Header

Vardagen

Jag har insett att det finns mycket att göra inför flytten. Eller det är inte många punkter men det är stora projekt det som ska göras. Det mesta rör mitt förråd med saker. Vad som ska med till nya hemmet och vad ska slängas och säljas. Mitt mål är att slippa ha ett förråd då det kostar ganska mycket varje månad.
Nu har jag även blivit beviljad aktivitetsersättning och då är mitt mål att jag ska klara mig ekonomiskt själv. Inte behöva fråga om pengar av någon och slippa ekonomiskt bistånd. Så nu kommer det krävas planering för fullt för att få allt att gå ihop. Gäller att bara kämpa sig igenom sista tiden innan flytten för att få allt att gå ihop.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagen

God morgon people! Kan jag få krypa ner i sängen igen? När jag jag gick och la mig tre på morgonen hörde jag hur alla snö försvann på grund av regnet. Ångrade ganska snabbt att jag inte hade varit ute och fotograferat mer i snön. Förhoppningsvis är det inte sista snön för denna vinter.

Insåg att det är dags att julhandla snart. Insåg att jag inte har någon aning om vad jag ska köpa till folk. Pappa säger att jag inte ska lägga pengar på klappar och presenter då min ekonomi inte är den bästa. Men i år vill jag hitta något bra för att visa min uppskattning för allt han har gjort för mig i år. Visst det är väl en pappas "jobb" att ta hand om sitt barn men alla tar det till olika nivåer. Han har hjälpt mig med så mycket som jag inte förväntade mig. Han har bråkat med soc, försäkringskassan, gått på möten, hjälpt mig ekonomiskt, följt med mig till sjukan. Så något måste jag hitta på som kanske inte kostar så mycket men betyder väldigt mycket för både honom och mig. Tror jag har en idé nu....

Likes

Comments

Vardagen, Psykisk Ohälsa

Hej på er! Har varit lite off senaste två dagarna med goda skäl. Varit på sjukan och utrett mina skumma symptom. Träffade en ögonläkare där som konstatera att jag har en ovanlig spasm i ögonen så har fått remiss för det till en specialist. Men annars, resten av mina skumma symptom orsakas av någon form av psykisk stress. Neurologläkaren sa att det går inte kontrollera direkt även om det är psyket. Grund orsaken är psyket helt enkelt. Men det verkar som ögonen är det enda jag kan göra något åt vilket är det viktigaste då den problematiken sker oftast. Tydligen kan folk utan någon speciell psyksik ohälsa också få konstiga symptom på grund av psyket. Stress o andra känslor.
Ska försöka lista ut vad som kan trigga det men jaa, får leva med att det återkommer.

Efter dessa dagar har jag varit otroligt trött. När jag kom hem igen vid 12 idag sov jag fyra timmar. Men nu ska jag försöka komma tillbaka till livet. Kanske inte blir så mycket sömn inatt då jag är lite nyvaken nu..... Men då får jag göra annat helt enkelt. Imorgon är det en ny dag så då är det nya tag som gäller!

Likes

Comments

Vardagen, Fotografi | Djur & Natur

Inatt kom första snön som la sig, Som inte smält bort när vi vakna. Jag vet hur Enzo älskar snön så han har redan fått känna den under sina stora tassar. När snön kommer då blir Enzo som en valp igen.

Ny vecka, nya tag

Vet inte riktigt vad som hände med mig i helgen, men hela kroppen sa stopp. Jag har mer eller mindre varit bosatt i soffan. Fick även en av mina konstiga attacker då jag ser dubbelt och min kropp inte riktigt vill som jag vill. Vet att läkarna sa att det berodde på psyket men ska man verklig bli så på grund av sin psykiska ohälsa? Ska råda fråga A om jag ska försöka hitta någon bra läkare i Stockholm angående det.

Ska försöka ladda upp med positiv energi för denna vecka. Vill verkligen förändra mina rutiner för dagarna och inte bara sitta och häcka i soffan. Ska försöka göra upp en plan nu för veckan. Pyssla i hemmet idag, städa med andra ord och sätta mig och studera.
Nu ska jag avsluta morgonen inne och sedan ge mig ut på en långpromenad med Enzo i snön. Bättre start på dagen finns inte!

