Skrevet i : Mat, I dag, Blogg

I dag dere, så har eg gjort noe helt nytt! Jeg har jo besøkt bondegårder før, men jeg har aldri plukket gresskar rett fra bondegården. Det fikk jeg gjort i dag, sammen med Stina. Hun hadde nemlig funnet ut at det er en gård her i nærheten, Nordre Bergan Gård, hvor man kan kjøpe gresskar rett fra jordet. Vi snakket om det her om dagen... eller i går faktisk, om at vi burde dra dit for å kjøpe gresskar som vi kan skjære i! Og det fikk vi gjort i dag, så det var skikkelig gøy. Vi filmet faktisk hele skjæreprossessen for dere, så da kan dere glede dere til å se! Haha.

Vi hadde aldri hørt om denne gården før, og ante ikke hva vi gikk til. Men jeg kan vel si det sånn at vi begge fikk litt bakoversveis! For her var det mye finere og _mer_ enn det vi hadde sett for oss! Her på Nordre Bergan har de nemlig også et lite gårdshandleri med mat og drikke de selv har laget med frukt og grønnsaker som de selv dyrker. Vi fikk også en sykt god service, noe som gjorde hele opplevelsen i dag bare skikkelig fin! Vi fikk smake med eplejuicen deres, hjemmelaget (nyyyydelig) honning, og vi fikk til og med hilse på noen av honningbiene deres. Film av det kan du se på snapchaten min. Men her snakker vi altså ikke bare kortreist mat, men nullreist! Den eneste reisen eplene, gresskarene og honningen har hatt er fra jord til bord akkurat på denne gården. Vi fikk høre veldig mye om gården, og rett og slett skikkelig oppvartning. I tillegg er gresskarene kjempebillig! Det er altså bare positive sider ved å ta turen hit. Haha, og nei... jeg har ikke noe avtale med dem, jeg er bare veldig fornøyd med dagen rett og slett.

Til slutt, etter masse søl og surr, så ble også gresskarene veldig bra! Gleder meg til filmen er ferdig så jeg kan vise dere, haha, fordi det tror jeg blir moro!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : New in
Strikk: Noma
Ring: On:U

Som jeg skrev i går så ble det som vanlig litt shopping i Drammen. Haha, jeg vet ikke hvorfor det blir sånn ass. Det er ingen spesielle butikker der, og jeg har absolutt ikke mer penger når jeg er i hjembyen. Men jeg blir vel kanskje bare litt mer slepphendt med pengene når jeg går rundt med venninnene mine og moren min. Jaja, uansett da så blir jeg jo ikke akkurat ruinert av de innkjøpene over her.

En ny ring har jeg lenge hatt lyst på, og denne var jo så kul! Kanskje litt massiv til mine hender til hverdagsbruk, men til noen anledninger og så klart noen hverdager også, er den perfekt. Jeg brukte den i helgen, og faktisk på skolen i dag. Kjempefornøyd med den! Strikken kjøpte jeg på søndagsturen med moren min. Det er nemlig et lite, koselig landhandleri rett ved der mamma bor. Myrullpiken heter det, og der var det mange som hadde tatt turen i går skal jeg si deg. Det var nemlig flere boder der med forskjellige selgere denne søndagen, deriblant Noma. Jeg har noen klyper fra dette merket fra før av, og jeg digger de. Så fine og perfekte til håret. De hadde disse søte hårstrikkene der i går, og jeg måtte bare ta med en hjem. Jeg kjøpte den safeste fargen som finnes da, men det var for at jeg skulle kunne gå med den til alt. De har også rød, grønn og rosa blant annet. Overraskende nok kjøpte jeg jo ikke rosa, haha who am I!?

Og vipps så var det en ny uke gitt! Mandagen har vært blårere enn blåest til nå. Jeg føler meg for det første dårligere enn i går, og har funnet ut at jeg har en innlevering til fredag... Så jadda. Jeg skal derimot prøve å endre litt på mandagsfølelsen nå. Til tross for litt dårlig form vil jeg trene litt, og det skal jeg gjøre med Stina! Så får jeg bare håpe at jeg klarer meg gjennom en kort økt så samvittigheten blir på topp i det minste.

