Skrevet i : Blogg, I dag, New in

New 

hair

Min type eksamensforberedelse... Neida, hehe. Jeg har faktisk lest litt også! Men håret mitt trengte sårt en fornyelse, og da passet det perfekt i dag. Dagen før eksamen. Når jeg har eksamen er det sånn at jeg ha på kjole, jeg sminke meg ekstra, og jeg pynte meg på håret. Sistenevnte er altså allerede i boks til i morgen, fordi jeg føler meg fin! Det nye håret er ca 7 cm kortere (bare) og hakket mørkere i bunnen.

Jeg visste faktisk ikke hva jeg skulle gjøre med håret mitt før jeg satte meg ned i frisørstolen. Skulle jeg klippe det kort igjen, slik jeg hadde for ett år siden? Skulle jeg stripe etterveksten lys og forbli helt blond? Etter å ha snakket litt med frisøren kom jeg først frem til at jeg bare ville stusse håret mitt. Det er så langt nå, og jeg elsker det. Derfor ble det ikke kort hår denne gangen. Fargen derimot hadde jeg faktisk ikke tenkt på en gang... Men plutselig satt jeg der med mørk blond farge i topplokket, som etter hvert endte i en myk baylage (?). Jeg fikk litt panikk da jeg så at de lyse lokkene mørknet sakte men sikkert, men nå som jeg har kommet hjem og sett meg et par-hundre ganger i speilet, så vil jeg absolutt si meg fornøyd. Jeg må derimot kjøre på med litt blåshampoo for å få litt kaldere farge, men det er ikke noe big deal. Planen er vel egentlig å etter hvert komme meg tilbake til min helt naturlige farge, som er ganske likt som det jeg har øverst nå... Bare litt kaldere altså. Så mørkt hår som jeg har nå har jeg faktisk ikke hatt på flere år. Begynner jeg å bli voksen?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Ikke bare søndag, men Andre søndag i advent! Og dermed er vi halvveis til julaften, noe som gjør meg overlykkelig! I går klarte jeg ikke lese mye, så jeg bakte pepperkaker istedenfor. Plutselig fikk jeg litt panikk over at jeg ikke har bakt eller spist én eneste pepperkake! Så da gikk jeg til butikken, kjøpte deig, gikk tilbake ... og vips, så hadde jeg plutselig bakt ut 1kg deig. Kjempekoselig, og veldig godt. Jeg klarer derimot ikke la meg selv falle helt for julefølelsen ennå, fordi eksamen fortsatt henger over skuldrene mine. Men til tirsdag! Da skal nisselua på og desember nytes til det fulleste!

  • 133 Lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links Skrevet i : Blogg, Antrekk

I går var jeg på julebord med jobben min... Som var mitt aller første julebord med denne gjengen, og faktisk mitt aller først julebord noen sinne! Sykt at jeg ikke har vært på det før, med tanke på at jeg har jobbet flere steder. Det var veldig gøy i hvert fall, og litt spesielt. Jeg har jo flyttet til Sandefjord fordi kjæresten min er herfra, og nå jobber jeg på den skolen han gikk på for 100 år siden. Flere av de gamle lærerne hans jobber fortsatt der... Som vil si at jeg festet i går med de tidligere lærerne til kjæresten min! Du kan tro jeg lærer mye rart om Johan da, haha. Så ja, spesielt akkurat på det området. Men også veldig koselig! Jeg trives så godt på denne skolen, og elsker samholdet alle har. Men tanke på at dette var mitt første julebord var jeg litt stresset over hva jeg skulle ha på meg. Valget falt på kjolen jeg egentlig hadde kjøpt til nyttårsaften. Men den passet bare så perfekt i går!Kjole Nelly,
Øreringer Arts & Craft, Sko Zara

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

For en koselig dag jeg hadde i går. Jeg tok meg nemlig litt fri i noen timer fra eksamenslesingen i går for å endelig være litt sosial. Siden jeg ikke fikk den nye oppgaven før i dag, følte jeg at jeg nesten hadde juleferie... i en dag. Det var veldig hyggelig, og ikke minst nødvendig. Jeg følte at jeg da endelig fikk roet kroppen og hjernen litt ned, før det virkelig var på'n igjen i dag med ny eksamensoppgave i hånden og nye stressende dager. Stina og jeg dro til Tønsberg, hvor vi etter hvert også møtte Carina. Dette er jo to veldig gode venner av meg, at de kommer så godt over ens gjør meg så glad! Skravla gikk i ett sett gjennom butikker hvor vi så etter julegaver, og hele tiden gjennom den koselige lunsjen vi hadde på Esmeralda på Tønsberg brygge.

På gavefronten er jeg faktisk nesten ferdig nå. Jeg mangler kun noen få gaver, noe som egentlig er helt greit. Da får jeg nyte førjulstiden med litt julegaveshopping UTEN å måtte tenke på eksamen. Det skal bli veldig fint. Selv om jeg må innrømme at jeg har klart å nyte det hele litt frem til nå også. Jeg elsker å kjøpe gaver, i hvert fall når de er litt personlige, noe jeg føler jeg har klart. Og da er det null stress da. Jeg gleder meg masse til å gi de bort til folkene jeg er glad i! Det er faktisk høydepunktet i julen etter min mening, haha, dét og det å få gaver selv. Akkurat på det området er jeg som et lite barn.

