Header

Julen närmar sig med stormsteg och många föräldrar där ut känner stor oro att de inte kan ge sitt barn en fin jul. Det finns så många barn där ut som inte har fått fira en riktig jul eller kanske inte fått några julklappar någonsin. Jag tycker att det är hemskt egentligen. Giving People är ett företag som hjälper familjer och människor som behöver hjälp nu inför julen. Jag gillar verkligen människor som tänker på att alla ska få en fin jul

Förra året hjälpte Giving People mer än 600 familjer som fick julmat och/eller julklappar och ca 3 000 barn som fick julklappar via deras olika insamlingar.

Vill du vara med och hjälpa till?

Det finns tre olika alternativ för att hjälpa till:


Du kan antigen skänka en julklapp med att swisha till 123 137 65 24 eller göra en insättning till bankgiro: 516-8851.

Dessa julklappar delas ut till de familjer som inte får en egen julgivare.

Du kan även handla i deras webbutik. Alla köp i webb-butiken går till hjälpverksamheten och utsatta barnfamiljer i Sverige.

När du handlar får du ett fint gåvobevis som du kan ge bort. Gåvobeviset skickas till den e-postadress du anger. I webb-butiken kan du ge bort julklappar och julmat men också köpa fina gåvor till dig själv eller dina nära och kära.

Du kan även fylla i ett formulär på deras hemsida, där du antigen hjälper någon i din närhet eller någon på håll. Du bestämmer själv vad du vill hjälpa till med, ingen hjälp är för liten. Man kan även skänka mat, leksaker, kläder etc.

Sista anmälningsdagen är den 18 december. Men passa på att anmäla dig redan idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments