Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur glad blir man inte av sol, nya blommor och sovmorgon. Dricka mängder av kaffe framför Nyhetsmorgon och måla.

Likes

Comments

Hängt i bibblan i flera timmar idag och fått lite plugg gjort, börjar nog bli stammis där haha... Hämtade även ut ett paket med nya sängkläder från Zara home. I satin (!!) kommer sova som en prinsessa. Sen rensade jag jag lite i mitt rum och hittade ett stafli samt färger, har inte målat på ca 3 år och har glömt bort hur mycket jag gillar det. Inte så intressant kanske men det var min dag i stort sett.

Likes

Comments

I Elsas supercoola jacka

Likes

Comments

Imorse vaknade jag runt 04 då min söta lilla hund var uttråkad och gjorde allt i sin makt för att försöka väcka mig haha. Så nu har jag bunkrat upp med nocco och kaffe och ska försöka få lite gjort. Hörs!

Likes

Comments

I onsdag höll jag och Frida i vårt första event, det var bra stämning och blev uppskattat. Jättekul och verkligen något vi skulle kunna tänka oss att fortsätta driva efter studenten med. Igår hörde även en skönhetssalong av sig och var intresserad av vår tjänst, så vi ser potential att utveckla företaget i framtiden om vi skulle vilja det.

Likes

Comments

Paris om två veckor!! Gå in i små bookshops, dricka kaffe, gå på konstmuseum, dricka vin på balkongen och bara må med min bästa vän. Lycka! Flyg tur och retur kostade 300 kr (??).

Likes

Comments

Åh vad jag älskar att springa, mår så bra av det.

Likes

Comments

Instagram@vilmaae