Likes

Comments

Våld i Nära Relation

Ett år sedan jag lämnade mitt ex. Jag kan inte förstå att det är ett år sedan jag blev fri och samtidigt fick det djupaste såret. Ett år sen verkligheten kom som en smäll i ansiktet.

Vår relation varade bara 9 månader, bodde ihop 8 månader. Men på dom månaderna förändrades hela jag. Så sjukt hur en person kan manipulera en annan människa till bli någon annan. Att någon som säger att han älskar dig, kan skada dig fysiskt och psykiskt. Hur lät jag mig själv bli så kontrollerad? Det mest sjuka av allt är att jag kan komma på mig själv att sakna honom.

Det enda jag har lyckats hitta tillbaka till hur jag var innan är min klädstil. Jag såg inte ut som mig själv när jag var med honom. Nu gäller det bara att hitta dessa sunda tankar om relationer och känna att jag kan klara mig själv. Behöver inte någon som kontrollerar mig. Inse att jag kan få ett bra liv på egen hand och att jag inte behöver honom.

På tiden som har gått nu har jag hunnit krascha mentalt många gånger. Gjort grymt dåliga beslut som gjort livet jobbigare. Samtidigt har jag nu fått chansen till en ny start och får hjälpen jag behöver för att kunna må bra. Så lite bra kan komma med det dåliga.

Likes

Comments

Vardagen, Egoboost

Idag är det ingen vacker dag. Jag menar det regnar ute, det är oftast inte speciellt vackert när du är hundägare. Speciellt när du har en hund som inte bryr sig om vädret. Vissa har ju hundar som man får tvinga ut i regnet men inte jag. Han kan gå ut i en snöstorm och inte bry sig. Innan regnet kom fick han lätta på trycket så ska bara se till att han göra alla behov någon kan behöva göra på morgonen.

Blev en rejäl sovmorgon idag. Inget alarm. Tänkte inte ha några måsten för dagen. Kommer väl antagligen fundera mycket som vanligt. Men just nu satsar jag på att försöka vakna till liv. Ett steg i taget. Mitt motto i livet är ett steg i taget.

Det där med att ta ett steg i taget är väldigt bra. Det blir mer av att försöka leva i nuet och inte oroa sig så mycket för framtiden. Vilket jag kan vara expert på men det är ingen idé att oroa sig över sådant det inte kan ha kontroll över. T.ex. när soc har letat boende åt mig. Jag har gått och oroat mig mycket för om det kommer vara bra eller dåligt. Men egentligen var det ingen idé, det värsta som kunde hända var att jag skulle få vänta längre på ett bra boende. Då var det bara ta steget att titta på boendet och sedan avgöra om det var bra eller inte och försöka att inte få så mycket panik. Sen ta steget för att besluta. Samma gäller med min psykiska hälsa. Vissa dagar kanske jag tar flera steg framåt och en annan dag tar jag ett steg tillbaka. Men tänker inte stressa för att bli bra, det får ta den tid det tar. Ett steg i taget, spring inte fram. Tror att man får bästa resultat när man tar allt långsamt. Då hinner hjärnan bearbeta allt också.

Nu har jag skrivit min morgons ord av visdom. Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments

Vardagen, Stil

Jag är helt slut efter dagen. Att åka iväg för samtal tog musten ur mig. När jag kom hem drog jag ut med Enzo på en långpromenad innan jag hann känna efter hur trött jag är.
Det enda jag kunde prata om idag med min sjuksköterska var lyckan över flytten som kommer att ske. Så ovant att ha något att se framemot. Jag är helt lyrisk just nu. Det är ju en bra förändring om jag får säga det själv. Så nu måste jag hitta inspiration till inredning.
Men snart ska jag förbereda inför ännu en stillsam kväll framför TVn. Har en hund som har somnat i soffan av matkoma kombinerat med trötthet från promenaden, och en katt som bosatt sig i mitt knä just nu så lär väl sitta vid datorn en stund till.

Likes

Comments

Vardagen

Hejsan svejsan! 

