Jag är jätteglad över att få samarbete med iGlow! Äntligen känns det som om jag ska få fason på mina fransar. Jag har nämligen börjat använda superserumet iGlow! Jag har precis startat och kommer inte märka något förrän om 4-8 veckor. Jag hoppas i alla fall att det är så bra som det verkar. Enligt de resultat man har sett så funkar det och fransarna blir verkligen mycket längre och tätare.

Alla tjejer vill ju gärna ha långa fina fransar och därför har jag under en längre tid använt mig av lösfransar. Jag har även testat ögonfransförlängning och det har ju funkat ganska bra. Men just nu är mina egna fransar i riktigt dåligt skick, de har blivit korta och många har ramlat av. Dessutom tål jag inte riktigt franslimmet utan det kliar ofta i ögonen.

Nu kör på med iGlow några veckor och visar upp resultatet då. Kolla in deras Instagram @iglowofficial och hemsidan: iglow.se

Ett serum kostar 549 kr men om du har tur och ansöker kan du kanske bli en av deras 1000 nya testpiloter de söker.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tack ”Sunkini” för den grymt snygga bikinin! Jag är så himla glad för det nya samarbetet med bikiniföretaget ”Sunkini”. Så vad är då en ”Sunkini”? Jo det är helt enkelt en bikini som släpper igenom solen och du blir brun på hela kroppen och slipper fula bikinilinjer!

Företaget är svenskt och det är ett ungt par som kommit på affärsidén efter att de själva tröttnade på bikinilinjerna. Det är alltså ett speciellt tyg i bikini som gör att solen släpps igenom. När du har bikinin på är det som att ha solskyddsfaktor 12-20. Vill man kan man klippa bort det inre tyget i bikinin och då blir solskyddsfaktorn även mindre.

Det finns många fina bikini att välja på men min favorit är den gröna ”Palms” i trekants modellen. Spana in deras hemsida det finns många att välja på. https://sunkini.se och deras Instagram @sunkini

Vill du köpa en Sunkini passa på med min rabattkod: Englasunkini2017 så får du 100 kr i rabatt!

Gäller hela augusti ut!

Kram kram

Likes

Comments


Som ni kanske har läst i ett tidigare inlägg så samarbetar jag med ”Bara ballerina” företaget som tagit fram världens skönaste ballerinaskor. Nu har ni chansen att vinna ett par ända fram tills söndag kl 23:59.


Det ni ska göra för att vinna är:


  1. Gå in på ”bara ballerinas” Instagram @baraballerina
  2. Följ @baraballerina och @englaolin
  3. Tagga tre vänner i deras bild
  4. Skriv en motivering till varför just du ska vinna ett på skor


Jag lovar att du kommer älska dem!

https://baraballerina.se

Likes

Comments

Ballerinaskor och sommar det hör ju verkligen ihop men personligen har jag nästan helt sluta att gå i ballerinaskor eftersom alla är så platta och man får rätt ont i fötterna efter ett tag.

Men så fick chansen att samarbeta med skoföretaget ”bara ballerina” som har superfina ballerinaskor och är dessutom jätte sköna eftersom det finns två sulor på skon, en fram och en på hälen så att de inte blir för platta att gå i.

Bara ballerina är ett nytt ungt svenskt företag med idén att skapa skor som både är snygga, bekväma och dessutom väldigt pratiska. Skorna är vikbara och kan lätt få plats i en handväska. Skorna kommer i en smart väska som man kan veckla ut till en kasse och ta med sig. Som t ex om man ska gå på fest och vill har klackskorna med sig men orkar inte gå i dem hela vägen dit. Då har man sina ”bara ballerina” på sig på vägen dit, och klackskorna i kassen. När man kommer fram byter man skor, viker ihop ”bara ballerinaskorna och lägger in dem i det lilla fodralet igen, så smidigt!

”bara ballerina” finns i tre färger, helt svarta, ljusbeige/svarta och blå/vit. Skönaste ballerinaskorna jag någonsin har gått i.

