View tracker

Är en person som inte funkar utan fasta rutiner, om jag inte planerar/schemalägger min dag får jag absolut ingenting gjort. Jag har känt mig så oeffektiv den senaste veckan så bestämde mig för att försöka planera bättre. Började min dag med en stor frukost, en springtur på 7 kilometer. Har tydligen tappat en stor del av min kondis, men man blir lite bekväm när det är kallt ute antar jag. Efter det övningskörde jag lite med pappa och nu har jag precis myst ner mig i sängen efter ett elva timmars jobbpass. Tur man har någon produktiv dag då och då iallafall haha. Förresten så vill jag dela med mig av en lite rolig grej som hände mig i torsdags, jag ringde in till Dalarnas tidning för att föreslå att de skulle göra ett reportage om vårt uf-företag då vi jobbar mot ett ganska aktuellt samhällsproblem. En tant svarade och då jag trodde att hon kopplat mig vidare började jag berätta om vår affärside, vad vi gör i uf-företaget osv. När jag pratat klart efter ca fem minuter säger hon ’’Jättebra ide men du är fortfarande kvar i växeltelefonen’’. Tur jag har lite självdistans, aldrig skrattat så mycket.

Likes

Comments

Från Stockholm i höstas, blir så glad när jag kollar på dessa bilder då vi hade så kul den helgen. Bland det bästa som hänt 2016 är helt klart att jag lärt känna Madde, hon förgyller mina dagar och inspirerar mig. Är alltid full av energi när jag träffat henne och känner mig positivt inställd till allt. Alla borde ha sådana vänner som boostar med energi istället för att ta energi från en. Blir bubblande glad som ett litet barn när jag ser henne igen efter några dagar ifrån varandra. Äh vet inte riktigt vad syftet med detta inlägg var men ville bara dela med mig av vilken fantastisk människa hon är.

Likes

Comments

Tog en promenad till gymmet imorse för ett pass med Madde, härlig start på denna fredag. Efter skolan ska jag och Frida på ett möte med vår uf-rådgivare och efter det ett simpass. Vårt uf-företag går ut på att hålla i eventkvällar för klädaffärer, så det har varit mycket jobb den här veckan med att fixa fram sponsorer till tilltugg och goodiebags. Men nu känner vi oss någorlunda i fas och jag ser verkligen fram emot att hålla vårt första event om två veckor.

Likes

Comments

Då det var -20 ute när jag vaknade tog jag en lite snabb promenad, för att sedan lägga mig i soffan framför nyhetsmorgon med en bok och kaffe. Nu fem timmar senare har jag fortfarande inte lämnat soffan än haha.

Likes

Comments

Kan väl säga att jag nästan är frisk nu, har varit skönt på ett sätt att bara vara hemma men lycka att kunna träffa mina vänner igen. Igår kollade jag och Sirena på Moras match och efter det mötte jag upp Madelene för att dela på en vinflaska. Hon har så mycket idéer och tankar och jag älskar att bara sitta ner och diskutera livet med henne.

Likes

Comments

Instagram@vilmaae