt sen när man har hållit på några år och man kan läsa hur man har förändrat sina svar från år till år!♥

Visst är den super fin också, som en inredningsdetalj!

Lite exempel på frågor är "What would you rather not know?", "What is the best and worst thing that happened today?", "What is the last thing you whispered in someones ear?" och "What side of you do few people see?". Så ja den är på engelska, men man lär sig ju på det!

Jag tror/vet också att man lär känna sig själv när man svara på sådana här frågor! Man får liksom svara på saker som man inte tänker på dagligen. För hur viktigt är det inte att du känner dig själv? Och så hjälper det till att bli tacksam för vad man har och vad som har hänt!

Tips tips! Kanske till julklapp?

Hjärtar dig!♥

Likes

Comments

Hallå!

Det är personer som tidigare har sagt till mig att jag är för snäll. Och jag har bara tänkt att "Va? Man kan aldrig vara för snäll!". Men nu har jag insett att det faktiskt är så! Jag är för snäll!

Tex i skolan när jag ser att någon behöver hjälp så hjälper jag dom alltid, även fast jag inte har tid. Eller när mamma frågar mig om jag vill göra något med henne och jag egentligen vill göra något annat, så KAN jag liksom inte säga nej, för jag vet ju att hon skulle tycka det var lite synd!

Men jag märkte det framförallt när jag hjälper klasskompisar med skolan, som att svara på frågor dom har skickat till mig eller dela min mindmap från google drive - och det innebär att jag ska skriva in allas mejladresser och anpassa texten så att dom också förstår! Och en gång gjorde jag allt det här en kväll jag hade noll tid, men ändå satte jag mig och hjälpte dom!

Jag VILL vara en person som är übersnäll, och jag känner att om jag hjälper dom så att dom kan höja sitt betyg, så är det helt klart värt det! Det gäller ju deras framtid!

Men samtidigt som jag mår bra av att hjälpa andra så kanske jag inte prioriterar mig rätt hela tiden! Och man kan ju inte vara en snäll och omtänksam person, om man inte mår bra själv! Så långt har det inte gått än, men vem vet?

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hej!

I helgen var vi i Jakriborg!!! Jag har länge längtat efter att få åka dit och nu när vi ändå var i Skåne så passade vi på! Visst ser det mysigt ut! Alla fina, färgglada hus, dom gör än så glad! Det hände verkligen något med mig när jag var där. Jag blev helt upprymd, glad och fick känslan av att allt är möjligt! Så cool!

Alla små fina gränder! Det var som att jag va inne i in dröm! Och det var jag ju i och för sig! För Jakriborg är nämligen min drömstad! Jag älskar Skåne, jag älskar färger, jag älskar kullerstensgator, jag älskar små mysiga städer och jag ÄLSKAR Jakriborg!

Min dröm är att bo här, i en lägenhet med stora fina fönster eller i ett litet gulligt hus, och att jobba i Lund! Det är nämligen så smidigt för pendeltågen stannar i Jakriborg! Och det går suuuper snabbt att åka in till Lund! För jag menar Lund är ju inte så dumt det häller!

Jag menar kolla bara på dom här gulliga husen!

Jag känner att jag är en person som behöver bo i en liten stad så att man kan få sitt villområde med mysiga gator och nära till naturen. Jag passar nog inte in perfekt att bo i en lägenhet i en storstad och ha stormen precis utanför dörren. Så att bo i mysiga Jakriborg och sen pendla in till Lund vore ju perfekt!

Här är ett sådant där litet hus som jag pratade om!

Kolla på dom stora fina fönsterna! I´m in love!

Så bara så ni vet så kommer jag bo här om några år!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Halloj!

