igår körde jag på en äldre kvinna. hon kom från ingenstans och hon skrek när min bil träffade henne. jag vaknade upp med ett ryck och insåg att jag hade somnat mitt i min film och bara hade drömt. men det var så verkligt. helt sjukt skumt, visste inte om jag skulle gråta eller skratta typ. jag är en drömmare av hög rang. jag drömmer när jag sover, när jag är vaken, när jag kör bil, när jag äter mat. drömmer i stort sett 24 timmar om dygnet, varje dag.

Likes

Comments

ibland behöver man få ut allt som samlas i huvudet. man behöver skriva ner det men man vill samtidigt inte att någon ska se det. eller om någon ser det gör inget. men att ingen vet vem jag är.

jag är en grubblare med cirka infinity tankar som snurrar runt i mitt huvud. har också en fruktansvärd fantasi som kan komma på scenarion som aldrig har hänt eller kommer hända. men dom gör att jag lever i min egna lilla värld vilket jag älskar. för där är allt som jag vill att det ska vara.

jag har klaustrofobi. ibland är jag lite schizofrenisk. ibland har jag en gnutta adhd. jag har galet mycket OCD. mitt liv är därför aningen komplicerat.

jag bor inte i Sverige. jag bor i underbara Texas. men snart flyttar jag tillbaka till Sverige. det är ett av mina största problem. jag flyttar inte hem som många av mina vänner säger. jag lämnar mitt hem och flyttar tillbaka till mitt födelseland. men det kommer aldrig vara hemma igen. hemma är här. i Texas.

Likes

Comments