Hej!

I skolan har vi haft matte, engelska och so. Vi fick någon slags gratäng med kött i. Det var inte gott!!👎 jag åkte buss hem idag. När jag kom hem åt jag en panpizza och drack varm nyponsoppa. Efter jag hade ätit gick jag ut och red på Mána. Hon var jätte mjuk och fin. Vi övade mycket på skritten och att hon skulle lyssna på mig. Sen gick vi ner i stallet så fick hon en godis🎀😜 Efter jag hade släppt ut henne gick jag in och åt mat, vi åt lite rester sen igår!
Jag gick ut och tog in hästarna och gav mat till dem som inte står inne. Sen gick jag in så gick jag, pappa och vilde in och hälsade på han som bor i det huset som vi hyr ut.

Men jag kommer nog inte tillbaka så jag säger godnatt och sov så gott, så hörs vi!!💤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Hej, hoppas ni haft en bra dag!!💕

Idag har en kompis varit hos mig. Min kompis heter Vigdis. Vi har gjort musical.ly och varit hos mormor. Sen har vi hoppat lite med hundarna!!
När vi kom hem gick vi ut och tog in hästarna. Vigdis åkte hem typ kl.18:30. En stund efter Vigdis hade åkt hem var kvällsmaten klar så då åt vi. Vi åt inbakad fläskfilé och pommes. Det var super gott!!
👍💝 Efter maten såg vi på Stjärnhoppningen och sen kollade jag lite på min dator.

Nu ska jag sova men sov så gott och ha en fin dag imorgon, så hörs vi!!
🎀

Här har ni lite bilder på när vi släppte in hästarna!!

  • 2 readers

Likes

Comments

Godmorgon!! Nu har vi ätit frukost och hästarna är ute! Men jag vill bara önska en super dag till er alla💞 så hörs vi!!!

Här kommer en bild på min islandshäst Sunna när hon var liten❤️

  • 2 readers

Likes

Comments

Hej!!
Idag vaknade jag kl.8:00 ungefär. När jag vaknade tog jag på mig och gick ut i stallet tillsammans med mamma. Vi släppte ut de tre hästar som står inne. Krut, Errol och Mána står inne. Sen gick vi in och åt frukost. Jag städade min stökiga garderob sen. Efter det fixade jag klart mig för jag, pappa och Vilde skulle kolla på fotboll. En kompis till pappa ringde och frågade om jag ville med och kolla på fotboll för där var några biljetter kvar och då tänkte jag ja varför inte för mamma jobbade hemma och jag skulle inte rida för det regnade jätte mycket så jag följde med. Vilde går på fotboll. Så alla som går på fotboll i Brösarp skulle få åka och kolla på fotboll i Malmö och då var där ju biljetter över till mig så därför följde jag med.
Vi åkte buss dit och nu åker vi buss hem också. När vi kom dit köpte vi varsin korv med bröd och sen gick vi och satt oss.
Det var Öfk och MFF som spelade mot varandra! Öfk vann med 3-0.🎊🎊

Tror inte jag kommer tillbaka mer idag så jag säger godnatt och ha en bra kväll, så hörs vi!!!

  • 7 readers

Likes

Comments

Hejsan!! Förlåt för dålig uppdatering👎 men jag glömde att uppdatera igår!! Igår efter skolan följde jag med min kompis Jenny hem. Eller jag följde med Jenny till hennes farmor för där har Jenny sin häst. Så Jenny hoppade lite med sin häst så kollade jag på henne och jag red lite också. Sen klappade vi deras kattungar!!! Sen åkte vi hem.
Idag har vi haft svenska och engelska i skolan på förmiddagen. Till lunch fick vi ris och kyckling! Efter lunchrasten hade vi elevens val. Det är att man får välja mellan läxhjälp, skrivskola och idrott. Det är inte alltid man får vad man vill för de tre olika grupperna ska där vara ungefär lika många elever i varje grupp. Det är från klass 3-6 som får ha elevens val. Jag har idrott. På idrotten hade vi cirkelträning. Det är när man har olika stationer i gympasalen. Vi hoppade hopprep, gjorde sittups, hoppade jämfota och gick balans, jobbade med magmusklerna och sprang på den tjocka mattan, det gjorde ont i benen ska jag säga!!!
Denna idrotts lektionen var den jobbigaste vi har haft på länge!!😝
Vi slutade kl. 14:00 idag. Mamma och min bror Vilde var med på lunchrasten och på elevens val när skolan var slut körde vi och handlade fika för mormor skulle komma och fika hos oss och efter vi hade fikat åkte vi till Höör för mormor skulle handla regnkläder och då köpte jag en ny mössa och ett par vantar.😄
Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft!! Men jag kommer nog inte komma tillbaka mer idag så jag säger godnatt och sov gått💤

  • 8 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan till 14:50. Vi har spelat schack idag och vi har haft SO. Sen har vi haft musik och bild!! Vi fick biffar och potatis till lunch idag i skolan. När jag slutade kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem åt jag en pann pizza. Efter det skulle jag ut och rida men det började regna super mycket så jag red aldrig. Vi åt spagetti och köttfärssås till kvällsmat. Våra kompisar kom och åt mat hos oss och Nicke (mammas bror) hjälpte mig med läxorna.
Nu ska vi se på bonde söker fru sen ska jag gå och lägga mig så jag säger godnatt och sov så gått för jag kommer nog inte komma tillbaka mer idag!💝

  • 12 readers

Likes

Comments

Hej!! Förlåt för jag aldrig kom tillbaka igår men vi kom hem jätte sent så jag gick och la mig när vi kom hem. Men sminkparty handlade mer om huden och hudkrämer. Vi fick prova olika hudkrämer och ögonkrämer och sånt!!

Idag i skolan hade vi engelska och sen efter rasten gjorde vi klart lite och städade bänken sen gick vi och åt mat. Vi fick fisk och potatis till mat men som tur var så hade de lagat pannkakor också så det åt jag. Efter lunch hade vi idrott. Men jag glömde min gympapåse som jag aldrig gör👎 innan vi åkte så packade jag den och ställde den bredvid dörren så jag inte skulle glömma den men det lyckades jag ändån👀 men vi skulle typ bara göra lite övningar och springa på en liten stig så jag gick istället för att springa👏🏼 Vi slutade kl.14:00 idag.
Mamma jobbar till kl.21:00 så pappa hämtade mig på fritids ungefär kl.16:40.
Nu är vi hemma och har ätit mat och nu kollar vi på tv!!

Glöm ej att se svenska holywood fruar ikväll!!

Hejdå så länge!!💞

  • 18 readers

Likes

Comments

Här bjuder jag på en film från ärevarvet!!! Jag rider som nummer 2!!👏🏼

  • 29 readers

Likes

Comments

Hej!
Idag efter skolan fick jag vara på fritids för mamma var iväg. Mamma hämtade oss kl. 15:00 ungefär. När vi kom hem gjorde jag inget speciellt jag bara myste med Prins! Men nu ska jag äta mat och sen ska jag och mamma på sminkparty!! Så jag kommer tillbaka sen och skriver mer!!

  • 27 readers

Likes

Comments

Godmorgon!! Nu har jag ätit frukost och jag ska snart åka till skolan. Jag börjar skolan kl.8:30. När jag kommer hem ska jag äta mellanmål och sen ska jag och mamma på ett sminkparty hos mammas kompis. Så jag ska inte rida idag för det hinner jag inte. Men nu ska jag till skolan så ha en bra dag så hörs vi!! Hejdå!!!!

  • 32 readers

Likes

Comments