Jag har gjort en sak som kanske inte är så vanlig, framförallt inte i min ålder. Och jag tror att det är många som tycker att det är pinsamt och så. Jag har tagit upp kontakten med gamla vänner som man liksom har tappat. Men det är en del av min personlighet. När det är en person som man har umgåtts mycket med, så kan jag liksom inte bara glömma hen och gå vidare. Alla personer som jag känner betyder så mycket mer för mig än vad alla dm kan ana!♥

En av dom jag skickade ett sms var en tjej som flyttade för många år sedan och vi var ändå ganska tajta. Men när hon flyttade tappade vi HELT kontakten. Så för några veckor sen skickade jag ett sms till henne och frågade hur det var med henne o så♥

För några dagar sen så bläddrade jag igenom mitt gamla fotoalbum som jag pysslade med när jag var typ 6 år! Då hittade jag ett foto med en tjej som var min bästis på dagis och i början av skolan! Så mysigt! Men det är såå konstigt att man kan vara så tajt med någon och sen aldrig prata med varandra när man möts i korridorerna i skolan. Vi gled liksom bara ifrån varandra och nu har vi noll kontakt! Så konstigt det kan bli! Vi har ju säkert pratat om varandras bröllop och vad vi kommer göra, för det var såklart att vi kommer vara bästis-festisar hela livet.

Så om man inte helt vill tappa kontakten så måste man ge det lite energi. För det är inte helt enkelt. Och vem vill mista en person som har betytt så mycket? ..det är verkligen konstigt att det kan bli så!

Glöm inte bort vad glad du hade blivit om någon hade tagit upp kontakten med dig! Troligtvis kommer dom ju också bli lika glada! Och om du är rädd för att hen som du skickar ett sms till ska tycka att du är konstig och så, så tänk bara att hen kommer tycka att du är omtänksam och cool som vågar och bryr sig! Och man säger ju aldrig nej till att vara lite cool! :)

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Jag måste bara påminna och väcka er lite! Kolla på vår fantastiska, magiska, underbara himmel!!♥ Man tar den lätt för givet men kolla bara på den! HUR kan något vara såå!

Kolla vad fin vår lilla måne är!

Himlen är min bästis! Jag är liksom förälskad i den! Jag fattar verkligen inte att den kan vara så fin! Och att den är vår, att vi får kolla på den varje dag! Väldigt lätt vardagsglädje!

Jag menar jag har knappt redigerat den här bilden, bara gjort den lite ljusare!!!!! Herregud!♥

Jag tycker att alla vi borde bli bättre på att kolla och njuta av den här skapelsen! Så vi kan ju försöka stanna upp och kolla på den varje dag! #lookattheskyeveryday

Hjärtar dig!♥

Likes

Comments

Hej på dig! Hoppas du har en superdag!

Jag har kommit på ett sååå bra uttryck som jag tänkte dela med mig av!

UNICORN-TID!!!

Hur gulligt namn!? Unicorn-tid är när tiden inte spelar någon roll, för det är såå mysigt, roligt... ja you name it! När man har det magiskt helt enkelt! Så det spelar ingen roll att man gör det lite för länge. Och då kan man bara säga att det har varit en riktigt unicorn-dag!♥

Det kan vara skönt att tänka så, så att man slipper oroa sig över att man har lagt för mycket tid på något onödigt. För det har man inte, har man haft det kul så har du lagt tid på dig sjäv!

Så man kanske skulle börja samla på unicorn-dagar! Inte så dum idé! Eller så kan man ha som mål att få 2 unicorn-tillfällen under veckan!

Hoppas du kommer få en unicorn-dag!♥

Likes

Comments

Halloj! ♥

Jag kom på att jag inte har skrivit så mycket om skolan och mina tankar kring det! Det är ju ändå en stor del av vem jag är. Så nu så!♥

Ja, man kan ju säga att det typ inte är någon som älskar skolan. Super trist! För så fort alla får en bra attityd till den så kommer den ju automatiskt bli suuuper mycket roligare! Så det kan man ju tänka på! För då kommer ju alla hjälpas åt och man kommer få en skön stämning i klassen. Jag brukar tänka att man måste ju gå i skolan, så det är ju bara att gå dit och göra det bästa av situationen!

