Header

Hejsan!

Varje kväll på lägret hade vi en lugn stund innan det var dags att sova. Då lyssnade vi på musik, ledarna läste små texter och så skulle alla säga vad som har varit det bästa med dagen. Alla ,inklusive jag, tyckte det var super mysigt, så jag tänkte försöka ha något liknande för mig själv varje kväll!

Mina två bästa kompisar från lägret o jag har redan fortsatt med en tradition därifrån, och det är att vi skriver till varandra på kvällen vad som har varit det bästa med dagen. Det är både mysigt att få reda på vad dom tyckte va bäst med dagen men jag tror också att det är nyttigt! Så det tänkte jag göra på min lilla lugna stund!

Jag tänkte också lyssna på lugn musik och kanske läsa några citat! För jag är en riktig citat-lover! Man kan ju lära sig såå mycket ifrån dom!

Och det sista jag tänkte göra är att skriva dagbok! Jag har försökt några gånger innan, men det håller bara i typ två dagar! Men nu!! Nu ska jag VERKLIGEN försöka! Och det ska gå! Jag tänkte inte skriva om vad jag har gjort under dagen, utan mer skriva om mina tankar o känslor. Det blir som att man liksom pratar med sig själv. Och jag tror att det kan vara skönt att skriva av sig och få ut sina känslor! Plus att jag kan få bra idéer till blogginlägg, det är ju toppen!

Så nu är jag ganska taggad på vardagen igen så att jag kan göra nya rutiner! Men det är inte så att jag längtar, för jag älskar ju sommarlov!

Hjärtar dig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Instagram@enhappytjej

Hej på dig!

Nu är jag tillbaka efter lägret och är som en ny person! Det känns som att jag har levt ett annat liv i fyra veckor och att jag nu har kommit tillbaka till det vanliga livet! Det känns konstigt och lite overkligt!

Men det var absolut dom fyra bästa veckorna i mitt liv! Dom första dagarna kändes allt toppen och jag skulle aldrig kunna ana att det skulle bli 28 gånger bättre. För det blev liksom bara bättre o bättre för varje dag! Så i slutet var det helt magiskt!

Det jobbigaste var när vi hade varit där i en vecka, för då kändes det som att alla var så mycket mer sociala än vad jag va. Och så var det ju, men jag hade utvecklats så enormt, för så social hade jag aldrig varit o framförallt inte efter EN vecka och när jag bara kände en person innan!!! Men jag kom över det efter någon dag!

Det här har jag lärt mig under lägret!

 • Det är bara o prata på! Det finns inget dåligt med att säga det där du tänkte på eller att prata med alla! Då lär du ju bara känna massor av nya personer! Om man inte vågar prata med någon kan man ju inte lära känna den. Det är bara o våga!
 • Våga säga jobbiga och ärliga saker!
 • Men framförallt har jag blivit säkrare i mig själv! Jag struntar i vad andra tycker o tänker. Jag lever ju mitt liv för mig själv, inte för någon annan!

Bland det bästa med lägret är absolut att jag har fått träffa fantastiska personer (framförallt några! Vink vink till er! ) som har lärt, och inspirerat mig så mycket och som kommer vara mina vänner resten av livet! Ni kommer alltid ha en speciell plats hos mig! Hjärtar er!

Jag vill också skicka med "hjärtar dig" till alla mina släktingar o vänner som läser detta! ALLA ni betyder så otroligt mycket för mig! Och så klart ett "hjärtar dig" till alla fina som läser min blogg!

PS. Ett smart sätt att få reda på om det har kommit ett nytt blogginlägg är att följa mig på Instagram, för där skriver jag om det har kommit något nytt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Det har hänt något med mig på sistone! Jag har alltid (tror jag) tyckt det ha vart jobbigt att möta klasskompisar, eller bara sådana personer som jag känner, på stan. Helst vill jag bara titta bort och låtsas som att jag inte ser dom, men nu helt plötsligt känner jag att jag verkligen vill säga hej! ♥

Kanske inte så konstigt eftersom det är det som är det trevligaste och egentligen det självklara valet. Typ ingen ser ju den personen som är tyst i korridorerna, tyst i klassrummet, tyst på rasten och som underviker allas blickar. Och jag vet inte varför jag alltid har tyckt, och till en liten del fortfarande tycker att det är jobbigt. Men nu får jag bara en känsla av att jag vill "visa" mig. Jag har liksom tröttnat på att vara den blyga och den som ingen kommer ihåg eller vet så mycket om! ♥

Så dom gångerna som jag inte har kunnat säga hej, så tänker jag väldigt mycket på hur det hade blivit om jag hade sagt det! Hur det kanske hade ändrat personens bild av mig osv.

