Skrevet i : Akkurat nå

Hei hei, og god ettermiddag/kveld fra ei som ikke klarer å bestemme seg for plattform. Jeg startet denne nye blogg-hobbyen på blogg.no i desember, men byttet fort over til http://nouw.com da jeg så hvor stilrent og enkelt det var der. I tillegg var det mye enklere å klatre oppover på topplisten. Dessverre har ikke det vært nok til at jeg ville fortsette med å blogge her. Etter en prat med Stina i dag over en kaffe bestemte jeg meg faktisk for å bytte tilbake.Jeg måtte flytte over alt manuelt, som sugde litt... Siden alt står liksom på dagen i dag, men det er en bagatell. Dere kan lese mer om dette på min nåværende blogg: http://rebeccaengeli.blogg.no

Her går da #nouw30daychallenge rett vest, hehe. Så lykke til dere andre! En mindre konkurrent nå.

Og for dere følgerene mine her, frykt ikke! Ved å følge meg på blogkeen får dere faktisk opp mine oppdateringer i nyhetsfeeden deres på samme måte som nå! Så null stress.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Antrekk, Blogg

Genser Holzweiler
Sko Sixty seven / kjøpt på Seven i Tønsberg
Jakke Haust
Veske Mulberry

Dette var fra tidligere i dag, da jeg var i byen og gjorde litt ærender. Akkurat nå derimot sitter jeg på skolen. Det er det siste møtet før vi drar ned til Mellom-Amerika, og det føles litt rart! Tenk at vi drar på fredag!

Senere i kveld skal jeg spise ute med en venninne. Og det gleder jeg meg masse til. Selv om jeg sikkert burde spare penger... men jeg fortjener å kose meg litt før jeg drar også. Dessuten er jo reisepenger allerede spart opp. Haha. Jaja, ha en fiiin kveld videre! Hilsen meg som overbeviser meg selv om at middag ute, det fortjener jeg!

Likes

Comments

Skrevet i : New in

I dag tidlig kom denne pakken i posten! Vi bestilte litt småtteri som kan komme godt med i Nica. Det vil si, jeg kjøpte bare denne genseren da, Johan tok i litt mer. Hehr

Det som er litt morsomt da, det er at jeg faktisk ikke fant noe på salget selv! Derfor tittet jeg bare på salget for menn... og der fant jeg denne kule saken. Xs for menn fra A&F er altså ikke særlig stort.

Akkurat nå har jeg kommet hjem fra litt ærender i byen. Blant annet har jeg brukt 400kr på apoteket, kjempegøy! Videre står praksismøte på planen. Deretter blir det middag med en venninne! Det gleder jeg meg til!

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Div, Denne uken
Uke 3

Akkurat nå: Tar jeg meg en pause i Nicaraguapakkinga. Jeg skulle egentlig vært på jobb i dag, men i går fikk jeg plutselig helt hetta over at jeg snart drar. Derfor fikk jeg heldigvis byttet den bort (tusen takk Maren).

Ukens opptur: Jeg fikk endelig festet skikkelig på torsdag. Med skikkelig mener jeg ikke å være dritings i en grøftekant altså, men at jeg fikk danset meg støl i lårene og at det bare var så innmari god stemning fra start til slutt!

Ukens nedtur: At jeg endte med å være alene på lørdag fordi ingen venner ville (kunne...) være med meg, haha. Patetisk.

Ukens sang:

Jeg har hørt utrolig mye på denne i uken som gikk. Så fengende.

Ukens film/serie: okei, jeg har faktisk sett en del på serier og sånt denne uken. Ukens serie må bli "Jane the Virgin", som er en av mine all time favorite serier. Herregud som jeg ler og gråter av det der. Ellers har jeg sett to filmer, som jeg ikke klarer å velge fra. Den ene het "Something borrowed", som var en skikkelig fin jentefilm. Den andre var "The Sixth Sense", som jeg faktisk ikke har sett før?!! Men det var jo så utrolig bra, elsker filmer med en vri.

Ukens mat: Fiskesuppe på familiebursdag i går, den var skikkelig god.

Ukens lættis: Det må ha vært da jeg skulle være med Benedicte og Line! Jeg hadde aldri møtt Line før, så vi var så å si ukjente for hverandre. Så klarte Benedicte å være sen... Det vil si, vi skulle møtes 13.00. 13.05 fikk jeg melding om at hun fylte bensin... Men sannheten var at hun ennå ikke hadde dratt, i tillegg til at hun måtte fylle bensin. Så det endte med at Line og jeg satt alene og skravlet. Det var jo koselig det, men veldig latterlig at Benny klarte å være så sen. haha.

