Numera (efter endast 2 dar haha) är min bloggadress nouw.com/2sisters där jag bloggar med min låtsassyster. 

SÅ NU MÅSTE NI FÖLJA MED DIT

(ja det var ett hot) 

Skoja

puss puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Jag hatar sånna här dagar när man bara sitter hemma.. Men jag är sååå taggad till på fredag!! För då kommer det nämligen en tränare till ridskolan och då ska jag hoppa inomhusterräng! Asspännande.. När jag såg lappen som satt uppe i stallet fick jag typ panik och ringde mamma på en gång.. JAG MÅSTE VARA MED! skrek jag haha. Jag hoppas jag får rida Smokey, han är så fiiin.

Men hörni! Imorgon är sista dagen på året! Helt sjukt! Detta år har gått så fruktansvärt fort, och inte har det varit det bästa året häller. Jag vet inte, det har bara känts som om detta år inte var mitt år. Jag hoppas att nästa blir bättre.

Sedan har jag ju lite problem med vad jag ska ha på mig imorgon också. Jag är alltid ute i sista stund, hehe. Men jaja, vi får väl se om jag hittar något i min tomma garderob..


Ha det bra!


Här har ni en urdålig bild på mig och Smokey, det är en screenshot från en video och därav kvaliten :/

Likes

Comments

1. Hästar
Alltså hästar och ridsporten har betytt så himla mycket för mig i mitt liv. Jag började rida vid 6 års ålder och även fast jag aldrig har haft möjligheten att ha en egen häst så kämpar jag för att bli så bra som möjligt. Just nu rider jag tyvärr bara 1-2 ggr i veckan då ekonomin inte tillåter mig att rida mer, men det hindrar mig inte från att ha mina drömmar och mål!

2. Rosa

Vem älskar inte rosa?!? Rosa är på riktigt den finaste färgen som finns!! Jag har typ allt i rosa... Och båda mina rum (mina föräldrar är skilda) är typ huvudsakligen bara inredda med rosa saker. Hos mamma är till och med väggarna rosa... :P

3. Klänningar

Typ alla i min ålder hatar klänningar, men inte jag! Ända sedan jag var liten har jag tyckt om klänningar. När jag var 4 och vägrade att gå till dagis var det ända som fick mig att gå dit att jag fick ha på mig klänning, hehe. Jag vet inte varför jag tycker om klänningar så mycket, så fråga inte, jag är bara inte som alla andra.

4. Naked juice bar

Om man räknar bort alla hästaffärer som jag kan gå i timmar i, så är detta absolut min favorit affär. Eller ja, vad ska man kalla det? Typ café, jag vet inte.... Men deras smoothies är iallafall to die for!

5. Kiwi

Sist men inte minst har vi förstås kiwi! Lite annorlunda kanske, men jag kan trycka i mig 4 kiwis på en kväll. I'm lovin it!

Likes

Comments

Shit vad jag älskar vintern! Känns som om vintern är lite underskattad... Jag har i varje fall gått och väntat på snön ända sedan början av november, och det har varit en lång väntan, minst sagt...

Jag tycker bara att snön liksom lyser upp hela samhället. Jag menar, ni måste väl hålla med mig om att det är mycket roligare med vacker snö överallt än med lera upp till fotknölarna ;).

Min dag spenderades ute i det kalla friska vädret i varje fall, så här får ni några bilder från dagen :)


Likes

Comments

Okej så jag har då alltså startat en blogg, hehe. Jag heter Engla och är 13 år, men eftersom att det bara är sånna som jag känner som kommer läsa denna blogg (om ens dem) så behövs nog igen ytterligare presentation. Jag väljer att berätta lite mer om mig själv i bilder istället, jag tror de visar ganska tydligt vad jag gillar ;) Ni vet, en bild säger mer än 1000 ord.


Och så avslutar vi i all ära med två bilder på mig. En när jag var blond....

Och en när jag för några dagar sedan valde att tona mitt hår brunt :P

Likes

Comments