Godmorgon!

Tänkte tipsa er om en nylanserad och bra app där du kan chatta med andra människor enkelt, snabbt och du kan även se bilder, och information med mera om personerna du pratar med eller är intresserad av. Denna app är som sagt enkel att använda, den finns för iPhone och du kan hitta vart du laddar ner den på sidan datefordate.se som dom kallar det så är detta en iPhone-dejting-app, du behöver alltså inte gå in på internet för att leta upp dejter, utan du har appen i din telefon så du har den med dig överallt, mycket effektivare och enklare! Självklart är appen helt gratis att ladda ner :)


Du behöver dessutom inte skriva en lång och jobbig presentation som tar tid att skriva, och fundera ut. Utan du gör ett enkelt quiz, alltså du svarar på lite olika frågor om dig själv och intressen med mera och du kommer även kunna välja ett antal ikoner som passar in på dig, enkelt och snabbt att komma igång alltså!
 
Du kan även lyssna på så kallade podcast med Anna Parrow - skådespelerska som går runt i Stockholm och frågar olika människor som hon träffar på, om dejting och kärlek, och deras erfarenheter. Det kommer ut ett nytt podcast i veckan, du kan antingen prenumenera via iTunes eller lyssna direkt på hemsidan :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Jag satt och tänkte på det här med tandblekning här om dagen, det är väldigt populärt nu och har varit det väldigt länge. Jag har testat en del olika tandblekningar och vissa har varit bra, men vissa hemska. Men en som jag gärna använder igen är tanblekningen från Swissclinic. Den blekte ordentligt, och gjorde sitt jobb så att säga - har ni gjort en tandblekning? Hemma, eller hos tandläkaren? 

Jag har en del missfärgningar på mina tänder, inte mycket men tillräckligt så att det är fult. Därför använder jag tandblekningskit som jag beställer enkelt hem, gärna fraktfritt hehe, men det finns många där ute på internet, men man ska läsa vad dom innehåller och gärna jämföra med andra kit, så du inte får hem ett kit som både är dåligt och som skadar dina tänder, väldigt viktigt! 


Så, vad har ni för erfarenhet av tandblekning?

 

 

 

 

Likes

Comments

Om ni letar efter rakblad på internet, eller rakhyvlar tex så vill jag tipsa er om rakblad.nu. Där säljer dem bland annat lösa rakblad, rakhyvlar, rakknivar och andra tillbehör till rakning. Jag använder rakhyvlar när jag ska raka benen etc, enkelt och det går hyfsat snabbt också. Hört att en del använder rakblad till att ta bort tusch och skära papper, men eftersom dem är så vassa så använder jag endast det till att raka mig med, försöker undvika att skada mig haha, men man kan visst använda rakblad till mer än bara rakning. Det finns även lite dyrare rakhyvlar som man kan byta rakblad på, inget jag använder pga att jag inte har råd med det, men det är också  bra eftersom då får man en bra rakhyvel som räcker längre och såklart är dem mycket bättre än vanliga engångsrakhyvlar. 

Hur använder du rakblad till, bara till rakning eller andra saker också?

Likes

Comments

Hittat en grym sida där dem har samlat alla möjliga festklänningar, i olika prisklasser och stilar. Jag har kollat runt lite, och det är enkelt att leta upp just de klänningarna man är ute efter. Jag kollade i kategorin billiga festklänningar, och du kan även välja vilken prisklass på klänningar du är ute efter. Man kan också välja mönster/färger och olika stilar. Enkelt att navigera helt enkelt! Jag gillade att man kunde välja kategori, det blir mycket enklare att hitta rätt klänningar och efter den budgeten man har, perfekt alltså! Snygga klänningar är dem också, så tänkte visa upp ett par stycken som jag älskade!Min favoritklänning var den ljusa (mintgröna) sommarklänningen, kan såklart även användas som en festklänning. Ursnygga allihop, men den är min favorit just nu. Men det finns mängder med klänningar på den sidan, man blir helt tokig haha! Ta er själv en titt och kolla igenom alla dessa underbara klänningar, lovar er att ni kommer hitta några stycken som ni älskar. Perfekt till studenten eller sommaren :)

Likes

Comments

Åt en underbart god, nyttig och mättande frukost idag. Det blev en chokladmugcake med varma hallon i botten och varma hallon ovanpå! Enklaste frukosten och den är så mättande :)

Ska strax göra första passen på sista veckan på squats och situpsutmaningen. Ska bli en väldigt rolig vecka och många bra pass :)

Återkommer med hur mitt pass såg ut!

Likes

Comments

För er som vill fortsätta läsa min blogg så gå ib här: http://fitnessbyisabelle.shapemeup.se - kan tyvärr inte länka för jag bloggar via mobilen.

Där kommer ni få bra träningstips, recept & massa inspiration! Lägger även upp lite outfits och modetips ibland :)

Har även ett inlägg där jag tipsat om hur du får fler besökare till din blogg! :)Likes

Comments

Jag är ju nominerad till finest awards 2013. Ni kan fortfarande lägga en röst på min andra blogg http://finest.se/engqvistbellsi

Gå in på finest.se/finestawards/ & klicka sedan i den lilla cirkeln bredvid mitt namn & bild (se bilden ovan) & klicka sedan på skicka kandidater. Jag finns under årets medlemsblogg på finest :)


Skriv sedan i er mail & då är ni med & tävlar om VIP-biljetter till dig själv & en vän till galan den 13 februari!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw