Livet är inte lätt..... nä ibland tänker jag att jag tagit vatten över huvudet. Men det är bara att knega på. Jag ser fram emot semestern i år. Ska bli skönt att bara vara. Tänk att jag har överlevt cancer! Ibland har man bra tur och det finns en till som överlevde cancer någon som står mig närmare än någon annan. Jag höll på att förlora min kärlek men han finns kvar. Mina vänner är fantastiska och ställer upp till 100% när det behövs. Mina föräldrar ställer alltid upp och jag har ett hus och bra jobb. Ändå kan jag hänga läpp och må riktigt dåligt. Varför , jo för att folk inte är ärliga och det om något har jag stort problem med. Oärlighet är det värsta jag vet. Varför ljuger folk? Varför gör man saker som gör andra ledsna? Ibland vill jag bara flytta till en öde ö. Men samtidigt gillar jag folk och socialasammanhang. Så det blir alltid att jag bor kvar i allafall. Men jag trivs allra bäst med djur. Djur är omedelbara och ärliga. De ger energi i stället för att ta. Mitt må bra piller är mina pälslingar😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ett år har gått och livet går vidare. Jag plågas fortfarande av minnen av svek. Ibland önskar jag att hon tog kontakt och löste alla frågetecken jag har. Jag vet egentligen inte vad som pågick bakom min rygg i ca 7 månader. Ändå har jag bestämt att förlåta. Att förlåta något, men vad är tungt att bära. Och om han nu slutat eller inte, vem vet? Det som varit bra i allt elände är att vi ändrat vårt liv. Han har tagit tag i sina problem och det i sig löser mycket. Jag har tuffat till mig och tagit ett kliv upp i karriärstegen.Så livet är just nu helt okej.

Likes

Comments

Jo visst ville han fortsätta. Men hon ville inte gifta sig. Hon var emot förlovningen och hade i många år försökt hålla giftermålet borta. Hon hade varit gift innan och såg inte meningen det eftersom det inte fungerade livet ut. Det handlade inte om kärlek för hennes del.Han hade också varit gift innan och han älskade äktenskapet.För honom var det viktigt och han ville inget annat än att gifta sig.Hon lyssnade inte.Han skrämde henne och hon höll sig undan.Olyckan fick henne att lyssna och skärpa sina sinnen. Hon kände sig inte jämförd utan överlägsen. Hans val hade inte fått henne att känna sig sämre än den andra kvinnan.Hon visste mycket väl att hon var en god kvinna på alla sätt och utseendet är rätt okej.Hon visste mycket väl vad hon gjort för honom och innerst inne visste hon vem han skulle välja.Men varför lät hon honom stanna?Hon hade lovat honom att stanna.Sanning och att hålla det man lovar är viktigt i hennes värld.Hon tror inte att man äger en annan människa och det ända som är viktigt är att finna lycka i sitt liv.Att han gått vilse och gjort dåliga val kan hon bara hoppas att han lärt sig något av. Känslan av att kunna förlora henne sved hårt. Snart kommer det gå upp för honom att han ändå kan komma att förlora henne även om hon inte lämnar honom frivilligt.Hon blir sjuk och måste opereras för att överleva.Hon blir chockad men hon tänker inte ge upp. Hon tänker göra allt som krävs för att överleva.

Likes

Comments

Jag överlevde min operation, ett organ mindre men ett liv längre. I bland undrar jag hur jag orkar gå igenom dessa tunga saker själv. För innerst inne och trots allt är du ändå själv i slutändan. Jag skrevs in på kvällen efter jobbet och mannen följde med upp på avdelningen. Sen blev jag ensam. Ensam i ett kallt rum, förberedelserna för operation påbörjades. En operation som många sa skulle bli enkel. Enkel? Ja inte för mig. Smärtan var enorm. Men jag klarade det och jag
är frisk innan de ens börjat. Jag klarade mig precis. Jag lurade än en gång döden. Förra gången skulle jag dött i barnsängen om inte sjukhusen och tekniken nått dit vi är i dag. Den här gången kostade det ett organ. Ett organ som inte behövdes längre,ett lågt pris för livet. Att den är borta kommer inte få mig att känna mig mindre kvinnlig. Jag är tacksam att cancern kom nu när jag kunde slå tillbaka och vinna, innan det blev en riktigt svår kamp. De gångna året har inte bjudit på så mycket glädje, mer sorg och smärta som jag bär med mig. Gömt för ingen vill ta i sådana saker och själv gläntar man inte gärna på locket till kistan man låst in olyckan i. Jag vänder olyckan till tacksamhet och låser kistan för att låta tiden läka alla sår. Men jag förlåter inte sveket. Den dag du valde att dra in någon annan vårt liv. En kvinna med onda avsikter och bottenlös med lögner. Att mäta sig med mig.Hon fick gång på gång chansen att visa karaktär. Hennes karaktär präglas av lögner och egoism utan medkänsla men fyllt med hat och hämndbegär. Jag visste inte att hon existerade.Hon visste om mig och följde mig på nätet. Hatet var riktat i handling mot mig.Hon ville ha något jag hade,men fråga var tydligen inte hennes melodi, kanske hon inte kunde eftersom hon blivit besatt av mig och mitt liv.Men jag är stolt över hur jag hanterade situationen, under förutsättningarna väldigt lugnt och sansat. Jag tog reda på vem som ville vara med vem och vilka som skulle fortsätta efter konfrontationen,alla tre tillsammans i ett möte. Jag är stolt över vem jag är och det jag står för och nu vet jag vid det här laget att jag uppfyller det även i handling. Vems var valet och vad ? Ja vad eller vem skulle ni ha valt och varför? Hon valde att stanna och han valde henne och hon valde honom. Två av dem gifte sig.Men vem var vem? Och varför?
Jag får skriva mer i morgon, för nu är det dax att sova.

Likes

Comments