Alla måsten för morgonen är gjorda. Nu ska jag göra mig redo för dagen. Tror jag ska försöka ha en kreativ dag. Målet för dagen iallafall. Börjar även planera för flytten i mitt huvud. Typ hur jag ska inreda lägenheten. Har den här känslan när du får din första lägenhet. Känns helt sjuk! Men är så taggad för flytten. Nu ska allt förhoppningsvis lösa sig för det bättre.

2018 är ju runt hörnet och det kan knappast bli värre än detta år. Så mot oändligheten och vidare!

Likes

Comments

Skulle kunna säga att det blev en tidig fredag för mig. Fick grymma besked idag. Kommer ha något att se fram emot. Jag fick plats på familjehemmet som jag tittade på i måndags! Helt sjuk! Så jag kommer att flytta i början av januari. Känns helt sjukt! Längtar så mycket. Kommer dock sakna mitt lilla slott i skogen. Det är dock dags att ta ett steg nu och förbättra framtiden. Ni anar inte hur fin lägenheten är som jag ska bo i. LÄNGTAR till nästa år.
Tack vare den goda nyheten tog jag som sagt en tidig fredag. Gjorde mig egna pizza, köpte hem chips och Loka crush för kvällen. Ska ha mys på hög nivå och fira det som väntar runt hörnet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vet seriöst inte vad jag ska göra åt min sovrutiner. Dom är hemska just nu. Jag har så extremt svårt att få viljan till att lägga mig, även om jag är väldigt trött på kvällen har jag svårt att komma till punkten att jag går och lägger mig. Igår var jag uppe till 02.30. Kommer ihåg när jag bodde med min mamma, då kunde jag vara den som la mig först och det var redan vid tio på kvällen. Vet inte vad jag ska göra åt saken....

Idag ska jag försöka vara positiv. Ska lämna slottet idag, måste handla. Funderar på att försöka dra till gymmet när jag ändå ska handla. Ibland är det svårt att hitta motivationen till att gå till gymmet för att det tar ca 1 timma för mig att ta mig dit. Gå till buss, åka buss och sen gå en bra bit igen. Jag vill träna men ibland finns inte orken konstigt nog att ta resan bara för att komma dit. Tänkte jag ska försöka planera så att jag tar det samtidigt som att jag ska handla. Två flugor i en smäll med andra ord. Ibland får man försöka hitta sin egna genväg till att göra det man vill.

Likes

Comments

Hade ju tänkte att försöka lägga upp en vlogg från spårningen med Enzo. Men ärligt talat blir jag inte nöjd med videon. Tror inte jag kommer att lägga upp den, vill inte lägga upp något jag inte är nöjd med. Så märkligt att man blir så stel framför en kamera helt sjukt. Det är ju nästan värre än att stå på en scen. Kanske ska träna att bara sitta framför kameran och prata. Får se helt enkelt. Alla kan ju inte göra youtube heller.

Invigde stavmixern iallafall som jag fick av pappa och hans fru idag. Fy fan va gott det blev med en smoothie. Har inte druckit det på evigheter. Kommer seriöst leva på det nu. Tror inte jag har gjort en egen smoothie på 9-10 månader. Lämnade ju alla mina saker när jag flydde och det var inklusive mixern.

Likes

Comments

Idag vet jag inte vad jag ska skriva. Så jag skriver helt enkelt God Morgon!

Likes

Comments

Handling

Under det 28:e århundradet, bildar Valerian och Laureline ett team specialagenter med ansvar att behålla ordningen i universums mänskliga territorium. På order från försvarsministern ger sig de två ut på ett uppdrag till den makalösa staden Alpha – en ständigt växande metropol där varelser från hela universum i hundratals år har förenats för att dela kunskap, intelligens och kultur med varandra. I kärnan av Alpha finns ett mysterium, en mörk kraft som hotar den fredliga tillvaron i de tusen planeternas stad, och Valerian och Laureline måste göra allt för att identifiera det förgörande hotet och inte bara skydda Alpha, utan även garantera universums framtid. Den visionära filmskaparen Luc Besson filmatiserar nu den klassiska grafiska novellserien Linda och Valentin (Valérian et Laureline) som en modern, unik och episk rymdsaga.