- En SOLIG dag förra veckan! Tänk vad mysigt det hade varit om solen hade velat vara framme liiite mer! -

Det är ju bara att göra sitt bästa i skolan! Det är så konstigt med dom som inte ens försöker, inte ens bryr sig om betyget. Eller iallafall spelar som att dom inte bryr sig ett smack om det! Vadå? Det är COOLT att vara duktig i skolan! Och man kan faktiskt vara "populär" (jag gillar inte att använda det uttrycket, men jag tror ni fattar) och ändå satsa på skolan, då blir man säkert ännu mer poppis! Vi måste hjälpas åt att visa att det är super att ta skolan seriöst!♥

För jag menar, hallå där, det är din framtid det hänger på! Tänk vad skönt att inte behöva bekymra sig för mycket på att man ska komma in. Och slippa plugga ihjäl sig sista terminen för att jobba upp alla betyg!

Hjärtar dig!♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello mysmåndag!

Jag har dykt in i pinterest dom senaste dagarna och på riktigt så är det det mysigaste! Det blir ju som ett magasin som är anpassad just för dig! O gratis! Igår hittade jag ett konto som var magiskt! Marissa Noe! Tips tips!

Hon hade en magisk mapp som heter "a sweet life". Där finns det fina familjebilder och vardagsögonblick! Det fick mig att tänka efter!

Jag tror att det är ganska många, precis som jag, som har tänkt på vad lätt och roligt livet är för barn! När man bara kan skratta åt ett "tittut", jaga sitt storasyskon, kladda loss, hoppa i en vattenpöl eller lövhög, leka fantasi-lekar och bara skratta rakt ut!♥ Och nu när man är äldre så tar man allt så himla seriöst!

- Everyone should smile. Life isn´t that serious. We make it hard. The sun rises. The sun sets. We just complicate the process. -

Herregud bara lev livet!!! Gör som alla små söta barn! Skratta åt ingenting! Gå crazy bananas! Tänk inte så hiiimla mycket! Och gör bara det som du är sugen på (om du inte inser att du kommer tacka dig själv i framtiden för att du gjorde det). Tänk liksom inte att "det kanske är smartare att jag gör det imorgon för då...." nej om du vill göra det nu, gör det nu! Och njut! Ta en sekund och bara titta dig omkring!

Lev ditt liv och sätt på dig barnögonen! Så att ser allt roligt och alla möjligheter, precis som alla barn gör.

Skratta som bara barn kan♥

Älska som bara barn kan♥

Mys som bara barn kan♥

Lek som bara barn kan♥

Och lev bara som barn kan♥

Hjärtar dig!♥

Likes

Comments

Halloj!

Tänk att saker kan ändras så snabbt. Och tänk att man kan bli så ledsen av en, ändå så liten sak.

Man hör ganska ofta om att man ska ta vara på dagen, för man vet inte vad som händer imorgon. Och då tänker iallafall jag på döden. Men det behöver det inte vara! Det kan vara att någon förändras, någon gör ett val eller en sak som man visste skulle hända, bara att tiden gick så himla fort!

Men det är såå svårt att fånga dagen! Det är först när man vet hur lång tid man har kvar tills något, som man tar vara på det. Och då känns alltid tiden så kort. Oavsett hur lång tid man egentligen har kvar. Jag vet inte hur man ska lyckas. Man vill ju inte gå runt och tänka "tänk om jag dör imorgon". Men samtidigt kanske det är det bästa, om man tänker det på rätt sett.

En sak jag vet hjälper en att njuta av dagen och får den att kännas speciell är att göra nya saker. Josefin och Vanja pratar om 5:2 metoden! Och det är inte dieten! Utan det är att man gör något utöver det vanliga 2 gånger per vecka, eller rättare sagt vardag, för på helgen lyxar man ju ändå till det! Det är därför det heter 5:2, att man ska göra något speciellt 2 dagar av 5. Men om man känner att det är för mycket eller för lite för just mig så kan man ju alltid döpa om den till 5:1 eller 5:4.

I Onsdags gick jag och mamma en fin fin promenad längs vattnet och bland alla orange gula träd! MYS MYS! Det är ju en perfekt grej för att ta vara lite mer på dagen!

Andra saker man kan göra är att äta picknick, antingen ute eller varför inte hemma på golvet! Eller så kan man gå och fika med en kompis och sitta och prata super länge, ha serie-maraton eller ha ett eget spa hemma i badrummet!

