Lite bilder ifrån gårdagens festligheter med temat "the 90s"

Fina Ellen
Massa kramar Matilda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, hade en mycket trevlig fredags kväll hos fina Lisa. Stort grattis till henne som nu är arton år. Kom hem runt halv tre och däckade med en gång, lyckades ändå ta mig upp vid åtta och bränna av ett överkropps pass på gymmet. Mår sjukt bra och är taggad för lugn hemma kväll idag.

Kramar Matilda

Likes

Comments

Fem obligatoriska låtar jag spelar på morgonen som hjälper att lyfta humöret

Likes

Comments

Ängtligen dags för lite sömn. Måndagen har rullat på efter morgonträningen med kort skoldag och en väldigt lugn eftermiddag hemma tills handbollsträningen drog igång. Jag har behövt köra rehab några veckor för mina vader så detta var första riktiga träningen jag kunnat vara med på, kändes helt okej. Får se vad jag och min sjukgymnast kommer fram till i veckan. Hoppas på goda nyheter.
Hoppas i alla fall att du haft en grymt bra start på kommande vecka, massor av kramar Matilda!

Likes

Comments

5:10 tjöt larmet i morse. Att ligga kvar och sova en timme till hade varit för underbart men igår bestämde jag mig för att köra ett morgon pass på gymmet. När jag vakna i morse kändes det som en mindre bra ide men nu ett gympass senare är jag påväg till skolan. Och jag mår så sjukt bra när jag börjar dagarna med träning och genomför det jag bestämt mig för. Behöver inte alls vara ett långt pass utan korta intensiva pass ger precis den effekten på mitt humör jag behöver. Massa kramar Matilda!

Likes

Comments

En väldigt lugn och skön söndag.
Fin förmiddag med god frukost och härlig eftermiddag. Eftermiddagen spenderades med handbolls match i Kungsbacka där vi tyvärr förlorade. Men det var grymt kämpat ändå. Känner konstigt nog ingen större Söndagsångest, ska bara njuta resten av kvällen och tagga för ny vecka! Hoppas din dag varit skön och att veckan blir fantastiskt bra. Kram Matilda!

Min fina Ellen och jag

Likes

Comments

Godmorgon! Klockan börjar närma sig elva och blev precis klar på gymmet. Blev ett skönt pass med fokus på överkropp. Lättare uppvärmning, övningar med fria vikter, mitt standard magpass och avslutning crosstrainer 25 min och nu lite stretch. Hoppas ni får en riktigt grym start på helgen ! Kram Matilda

Likes

Comments