Hej idag tänkte jag bjuda er på lite fakta om mig som ni förmodligen inge visste. ;)

1. Jag hatar sprutor, när jag ser på dom så blir jag tårögd och känner smärtan av dom. Känns som dom säger till mig " nu ska vi döda mig MOHAHAH.." Och jag svarar Neeej 😫😫😫😫😩😩😩😩😩. Jag har svimmat av sprutor vet dock inte om jag gör de fortfarande eftersom senaste gången var i 5:an.

2. Jag brukar drömma om att jag får saker sen när jag vaknar märker jag att jag inte har fått de jag drömde om HAHAAH so saad.

3. Mina favorit ämnen är idrott och bild, men om man räknar med mer viktiga ämnen så är det svenska.

4. Jag hatar matte..

5. Jag älskar verkligen ÄLSKAR att sjunga!!

6. Min favoritfärg är rosa och har varit sen 4/5:an.

7. Jag tycker det är tråkigt att läsa 🙄🙄😒.

Det var de jag kom på och tänkte skriva idag, men om ni tycker om att jag skriver inlägg som de här så får ni gärna kommentera eller gilla inlägget!

Puss😘❤️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

De här är ett trix för er som gillar engelska men inte är så bra på det. Eller bara gillar språket. ( för de är ju sant att vissa saker låter mycket bättre på engelska ) T.ex att säga OMG på svenska blir de ju o min gud typ, man ba Wtf!! AHHAHA

Tricket är då att ändra mobilen till engelska, då du ändrar datum,tid, och sedan hela mobilen. De gjorde jag och min kompis Matilda nyss. Genom att gå in på inställningar och ändra hel mobilen så ändras även apparna om t.ex på Snapchat står de inte senaste uppdateringar som de stod innan tror jag, nu står det på engelska vilket är coolt. Och tex appen bilder,kamera,kalender,meddelanden m.m heter nu photos.camera,calendar,messages vilket är jätte coolt hehe🎀🎀🎀 ett starkt tips från Mig! Du kan ju alltid ändra tbx :)

Likes

Comments

på första bilden är de bild på en tjej och hennes tröja och hår, men bilden la jag bara dit för att dip dye hår är såååå fint till en sån retro, tumblr outfit.

​kommentera gärna vilken/vilka du tyckte om mest PUSS HEJDÅ!!

Likes

Comments

​haters do your stronger!! Just don't care about them, they just want to see you cry in real life. But you Are stronger then that!!!!!! 

Likes

Comments

de är original : la ut en inna som de var piprösten men här är bara min vanliga röst utan något fusk.

PS. Behandla någon som du själv skulle vilja bli behandla.

​ÄLSKAR ER!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments