Efter en härlig vecka i fjällen åker jag vidare mot Stockholm, första gången jag inte jobbar på ett sportlov tror jag. Planerna idag är att ta en fika i gamla stan och sedan äta middag på Riche. Som jag saknat Madelene!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Sol, en takeaway latte och strosa runt med Madelene i flera timmar var 10/10.

Likes

Comments

Träningen och skolan flyter på bra för en gång skull, hade som mål att om jag lyckats springa 5 mil totalt på en vecka skulle jag köpa något till mig själv, så idag tänker jag unna mig lite nya böcker och en bukett tulpaner. Känner mig på allmänt bra humör idag, imorse satt jag och min lillasyster på 80-tals musik på högtalarna och drack te vilket var en mysig start på dagen. På fredag tar jag två veckors semester, fjällen en vecka sen Stockholm, Borås och Göteborg, antar att det bidrar till mitt goda humör.

Likes

Comments

Idag väntas middag och hockey med faster som är här på besök från Malmö,

Blus och skärp Tiger of sweden// Byxor filippa K

Likes

Comments

Efter en inspirerande lunch med Madelene idag kände jag mig peppad på att plugga (??). Satte mig på Waynes i fyra timmar och fick ganska mycket gjort, nu har jag sprungit lite och ska kolla på sex and the city medans jag väntar på att Madde jobbar klart. Är expert på att göra allt annat än att ta tag i plugg, så annars när jag gör roliga saker kan jag inte njuta av det fullt ut eftersom jag vet att jag har så mycket jag borde göra istället. Så det känns nästan smutsigt att kolla på serier eller göra roligare saker när jag inte lämnat in uppgifter eller pluggat till prov, känns inte som att jag förtjänar det då haha.

Likes

Comments

Haft en toppenhelg verkligen! Hunnit med en att äta en hel del god mat, sprungit milen fredag & lördag samt umgåtts med fina vänner. Just nu ligger jag i sängen med kaffe och en bok, ska försöka ta mig ut på ett långdistanspass innan mormi kommer.

Likes

Comments

Instagram@vilmaae