Mys loss!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hallå!

Det är något konstigt med mig. Jag vet inte vad det är men min kropp är konstig. Jag borde vara på toppenhumör, mitt liv är ju på topp! Jag har precis träffat mina fina, magiska kompisar, jag har världens bästa relation med alla mina klasskompisar och så har jag skojiga helger framför mig! Jag har liksom ingenting att oroa mig för!

Men ändå så känner jag mig stressad, fast ändå inte. Livet rullar liksom bara på, och jag är jätte förväntansfull på framtiden, så det är inte det, men jag har inget som pushar mig! Jag tycker att allt jag gör är roligt men det händer typ inget... fast egentligen gör det ju det.

Ja som ni ser är det lite hackigt, jag vet liksom inte vad jag känner. Allt är bara konstigt helt enkelt!

Och på toppen av det så är jag suuuper duuuper trött! Jag känner liksom i varenda cell i kroppen att jag bara behöver vila. Det har varit hektiska veckor. Men det kanske också är därför jag känner som jag gör!

Jag har kommit fram till att det kanske är bra om jag hittar en hobby. Som jag kan göra när jag bara är hemma. Snart är det ju höstlov också och det hade varit skönt om jag hade kommit på något kul som jag kan göra då! Så att jag inte får prestationsångest för att jag inte gör något.

Ni får jättegärna ge tips till mig och till varandra på hobbys så att vi kan hjälpas åt lite!

Hjärtar dig!


Likes

Comments

Hej!

Tänk hur många det är som älskar dig! Ja ge det en sekund och bara tänk på det. Man kan nog inte fatta det riktigt!

Jag tillhör dom som tycker att när man älskar någon, så är det någon som man är vääldigt nära, alltså personer som är en stor del av ditt liv. Men någon man hjärtar kan vara en klasskompis, en granne, ja bara någon som du gillar lite extra!

Så tänk nu på hur många som hjärtar dig och på hur många du hjärtar! Holy moly!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Det kan som sagt vara klasskompisar, grannar, lärare, klubbkompisar, "vanliga" kompisar och kanske gosedjur! :)

Världen är verkligen fylld med kärlek! Samtidigt som det är fullt med hemska, fruktansvärda och obegripliga saker, så vinner kärleken stort! Det är bara det, att det inte visas på nyheterna varje gång någon får en kram! Så krama loss nu!

HJÄRTAR DIG!!!

Likes

Comments

Men hejsan på er!

Varför inte fira allt i livet? Livet ska ju vara en fest eller hur? Det kommer ju aldrig bli den 30 september 2017 en gång till, så varför inte fira det? Och du lever ju bara en gång, så...

Livet går ju liksom ut på att ha kul, göra spännande saker, utforska världen o bara leva!

- Eat cake! It´s somebody´s birthday somewhere. -

Så här kommer tips på vad man kan fira!

När du har din mens!

♥ När man klarar ett mål för veckan eller månaden!

♥ När man gjorde något bra eller läskigt!

♥ När man lyckas på ett prov!


Och här är tips på vad man kan ha för belöningar!

♥ Du kan äta något speciellt godis eller choklad som du bara äter då!

♥ Eller så dricker du alltid en varmchoklad! Som Hannah säger i "13 reasons why": "Varm choklad botar allting som suger i livet"

♥ Eller varför inte gå och fika med en kompis!

♥ Lyxa till det med bananglass! Hur du gör det hittar du här!

♥ Ha en serie-marathon!

♥ Laga pannkakor till mellis!

Så fira på nu!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Här kommer supertips på hur man kan uppgradera en dag till en mysdag!

Morgonen!

 • Går upp och gör en kopp citronvatten eller te som man kan dricka i sängen!
 • Sätter på en podd eller lite musik när väckarklockan ringer så att man har svårt att somna om!

Skolan!

 • Ha en termos med citronvatten eller te i skåpet så att man kan dricka lite på rasterna!
 • Äta goda saker från cafeterian tex bars och mackor, eller varför inte varm choklad!
 • Lyssna på musik på dom lektionerna man får!
 • Ha på sig varma, sköna tröjor!