Text från SF.se

Mina tankar 

Ärligt talat blev jag riktigt besviken. Jag förväntade mig någon form av spänning, iallafall att jag på något sätt skulle fastna lite i filmen. Filmen var för mig så platt. Man kommer mitt in i en relation som man inte ens vet om det är en verklig relation. Bara den delen gjorde mig förvirrad. Tror det var för mycket skämtande och jag kunde inte ta filmen på allvar, eller händelserna i filmen förlorade sin spänning för karaktärerna tog inget på allvar. Kan inte avgöra om det var manuset eller skådespelarna som är att klandra för detta.
Jag var väldigt spänd på att få se denna film, men åter igen gör trailern filmen till en besvikelse. Riktigt frustrerande. Den kommer inte få en plats i min filmsamling iallafall.

Annars var specialeffekterna helt okej. Har sett värre och sett bättre.

Likes

Comments

Mysigaste känslan, att vakna och se att hela tomten är täckt av frost.

Gårdagen var verkligen intensiv. Var helt mentalt slut på kvällen. Jag har inte känt mig så slutkörd på evigheter. Först titta på boende och sen att mina vänner kom. Missförstå mig rätt, alla delar var bra men min hjärna klarar inte speciellt mycket. Men jag är nöjd med gårdagen. A kommer hit idag och skrev till honom nu på morgonen att han får hjälpa mig att äta tårta. Känner att min mage kraschar av alla sötsaker.

Idag blir det nog en dag av att bara ta det lugnt. Återhämta mig efter intensiva dagar. Har ont i magen idag, så behöver vila. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Jag har haft en riktigt bra födelsedag. Var som sagt iväg och tittade på ett eventuellt nytt boende. Det var så mycket bättre än förväntat. Jag kommer att tacka ja till det. Familjen verkar himla trevlig och jag kommer få en sån fin liten lägenhet att bo i. Hoppas bara familjen vill tacka ja till mig. Jag hade en rejäl otur med förra boendet jag tittade på (i somras). Soc strulade till det. Så hoppas verkligen att dom vill ha mig där!

Ikväll har jag haft mina vänner här som har firat mig. Ätit tårta och skrattat så tårarna spruta. Ett gott skratt förlänger livet. Himmelsk god tårta. Har dock en halv tårta i kylen nu, en chokladask, chokladbollar och kakor. Borde ha en stor bjudning på fika någon dag! Kommer rulla fram om jag äter upp allt själv. Men gott är det.

Nu är jag himla trött och kommer mysa ner mig i soffan ett tag med Luna innan jag göra sällskap med Enzo i sängen. Himla mysigt att jag aldrig är ensam var jag än sitter.

Men är tacksam för alla personer som bryr sig om mig och stöttat mig det senaste året. Betyder verkligen mycket!

Likes

Comments

24 år, ett år äldre, kanske klokare men har iallafall upplevt mer. Bjuder på en pluffsig morgonbild på mig och min pojke som är den bästa presenten att vakna upp till. Mamma ringde mig 07.27 och sjöng för mig, tre minuter innan min väckarklocka. Gulliga mamma. Saknar henne verkligen, andra födelsedagen utan henne. Hon hann flytta till Malta förra året.
Jag har fått i mig frukost. Fick färska hallon igår i min lilla goodiebag så det blev såklart en skål med yoghurt, banan, hallon och granola. Kände att idag behöver jag en frukost med tanke på äventyret jag ska på. Iväg och titta på ett nytt boende är ju inte något jag göra varje dag. Nervös. Förväntar mig det värsta och hoppas på det bästa.

Hoppas ni får en lika fin dag som jag planerar att få!

