View tracker

Aron galopp!! Kolla ett annat inlägg av mig för att förstå varför jag skriver så här😹

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Nästa film kommer här!!

Trav på Aron! Om ni inte har sett mitt inlägg sen innan idag läs det så förstår ni

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Här kommer någon annan film!!

När jag töltade på Aron

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag träffades jag, Ronja och hennes kompis i ridhuset som ligger typ två minuter från oss! Vi tränade på en grej som vi ska visa upp imorgon, vi tränade även pass med Mána!! Det gick jätte bra! Men jag kommer inte berätta så mycket om den här grejen men det är fritt trav och komma och kolla live imorgon på Österlens ridklubb i Broby imorgon kl. 14:00. Det kostar 50kr inträde och för barn som är under 8 år går in gratis!
Men när vi hade tränat klart frågade Ronja mig om jag ville prova hennes fantastiska hingst!! Och jag sa ju såklart Jaaa!! Och det var ju helt fantastisk!! Asså tölten var så maffig att sitta i! Och sen provade jag traven och då kunde man inte rida lätt så fort som på Mana för han har ju mycket längre steg!! Galoppen var helt fantastisk man liksom bara satt ner och hängde med!! Det var helt fantastisk att bra få prova en sådan fin häst!! Jag ska säga att jag är super glad över att få prova denna otroliga häst!! Super fin va han❤️🦄 När vi kom hem släppte vi ut Mána i hagen och sen gick vi in och fixa oss för vi skulle på kalas och nu är vi på väg hem från kalaset. Och jag ska äta popcorn och sova hos mormor och morfar ikväll!!


(Tyvärr gick det inte att ladda upp fler än en video i ett inlägg så det kommer några andra filmer i några andra inlägg!)

Där har ni filmen på mig och Mána när vi passade!!👆👆

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag följde Jenny min bästa vän med mig hem efter skolan så red vi lite!! Först red Jenny Errol vår shettis och han har inte blivit riden på länge men annars brukar Jenny rida han! Han var hyfsat pigg idag vilket Jenny tyckte var bra!😍 Sen red vi islandshästarna Sigge och Mána. Jag red Mána och Jenny red Sigge. Vi red i paddocken! Både Mána och Sigge var jätte duktiga!! Jenny rider oftast Sigge när hon är här men hon har inte ridit han nu på ett tag! Men hon fick ändån jätte bra tölt!🎀 Nu ska jag gå och lägga mig!!

Sigge ville inte fotas med Jenny!😂

  • 8 readers

Likes

Comments

Idag har jag, mormor och Vilde har bakat lussekatter!! Jag bakade en form och vilde bakade en form!! Så ni får lite bilder nu!!🦄

  • 12 readers

Likes

Comments

Idag har jag och pappa varit ute och mockat till hästarna och pappa satt upp en ny krubba till Sigge för nu är han också inne för han får inte komma in till maten och ger vi han ute så jagar de andra iväg han ändån👎 så han står inne med de andra hästarna! När vi hade släppt in dem så tog jag ut Errol i stallgången så vi fick lite bilder bär han (tackar) som vi kallar det!! Så jag tänkte att ni får lite bilder på när vi jobbar på i stallet!!

  • 9 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit ute och cyklat med mamma och Vilde. Vi har inte gjort så mycket idag förutom att cykla så har inte så mycket att berätta om men vi var ute och tog in hästarna som vanligt och nu ska jag sova men det kommer lite bilder!!

  • 9 readers

Likes

Comments

Innan idag var jag och mamma ute i stallet och mockade till kvällen då de ska in. Då tog vi lite foto med hästarna när de fick lite lunch. Nu har vi precis kommit hem från Brösarp. Vi har gått med hundarna på Brösarps backar🐶 Innan vi gick körde vi in om en affär som har massa inredning. Där köpte jag en ny lampa och en ängel till mitt nattygsbord. Vi såg hästar som gick på backarna🐴 Vi körde in om affären och köpte lite godis till ikväll till när vi ska se på Stjärnhoppningen!!

Likes

Comments

Nu är mitt rum helt klart👍 Eller det ska upp lite rosetter på väggarna men det har vi inte hunnit så det för vi när vi får tid över!! Rummet blev vitt nu och jag tycker att det sjukt snyggt😍 Jag har fått en ny säng och jag har fått mamma och pappas tv😍 Den tv är större så det är snyggare! Jag har inte kvar soffan och skrivbordet så istället har jag bara sminkbordet, tv och säng!

  • 15 readers

Likes

Comments