Passa på att beställ ni också! 

https://baraballerina.se


Likes

Comments

Det blev att bra mycket längre uppehåll med bloggandet än vad jag hade tänkt från början men det hann gå hela fyra månader sedan jag skrev sist. Faktum är att jag fick någon typ av skrivkramp och prestationsångest och visste till slut inte vad jag skulle skriva om till slut. Jag tröttnade helt enkelt! Men nu känner jag att jag verkligen vill börja om/fortsätta. Hoppas ni hänger på och vill fortsätta att läsa mina blogginlägg. Det första kommer i morgon om en tysk tv-film jag spelade in veckan.

Kram kram


Likes

Comments

Egentligen har jag ju redan fylliga läppar men det kan ju aldrig skada med lite till :)

Blev riktigt förvånad när pappa kom hem från USA och hade köpt med sig en Lip Volume kräm, helt av sig själv :). SÅ nu sitter jag här och har kört i gång min test med läppmedlet ”Lip Volume” från märket Transformulas, beauty without surgery.

Produkten är som ett tjockare läppglans som man stryker på tre gånger om dagen i 30 dagar. Därefter räcker det med en gång om dagen. Detta mirakelmedel ska ge hela 40% större läppar men vi får väl se om det stämmer eller inte.


Likes

Comments

Överallt på sociala medier bland annat på Instagram ser man dem med olika kändisar. I munnen, i håret, till med på ryggen på olika kändisar ser man dem. De små blåa vitaminbjörnarna SugarBearhair. Och nu tänker jag göra som systrarna Kardashian gör för att få ett vackert hår. Jag har beställt hem mina egna små blå sugarBearhair vitaminer.

SugarBearHair är ett välkänt varumärke från USA som nu för första gången kommer att säljas i salonger och butiker runt om i Europa. I Sverige kan du köpa den på lyko.se

SugarBearHair producerar vegetariska vitamintillskott, framtagna för att stärka din hårkvalitet. SugarBearHairs goda gummibjörnar innehåller en kombination av vitaminer som ger ditt hår den näring det behöver för att kunna växa sig starkt, tjockt och friskt.

Kim Kardashian, Kylie Jenner, Emely Ratajkowski och en rad andra kändisar har ställt sig bakom varumärket och rekommenderar SugarBearHair till sina fans.

Men det är inga billiga små björnar ett paket kostar 350 kr och det räcker i en månad. Två små vitaminbjörnar om dagen de tre första månaderna är vad som rekommenderas för att få ett vackert hår.


Likes

Comments

I går på alla hjärtans dag fick jag ett riktigt kul uppdrag. Jag jobbade för radiokanalen Power hit radio. Vi, Power patrullen och killarna Haidar och Kevin från Paradise hotell åkte till några gymnasieskolor och Gullmarsplans tunnelbana för träffa studenter och dela ut alla hjärtans dag mössor och gympapåsar. På mössan fanns radions logotype och ”Hooke up” en slogan från den norska tv-serien ”Skam”. Killarna från PH var skit trevliga och rätt snygga. Eventet var riktigt kul och det lär bli flera gånger som jag jobbar med dem.


Likes

Comments

Jag hade lovat mig själv att inte handla så mycket nya kläder men igår när jag var i Nacka Forum så började den lilla shoppingdjävulen viska till mig ”du måste köpa laxrosa” så då var jag ju bara tvungen att göra det. När jag kom in på butiken "New Yorker" så fanns det bara plötsligt bara laxrosa väskor, kläder och skor överallt. Så för lite pengar fick jag ändå mycket grejer. Jag var bara tvungen att ha en ny vårjacka, har ju bara sådär 8-10 stycken sedan innan men dock ingen laxrosa :-) Hittade också ett par fina sneakers och en matchande väska. Eftersom det är lite kallt så köpte jag även en scarf i laxrosa och avslutade shoppingturen med ett passande armband i laxrosa ton. Nöjd och glad och en ny färg i garderoben:-)

Likes

Comments