Mangler du en kage, som slår benene væk under dine gæster?

Det skal du bruge:

250g Digestive Kiks

140g Smør

12 Spsk. Bailey

6 Blade Husblas

400g Flødeost natural (Philadelphia)

3 dl Piskefløde

50g Flormelis

Revet Chokolade

1 Bakke Jordbær


Opskrift på Cheesecake – Sådan gør du:

Bund:

Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Smør springformen (Ø20-25cm).

Knus kiksene grundigt (evt ved at lægge dem i en plastikpose og banke kiksene med en grydeske). Smelt smørret og bland sammen med kiksene. Læg det ned i springformen og pres ned med bagsiden af en ske.

Bagbunden i ovnen i 10 min. Dette sikre at bunden er mere fast når kagen skal ud af springformen.


Fyld:

Forberede husblassen, som angivet på pakken.

Varm baileyen op i en gryde og bland husblassen deri. Køl ned.

Rør flødeosten sammen med flormelis i en skål indtil let og blødt.

Hæld bailyen her i og bland let sammen. I en anden skål piskes fløden op indtil let og ikke helt stift. Med en forsigtig hånd, bland herefter flødeosten i sammen med fløden, pas på ikke at slå luften ud af fløden. Hæld udover det nedkølet kiksebund og stil på køl i mindst 3 timer.

Tag kagen ud af formen og pynt med jordbær og revet chokolade.

Mums!
Velbekomme!

P.S. Fortæl gerne hvad din yndlings cheesecake er...

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​Klokken er mange og i stedet for at gå i seng vælger du at kigge i slik skabet?
Nej... Selvfølgelig kender du ikke til det ;)

Få dine sunde snacks til at se indbydende ud og tro mig så forsvinder de hurtigt!

Her har jeg også sparet opvasken ved at bruge peberfrugterne som dipskåle.​
​​​
Har du lyst til at se flere bud på sunde snacks som dette på billedet?
Hvis ja, høre jeg gerne fra dig så vil jeg gøre mit bedste for at friste dig med en sundere løsning.

Velbekomme!

Likes

Comments

Mangler du en dessert på 5 minutter så er en gammeldagstrifli en eminent løsning.

Brug gerne det du har i køleskabet...

​​​Vi brugte:
​​Jordbær, skovbær grød
​Fløde
​​​​Wiskey
​​​Macroner
​​​Marcipan
​​Revet chokolade til pynt

Har du frosnebær eller bær fra haven skal de koges op og køles ned først.

Trifili er en retro-klassiker og kan nemt moderniseredes med friske smag og lidt procenter :)

Velbekom!


P.s Har du en god trifli opskrift så høre jeg gerne fra dig :) 


Likes

Comments

Træt af kedelig koldskål? Her er den bedste opskrift der findes....

Farmors opskrift:

Koldskål:
1 Liter Kernemærk
1. Liter A38
1. Bakke jordbær
1. Vanijestang
4. Spsk Sukker /kan *sagtens* undværes :P

Tilbehør:
1.Bakke jordbær
1.Pose Kammerjunkere

Pisk Kernemælken, A38, sukker og kornene fra vaniljestangen sammen (stavblender er hurtigt og nemt) og klargør jordbærene og tilføje jordbær og kammerjunker til den færdig blandet koldskål.

Mums!

Velbekomme!

P.S Har du en yngling koldskål opskrift må det meget gerne deles herunder!
Hvis du prøver opskriften her vil jeg meget gerne høre hvad du synes om den, og om du kunne lide den lige så meget som min pige på billedet :)

Likes

Comments

Det kan være svært at komme i gang med at blogge.... Alt skal se perfekt ud... Det er nemt at oprette bloggen, men at skrive det første blogindlæg kan være ret nervepirrende. Derfor dedikere jeg mit første blogindlæg til alle dem som gerne vil, men ikke ved hvordan de skal kom ud over stepperne... Så her kommer det... Opskriften til hvordan DU kommer i gang med at skrive dit første blogindlæg!

Opskriften til dit første blog indlæg:

1. Brainstorm idéer til forskellige emner.
-Når du først har en liste med idéer kan det blive til en idébank til fremtidig blogindlæg.

2. Find essensen, hvad er formålet med blog indlægget?
-Husk hold det rent, rart og roligt :) Simpelt og enkelt

3. Brug skabelonen:
- Introduktion, Hovedtekst, konklusion

4.Lav flere indlæg inden du "launcher".
- Der er mange måder at åbne op for sin blog, det kan være en hjælpe at skrive flere indlæg før du åbner op for bloggen.

5. Lav deadlines.
Ved at lave deadlines får du det ekstra skub til at blive færdig og se dine blog idéer blive til virkelighed.

Tillykke! Du har nu opskriften til at komme igang med dit eget blog. Du bestemmer selv frekvensen af dine indlæg der er ingen regler kun de grænser du selv laver. OG husk better done than perfect!

Likes

Comments