Likes

Comments

Idag fick jag bli bortskämd. Vi hade en födelsedagsmiddag för mig idag. Fyller år imorgon. Pappa och hans fru kom och hämtade mig och sedan mötte vi upp min bror utanför restaurangen, pappa hade bokat på Jensens Böfhouse. Där fick vi götta oss i god mat. Himla smaskigt måste jag säga. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Kollade om dom hade vegetariskt alternativ, men insåg ganska snabbt att man inte kommer hit för att äta vegetariskt. Kör ju i princip bara vegetariskt hemma. Så tänkte försöka börja göra det när jag äter ute. Försöker göra någon form av övergång.
I väntan på maten fick jag lite presenter. Tänk att en gång i tiden ville jag bara ha stora hårda paket men nu uppskattar jag de platta och hårda paketen. Det vill säga, presentkort. Fick en goodiebag med massa gott till kvällen, som jag dock inte kommer att äta ikväll på grund av den väl fyllda magen. Där i fick jag det mest uppskattade, presentkort på Coop. Uppskattar mat mer än något annat. Fast nee, fick en stavmixer så den ligger jämnt med presentkortet på Coop.
Av bror fick jag presentkort på The Sims 4 Hundar & Katter, så ni kan ju gissa på vad jag gör resten av kvällen. Min bror köper alltid presenter i sista minuten så igår ringde jag honom och gissade på att han inte hade köpte något än och sa att jag ville hade, "om du inte har och om du ska köpa något vill jag ha The Sims 4 Hundar & Katter". Sen hade farmor skickat med ett presentkort på H&M, tänkte vänta tills Black Friday innan jag använder det. Är himla tacksam över denna dag. Känner mig lyckligt lottad! Vi får inte glömma att pappa spenderade pengar på mig och Enzo sen på Ica Maxi. Det gulligaste jag vet är när han betalar för maten till Enzo, han hälsar inte på Enzo då han är allergisk och är väl inte speciellt intresserad av djur ändå. Så det värmer extra i mitt hjärta!

Likes

Comments

Vardagen

God morgon på denna gråa söndag! Hur är det med er idag?

Jag sitter och smuttar på en latte. Lite extra lyx på en söndag. Sängen försökte hålla mig kvar när larmet ringde. Kände verkligen hur jag bara ville stanna kvar där. Hade extremt konstig natt. Somnade vid ett för att sedan vakna av panik vid halv tre. Kommer inte ihåg vad jag drömde men kände mig stressad. Så gick upp en stund och kröp sedan ner under täcket igen bredvid Enzo och kramade om honom hårt. Det ger mig en extra trygghet att krama honom på nätterna. Tror stressen under natten beror på minnena jag började tänka på innan jag somnade första gången. Sämsta tillfället att tänka traumatiska händelser är när du ska sova, ibland kan man inte styra vad hjärnan helt plötsligt väljer att börja tänka på.

Ska strax iväg på en långpromenad med min chokladpojk som tyckte det var kul att spela dum nu på morgonen. Ville ta bild på latten med honom liggandes bredvid den. Så jag säger "lägg dig" men istället sätter han sig på ryggstödet. Himla roligt tyckte jag. Knäppa jycke men vad skulle jag göra utan honom?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skönhet

När den här paletten kom ut tänkte jag "den här måste jag ha!" Sen när jag väl kom hem med den var jag inte lika imponerad av den. Det är en fin palett men tror jag har börjat få öga för lite mer extrema färger.

Vad tycker jag?

Det är en väldigt trevlig palett att använda. Utan att tänka för mycket får du lätt ihop en snygg look. Pigmenten håller sig ganska jämnt i hela paletten. Du får vara försiktig ibland så att du inte får ögonskugga som faller ifrån borsten. För mig höll skuggan hela dagen på ögonen, då har jag använt primer under.

Den doftar verkligen som godis av persika. Det är en ganska stark doft, var inte beredd på att den skulle dofta så pass mycket. Får väl vara glad över att doften inte sätter sig på ögonlocken.
Det är ganska neutrala färger i denna palett så jag tycker att den kan fungera för dom flesta. Men den fungerar även för dom som vill ha lite färg också. I det stora hela, dem har ingen "wow-effekt" men det är en fin palett att ha i samlingen.

Jag är inget proffs på skönhetsprodukter, jag är bara en tjej som älskar skönhet.

Likes

Comments

Vardagen, Inspiration

Insåg något idag man måste njuta på morgonen för dagens problem har förhoppningsvis inte kommit än. Så njut av stunden du är fri från problem!

God dag men god morgon för mig! Sovmorgon för hela slanten. Känner mig lurad av vädret, solen skiner ute med jag ser nu hur det duggregnar. Men det stoppar inte oss här.