Ukens glede seg til: Jeg gledet meg til flere ting egentlig. Men jeg kan trekke ut to hendelser da. Først og fremst gledet jeg meg til afterskikro på torsdagen, som viste seg å være kjempemoro. Og så gledet jeg meg veldig til familiemiddag i går, fordi det alltid er så koselig å se familien til Johan.

Ukens selvskryt: jeg har vært veldig sosial denne uken, og jeg har fått trent masse! Endelig er jeg tilbake til gode rutiner. Da er det litt kjedelig å bryte opp i de på reise, men sånn får det bare være.

Fra da jeg gikk tur med Stina. Da fikk jeg slått to fluer i ett smekk: Både trening og venninnetid.

Ukens antrekk:

Definitivt det jeg hadde på meg i går. Følte virkelig at jeg ar skikkelig meg, og ikke for pyntet.

Den kommende uken

Jeg gleder meg til: eh, Nicaragua?

Jeg gleder meg til: Å reise i så sykt mange timer!

Planer: Jeg har planer hver dag jeg altså. Så tirsdag: Nicaraguamøte, så skal jeg spise med Carina. Onsdag: Sushi med Maria og Maren. Torsdag: mamma kommer på besøk. Fredag: REISE! Ved siden av dette er det noen småting på det jeg kaller må-planen min, slik som å kjøpe inn eventuelle medisiner, tabletter og kremer jeg trenger i Nicaragua. Jeg har mye, men mangler litt. Også må jeg få presset inn i hvert fall en trening til, og gjerne en tur ute i solen.

Likes

Comments

Skrevet i : Div, Tekst
...etter sommer

Blomster, fugler, lange dager.

Varme, sol, sene kvelder.

Utendørs, eventyr, alltid planer.

Sove, bade, alltid på farten.

Lukter, venner, gode minner.

Grønt, farger, korte netter.


I går våknet jeg til snø, i dag våknet jeg til vår. Dette har vært en så merkelig vinter. Jeg gledet meg til å gå på ski, ake og leke meg i den hvite snøen. Men når det ikke ser ut til å skje, så vil jeg like så godt ha sommer. Heldigvis drar jeg til Nicaragua på fredag, så litt sommer får jeg der. Jeg bare håper vi kommer hjem til vår igjen... Selv om jeg husker at det snødde veldig mye i starten av mars i fjor. Jeg får bare håpe.

//jeg skrev dette innlegget for flere timer siden... Men det ble visst ikke postet. Aner ikke hva som skjedde. Men derfor ser det ut som jeg ikke har oppdatert dere før nå da! Merkelig

Likes

Comments

Skrevet i : Antrekk, Blogg

Jumpsuit Mango

Skjorte Dolce&Gabbana

Ringer A&C, arv og gullsmed i mallorca

Klokke Glitter

Hvorfor har jeg ikke kombinert disse plaggene før? Jeg må nemlig ærlig innrømme at jeg føler meg skikkelig stilig, og helt perfekt kledd til familiebursdag! Jeg har dessverre brukt denne jumpsuiten alt for lite, fordi jeg føler jeg ikke kler den asymmetriske armen. Men med en skjorte under ble det liksom helt annerledes!

Vi er fremdeles på besøk hos svigerforeldrene mine, og her koser vi oss veldig mye! Akkurat nå ser de andre på håndballkamp, noe jeg ikke bryr meg om, derfor bruker jeg tiden på å blogge litt. Det er helt greit prioritering synes nå jeg, selv om de andre her misliker det faktum at jeg ikke liker å se på håndball... hehe. Men altså, det er så kjedelig synes jeg! Haha.

Noen som er enige?

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, I dag, Akkurat nå
Kanskje den diggeste frokosten som finnes?

I dag startet som en skikkelig søndag-søndag! Jeg våknet av meg selv halv elleve, noe som er utrolig sent til meg å være... Men jeg trengte nok å sove litt. Vi var sjåfører i natt, så litt sent ble det selv om det ikke ble noe fest på meg. Jeg hadde rett og slett min aller første alene-lørdag hvor jeg spiste godteri og så på film. Og uansett hvor rart, og vanskelig det er å innrømme for meg selv, så var det faktisk veldig deilig! Jeg har heldigvis blitt flinkere det siste året til å være alene, før slet jeg veldig med det.

Men det der var en digresjon, la oss gå tilbake til denne søndagen...For å toppe den mest søndagste-søndagen jeg har vært borti, lagde jeg pannekaker. Det var veldig lenge siden sist, til tross for at det smaker så utrolig godt. Det var så godt at jeg spiste det opp alt for fort. Da rekker jeg liksom ikke nyte det. haha. Jeg spiste 2 pannekaker før Johan hadde spist opp sin første... Jeg er et matvrak altså, for dette gjelder nesten all mat. #funfact om meg.