Eftermiddagen!

 • Sätta på hög musik och dansa samtidigt som man gör en smarrig mellis!
 • Tända ljus!
 • Plugga det första man gör när man kommer hem och äta mellis samtidigt! Så kan man göra vad man vill resten av dagen!
 • Fiiika och sitta och snacka superlänge!

Kvällen!

 • Dricka te!
 • Kolla på en film! För det känns som att kvällen tar längre tid då, eftersom det händer så mycket mer i en film än i ett avsnitt av en serie!

Hjärtar dig!!

Likes

Comments

Här kommer ett inlägg med vad jag skrev i min dagbok den 7 september! Blev såå glad när jag läste det igen!

- 7 september -

Idag är ingen vanlig dag för idag blev jag såå inspirerad och myspysig att jag flyger på molnen vid en regnbåge!

1. Så har jag väärldens bästa bild lärare!! Vi klickade jätte bra! Hon är bara så inspirerande och glad! Och hon har citat på väggarna i klassrummet, då måste man ju bara älska henne!

2. Jag fikade med mina fina, bästa, underbara, bästa vänner!

3. Tyskalektionen var magisk! Konstigt eftersom jag inte direkt är så förtjust i just det ämnet, men idag... Vår lärare var så roligt fjantig och hon var också på skratt humör! Så vi skrattade så jag grät! (i och för sig så gråter jag typ alltid när jag skrattar men men!)

4. Josefin Dahlbergs live-insta-story!!!!! Maaaaagisk!!!! Blev så inspirerad på klädfrotenmen men även för att hon är så rackarns glad! Jag ska verkligen också bli så! Det är ju det finaste man kan göra med sitt liv! Herregud! Throw confetti around you!!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Idag och dom senaste dagarna har jag varit lite tom... NÄSTAN hela tiden! För ibland har jag också varit väldigt fylld med en härlig känsla! Men majoriteten av tiden har liksom inte kunnat längta till något eller njuta. Bara varit deppig o så. Och det är jätte konstigt för imorgon har vi studiedag så jag kan bara göra vad jag vill en hel dag utan några som helst planer! Sååå skönt! Så imorgon ska "min tomhet" swichat bort!! Så det så!

Jag ska bara chilla! Men inte i sängen tänkte jag, utan mer göra lugna, mysiga saker! Blir så sugen på en sådan dag när jag läser Josefin Dahlbergs blogginlägg om hennes söndagar! Så imorgon ska jag verkligen bara mysa loss!!

Förhoppningsvis vaknar jag relativt tidigt så att jag får ut det mesta av min mysdag! Och då ska jag göra en redig mys-pys-frulle! ...som jag kanske äter samtidigt som jag kollar på en film? Resten av dagen ska bestå av sköna promenader, bloggar, fix i mitt rum, fika på stan och bara göra saker jag är sugen på!

Hoppas eran tisdag kommer bli lika bra!!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hej på dig! Idag har jag varit lite nere. Det gick inte bra på friidrotten på idrotten eller på syslöjden. Och jag var inte ens sugen på att ha idrott, vilket jag brukar vara! Jag är ingen supersportig tjej men tycker ändå att det är kul!

Så när jag kom hem kände jag för att göra en lista på saker som gör mig glad! Det är alltid mysigt att skriva sådana listor! Här kommer en bild på min lista!

Jag insåg att sådana här listor ju är jätte smarta! Då kan man ju liksom bara kolla på den och lätt se vad man kan göra om man inte är på toppenhumör eller om man helt enkelt bara vill ha det lite mysigt!

Det som slog mig mest vad att jag blir glad av att ha på mig mysiga tröjor! Och speciellt nu när det är höst och burrigt. Det är ju typ bästa man kan göra för att få resten av dagen toppen! Så jag ska verkligen gå loss på mysiga, stickade och färgglada tröjor nu! Tänk dig en senapsgul eller en ljusrosa! Åhh!

Mys loss och skriv gärna en "things-that-make-me-happy-lista!"