För fast man inte brukar prata med varandra i skolan, men ändå vet vem man är, så kan man väl ändå säga hej på stan! Det är ju aldrig någon som tycker att du gör fel om du säger hej! Men om du däremot inte säger något så kan den andra personen tycka att det är konstigt! Så lova mig att vi tillsammans ska säga hej till alla vi vet vem det är på stan!♥

Hjärtar dig!♥


Likes

Comments

Hallå!

Som ni kanske vet så är jag på ett orienteringsläger nu! Så kul! Så jag har skrivit en lista med varför man ska göra läskiga saker och varför man ska åka på läger eller liknande!♥

 • Jag lär mig lära känna nya personer!
 • Jag får kompisar man kan träffa på olika tävlingar!
 • Jag utvecklas och blir såå mycket starkare i mig själv!!!
 • Jag kommer skratta asmycket! O vem älskar inte att skratta!?
 • Jag kommer få leka massa roliga lekar!

Och här kommer en lista (som jag skrev innan jag åkte på lägret) om hur jag vill vara på lägret!

 • GLAD! Du kan alltid le fast man är tyst!
 • Alltid säga allt jag kommer på! Håll ingenting inom dig!
 • Ha en skön humor och va lite galen!
 • Positiv! Positiv! Positiv!
 • Va ärlig
 • Va lätt att prata med

Likes

Comments

Hejsan!

Idag ska jag åka till ett orienteringsläger som håller på i 4 veckor. Så det kanske inte kommer så många inlägg under den tiden, men jag hoppas att jag har tid att skriva några i alla fall!

När jag anmälde mig till lägret i höstas så var jag nervös så fort jag tänkte på det, men nu är jag inte alls nervös! Så konstigt och sååå skönt♥

Jag har med mig en kompis till lägret och så har jag fått kontakten med några tjejer som också kommer vara med. Det har gjort mig myycket lugnare!♥ Så nu är jag nästan bara taggad och tror jag kommer utvecklas såå mycket! Eller det vet jag att jag kommer!♥

Innan, när jag var nervös, tänkte jag:

Jag vet att jag kommer åka dit, det kommer liksom hända. Och jag vet att jag kommer sakna det när det är slut, så det är bara att njuta av det alla dagar man är där! Det här kan ju till och med bli den bästa sommaren i mitt liv!♥

Jag tror det har hjälpt jätte mycket att jag har tänkt så där!

Hjärtar dig!♥


Likes

Comments

Hej på dig!♥

På sistone, eller snarare dom senaste två dagarna, så har jag snöat in på att sova på nya ställen! Lite konstigt men väldigt mysigt!♥ Så i förrgår sov jag ute på verandan och inatt sov jag i hängmattan i trädgården!

Jag bullade upp med sovsäck, filt, kudde och så klart Ipaden! Det var såå mysigt och perfekt varmt i sovsäcken. Men det bästa var att ligga och titta på himlen när jag skulle sova. O jag som älskar himlen!♥♥♥

Men det var skönare inatt, när jag sov i hängmattan, inte för att det var oskönt på verandan men jag älskar ju min hängmatta! Innan jag la mig laddade jag ner ett avsnitt av "13 reasons why" på netfix, som jag låg och kollade på i hängmattan innan jag somnade! Dagen därpå vaknade jag av att våran snickare ställde bilen precis bredvid mig!!☆ Så jag fick låtsassova lite innan han gick in. Men eftersom jag frös så gick jag in då!

Jag kan verkligen rekommendera att sova på lite nya ställen för det gör allt lite roligare!♥ Mer vardagsglädje åt folket!! Och så skapar man ju nya minnen, och det är ju alltid väldigt härligt att vara fylld med fantastiska minnen! Så gå ut och skapa mer minnen vetja!☆

Hjärtar dig!♥

Likes

Comments

Hej på dig! Den här veckan hade ju jag några små utmaningar man kunde göra, så att man bev lite mer som Noora i skam! Så nu tänkte jag berätta hur det gick för mig.