Likes

Comments

Eline 22

God søndag, folkens! Og ikke minst god bloggdag... det var en stund siden sist! Grunnen er god, men egner seg ikke så bra i det offentlig rom. La oss bare nøye oss med at jeg var syk. Mer detaljer trengs ikke. Jeg hadde i hvert fall ikke overskudd til å skrive eller bruke en ekstra muskel i kroppen. Heldigvis er jeg bedre nå, og det startet heldigvis i går. Som vil si at jeg faktisk fikk vært med på feiringen til @elinelarsen og hennes 22 år på denne jorden. Det vil si, jeg fikk ikke vært til stede 100%, noe som suger. Fordi jeg rett og slett ikke orket. Skikkelig kjipt! Men jeg føler jeg fikk danset litt fra meg og hatt det koselig med venninner. Det var det viktigste for meg. Jeg hadde det i hvert fall kjempegøy på jenteparty, og håper bursdagsbarnet hadde det minst like bra!

Jeg sov naturligvis hos moren min i natt, og det trengtes. Johan er en veldig flink sykepleier altså, men det er noe spesielt ved å bli tatt vare på av moren sin, hihi. Og siden formen var så innmari mye bedre i dag, så ble det en liten søndagstur på konnerud. Vi gikk blant annet innom et landhandleri som ligger rett ved mamma sitt hus! Her var det mange forskjellige boder i dag, så jeg fant meg noen skatter. Jeg har faktisk rukket å shoppe litt annet i Drammen også, så klart... det skjer jo alltid! Så det kommer det et innlegg om litt senere.

Håper dere nyter søndagen videre!

  • 153 Lesere

Likes

Comments

Hei! Jeg ligger her i sengen, på nøyaktig samme plass som i går til nøyaktig samme tid. Jeg har nemlig klart å bli litt... syk? Pjusk? Ja, jeg føler meg i hvert fall ikke bra over hode! Så da slapper jeg av, tar en Paracet her og der og drikker masse vann. Så håper jeg at jeg blir bedre. Jeg har full timeplan helt frem til søndag, og jeg vil ikke gå glipp av noe av det. Jeg skal blant annet jobbe, og så skal jeg feire bursdagen til Eline på lørdag! Og det vil jeg absolutt ikke gå glipp av. Derfor prøver jeg så hardt jeg kan å bli frisk. Håper virkelig jeg klarer det fort. Meeen når jeg føler meg så fæl som nå liker jeg å tenke på at ting kunne vært verre. For det kunne vært omgangssyke, og det er seriøst ille. Haha.

//bildet er fra klassetur i går... det som gjorde meg syk altså

For å bare dra på litt ekstra med negativitet i dette innlegget tenkte jeg å komme med et par punkter om ting som irriterer meg. Hehe. Det er jo alltid festlig å lese om? Dessverre er det en hel del som irriterer meg, men jeg tenkte bare å trekke frem noen få punkter. Jeg vil jo ikke vise frem hele den indre meg. Da hadde dere fått sjokk, Neida... Så, let’s go!

Når noen liksom har det verre: som for eksempel nå når jeg er syk og bare sier det til noen, så har de enten akkurat vært sykere selv, eller så har de også feber akkurat nå... eller en de kjenner er syke men mye verre da Seff. Liksom, er det konkurranse i å ha det fælt eller? Haha. Det gjelder også hvis jeg har opplevd noe trist eller vondt, også kommer en person og har opplevd det samme bare mye verre, eller at en de kjenner har det. Nok en gang: gratulerer? Du har det verst. Har så mange eksempler på dette her, hvor folk bare konkurrerer i å ha det verst. Det blir litt som da vi var små og sa «pappaen min er større enn din».

Smatting:
trenger jeg si mer? Herunder kommer også drøvtygging, «slikking» av tennene etter man har spist og ikke minst når folk spiser høyt! Kan du ikke være s-t-i-l-l-e.

Tilfeldig nærkontakt: haha, jeg er sær. Men si at jeg sitter på bussen, også kommer det noen ved siden av meg som breier seg ut. Så treffer armene våre hverandre. Jeg blir så klein, og synes det er ekkelt. Spesielt ekkelt og fælt er det når det ikke er plass til å flytte meg litt mer til siden... så armene våres blir tvunget til å være inntil hverandre i 20 minutter.

Klaging uten å gjøre grep: bare ikke klag på vekta og spis tre boller, to sjokolader og drikk en brus etterpå. Da har du grunnen rett i henda dine, og det er bare å kutte ut det. Det samme gjelder penger. Hvis du shopper hver dag og spiser ute hele tiden, så er det ikke rart hvis lommeboka sier stopp etter hvert.