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Igår var den mysigaste, bästa och underbaraste dagen!! Herregud! Jag blir avundsjuk på mig själv!

Dagen började med att jag och min snälla bror stekte plättar! Sen åkte jag och en kompis o väckte våran bästis festis! Och vi hade sån tur, för hon sov när vi smög in så vi fick väcka henne med "skön" sång!!! Mys! Sen gick vi ut och åt frullen som vi hade tagit med oss! Så det blev plättar, smoothie och varm choklad!! Sååå magiskt gott!

Fram till lunchen gick vi i affärer och provade massor med tjocka mysiga tröjor, men tyvärr var ingen perfekt. Till lunch åt vi plocksalad från Ica! Och det åt vi på en picknickfilt i en park! Också sååå gott! Är man en saladsälskare så är man! Vi satt i parken ganska länge o bara myste loss! Vi var kvar även fast det började regna men när mina små knäppon blev suuuuuuper kissenödig fick vi typ springa hem!

Där hemma kände vi bara för att mysa ner oss i sängen och kolla på film och äta godis! Så då gjorde vi det helt enkelt!

Resten av dagen bestod av snack, skämt, musik, asgod pizza och vindruvor doppade i choklad! Så om jag skulle sammanställa dagen med tre ord så skulle det var MYS, MYS och MYS!!! Och eftersom det är mitt ledord för hösten så kan ni ju fatta att det var en tooooppendag!

Tack för att ni finns!!!

Hjärtar dig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Hej!

Jag har snöat in på ringar! Det är Josefin Dahlberg som inspirerat mig! (Om du inte följer henne på sociala medier så MÅSTE du göra det direkt! För hon är magisk!) Hon o Vanja Wikstöm har alltid massor med ringar, och när jag såg Josefins händer på en av hennes "instastorys" så blev jag helt kär! Hon har typ alltid 10 ringar på sig, men jag känner för att iallafall ha tre!

Man känner sig bara så... fin! Det blir liksom det där lilla extra! Och ringarna ser man ju mer själv, än om man har halsband eller örhängen på sig. Så då blir du lycklig varje gång du ser dina händer!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hej! Jag ääälskar att gå på promenader! Jag känner mig så fri! Jag får tid att tänka! Jag blir piggare! Jag bara älskar det helt enkelt!!!

På sommaren har jag försökt göra det så ofta som möjligt, och när jag bara känner för det! Och det har aldrig hänt att jag ångrar att jag har gått. Jag är en promenad-lover helt enkelt!

Så nu när rutinerna kommer igen så tänkte jag försöka gå en liten runda varje kväll, om jag inte har träning. Bara för att jag tycker att det är så skönt! Men jag tror också att det blir lite som en meditation! Man kan liksom lyssna på musik, kolla på naturen och bara tänka på livet!

Likes

Comments

Hej hej! Nu märks det verkligen att hösten är här! Så välkommen hösten!!♥ Förra hösten var första gången som jag har gillat och njutit av hösten. Jag älskar att sitta inne o tända ljus och bara mysa ner sig! Och tänk att sitta framför en brasa med en kopp varm choklad!!! Ett tips för att få höstfeeling är att kolla på mysiga bilder på "Pinterest". Jag måste bara säga att "Pinterest" är ju bara bäst!♥

I Josefin och Vanjas senaste poddavsnitt så pratar dom om sina höstlöften! Den här hösten hade båda valt något konkret och jag kände att det var väldigt smart! För i vanliga fall brukar jag välja något stort och flummigt, som att bli mer positiv. Det är såklart väldigt bra, men det blir svårt att följa upp och att få på svart o vitt att du har blivit bättre.

Så mitt höstlöfte 2017 är att ha mer myssöndagar och myskvällar!♥

Jag får ofta prestationsångest på söndagar för att jag vill hinna med så mycket innan helgen är över. Och det är inte roligt! Så jag känner att jag ska försöka släppa det och bara mysa loss!♥ Fika med en kompis, bli inspirerad av bloggar och tidningar, gå runt lugnt på stan o bara njuta av att vara ledig!! Så min förhoppning är att jag ska kunna ha en sådan dag varje dag jag inte har något inplanerat!

