View tracker

Nu har jag äntligen repat mig från helgen i Göteborg. Eller rättare sagt Håkan Hellström. Har inte mått bättre på länge än på den konserten och tror nog att hans texter är det finaste som finns skrivet. Blev så sugen att börja skriva små texter igen.

Iallafall började helgen med häng på Da Matteo, vilket nog är bland de mysigaste kafét jag vart på. Matteo och Mellqvist ligger högt på den listan. Strosade runt i gbg och gick sedan till vårt middagsställe LIPP, herregud så gott det var!

Sen blev det Håkan och även fast vi hade sittplatser var det nog inte många som satt ner. Så härlig stämning! Han är så otoligt mycket bättre live., så om ni får chansen att gå på hans konsert så ta den! 

Nör konserten tagit slut blev det efterfest för hela slanten och har sen dess sovit hela helgen. Riktigt bra helg med andra ord

Detta kommer jag leva länge på

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Denna dag är så sjuk. Snö kaos i hela Sverige och Trump kaos i hela världen. Ville gå och lägga mig under täcket när jag vaknade, men blev tillslut tvungen att ta mig ut i yrvädret ändå. Alltså ser ni min jacka? Helt sjukt mycket snö som öser ned! Lite mysigt är det ändå

Hej!

Likes

Comments