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Antrekk

Jakke fra Haust, veske fra mulberry, bukse fra Cubus, skjorte vintage D&G

Herlighet som jeg elsker jakka mi! Denne fikk jeg til jul av pappa i fjor, og jeg elsker den like mye ennå. Eller, fikk og fikk. Jeg kjøpte den vel egentlig selv og sendte melding til pappa "nå har jeg kjøpt gave fra deg", slik som jeg også gjorde i år. Veldig grei ordning egentlig, da får jeg jo hva jeg vil.

Likes

Comments

God jul, studenter! 

Såå, da var det dags før førsteeksamen. Kanskje jeg ikke burde skrive det offentlig? For å ikke jinxe det, eller kanskje jeg jinxer det mer ved å skrive at jeg ikke skal jinxe det. Who knows, jeg publiserer dette etter jeg er ferdig uansett, så mye har det vel ikke akkurat å si på utfallet. Jeg skriver vel å merke dette akkurat nå, 12 timer før jeg skal inn. Akkurat 12 timer nå liksom, 22.40. Så eh, jepp. Litt stressa, men også egentlig alt for rolig. Jeg gleder meg bare veldig til å bli ferdig nå. Etter i dag er det bare siste eksamen igjen neste uke før juleferie. Jeg hater å bruke førjulstiden med bøkene og ikke med pepperkakebaking og gaveinnpakking. Selv om karakteren burde være god nok motivasjon, så er dessverre lesefri og skolefri den størte motivasjonen for meg.

Jeg vil bare bake pepperkaker uten å tenke på polysakkarider, vitamin A og bærekraftig mat. Er det så mye å be om?

EDIT: Det gikk over all forventing. Feirer B med kakao, wiii

  • 332 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : I dag, Blogg, Foto, interiør

Wiiii, første søndag i advent! Det er alltid like koselig, selv om jeg ikke skjønner helt greia. Vi teller jo allerede ned med kalenderen, så hvorfor brenne et lys i tillegg. Upraktisk er det og, med tanke på at etter jul har jeg fire lys med forskjellig lengde. Men, tradisjon er tradisjon, er det ikke? Så jeg får vel gjøre det samme i år, som jeg gjør alle andre år også. Det er jo også en god grunn til å bruke denne nydelige adventsstaken. Jeg kjøpte den på et opphørssalg i fjor faktisk, for 50 kr!

Huff, nesten akkurat samme innlegg som for to dager siden. Haha, typisk eksamenstid. Jeg ser ikke ut overhode, og sitter bare her med lesebrillene på nesa og titter i bøkene... og på blogger... og på nettshopping. Ja, du vet, sånne eksamensgreier. Men senere i dag skal jeg faktisk på familiebursdag, og da skal jeg nok fikse meg litt igjen. Som kanskje kan føre til et innlegg med bilder av meg, og ikke de samme julekoppene og gaver.

I dag er også siste innspurt før morgendagens eksamen. Det blir spennende. Jeg føler alltid at jeg har lest for lite, men jeg har jo lest og jobbet med oppgaven hver dag. Så hvor mye mer kan jeg gjøre liksom? Notater er skrevet, lest og pugget. Så jeg får vel egentlig bare håpe på at jeg husker noe av det. Muntlig eksamen gjør meg så stresset, så jeg glemmer alltid noe i det de spør spørsmål. Huff, så jeg håper bare på at jeg klarer å svare noe.

Likes

Comments


Jeg ønsker julen velkommen

Yes, da var dagen her. Eller, i morgen da. Men jeg føler liksom at julen, julemåneden og adventstiden staret i dag etter jobb. Rett og slett fordi denne dagen så og si er over, og dessuten er julen og desembermåneden det eneste positive jeg ser frem til akkurat nå i dette eksamenstresset. I akkurat dette øyeblikk sitter jeg faktisk med bøkene rett foran meg. Slitsomt, kjipt og stressende. Jeg gleder meg skikkelig til 12. Desember 15.00. Da er jeg helt ferdig på skolen... for 2017 og kan se frem til en lang juleferie med litt jobbing, og mye tid til kos. Jeg unner meg så klart litt julehygge og kaffepauser nå og, det må til. Men det er naturligvis en helt annen ro over alt når jeg ikke tenker jeg burde lest mer.

  • 437 Lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links Skrevet i : Antrekk, I dag

//inneholder adlinks

Kåpe fra Vero Moda (lignende her på -20%), Bukse fra Cubus (Lignende her på -20%), Skjerf fra Jean Paul (lignende her )

Jeg elsker disse nye buksene mine! De er så fete, og sitter som støpt til meg, samtidig som de er skikkelig digge! Helt perfekt kombinasjon, om du spør meg. De egner seg like godt på sofaen, som i familieselskap... og, ja jeg kunne vel faktisk brukt de på byen også. Haha. Akkurat i dag derimot ble de brukt på en søndagsmiddag hos Sandefjordfamilien, også kjent som svigers. Der var også nevøene, som jeg har savnet skikkelig. Det var lenge siden sist nå. Herlighet, jeg trodde ikke jeg skulle bli sånn. Men de er jo så søte, morsomme og kule. Haha. Ellers er det skikkelig søndagsfølelse i dag, selv om jeg tok det rimelig lungt i går også. Jeg nyter friheten, og tankene på skole i morgen dreper meg litt. Nå starter også min første eksamensuke, og jeg kunne ikke gledet meg mer... til å bli ferdig! Gi meg juleferie nå!

