View tracker

Hej

Ifrån 1a December så tänkt jag börja med att lägga ut 1 julbild varje dag och lite andra inlägg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bildresultat för farsdagspresenter

Bildresultat för farsdagspresenter

Bildresultat för farsdagspresenter


GLÖM INTE BORT FAR SÖNDAGEN DEN 13 NOVEMBER

Likes

Comments

View tracker

​Tänkte göra ett inlägg om hur jag mår just nu!

Om jag ska vara helt ärlig så mår jag piss just nu jag är sjukt stressad just nu.

Det är pågrund av skolan det är så sjukt mycket att göra i skolan just nu hinner nästan inte med att träffa kompisar på fritiden längre.

Det är också därför det är väldigt dåligt med uppdatering här på bloggen just nu men jag lovar att försöka uppdatera er med 1 inlägg i veckan iallafall.

Men jag måste göra så att min kropp mår bra jag har sån ångest över att jag inte hinner med allt jag vill hinna med, Och det gör mig så arg,besviken och blir även ledsen a av det för att jag pressar mig själv med att jag ska hinna med allt.

Min pappa och mina kompisar säger åt mig att jag ska ta å lugna ner mig lite och inte stressa men de är inte så lätt att inte vara stressad när vi har prov var och varannan dag eller uppsatser som ska in eller så ska de va redovisning vara och varannan dag eller så ska de va läxförhör var och varannan dag.


Jag hoppas att ni förstår och försåtr att jag inte orkar blogga som jag gjorde förut ska försöka att sätta mig 1 timma varje söndag och skriva inlägg till hela veckan och tidsinställa dom. För det skulle underlätta så mycket om jag kunde göra det eller iallfall om jag kunde få upp minst 3 tidsinställda inlägg men jag ska göra mitt bästa jag lovar.

Likes

Comments

Bildresultat för fina bilder med text

Bildresultat för fina bilder med text

PUSS///E

Likes

Comments

I tisdags så va ja hos doktorn igen visade sig att ja hade fått tillbaka bihålsinflammationen asså fattar ni tredje pencelin kuren på mindre ön 5 veckor har 39 i feber också den vill inte ge sig har vart hemma ända sen tisdags nu vet ni om Vrf de inte e så mycke uppdatering

Likes

Comments

Detta inlägg kommer handla lite om det förra inlägget som hette HAN VA MIN LÖGN!

Jag vill inte ha en kille som bara hör av sig när det passar honom. Jag vill kunna höra av mig till honom när det passar mig å kanske kunna få ett svar visst inte på en gång men kanske nåra minuter efter inte typ 12 timmar efter då är det meningslöst att skriva till honom! Men om han skriver till mig å jag inte svarar så blir han sur men han sårar ju faktiskt mig!!
Vet inte varför han inte svara på en gång utan det kan gå 12 timmar innan han svarar det är rätt så jobbigt att BA sitta där å vänta på ett svar å sen inte få något då ger man tillslut upp hoppet på honom!!

Hoppas ni tyckte detta va ett bra inlägg trots de va rätt så mycke Depp i de men me detta så ville ja BA säga mitt liv är inte perfekt ingen är perfekt

Likes

Comments

2 ÅR IDAG

Det va den 6 Oktober 2014 då allt vart kaos. 2 år sen jag undrade om tårarna aldrig skulle sluta att rinna. 2 år sen ja nästan bara mådde allmänt dåligt under en väldigt lång period. Visst det kommer dagar som jag tänker tillbaka på just denna dag som vart total kaos och det var också då som allting vändes upp och ner. Men nu i efterhand så har jag vant mig med det som har hänt och jag är väldigt stolt över mig som har orkat att kämpa och det är egentligen nu som man förstår hur stark man egentligen har varit. Jag är glad att jag har haft pappa vid min sida och min hund för tillsammans så har vi gått igenom ett helvete. Idag så är vi betydligt mycket starkare än vad vi var för två år sedan när allt vart kaos precis allt. Det är nog nu 2 år senare som jag faktiskt kan inse va pappa och jag har gått igenom. Men nu 2 år senare så känner jag mig som en segrare/ vinnare som har orkat med denna skit som jag och pappa har gått igenom, och även om jag tror att jag kan glömma allt som hände för exakt 2 år sedan så har jag helt fel de kommer jag att bära med mig hela livet ut. Idag ser jag mig som en betydligt mycket starkare än vad jag var för två år sedan.


Jag har delat med mig av det mesta som hände just denna dag för just 2 år sedan men ha rinte skrivit ner allt för det orkar jag inte och det vill jag inte heller hoppas verkligen ni förstår mig.

Likes

Comments

Det går inte en enda dag utan att ja tänker på honom, även fast jag vet att han aldrig kan bli min. Varje dag.

Det är jobbigt att göra så emot sig själv. Men det kanske är bra just då att skriva med honom varje kväll och varje dag och prata med honom i telefonen på kvällarna och träffa honom efter skolan. Men fast i slutändan så vet man att man kommer få sitt hjärta krossat. Men jag vet att det alltid kommer vara något emellan oss men aldrig bli något.


Det kommer dagar när han inte är på humör och han slutar att höra av sig, Och då vet man att han har hittat nå ny nån som är bättre än mig. Det kan gå flera dagar innan han hör av sig igen. Jag brukar få vänta tills han är på humör igen

Likes

Comments

Förlåt för min frånvaro men det är väldigt mucke i skolan just nu tar därför en paus o kommer tillbaka när kroppen säger att de går bra

Likes

Comments