Fem obligatoriska låtar jag spelar på morgonen som hjälper att lyfta humöret

Likes

Comments

Ängtligen dags för lite sömn. Måndagen har rullat på efter morgonträningen med kort skoldag och en väldigt lugn eftermiddag hemma tills handbollsträningen drog igång. Jag har behövt köra rehab några veckor för mina vader så detta var första riktiga träningen jag kunnat vara med på, kändes helt okej. Får se vad jag och min sjukgymnast kommer fram till i veckan. Hoppas på goda nyheter.
Hoppas i alla fall att du haft en grymt bra start på kommande vecka, massor av kramar Matilda!

Likes

Comments

5:10 tjöt larmet i morse. Att ligga kvar och sova en timme till hade varit för underbart men igår bestämde jag mig för att köra ett morgon pass på gymmet. När jag vakna i morse kändes det som en mindre bra ide men nu ett gympass senare är jag påväg till skolan. Och jag mår så sjukt bra när jag börjar dagarna med träning och genomför det jag bestämt mig för. Behöver inte alls vara ett långt pass utan korta intensiva pass ger precis den effekten på mitt humör jag behöver. Massa kramar Matilda!

Likes

Comments

En väldigt lugn och skön söndag.
Fin förmiddag med god frukost och härlig eftermiddag. Eftermiddagen spenderades med handbolls match i Kungsbacka där vi tyvärr förlorade. Men det var grymt kämpat ändå. Känner konstigt nog ingen större Söndagsångest, ska bara njuta resten av kvällen och tagga för ny vecka! Hoppas din dag varit skön och att veckan blir fantastiskt bra. Kram Matilda!

Min fina Ellen och jag

Likes

Comments

Godmorgon! Klockan börjar närma sig elva och blev precis klar på gymmet. Blev ett skönt pass med fokus på överkropp. Lättare uppvärmning, övningar med fria vikter, mitt standard magpass och avslutning crosstrainer 25 min och nu lite stretch. Hoppas ni får en riktigt grym start på helgen ! Kram Matilda

Likes

Comments

Fredagkväll och Ed sheeran spelas i bakgrunden. Skönt att bara vara. Varit lång dag förresten. Jobb 9-16 och sedan ett gympass innan jag kom hem igen. Inget att klaga på alls, allt rullar på som det ska. Det finns verkligen inget bättre än att för varje dag som går kommer vi närmare våren och jag längtar så otroligt mycket. Men det är då inte nu, nu är det mellan väder, vilket absolut funkar också. Varför inte liksom? Skönt och skriva igen, hoppas ni har en fin kväll och tar hand om er. Massa kärlek Matilda. 

En fin sommarkväll med så mycket värme

Likes

Comments

Dagens mellanmål bestod av kokta ägg och en green smoothie, både gott och nyttigt! :)

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Vaknade egentligen för två timmar sen men har legat och dragit mig i sängen hela morgonen. Idag är det tisdag och det betyder att dagens träning består av brottning. Med handbolls laget ikväll ska vi alltså på ett brottningspass! Riktigt roligt då det inte bara består av brottning utan det är väldigt mycket akrobatik och fys. Annars skall jag försöka vara produktiv idag och rensa i mitt rum, sälja det som ska säljas och slänga det som ska slängas. Blir nog en väldigt ledig dag helt enkelt. Hoppas alla får en bra Tisdag!

En väldigt charmig bild på familjen Labrador ifrån vintras, Bounty är hans namn!

Likes

Comments

Att skriva blogg inlägg igen känns väldigt ovant. När jag var yngre hade jag en ny blogg vart annan vecka men nu var det några år sen jag bloggade. Jag är snart 17 år gammal och känner att det skulle vara kul att prova på det igen. Speciellt eftersom det är sommarlov och jag har inte så jätte mycket annat för mig. Till stor sannolkihet kommer inläggen vara fyllda med träning, olika recept och mycket snack. Ska få iordning på designen och sen är det bara att köra!

Likes

Comments