Okei jeg stopper etter fire punkter. Fordi jeg begynner å bli litt direkte og frekk. Haha. Men jeg har på følelsen at folk skjønner hva jeg snakker om? Ikke at jeg snakker om noen, dette er jo veldig generelt! Men generelt sett kjenner kanskje noen seg igjen... hvis ikke jeg bare er helt utrolig sær da. Noe jeg er, til tider, det er jeg klar over. Haha, men dette er altså noe av det som irriterer meg i hverdagen.

Nå har paraceten hjulpet litt og jeg føler meg hakket bedre(begynte på innlegget for 1,5 time siden haha). Fun fact om meg: jeg tar svært sjelden smertestillende. Jeg liker å tenke at kroppen klarer seg selv. Så når jeg spør om en Paracet, ja da er det virkelig ille. Heldigvis trenger jeg da ikke ta så mye, fordi en virker veldig fort og greit for meg. Jeg skal derimot ikke hoppe ut av sengen av den grunn. Kroppen trenger hvile, i know. Så jeg får vel bare bli her, og chille resten av kvelden.

  • 274 Lesere

Likes

Comments

Jepp, da var måneden her dere! Oktober altså, halloweenmåneden. Og i år, som alle andre tidligere år, er jeg egentlig hakket for sent ute til å finne ut av hva jeg skal ha på meg på en eventuell fest. Ikke fordi butikkene går tomme nå på tre uker, eller at tre uker i seg selv er kort tid... Men fordi man kan få så sykt mye billigere kostymer på eBay hvis man er tidlig ute. Type jeg-skulle-bestilt-i-juli-tidlig-ute. Men så sitter jeg her da, 9. oktober, uten et kostyme og uten noe fastslått kostyme. Jeg skal nemlig på en fest, og jeg skal seff kle meg ut. Johan, kjæresten min, skal på samme fest, og da vil jeg naturligvis matche. Noe som egentlig er teit, fordi vi er så forskjellige på den utkledningsfronten. Jeg bruker gjerne litt penger og tid på det, mens han gjerne skulle gått i helsort og kalt seg selv en skygge for å gjøre det enkelt (og billig). Så jeg har kanskje gått litt bort fra ideen om at jeg må matche med kjæresten. Derfor er jeg plutselig på egen hånd og kan være hva enn jeg ønsker... Noe som gjør valget litt vanskligere. Av den grunn har jeg lett opp og ned og bort og frem gjennom pintrest, google og bloggeres tidligere kostymer. Og ikke minst har jeg sett på tidligere kostymer! Bildene over er hvert kostyme fra 2013, 2014, 2015 og 2016. En god blanding kan du si. Men jeg vet altså fortsatt ikke hva jeg skal kle meg ut som i år, 2017. Og da trenger jeg deres hjelp! For å få deg i stemning vil jeg vise noen inspirasjonsbilder av forskjellige kostymer og diverse sminke.

Alle bilder er fra pintrest

Her er det altså en god blanding! Jeg vet nemlig ikke om jeg vil være skummel heller? Fordi for min del jeg ikke være skummel på halloween, selv om det kanskje er den eldste tradisjonen. Jeg vil være skummelt pen i verste fall, og heller vippe mot søt, og så klart litt sexy (men ikke slutty). Jeg liker liksom ikke det å leke død, eller ha masse blod ut av munnen. Æsj! Også synes jeg det er latterlig teit å kle seg ut som si en prinsesse, også bare "kutte" opp høyre halvdel av ansiktet for å bli en.... "død prinsesse". Haha. Men jeg har fått høre av noen venner (you know who you are) at jeg må være skummel. Derfor har jeg noen ideer. Pirat, som jeg har vært utallige ganger... og derfor er egentlig det uinterssant. Eller fugleskremsel, noe som er en mellomting mellom søt og skummel. Eller kanskje en ninja, haha. Sistenevnte kunne nok blitt veldig kult, men det kunne også sett ut som jeg bare hadde kledd meg i sort. Noe som igjen er kjedelig. Huff. Det er så vanskelig. Indianer er også noe jeg kunne tenkt meg å være, men da er jeg ikke så skummel igjen da.