Jag har bestämt mig för att vara hemma idag. Huvudet värker och känner att jag måste komma ikapp med hemmet. Denna vecka har varit ovanligt dålig för mig rent mentalt. Så hemmet har blivit lidande. Ska försöka komma på nya knep för att ändra på det och må bättre. Dock ha jag förstående för mig själv. Jag är nervös inför eventuell flytt, min mamma säljer lägenheten nästa år som jag älskar men kan inte komma tillbaka till. Även om jag vill och ekonomiskt kan ta över den så kan jag inte och det är något jag måste acceptera. Måste gå vidare i livet. Vad hände med mig och försöka börja ett nytt liv den här veckan? Kanske ska vänta med den idén tills jag har flyttat för att verkligen ha en ny start. Men iallafall försöka göra små förändringar redan nu.

Likes

Comments

Vardagen

Jag gjorde det! Lämnade in uppgiften, är nöjd med det jag har gjort. Känns himla skönt att ha den gjord. Är stolt över mig själv nu. Bara att vänta på betyget nu och börja med nästa del av studierna. Vet inte varför jag tvivlar på mig själv när jag också vet att jag kan göra det? Jag är ju egentligen så jäkla säker på att koda hemsidor. Jag är ju verkligen "kick ass" när jag gör det. Hjärnan kan vara en riktigt mysterium. Så dagens läxa är att jag (vi) måste tror mer på oss själva!

Det är fredag och det betyder lördag imorgon. Ska troligen träffa min kompis och fotograf Janne. Men känner mig lite halvt krasslig så får se hur det går. Sen på söndag ska jag ut och äta med familjen. Ska fira min födelsedag en dag innan. En del av mig tycker det är trist att jag inte kommer firas nånting på dagen men samtidigt har jag haft ångest inför födelsedagen. Tror det har att göra med att jag vaknar upp ensam för första gången på min födelsedag. Alltid van att ha någon där. Man har ju gjort födelsedagar till en sån stor grej. Men det är en del av att bli vuxen...tror jag....att vara själv på morgonen när man fyller år. Men men jag ska inte fundera mer på det!

Ha en trevlig helg och hoppas ni göra något roligt eller bara njuter av helgen!

Likes

Comments

Vardagen, Egoboost

God morgon underbara läsare! Igår gjorde jag som jag tänkte, gick och la mig tidigare än jag brukar. Dock låg jag vaken ett tag iallafall. Nu är jag vaken och sippar på morgonkaffet.
Hade ett djupt samtal med min pappa igår. Pratade med honom om att avsluta kursen jag går, för att just nu mår jag verkligen inte bra. Samtidigt är den här kursen något jag vill läsa och det känns som jag sviker mig själv om jag avslutar den nu. Den här kursen kan även leda till något jag vill arbeta med i framtiden. Vi kom fram till att det är något jag är bra på, men om det är så att jag blir för stressad då kan jag avsluta den. Så har sagt till mig själv att idag ger jag mitt allt. Har även vaknat på en positiv sida idag också så då känns allt lite bättre.

Nu på morgonen har jag mailat fram och tillbaka med soc, förklarat min oro runt saker och ting. Den här tjejen jag har mailat med har lugnat mig lite. Så nu känns den delen lite bättre också. Ska titta på ett nytt boende på måndag och är så nervös över det. Det jag har förstått är att jag ska ha min egna lilla lägenhet tillsammans med mina fyrbenta barn i samma hus som familjen bor i.
Så om detta känns bra kommer jag flytta i Januari. Känns helt sjukt. Kommer sakna mitt lilla slott i skogen. Dock inte våningssängen. Apollo kanske kommer sakna den då han älskar att ligga på den övre sängen.

Hoppas ni får en bra fredag och tar hand om er själva!

Likes

Comments

Djupa Tankar

P!nk's låt Fuckin' Perfect var verkligen någon jag behövde höra ikväll. Har alltid gillat hennes musik. Vissa låtar har ett sådant starkt budskap och kan beröra. Ibland kan musik ändra ens hela dag och attityd till saker och ting. Dessutom tycker jag att hon sticker ut i mängden. Jag brukar föredra artister som sticker ut.