En utmaning var att man skulle stå upp för sina egna åsikter, och det gick super!! På bildlektionen så kollade vi på en film om könsrollerna när det gäller bilder. Det är helt sjukt att vi matas med sådana bilder varje dag, utan att man egentigen reflekterar över skillnaden hur man tar ett kort på en kvinna och hur man tar kort på en man. Kvinnorna ska alltid ha ett sug på bilden, vara söta och tas lite ovanifrån så att man får intrycket av att hon är underlägsen. Medans på en man så ska man ta bilden lite underifrån så att man får intrycket av att han har makt, han ska se stark ut och han får inte le eller vara glad.

Vi tjejer tyckte det var helt fel och att vi tillsammans ska ändra normen så att vi får ett jämnställt samhälle. Men det sjuka var att en kille inte brydde sig och bara tyckte att om alla struntar i det så försvinner problemet!!!! Jag tyckte på riktigt att dom var korkade!! Hur i hela friden kan man ens komma på en sån sak. Jag hade aldrig trott att killarna i min klass hade sådana tankar!! För efter en stund hade nästan alla killar sagt att dom tyckte likadant som den första killen! Alla tjejer grillade dom förståss! Men dom gav sig inte för fem öre! Jag fattade ingenting!!!!!

Men jag stod också upp för min egen åsikt när två klasskompisar klagade på andra klasskompisar och helt enkelt spred negativ energi. Så då fick jag skrika (vi var ute och körde brännboll) på dom. För alla gör ju sitt bästa så det finns ju inget att klaga på!

Den andra utmaningen var att man skulle säga det där skämtet som man satt inne med eller helt enkelt sprida lite extra positiv energi!! Den bockde jag i tordags när vi hade brännbollsturnering och jag kom in i något härligt flow! Jag bara peppade, peppade och hejade på mina klasskompisar! Jag var typ aldrig tyst! och det är inte så likt mig, men som sagt kom jag in i något flow och bara körde vidare. Det var som att jag knäckte skalet och det var sååå skönt!! Jag brukar ju inte ta så mycket plats annars! Det är verkligen roligt att sprida positiv energi och man blir väldigt glad själv också!! Så det gick super, super bra!!

Det där med att jag skulle vara ärlig gick väääldigt bra, för jag hade inte ens något tillfälle där jag kunde ljuga! Så fortsätt så!!!

Jag gillade iallafall dom här inläggen, så om du också gillade dom, så får du gärna kommentera det! Det är bland det bästa som finns när man får en kommentar och kontakt med sina läsare!!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hallå! Nu ligger jag i min hängmatta och bara njuter, njuter och njuter! Det här är en riktig drömEftermiddag, eller snarare drömDag!

Det började med att jag vaknade tidigt! Jag har väääldigt lätt för att somna om, så jag sätter alltid fyra alarm, för att jag förhoppningsvis ska vakna. Men i morse så var jag pigg redan vid första alarmet! Så skönt! Jag älskar verkligen att kunna ligga i sängen en stund på morgonen. Plus att jag vaknade på den perfekta sidan (kommer dock inte ihåg om det var höger eller vänster :) ) Jag kände mig redan då på strålande humör!!

Och inte nog med det så hade vi sovmorgon idag i skolan, så vi började 10 minuter senare än vanligt!!!! Waaaahh!!! Såååååå härligt!! ...Okej kanske att jag överdrev lite nu, men det gjorde iallafall lite skillnad!

När vi samlades i skolan så skulle vi cykla tillsammans till en klasskompis som bor ca. 8 km från skolan. Så det tog en stund att komma dit, men det var mysigt! Där gick vi ner till sjön, några badade, vi spelade kubb och bara myste helt enkelt!! Jag pratade med våra mentorer också om lite allt möjligt, vilket man inte hinner i skolan. Helt perfekt!