Alle bilder er fra pintrest

Eller så kan jeg vel bare være skummel med en ironisk distanse? Slik som en eksamenssensor, parkeringsbot, skattesmell eller stryk? Det er ting jeg frykter i hvert fall... Hvor godt det blir tatt i mot på fest er et annet spørsmål, haha.

Så dere, har dere tips? Hva skal dere være på halloween? Og må man være skummel?

  • 415 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg, Oppsummering
September!

Jadda, dette blir kanskje i det seneste laget. Men det er jo fortsatt den første uken i Oktober? Så da er det vel innafor. Jeg liker å skrive sånne innlegg, fordi da får jeg liksom mimret litt over hva jeg har gjort denne måneden. Så here we go:

Månedens "reise": Jeg har jo faktisk vært på flere fjellturer. Ja, flere som i to stykker! Hvor den ene var jenteturen i starten av semptember, og den andre var for to (?) uker siden til Veggli med Johan og foreldrene for å se på hytta som er under konstruksjon. Og selv om jenteturen var en ordentlig hyttetur, mtp at hytta faktisk er ferdig og til å sove i, så kan jeg ikke si at en av "reisene" var bedre enn den andre. Fordi begge hadde jo så mye bra. Jeg koste meg masse på jentetur, og det var sykt gøy å endelig se hytta "vår" og stedet rundt.

Månedens opptur: hmmm. Det har skjedd generelt mye bra denne måneden altså. Men jeg må kanskje si at det faktum at jeg har kommet litt i form igjen etter august og ulykken er en kjempestor opptur! Jeg føler meg helt sykt bra om dagen og liker faktisk å se meg selv i speilet. Sånn var det ikke for en måned siden.

Månedens nedtur: Er det noen nedturer egentlig? Her må jeg virkelig tenke meg om. Jeg kommer faktisk ikke på noe nevneverdig negativt som har skjedd i september!

Månedens sang:

Månedens happening: Det har som sagt skjedd masse bra i sepember, og jeg føler meg generelt veldig fornøyd med det meste. Men det har skjedd en liten ting utenom det vanlige, og det var klessalget forrige helg på Tønsberg torv.

Månedens innkjøp: Jeg har jo kjøpt litt forskjellig faktisk. Men jeg har fortsatt brukt mindre penger på klær enn da jeg jobbet på bikbok, helt sykt. Haha. Men det jeg altså føler er det aller beste jeg har kjøpt må være de nye, råkule lakkskoene! Jeg elsker hvor kule, fine, og ikke minst praktiske de er. Fra Zara:

Månedens obsession: Innen klær må det være: Skjørt! Jeg elsker jo å gå i skjørt og kjoler hele året, men nå i høst er det jo så perfekt med strømpebukse også. Så jeg går faktisk mer i det enn i bukse. Hvor mye diggere er ikke skjørt enn skinny jeans uansett? Noe annet jeg har hatt heeelt dilla på er noe innenfor mat, nemlig paprika. Jeg har spist så sykt mye paprika at det er helt sykt. Haha.

Månedens instagram: Okei, denne instaen er så lættis! Jeg er enig i veldig mye av det personen legger ut, og noe synes jeg bare er tåpelig. Men generelt sett er det sykt god underholdning. Du kan følge han/henne på @omgjustdont

September har med andre ord vært en skikkelig bra måned med noen fine dager, flere fine gåturer, og manhe gode venner. Jeg har hatt masse besøk fra Drammen, og rett og slett kost meg skikkelig. Jeg gleder meg til hva oktober bringer. Så langt er jeg relativt fornøyd!

Likes

Comments

Heiii! Jeg blogger alltid så innmari sent om dagen! Jeg beklager. Selv om det vel i bunn og grunn bare går ut over meg selv. Haha. Men jeg finner altså bare ikke roen til å sette meg ned foran macen, eller i dette tilfellet iPhonen, for å blogge. Jeg er gjerne opptatt fra morgen til kveld, til tross for at det er ferie akkurat nå. Så jeg rekker altså ikke! Meeen nå var det ikke dette jeg skulle blogge om nå egentlig, det var jo bildene over.