Apropos juleferie! Jeg har virkelig utnyttet black weekend til å handle julegaver, både til meg selv (lol) og mye til andre. Jeg er vel fremdeles ikke halvveis en gang! Men da er det digg at det enda er noen timer igjen med gode tilbud. De beste tilbudene akkurat nå finner du blant annet her, ellers vil jeg absolutt anbefale å sjekke ut iDeal of sweden, som fortsatt har 50% på alt! Og Nelly som fortsatt kjører på med 20% på absolutt alt.

Happy shopping, happy søndag og happy life. Vi snakkes i morgen!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Obs obs, innlegget er skrevet i forbindelse med Black Friday. Tilbudene gjelder derfor ikke nå, men kjolene er fremdeles fine! :)

Nøyaktig en måned til den beste dagen i året! Og faktisk bare litt under en uke til den koseligste tiden begynner for fullt. Fordi for meg er det egentlig ikke helt jul før 1. desember. Men i dag, dere, da er det BLACK FRIDAY! Og Nelly kjører derfor på med hele -20% på alt av varer! Derfor tenkte jeg å vise frem mine favorittkjoler i et innlegg, med tanke på at det faktisk bare er en måned igjen til julekvelden, og kanskje bare noen uker eller dager til man skal pynte seg på et juleselskap av noe slag. Og siden sort og hvitt er så alt for vanlig og kjedelig, så holder jeg meg til de fargede variantene som er litt mer oppsiktsvekkende, men slapp av, flere av disse kjolene kommer i sort også. De andre fargene har jeg lagt linker til under hver kjole, inkludert sort og hvitt.

Shades of green

Fyttirakkern så fint grønt er? Jeg har faktisk alltid elsket denne fargen, og nå som den er i motebildet er det jo så mye å velge mellom. Selv er paljettkjolen, nummer 3, min favoritt her.

1: Her (Rød) 2: Her 3: Her. 4: Her. 5: Her (Blå, rosa)

Blue Christmas

1: Her 2: Her 3: Her 4: Her 5: Her

Blå er også en stor favoritt, i hvert fall i dette innlegget som du kanskje skjønner. Jeg klarte rett og slett ikke velge mellom alle de flotte kjolene som finnes på nelly. Mine absolutte favoritter her er nummer 1, 2 og 3 fra den øveste collagen og nummer 4 i den rett over. Jeg vurderer sterkt å klikke hjem en av disse selv til både julaften og nyttår.

Drop red

Så er det den perfekte fargen til den kommende høytiden! Rødt er alltid en slager. Hvis du ikke har noe å ha på deg, kle deg i rødt... Sies det i hvert fall. Og det ligger nok noe i det. Her også er det noen jeg gjerne klikker hjem. Haha, vi få se hva jeg ender opp med. Jeg elsker rød fløyel, det ser så eksklusivt ut.

1: Her 2: Her (Sort) 3: Her (Grå, rosa, sort) 4: Her (Blå) 5: Her (Grønn)

Purple dream

Lilla, perfekt for advent. Og ikke minst er det en perfekt kombinasjon av både blå og rødt. Det finnes dessverre ikke mange lilla kjoler på nelly, men de jeg fant er jo veldig fine. Nummer 3 er den samme som jeg har lagt ved i blå. Minst like nydelig i lilla, hvis ikke enda finere.

1: Her 2: Her (Champagne, Sort ) 3: Her 4: Her (Sort , rød , beige )

Jeg skal definitivt klikke hjem et par nye kjoler til både julaften og nyttårs, og alt som kommer før, etter og i mellom. Da får jeg en veldig fornøyd Rebecca, men en mindre fornøyd samboer... Hehe, sorry not sorry. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker kjoler, har alt for mange av dem, og at jeg alltid ønsker meg flere. Men det er jo så mye pent der ute?! Og det er jo utrolig gøy å ha en ny til hver fest. Kanskje ikke økonomisk, men veldig gøy. Men hvis du shopper i dag, så er det jo black friday. Kanskje du finner deg noe til en god pris? Jeg vil i hvert fall tatt en titt hvis jeg var deg. Flere av kjolene i dette innlegget er å finne på salg vet jeg. sååå....Hehe, brb skal bare blakke meg litt.

Og et siste lite tips: På glitter får du veldig gode tilbud på alt også, inkludert tilbehør som er perfekte for disse kjolene. Kom til tilbudether:

For flere gode tilbud kan du sjekke ut dette: her får du mange gode tilbud til årets store shoppingdag! Lykke til og happy shopping.

  • 639 Lesere

Likes

Comments