Sitter just nu i väntrummet på sjukhuset med en nära anhörig. Vi pratar om adhd. Någon vän har sagt att det inte finns? Att det är en ursäkt för att få äta narkotikapreparat???????? Ursäkta mig! Här sitter vi efter 3 års kämpande för att få svar på något som inte finns? Något som den berörda verkligen inte vill ta medicin för. Något som inte finns som har förstört både mitt liv och förstört varenda relation i den som nu sitter i väntrummet bredvid migs liv. Hur kan något så destruktivt påtagligt sägas inte finns av någon som uppenbarligen inte levt med adhd? Hur kan man vara så korkad att utrycka eller ens ha en åsikt om något man inte vet eller har erfarenhet av. Grrr och Morr

När vi kommer ut från psykologen kan jag inte låta bli att undra vad han tänker. Besöket tog på krafterna så nu är jag rätt trött. Kan verkligen rekommendera er att läsa boken jag läste förra helgen.Den är verkligen lätt läst även för oss som har svårt att läsa böcker pga utmattning. Och slutligen jag tror inte jag vet att adhd är ert funktionshinder och finns!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är så oorganiserad i hjärnan just nu. Har problem med både sömn och mat igen. Skulle gärna vilja gå ner i vikt lite igen, men vågar inte. Jag har ju just kommit upp i vikt efter mitt extrema vikt ras i somras. Lagom är ju bäst men min hjärna har ingen lagom spärr när det gäller de här med föda. Nja hellre lite tjock än ätstörningar. Jag tror ingen som känner mig vet hur jag kämpar med det här. Jag mår bäst när jag inte behöver tänka mig för vad jag äter. Men det är komplicerat det där. En sak är lustig och det är att det inte är okej att prata om. Jag känner att detta är ett ämne som ska hållas ytligt och att många tycker man ska hålla det för sig själv. Överlag tycker jag människor är ytliga, man ska passa sig för vad man säger och folk vill liksom inte höra.Ofta känner jag att ingen är egentlige intresserad av mig. Man är liksom ensam med allt skit! Helst ska man vara lycklig fast det nog är få som är lyckliga! Så nu ska jag jobba lite på min lyckliga fasad!

Likes

Comments

Jag har sökt för att få rehab. Ovissheten är stor, kommer jag att få delta eller inte? Mitt första möte där var en genomgång av svarsdokument och massor av anteckningar om min UMS. Bokning av bedömningsmöte med läkare om två veckor. Och jag har ingen aning om ifall jag kommer in eller inte. Men kommer jag med blir det 12 veckors rehab.

Likes

Comments

Vaniljyoughurt och frysta bär och en banan! Smoothies är så gott och lätt att dricka! Funkar bra på mitt sötsug också. Ska se till att göra sånt oftare! Längtar efter våren då jag får användning av mina favorit nycklar och doft igen!

Väntar på att dagarna ska gå och planerar inför ett biobesök när det helst inte är så mycket folk i salongen. Fixar ju inte när det blir för mycket. Men vill så gärna se filmen om Ted. Just nu känner jag mig uttråkad på att vara sjuk, men grymt trött och orkar inte så mycket som jag vill. Därför försöker jag njuta av saker jag tycker om. Längtar till att kunna ta moppen och kameran och ta mig ut i naturen och fotografera igen! Under tiden försöker jag komma på vart jag vill ta mig med kameran och vad jag vill fotografera. I morgon ska vi hem till en av mina söner och fika med hans tjej och vänta tills han kommer hem. Ska bli kul och träffa dem ett tag.

Likes

Comments

Mina händer är så torra nu förtiden... känns lite extra lyxigt att ha små förpackningar lite här och där att bara smörja och känna doften av.Lätt att ta med överallt eller slänga mer i väskan.Dessa två är lite olika en är tunnare och den andra lite tjockare. Jag lyckas ju gärna ta för mycket och vill jag kunna ta i saker tar jag den tunnare som smälter in fortare. Annars är den tjockare bra när man kan sitta och smörja in i lugn och ro. Jag styrs mycket av dofter och påverkas mycket av det. Finns ju massor av roliga småförpackningar med handkräm nu så bara att passa på, och njut!