Jeg skrev jo om at jeg elsket å være på tur om dagen, nyte høsten, og ikke minst dette diiiiigge været! Og det fikk jeg jaggu gjort i dag. Jeg var nemlig en tur i Drammen for å besøke litt familie. Det startet med en kjøretur til pappa i går først, hvor jeg endelig fikk se katten min igjen. Vi kjørte deretter til moren min igjen, og sov der i natt. I dag morges stod vi tidlig opp og kom oss ut i konnerudskogen hvor jeg har gått utallige turer opp gjennom oppveksten. Jeg kjenner denne skogen seriøst ut og inn, og elsker å gå der. Spesielt når jeg har med Johan. Da får jeg liksom vist han en stor del av meg. Vi, mamma og jeg, tok han med på tur Drammens geografiske midtpunkt. Som i bunn og grunn er en kule midt i skogen på konnerud, som markerer midtpunktet i Drammen by. Relativt kult, og spesielt for noen. Men en fin tur var det! Det er den beste tiden i skogen nå, og jeg elsker det. Håper det blir flere dager som denne.

  • 467 Lesere

Likes

Comments

Hvor fin er ikke høsten? I hvert fall når været er sånn som dette? De siste dagene har jo nesten føltes som noen ekstra sommerdager. Solen har virkelig varmet, og det har vært så utrolig deilig å være ute. Dette bildet tok jeg på en, delvis ufrivillig, Disc golf-runde i går med kjæresten. Vi slappet også litt av i solen ved havet og spiste lunsj. Og det var så koselig og deilig! Disc golf var sånn ok, men som en gåtur var det skikkelig bra. Så dette været skal nytes! I dag startet dagen med en løpetur i solen, og i morgen blir det nok en skogstur. Vel og merke på konnerud, mitt hjemsted, fordi jeg er her akkurat nå. Det er meldt sol og relativt bra temperatur. Det gleder jeg meg veldig til! Det er noe spesielt med å gå i gamle kjente trakter.

  • 503 Lesere

Likes

Comments

Kameraet mitt var tomt for strøm... Så alle bildene er fra Stina sin blogg. (btw, hvorfor blir "ø" en "o"?)

Har jeg sagt hvor uendelig glad jeg er for at jeg har blitt kjent med Stina ? Som mange av dere vet så flyttet jo jeg til Sandefjord for snart ett år siden. Da kjente jeg seriøst ingen her. Eller... Det blir feil. Jeg flyttet jo hit til kjæresten min, som igjen har en familie og noen venner jeg har blitt kjent med! Men det er ikke det samme som å ha en venninne. Derfor har Stina vært livsviktig for meg og min trivsel i denne byen. Vi har faktisk snart ett års vennileum, haha. Det må vi nesten feire!

Vi henger jo også bare oftere og oftere sammen, og jeg digger det. I går var vi sammen nok en gang og spiste igjen en liten lunsj ute. Huff, jeg bruker virkelig mye penger på koselige kafeer. Men vet du hva? Jeg synes det er så verdt det. Vi dro til et av våre favorittsteder her i byen, nemlig Bakgården. Her har de sykt digge smørbrød og veldig mye annet å velge i. Også er det jo så koselig der!

Etter denne lille, koselige lunsjen bestemte vi oss for å ta en titt i butikkene etter litt Halloweenting. Dette var nemlig hovedtema vi snakket om hele tiden. Halloween nærmer seg jo med stormskritt, og vi elsker å planlegge ting litt i forveien. Men jeg tror dessverre vi var litt tidlig ute. Fordi butikkene var langt i fra fulle av pynt og kostymer. Stina skal nemlig ha Halloweenfest, og jeg er seff med på å planlegge litt. Det vil si, jeg bare blir det fordi jeg har så mange ideer. Selv om det ikke er jeg som skal være vert, så elsker jeg se å på inspirasjon på nettet hele tiden! og jeg sender alt jeg finner til Stina, så du kan tro den chatten på Facebook er fulle av linker til Pintrest, haha! Jeg ser også på inspirasjon til kostymet mitt her. Kanskje jeg skal vise noen inspirasjonsbilder her på bloggen? Jeg trenger nok noen tips selv også, så da håper jeg noen av dere kan hjelpe meg.

  • 571 Lesere

Likes

Comments

Det er høst, og det er ferie! Og det nytes. I dag kom Maren en tur på besøk, og vi tok vår første tur til Sandefjord by sammen. Haha, utrolig nok. Vi har aldri gått i denne byen sammen faktisk. Ikke en gang for en kaffe bare! Noe som er kjemperart. Så det fikk vi endelig til! Eller, uten kaffe da. Det ble kakao og chai latte. Men koselig var det uansett!

  • 709 Lesere

Likes

Comments