Daredevil en känd Netflix serie och en av mina oväntade favorit serier. Seriern handlar den blinde advoktaten Matt Murdock som bor i staden Hell´s Kitchen och förlorade sin syn som ung. Men detta stoppar honom inte, utan på kvällarna skyddar han Hell´s kitchen från sådana som försöker förstöra staden. Detta är en Marvel serier som fått väldigt bra recessioner och har 8,7/10 på IMDB.

Jag hittade denna serien i början av sommar lovet, jag hade precis kollat klart Iron Fist (också en Marvel Netflix serie). Själva serie var jag lite skeptisk mot men tycker efter 2 säsonger att den är riktigt bra. Man får följa Matt Murdocks vardag som blind, se hur han och hans arbetskompis "Foggy" jobbar som advokater. Serien innehåller väldigt mycket action, så man måste nog gilla sånt för att uppskatta serien. Det gjorde verkligen så att jag fick nångon slags adrenalin kick när han slog ner massa kriminella människor. Men jag älskar action så jag uppskattade det. 8/10

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

The 100, serien har tre säsonger och en fjärde på gång. En bra serie tycker jag, den är väldigt spännande, fartfylld och händelserik. Den han handlar om 100 ungdomar som skickas ner till jorden efter 98 år, det har bott i rymden p.g.a ett krig som förstörde jorden. Så nu skickas ungdomar ner till jorden för att försöka ta reda på ifall man kan överleva där eller inte (väldigt svårt att förklara). Jag tycker säsong 1 var såååå bra, var helt beroende av den när jag upptäckte serien. Sedan tycker jag att säsong 2 var helt okej, tycker säsong 3 var bra till en början men senare blev den mer ledsam. Många av mina favorit karaktärer dog, och det fick liksom inget lyckligt slut, så jag får se vad säsong 4 har att bjuda på när den kommer ut. 7/10

Likes

Comments

I första "Engla tipsar" tänkte jag tipsa om Step up filmerna, fem filmer sammanlagt. Jag älskar Step up filmerna de är en av det bästa filmserierna enligt mig! Det är faktiskt dans filmer, är inte så mycket för dans men dessa filmer är sååå bra. Step up 3 är faktiskt en av mina absoluta favorit filmer. Den är bäst av alla tycker jag, sedan på andra plats kommer Step up 5.

Likes

Comments

Wow vilket bra avsnitt, tycker att säsong 2 börjat ganska bra och annorlunda från säsong 1. Men detta avsnitt var det bästa jag sett hittills. Tycker att Riverdale blir en bättre serie för varje avsnitt och 2x05 besvisade verkligen det.

Om ni kollar på Riverdale, vet ni att The black hood har härjat över staden och sköt Fred Andrews och Moose. I detta avsnitt såg vi hur han ringde Betty och bad henne göra saker för att stoppa hans brott. Det gjorde så ont i mitt hjärta när hon var elak mot Veronica, och när hon gjorde slut med Jughead. Jag tycker det känns som att The black hood vill skada Betty på nåt sätt men vi får vänta och se.

Jag tycker inte om Toni heller tycker bara är ute efter Jughead och jag är verkligen ett Bughead fan men jag tror Bughead kommer hitta tillbaka till varandra. Älskar också hur Alice Cooper kom klädd till Hirams lilla party, ibland har till och med hon stil. Personligen var detta ett riktigt bra avsnitt med väldigt bra skådespeleri speciellt av Lili Reinhart. 8,5/10.


Likes

Comments

The Flash är en action, äventyr och drama serie som har gått sedan 2014, har gått tre säsonger och nyss började den fjärde säsongen. The Flash är en övernaturlig serie som handlar om Barry Allen som är forskare som jobbar för Central City Police Deparment. Serien utspelar sig i Central City, the Flash är en spinoff på serien Arrow som utspelar sig i Starling City Arrow kom år 2012. Barry har ett ganska mörk historia och barndom, hans mamma blev mördad när han var 11 år och hans pappa blev anklagad för mordet. Fast han är oskyldig, Barry såg natten hans mamma blev mördad, röda och gula blixtar i deras vardagsrum där hans mamma var. Men ingen trodde honom, men senare när Barry blir träffad av blixten, inser han att han måste bevisa vem som egentligen mördade hans mamma.

The Flash är min absoluta favorit serie, jag tycker den har allt. Bra skådespelare, historia, special effekter och en generellt bra serie som jag rekommenderar. Serien är lite annorlunda på grund av att den handlar om superkrafter och liknade men på nåt sett tycker jag det passar in bra. Jag tycker att de alltid lyckas fånga mitt intresse med varje avsnitt, och det blir inte för tjatigt. En serie som jag lätt ger 10/10.

Likes

Comments