Ibland känns det som att jag sätter för höga krav på mig själv. Eller kanske inte krav utan mer att jag tänker att mitt liv borde se ut mer som andras. Jag vill vara mer som alla andra. Jag måste släppa det. Måste börja tänka och övertyga mig själv om att det är okej att mitt liv inte är "normalt", att jag har ett komplicerat och jobbigt förflutet men att det inte gör mig till en sämre människa för det. Försöka se varje steg som ett steg till ett bättre liv.
Jag är väldigt frustrerad över livet just nu, vill ha mitt egna hem, saknar min mammas lägenhet, vill kunna återvända. Men inget av det verkar vara möjligt eller så är det för riskabelt. Jag måste lära mig att acceptera att livet är som det är.

Frågade min kontaktperson idag "vad är nyckeln till livsglädje?". Fick inget direkt svar. Jag måste hitta det jag brinner för. Det som tillför det där extra till livet. Passionen måste jag hitta.

Likes

Comments

Vardagen, Skönhet

Igår kände jag för att helt enkelt försöka rocka svart läppstift. Outside my comfort zone! Tyckte det blev helt okey, testade min palett från Huda Beuaty lite mer också. Gillar den skarpt verkligen!

God förmiddag!

Jag har precis lyckats på något märkligt sätt komma upp ur sängen. Gårdagen gick iallafall som planerat. Fick studier gjort och började redigera vloggen. Dock på kvällen vet jag inte vad som händer med mig. Jag fick en kraftig humörskiftning. Bestämde mig då för att klistra fast mig framför TVn för att distrahera mig. Vid ett på natten då kröp jag ner i sängen bredvid Enzo.
Just nu blir jag lätt frustrerad över livet. Känslorna och tankarna kommer även lätt smygandes på kvällen. Det är väl även då jag är som svagast. Trött efter dagen och okar inte hålla muren uppe.

Ska ut med Enzo snart och sedan åka in till centrum en snabbis. Behov av cigg. Sen hem och fortsätta med min studier. Senare i eftermiddag ska jag träffa min kontaktperson, vi ska förnya mitt gymkort och käka något. Kan nog vara bra avslut på dagen. Ska bli skönt att få in rutinen att träna igen.

Likes

Comments

Skönhet

Fenty Beauty by rihanna | Galaxy

Går att köpa HÄR hos Sephora

Likes

Comments

Vardagen, Egoboost

God förmiddag snyggingar! Jag tog en välförtjänt sovmorgon idag. Jag har fått alldeles för lite sömn senaste tiden för att jag ska fungera och vara positiv till livet. Idag vaknade jag upp med nya krafter och känner att idag är en sådan dag jag ska ta tag i saker som jag har varit bra på att skjuta upp.

Tänkte göra inlämningsuppgiften så klar som möjligt idag.
När jag har arbetat med den så mycket att hjärnan inte klarar mer, då går jag över till annat som att planera för bloggen och börja redigera gårdagens vlogg. Ska även sitta och studera upphovsrättslagen under dag. Ska göra provet så snart som möjligt.

Idag är jag positiv!

Likes

Comments

Vardagen

Jag är så nöjd med dagen och så stolt över Enzo. Helt sjukt!

Det första vi gjorde var att lägga spår för hundarna. Enzo och A's hundar. Så dom fick fint vänta i bilen. Enzo fick ett lätt medan A's fick ett mycket svårare. När spåren var lagda hade vi en liten fikarast. Efter detta skulle vi få igång Enzo. Först motivera vi honom till att hitta mig. A höll i honom och sen fick han springa efter för att hitta mig. Han gjorde det utan några problem. Han sprang snabbt och hittade mig. Kändes riktigt kul bara det!
Efter detta var det dags att spåra och det skötte han utmärkt han hitta spåret med det samma och hittade skånken (djurben) väldigt snabbt. Men han tyckte den var väldigt konstig. Han förstod sig inte riktigt på den. När Enzo hade gjort sitt var det dags för dom andra att köra sitt spår. Snacka om att det var fart i dem. Väldigt ivriga också.

Får se ifall detta kan bli en aktivitet för mig och Enzo. Ska strax börja redigera videon.

Likes

Comments