När jag kom hem klockan halv 1 (!!!) så tog jag med mig lite grejer ut och la mig i hängmattan direkt! Så klart lyssnade jag på Josefin och Vanjas nya poddavsnitt och bara njöt! Sen gjorde jag fattiga riddare! Hade glömt hur gått det var! Måste göras mer, så är det bara! Och nu ligger jag i hängmattan igen och gör en sak jag älskar, så man kan verkligen inte klaga på den här dagen!! Och den är ju inte slut än!

Så om man ska sammanfatta den här dagen med ett ord så är det absolut MYYYYYS!

Hjärtar dig!


Likes

Comments

Hej på dig!

Idag kom jag på en sak. Inte så konstigt i och för sig. Jag kom på att det är ju väldigt viktigt att det sista man säger, alltid ska vara något personen gillar eller blir glad av.♥ För det är ju den känslan man går iväg med. Och troligtvis kommer du kommas ihåg som snäll och trevlig om du säger något snällt det sista du gör!

Det är ju superviktigt att sprida sin glädje och göra så att andra känner sig bra! Det är ju det finaste man kan göra åt någon!♥ Så att säga "jag gillar verkligen att hänga med dig", "vilken super dag vi har haft!" eller "det här har varit den bästa kvällen på länge" är en väldigt lätt sak att göra, som ALLA uppskattar! Så gå ut nu och kasta konfetti runt dig!!!♥ Och ha kul!

Hjärtar dig!♥

Likes

Comments

Hejsan!

Oj vad jag har saknat bloggisen! Eller jag kanske inte har saknat den, men nu när jag väl sitter här så känner jag så mycket kärlek till den!

Jag har mått lite sådär, varit väldigt stressad och bara behövt ta det lite lugnare, så jag tog bort en av sakerna jag brukar göra och då blev det tyvärr bloggen! Men jag har också haft det fantastiskt, för förra veckan var jag i Barcelona!!! Såå härligt! Här kommer några bilder därifrån!

NattaGlass!

Ja, jag vet dom är helt bananas!!!

Jag älskade att jag kunde ta så många mysiga bilder, det är ju alltid lättare i nya miljöer! Älskar verkligen att ta kort!!

För en månad sen😱🙈 så skrev jag ett inlägg med små utmaningar för att få några av Noora i SKAMs egenskaper ( Här kan du komma till det inlägget! ). Men jag glömde helt och hållet bort att göra dom, så jag tänkte att jag ska göra dom den här veckan istället. Och om det var någon som gjorde dom förut kan man ju alltid göra det en gång till!

Så om typ en vecka, så kommer jag skriva hur det gick för mig!

Hjärtar dig!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Igår kom jag hem efter en fantastisk, underbar, crazy resa!!! Både en resa till ett annat land men också en resa inom mig själv!♥

Jag åkte på en "språkresa" (inte riktigt som en språkresa men ni fattar grejen) så jag bodde hos en tysk tjej, och hennes familj! Jag trodde det skulle vara bananas nervöst men eftersom Saturnus var så nervös så fick jag lugna ner henne, och då hjälpte jag nog mig själv samtidigt! Det var som att Saturnus hade både hennes och min nervositet, så det fanns inget kvar till mig! Det känns som att jag helt har tappat min nervositet, jag har liksom ingen nervositet kvar i livet. Helt sjukt! Men det är som att allt läskigt i livet bara blir "jaha då får jag väl göra det då". Så jag har verkligen gått utanför min comfortzone och gjort den dunder mycket större!

Det har verkligen varit en super, duper, dunder, magisk vecka! Den absolut bästa på evigheter!! Och jag kan inte ens räkna ögonblick som jag bara har DRÖMT om!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Herregud vilka minnen jag har!!!!!!!!!!

Jag har fått lära känna mina fantastiska kompisar från min gamla klass! Eller inte lära känna, för jag känner dom ju redan jättebra och vi har ju redan en relation, bara att den har legat gömd. Men nu har vi liksom hittat tillbaka till den, och det känns som att hela min värld ligger på guldiga moln och att vi svävar omkring bland fina änglar!

Jag känner att nu när vi har gjort det här så finns det inget som stoppar mig! Jag kommer kunna göra allt! Och nu ska jag verkligen bara hålla kvar vid den här känslan! Och inte bara ett tag, utan HELA livet!!

Det ska jag lova mig själv!♥

Hjärtar dig♥

Likes

Comments