Akkurat nå har jeg fikset meg til familiebursdag, og det er vel det denne søndagen vil gå til! Jeg har på meg noe ganske tøft i dag, om jeg får si det selv, med klær jeg har hatt utrolig lenge... men aldri tenkt på å sette sammen. Så antrekk kommer senere i dag! Vi snakkes.

Likes

Comments

Skrevet i : Antrekk, Blogg, I dag

Alt fra Bikbok.

Skole på en lørdag er jeg ikke vandt til. Men heldigvis var jeg ferdig tidlig. Det neste som står på planen nå er trening... og ikke mer enn det. Det virker som veldig mange en borte og opptatte denne helgen... noe som er litt kjipt! Jeg hater jo å kjede meg alene. Jeg var jo ute på torsdag, så fest må jeg ikke på i dag. Men vi får se, plutselig dukker det opp noe gøy. Og hvis det ikke gjør det, så er det ikke verre enn at jeg får en alenekveld og koser meg med vasking av bil, og neglelakk, hehe. For en lørdag!

Likes

Comments

Skrevet i : Skole, Nicaragua 2017, Reise

På førstkommende fredag skal jeg tilbringe hele dagen på flyet, før jeg lander i Nicaragua om en uke. Dette er turen jeg har ventet på så lenge, og gledet meg til så utrolig mye til. Men nå sitter jeg her og er litt smånervøs faktisk. Jeg pleier ikke å se familien min mer enn en gang i måneden, men da bor jeg liksom i Sandefjord, som bare er en time unna. Nå skal jeg ikke bare til et annet land, men jeg skal til en helt annen verdensdel! Det er ikke bare å ringe mamma og be hun på besøk nå. Og ikke nok med det! Jeg skal være der i fire hele uker, noe som er det lengste jeg har vært borte fra Norge noen gang.

Jeg gleder meg så klart veldig mye fortsatt, og ser absolutt frem til å se en annen del av verden, og å oppleve et helt nytt eventyr. Men en måned er lang tid, synes jeg. Jeg får ikke vært alene med kjæresten i sofaen vår på en hel måned, noe som er litt leit og rart å tenke på. Samtidig som vi får vært i Nicaragua sammen da, og hatt det koselig på andre måter.

Det blir rart å være borte fra det nære, kjente og trygge i en hel måned. Men jeg har vel kanskje godt av det også. En forandring. En tur utenfor komfortsonen. En ny hverdag.

Nei. Jeg må slutte å tenke så mye over det. Dette kommer kanskje til å bli min livs største reise og eventyr! Jeg må slippe meg litt løs. Hverdagen i sofaen kan jeg ha resten av livet.

Herregud, at jeg drar om seks dager. Det er sykt

Akkurat nå er jeg faktisk på skolen og lærer spansk. Det trengs før vi drar. Selv om det var rimelig nedtur å stå opp på en lørdag for å dra hit. Jaja. Litt koselig er det jo da, vi er en stor gjeng som trenger å bli litt kjent. Da er spansk på en lørdag, og lunsj sammen, en veldig god mulighet for å snakke litt mer sammen.

Likes

Comments

Min trofaste discopære som jeg tar med på alle vors! Den er så kul, og skaper virkelig stemning. Den koster 80 kr på TGR.

Vet ikke helt hva som skjer på bildet til høyre... Men gøy hadde vi det. Jenta ved siden av meg er Birgitte. Hun er jeg støttekontakt for.... neida. haha, huff. Hun er venninna mi, som jeg også jobber med. Det var hun som hostet vors i går, noe som alltid blir skikkelig knall! Stemninga var på topp allerede før det hele startet, noe du kan forstå på disse bildene kanskje? De ble nemlig tatt før resten av folkene kom... 19.00.

Jeg beklager for en alt for sen oppdatering i dag. Men jeg har vært på jobb, og kom derfor hjem for ikke så lenge siden.

Men uansett da, så koste jeg meg utrolig mye i går. Jeg har ikke hatt det så gøy på vors, og på byen, på veldig lenge! Jeg tror faktisk sist gang var i august, som også var kro en torsdag med vors hos de samme jentene. Det må være noe med sammensettingen av flere faktorer. Studenter, grelle klær og veldig flinke verter, hjelper en del.

Jeg er veldig heldig når det kommer til dagen derpå. Jeg blir nesten aldri dårlig, og ikke særlig sliten. Men jeg merker at jobb etter en festlig natt, og litt mindre søvn enn vanlig, det tar litt på. Så nå skal det bli deilig å bare slappe av med godteri og kjæresten. Jeg skal faktisk på skolen i morgen tidlig også! Så litt krefter bør jeg spare. Ha en fin kveld videre, dere!

Likes

Comments