Hej alla fina! Under den senaste veckan så är det ett ämne som har tagits upp en del, psykisk misshandel. Det var en känd Youtube profil som gick ut med att hennes expojkvän hade utsatt henne för sådant som inte ens ska existera och det finns massor med konversationer där man ser hur han har uttryckt sig, det vidrigt och helt oacceptabelt. 

Jocke och Jonna som också är kända Youtube profiler har uppmärksammat detta på alla deras sociala medier och det är helt rätt! Psykisk misshandel måste uppmärksammas och ingen människa, hur du ser ut eller vem du än är, vad du är för kön, vad du tror på, INGEN ska utsättas för detta.

Jag själv har blivit utsatt för psykisk misshandel i 1 år och 5 månader, i nästan 1 och ett halvt år har jag levt med självförtroendet på botten, ångest, suttit på mitt rum tillsammans med min expojkvän och bara kollat på tv. Jag älskade verkligen honom och trodde inte att jag skulle kunna få någon bättre, så det fanns inte på kartan att lämna honom. Utan jag lät honom fortsätta med de han gjorde och det hade kunnat sluta så mycket värre än vad de gjorde. Jag tänkte att jag nu kunde starta en blogg, skriva om mitt liv och min vardag och samtidigt berätta min historia kring psykisk misshandel. Det är så viktigt att detta uppmärksammas och om du är en kvinna eller man och utsätts för detta, stå upp för dig själv, tro på dig själv och prata med någon du litar på. Tro mig, allt blir bra i slutändan.

Likes

Comments