Josefin och Vanja har startat hashtagen #höstlöfte17 så där kan man lägga upp bilder på sitt höstlöfte så att man blir ännu mer driven! Det tänkte jag göra! Så ser man ännu mer på svart och vitt att man har varit duktig med sitt höstlöfte!

Hjärtar dig!♥

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!♥ Igår natt blev jag sådär igen. Klockan var super mycket men jag kände inte alls för att sova, jag ville bara tänka! Så jag satte mig bredvid fönstret och kollade på bilarna som åkte förbi samtidigt som jag lyssnade på musik!♥ Det har kommit nu på sistone och ganska ofta. Jag blir liksom lugn inombords och känner att jag bara vill tänka och tänka. Och ofta så drömmer jag mig bort samtidig. Det är iallafall väldigt mysigt och jag inser verkligen vilken dagdrömmare jag är och hur skönt jag tycker det är!♥

Ikväll ska jag titta på sista avsnittet av "The Carrie diaries"! Jag mår så bra av den serien! Jag blir liksom kär i kärleken, påfylld med hopp om att man kan nå sina drömmar och så blir man såå inspirerad av fina Carrie!♥ Hon är såå stark men ändå mänsklig. En fin förebild!♥ Så samtidigt som det är trist att det är sista avsnittet så ser jag fram emot en riktigt bra avslutning!

Hoppas du också får en fin dag, så hörs vi snart!

Hjärtar dig!♥

Likes

Comments

Hej hej! Nu är första skolveckan över! Första dagen var jag så peppad på att se alla och därför blev jag besviken när alla bara var som vanligt - trötta, ointresserade och knappt ville säga hej! Jag tror jag var sugen på att få en nystart, och bara göra skolan till en rolig plats, för vi ska ändå vara där typ varje dag! Och efter lägret var jag sugen på att få ihop klassen (eller iallafall tjejerna), så att vi kunde ha det lika bra som jag hade blivit på lägret! Men det är svårt att förändra något som har varit likadant i flera år! Det är jättesvårt...

Resten av veckan gick bättre och det känns redan som vanligt! Tex har jag "lärt känna" en tjej i klassen ännu mer! Vi var kompisar och hängde innan också, men vi har liksom kommit ännu närmare varandra nu! Och det är såklart suuuper kul!

En sak jag däremot har insett är att skolan är såå komplicerad! Och det tar verkligen på krafterna! Folk fryser ut varandra, undviker varandra, man glider isär, man har förutfattade meningar och man förstör för andra! Tänk om alla bara hade varit öppna för allt! Och tänk om alla bara hade tyckt att skolan var rolig!

Hjärtar dig!


Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Idag ska jag dela med mig av min nya kvällsrutin!!!

 1. Prommenad - för att jag älskar det!
 2. Styrka - bara några minuter. För att jag vill bi starkare i armarna och magen!
 3. Yoga - 5 minuter, också bara för att jag gillar det och för att det är så himla skönt!
 4. Tvätta sig - ni vet göra i ordning sig, ta krämer o så!
 5. Packa väskan för morgondagen - idrottskläder, skolböcker o så!
 6. Ta fram kläder för imorgon - så att det går smidigare på morgonen
 7. Skriva dagbok - det är nu man kommer in på min lugna stund, som jag har skrivit som innan. Och jag ska alltså inte skriva om vad jag har gjort under dagen utan mer om mina tankar och känslor!
 8. Läsa - eftersom jag inte älskar att läsa så tänkte jag börja med typ 10 minuter, så att jag kommer in i det
 9. Det bästa idag - jag berättar för mina kompisar vad som ha varit det bästa med dagen! Mysigt!
 10. Bloggrunda - jag läser lite på mina favoritbloggar
 11. Serie tajm!
 12. Pod - lyssnar en kvart på en pod så att jag ner i varv!

Hoppas ni gillar den här typen av inlägg! Jag älskar iallafall att läsa sådana!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hello! Idag är det min sista dag på sommarlovet. Och eftersom det har hänt så mycket under min sommar så känns det helt ok! Jag kan till och med längta tillbaka lite till skolan! Men framförallt så längtar jag nog tillbaka till rutinerna. Så idag tänkte jag berätta om min nya morgonrutin!

