View tracker

Ja ni, jag har nu hamnat i skam-träsket som alla andra. Kan. Inte. Sluta. Titta. Har såklart sätt hela redan, men börjar nu om på första säsongen, haha! Känner mig nästan besatt.

För övrigt så pluggar jag om dagarna så mycket som jag hinner med, sätter mig på fik och bibliotek. Det är så otroligt mysigt och blir väldigt mer effektiv än om jag skulle köra allt hemma! Älskar att det är sisådär halva caféet som också pluggar/arbetar eller vad de nu gör. Jag fokuserar iallafall bättre när andra som är fokuserade runt om. Dessutom får jag dricka jäkligt mycket kaffe!


Likes

Comments

God Söndag! Denna dag bar av till Greasy Spoon för brunch med lillesyrran. Har aldrig ätit där innan, men hört mycket gott om det. Vi blev väldigt positivt överraskade kan kag säga. Jag beställde en eggs Benedict, och satan så gott det var! Önskade där att jag hade två magar till så jag kunde smaka av allt på menyn, men det får bli en annan gång.

Hann knappt hem innan det blev en tur till Mellqvist för en kaffe. Tror de har det bästa kaffet i stan. Blir alltid nöjd där! Summa kardemumma blev det en mys-söndag delux! Nu ska jag kolla på tredje säsongen av SKAM! Hej

Likes

Comments

Men herregud vad tiden går fort, hinner knappt med. Det har gått en vecka och jag har hunnit bli sjuk, redan säger ni... Måste nog ta och kolla upp mitt immunförsvar. Kan inte riktigt vara normalt att bli sjuk ca. en gång i månaden direkt.

Jag har iallafall hunnit med att börja plugga ändå. Blir så glad, för det känns som att det går så mycket enklare nu. Jag har alltid haft svårt att hålla fokus på saker och tappar lätt bort mig när jag blir rastlös. Jag hittade dock en artikel på en sida som heter studentapan om just fokus, och hur man övar upp det. Nu börjar det faktiskt flyta på. Känns väldigt skönt.

Lite kort skulle man förstå varför man tappar fokus, känna motivation till varför man ska läsa det man läser och öva fokus med meditation. Älskade meditationsbiten! Ska dessutom leta fram ett bra yogacenter har jag lovat mig själv. Dock kostar det ju skjortan, 1500kr/mån känns lite väl smaskigt pris? Får ta och leta vidare

Likes

Comments

Så var det 2017 nu då Och jäklar vilken nyårskväll det blev! Blev en middag hemma hos mig med ett gäng, god mat och en massa lekar. Har nog inte skrattat så mycket på länge, så jag är mer än nöjd.

16 har varit ett riktigt bra år för mig, men nu känner jag mig sugen att börja på en ny kula. Vill börja med att sätta upp nya mål! Det gillar mer nyår, men får liksom en extra push till att ta tag i allt man skjuter undan hela tiden.

Mål nr.1 kommer vara att få en grym nominering på högskoleprovet och komma in på skolan jag vill gå på. Finns inget annat. Så idag har jag tänkt att lägga upp en plan, och äta en sushi.

Hej

Likes

Comments