Idag fyller denna killen 19 år, och för några veckor sedan fyllde en annan kille 17. Båda är mina småbröder som inte är så små längre. Det spelar dock ingen roll om de är stora eller små, för dom är i alla fall två av mina favoritpersoner i världen. Den duon. Tack för att ni är ni, och för att ni är så himla fina människor. Allt för er mina bröder.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skulle egentligen bara kunna sammanfatta min nyårsafton med två ord; crazy cozy. Middag som var tio poäng, umgänge som också var tio poäng och en efterfest spenderandes i jacuzzi. Lugnt och mysigt, men ibland behöver det inte vara mer än så. På tolvslaget fick jag pussas med min andra halva och 1 januari har vi satt som vår årsdag. Så nu har han stått ut med mig i hela tre år. Lyckos mig, eller kanske lyckos honom. Det beror på hur man ser det, hehe.
P u s s !

Likes

Comments

En del av mina lediga dagar spenderade jag i Göteborg hos Olivia. Fick kika in hennes (och Jespers) fina lägenhet, vi kollade på Olivia när hon graciöst åkte isshowen på Liseberg, drack vin, sprang ett varv i affärerna på mellandagsrean och åt frukost på Le Petit på Linnégatan. Delar av tiden sammanslöt vi även med Olivia nr 2. Jag vet inte ens hur längesedan det var vi träffades alla tre.. Det är på riktigt flera år sedan. Vi tog i alla fall i hand på att det absolut inte får dröja lika länge tills nästa gång. Bra överenskommelse och en riktig höjdpunkt på min ledighet.

Likes

Comments

Ny blogg, eller ja, egentligen bara en ny sida. Har tidigare bloggat, men kände att jag bara behövde börja på en ny sida. Kan kanske ha och göra med att det är nytt år. Ni vet, nytt år och nya möjligheter (gammal klyscha om något), men ändå lite sann vare sig man vill eller inte. Tillbaka till historia. Jag är en skrivtorsk redan från början som älskar att skriva ner värdelösa tankar och funderingar. Helst på papper och penna (ja, jag äger fortfarande en filofax och ja, det är panshis-varning), men klapprande på ett tangentbord funkar också ändå helt okej.

Men, jag är i alla fall ingen typisk bloggare. Jag tränar, lagar mat, sover och jobbar. Inte alls ett liv enligt Janni Delèr, Kenza eller Sofi Fahrman, men det kanske kan bli läsvänligt ändå. Denna blogg är till för mig, mina idéer och tankar. Det kommer inte komma några värstingar till bilder, för det har jag inte tid med att fixa, även om jag tycker det är bland det roligaste som finns; att få vara kreativ, redigera och fixa. Det är därför jag är så fruktansvärt glad över att jag har det jobbet jag har. Där får jag utlopp för i princip allt jag behöver. Färg, form och som sagt bara få vara kreativ. Mer om det en annan gång.

Any who, även fast jag vet att jag har noll och nada läsare på denna blogg när jag postar detta, så vill jag ändå ursäkta mig i förväg med några få grejor. 1. jag är ingen fashionista, 2. jag tar inga fantastiska foton med flera timmars redigering bakom och 3. det kommer poppa upp inlägg oregelbundet (om jag känner mig rätt). Innehållet på denna blogg kommer förmodligen också variera i ungefär samma takt som man byter underkläder. Det är nämligen lite så jag är. Ena dagen har jag fått dille på det ena och andra dagen det andra. Som nu, älskar bildar i svartvitt (som ni ser ovan). Samma sak med mina galna cravings gällande mat(även det kommer jag säkerligen återkomma till). Jag kan ha ett galet sug av exempelvis avokado ena dagen och lakrits andra dagen. Cravings kan vara bra, så länge det inte är mjölkchoklad eller godis, då själva intaget lätt kan gå till en snar överdrift. Älskar också Pinterest. Där finns allt man kan tänka sig och lite till. Bra för mig och mina svängar.

Bara en sak till. Jag lider av lite dyslexi, så ursäkta i förväg för alla mina stavfel och konstiga meningar ni stackare kommer bli tvungna att ögna igenom. Detta kommer vara och bli min ventilation, så jag kommer inte sitta och korr.läsa alla mina inlägg, utan det kommer ske lite mer på rak arm . Förmodligen kommer det postas både onödiga inlägg och bara korta ord också.

Kul att du hittat hit i alla fall och hoppas du fått ett kort hum om vem jag är. Om inte, så kommer du bli vars. Det kan jag lova.

Likes

Comments