Likes

Comments

Varit på läkarbesök med min fantastiska läkare. Jag är gladare men fortfarande extremt trött. Men som sagt ingen har blivit frisk direkt från utmattningssyndrom, det tar tid. Det är skönt att prata med henne och få svar på mina frågor. Ibland tror jag jag inbillar mig, men hon har så bra svar och förstår. Men jag hade en tidig tid och tassarna ska ut så när jag kom hemvar jag totalt slut. Luften gick ur mig och jag somnade på soffan.Den här tröttheten är enormt tung.Men ett bra tag efter jag vaknat till så fick jag lite energi och den användes till tassarna. Öronrengöring😱Då gömmer sig svart tass, han gillar inte sånt. Och nu var det stor rengöring som gäller efter första omgången gömde han sig i sin säng och låg knäpp tyst. Sen var det vittass tur att raka bort hår under tassarna. Han gillade inte heller behandlingen för han är så extremt kittlig under och emellan tassarna. Ja då var man populär nu!

Vittass tycker nog att rakapparatens namn passar på matte,Monster.

Likes

Comments

Dag 1 bröt jag ihop i bilen långt innan vi ens var i närheten. Dag 2 och försök nr 2. I ett litet centrum med fokus på två affärer och planerade inköp! Hemtex tekoppar😃 och kaffe sen började tröttheten ta över.Mellandagsrean är inte för trötta med utmattningssyndrom som mig! Hem dricka te med kompisar och ut med tassarna innan fyrverkerierna smäller börjar.

Likes

Comments

Jag brukar inte skriva så mycket om fyrverkerier i vanliga fall. Jag tar helt avstånd från sånt och förstår faktiskt inte alls varför man ens håller på med sånt. Min åsikt är kort och gott att människan är egoistisk och för egen njutning och nöje förstör och gör så många djur mår dåligt. Det är även vuxna, äldre, handikappade och barn som kan vara livrädda. Att förstöra naturen är också så onödigt. Så för mig finns inga ursäkter! Slopa fyreverkerier och smällare och var rädd om jorden. Så visar man tacksamhet, omtanke och respekt för allt jorden ger oss!

Likes

Comments

Relaxa med spa.
I går va vi på spa i huvudstaden.
Vi hade beställt en parbehandling, helkroppsmassage. Jag har haft några dåliga dagar och kände mig tveksam tull att orka åka. Men i väg kom vi, tyvärr tror jag att jag har svårt att få ut något av det pga min sjukdom. Det känns som att jag inte längre har kontakt med min kropp. Massagen var fantastisk men den talar också om för mig vilka kroppsdelar som är bortkopplade just nu. Nä nu vill jag inte tänka på det, jag försöker ju bli frisk. Nja okej friskare eller att må bra.... må bättre. Åh den här sjukdomen kommer ju bli kvar i mitt liv. Vi gjorde bara behandlingen och skippade badet och bastu och drinkar i baren. Vi kände oss nöjda och åkte hem. Jag somnade på soffan helt slut. Men vi kommer göra om det här igen!

Likes

Comments

Dagen efter jag träffat mina arbetskamrater var katastrof. Jag funkade inte alls. Tänkte jag skulle tvätta lite. Men eftersom det var stopp i röret där vattnet åker ut från maskinen så....... drog jag ur slangarna och fyllde vatten i röret, för att se att stoppet satt längst ner i röret mot golvet. Sen satte jag på en maskin tvätt och torktumlaren. När jag kom ner för att kolla att maskinen var klar fick jag gå genom vattnet som samlats på golvet och leta fram slangarna bakom maskinen. Hade varit mycket lättare och mindre jobb om jag kommit ihåg att sätta tillbaka slangarna direkt och innan jag slog på maskinen! Hej utmattningssyndrom och hej då minnet. Det värsta är att jag vet att det orsakades av stress och att jag utan tvekan eller ens en tanke hade gått genom vattnet och efter lång tid kom på att jag kanske skulle stänga av maskinerna. Hade det varit en situation med el och vatten hade jag inte förmågan att ens veta faran i att kliva i vattnet.I vanliga fall när jag är frisk vet jag och kopplar och skulle aldrig ta onödiga risker. Nu har jag inte förmågan att tänka längre. Jag bara gör. Jag sätter mig i fara utan att ens kunna koppla. Det var vårat bråk innan som startade stressen. En stress jag lägger på mig själv. Att jag inte duger och att jag är lat.

Likes

Comments