Min ääälskade säng! Ps. Den är inte alltid lika fint bäddad...

 1. Klockan (mobilen) ringer 06:15 - då har jag läst att det inte är bra att hoppa upp och stänga av alarmet direkt, så att man knappt hinner öppna ögonen. För då är det vääldigt lätt att somna om! Så helst ska man försöka ligga där i några sekunder och bara andas djup innan man sträcker sig och stänger av alarmet. Så det ska jag iallafall försöka att göra!
 2. Kolla på ett halvt avsnitt av min favorit serie - den här punkten är för att jag ska göra något roligt den första kvarten. På så sätt tror jag det är svårare att vilja somna om!
 3. Five minutes journal - samtidigt som jag svarar på frågorna om dagen lyssnar jag på musik!
 4. Hur ska jag göra så att den här dagen blir en super-dag? - Om man frågar sig själv den här frågan så tror jag att man får en positiv inställning till dagen! Och så blir det förhoppningsvis en super-dag!
 5. Tvättar sig - ja ni vet, hela proceduren
 6. Sätter på mig mina kläder - som jag helst ska hängt fram dagen innan!
 7. Frulle!
 8. Sminka sig - och kanske dansar lite till musiken!
 9. Säga positiva saker till dig själv i spegeln - så att man boostar sin självkänsla! Tex Vad fin du är idag, Du gör andra så glada, Alla gillar att vara nära dig! Som ett peptalk med sig själv!

Hoppas att ni blev lite inspirerade och ni får super gärna skriva om ni har något tips om vad man kan göra på morgonen!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Haj på daj! Jag har insett hur viktigt de är att skämta! Skämta och att små retas med personer gör livet sååå mycket roligare! Bara man gör det på en sjysst nivå!

Alla blir väl mycket gladare av att skratta och ha kul? Det är ju ganska självklart! Så varför inte skämta?! Jag älskar iallafall att skämta och jag älskar när andra skämtar! Det blir som att man ser livet genom ett par rosa glasögon som "Josefin och Vanja" brukar säga! Fast i det här fallet kanske det mer är genom skämt-glasögonen! Och så lättar ju skämt upp alla situationer, tex om man har glömt att göra något, så kan man alltid skämta om det på skoj!

Skämt höjer liksom vardagsglädjen!!!

Så jag ville bara säga - skämta mera vetja!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hejsan!

Varje kväll på lägret hade vi en lugn stund innan det var dags att sova. Då lyssnade vi på musik, ledarna läste små texter och så skulle alla säga vad som har varit det bästa med dagen. Alla ,inklusive jag, tyckte det var super mysigt, så jag tänkte försöka ha något liknande för mig själv varje kväll!

Mina två bästa kompisar från lägret o jag har redan fortsatt med en tradition därifrån, och det är att vi skriver till varandra på kvällen vad som har varit det bästa med dagen. Det är både mysigt att få reda på vad dom tyckte va bäst med dagen men jag tror också att det är nyttigt! Så det tänkte jag göra på min lilla lugna stund!

Jag tänkte också lyssna på lugn musik och kanske läsa några citat! För jag är en riktig citat-lover! Man kan ju lära sig såå mycket ifrån dom!

Och det sista jag tänkte göra är att skriva dagbok! Jag har försökt några gånger innan, men det håller bara i typ två dagar! Men nu!! Nu ska jag VERKLIGEN försöka! Och det ska gå! Jag tänkte inte skriva om vad jag har gjort under dagen, utan mer skriva om mina tankar o känslor. Det blir som att man liksom pratar med sig själv. Och jag tror att det kan vara skönt att skriva av sig och få ut sina känslor! Plus att jag kan få bra idéer till blogginlägg, det är ju toppen!

Så nu är jag ganska taggad på vardagen igen så att jag kan göra nya rutiner! Men det är inte så att jag längtar, för jag älskar ju sommarlov!

Hjärtar dig!

Likes

Comments