Header

Outfit: Gamla trasor från garderoben

Våra vänner från Finland kom aldrig, blev något strul men det gjorde inget för mig. Vi gav oss iväg för en mysig lunch iallafall. Vet dock inte hur bestie tänkte när han beställde den stora tallriken med mat till mig. Kan lova att jag inte orkade äta upp allt. Men sjukt gott var det. Arabisk snabbmat. MUMS!
Efter det ögonshoppade vi på NewYorker. Framtida köp har spanats in kan jag lova. Dom har fått in så många fina kläder till hösten. Så himla snygga. Tar nog en tripp dit nästa vecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I måndag efter det märkliga beskedet mötte jag upp bestie i Stockholm. Det slutade vi tog en kvällspromenad i Stockholm.
Det är sällan jag upplever Stockholm om kvällen. Kan inte komma över hur vackert det kan vara att vandra i vår huvudstad när mörkret har lagt sig. Det är en speciell känsla med det. Går inte riktigt att beskriva. När man är där inne är man en i mängden. Det är fullt av liv. Ganska stor kontrast till mitt skogsliv just nu.

Likes

Comments

Tack vare att jag har världens bedårande Luna (ena katten) här lyckades jag få hit min bror. Krävs seriöst att jag ska ha henne här för att han ska ta sitt arsle hit haha!
Men som ni ser på första bilden fick han ett varmt välkomnande. Luna hade verkligen saknat honom. Luna och min bror har en speciell relation. Vet att han tycker om henne lite extra mycket. Dandy verkade ha saknat min kära bror. Ville inte alls lämna honom ifred.

Jag var väldigt taggad på att han skulle komma så kunde inte låt bli att ta en gullig selfie på när jag har ett äkta leende. Såklart hade han med sig gofika. Det enda jag stod för var espresson i latten. Han hade med sig mjölk för det också. Denna lördag känns fulländad hittills.

Nu väntar jag på bestie. Sleep over och sen ska vi imorgon träffa hans vänner från Finland över dagen. Känns som det kan bli en bra söndag också. Tänkte ta med en av mina kameror då.

Likes

Comments

Ibland skriker ansiktet "trött och sliten". Men vad gör det?
Vi trotsade vädret och tog oss ner till vattnet. Bestämde mig för att vi skulle ha en familjebild. Dock ser dom bättre ut än mig på bild idag. Eller det gör väl dom alltid!
Ibland är promenaderna med dessa två perfekta och ibland svär jag åt dem hela vägen. Tur att dom vet hur de ska göra matte glad igen. Livet med hund kan vara ganska roligt, som en komedishow kan jag lova. Glada och knäppa! Börjar få mer ångest över att ge upp Dandy. Vi är ju så lyckliga ihop! Får se vad som händer helt enkelt....

Nu ska jag få dagen att starta här hemma!

Likes

Comments

Har seriöst knappt förstått hur mycket jag har saknat denna underbar katt. Finaste Luna. Tänk att nästa år blir hon åtta. Snart sju år sedan jag och min mor hämtade hem henne. Tiden går fort...

Idag har det varit en känslosam dag. Varit tvungen att prata om känslor som jag inte vill ska existera med kuratorn idag, runt exet som jag förklarade lite om igår. Ibland saknar jag någon speciell att komma hem till. Sen när jag kom insåg jag att jag faktiskt har det. Har just nu fyra underbara som har väntat halva dagen på jag ska komma hem.

Idag var jag även och överraskade min farmor på sjukhuset. Hon åkte in dit i tisdags men mår bra och ska få komma hem imorgon. Så det är skönt, hon sa att hon skulle göra sin svartvinbärssaft till mig sen. Dricker gärna den varm. Gulliga farmor. Kändes himla märkligt. Helt plötsligt såg hon gammal ut. Det får man väl dock göra om man är över 80.

Likes

Comments

Känslor är märkliga. Tänk att ett meddelande kan få hjärtat att gå i tusen bitar. Att jag fortfarande saknar personen som har orsakat så mycket smärta både fysiskt och psykiskt.

I måndags bad han som förstörde mig att få träffa mig en sista gång innan har lämnar Sverige. En stor del av mig längtar tillbaka till hans famn. Den mest trygga och otrygga famnen jag någonsin känt. Just i den tid som jag saknar honom som mest skriver han detta till mig.
Jag måste kämpa så hårt för att inte ge vika till impulserna och känslorna. Jag är rädd för vad som kan hända om jag ser honom. Rädd för vad som kan hända om jag inte ser honom. Kommer jag ångra att inte träffa honom? Eller kommer jag ångra att jag träffade honom en sista gång? Stämmer det ens att han lämnar Sverige?
Jag vet att det enda alternativet jag har är att inte träffa honom. Hoppet om att kunna släppa taget kommer sakta. När han inte ens finns i samma land som mig längre då går det inte ens att tänka tankarna som ibland ligger och smyger sig i mitt huvud. "Gå tillbaka"

Jag börjar nu drömma om att kunna börja om på nytt. Samtidigt är jag rädd för att gå vidare. Kan inte släppa taget.

Likes

Comments

God morgon! Hur står det till med er idag? Jag har vaknat på rätt sida! Motiverad för dagen och även livet jag tänker satsa på. Hundarna ska snart ut igen. Men damen Taylor ska vakna lite först till ljudet av hundar och katter som busar.

Idag är det studier som gäller för hela slanten. Har låtit mig andas två dagar på grund av speciella omständigheter. Förklarar senare! Hade samtal med min bestie igår, om att jag måste verkligen satsa på mig själv 100% nu. Inget annat får komma i vägen för mina planer för mitt liv. Studierna är en stor del av att satsa på mig.

Så önska mig lycka till!

Likes

Comments

Skogen måste nog ändå vara den mest fridfulla platsen. Jag är så tacksam över att jag få bo i naturen just nu. Exakt vad mitt sinne behöver. Det är som ett lugn som kommer över mig när jag är inne i skogen. Bara jag (och två knäppa hundar) och naturen. Tror aldrig att jag kommer att tröttna på skogslivet.

Ibland känner jag att ensam är bra. Ingen som kan störa eller förstöra en. Kanske börjar bli en riktig ensam varg? Men ibland känner jag mig väldigt liten i världen. Vad kan jag erbjuda den stora världen? Känsla av att vara betydelselös. Samtidigt vet jag att jag inte är det för människorna runt omkring mig.

Likes

Comments

Nu kommer hösten smygandes in i mitt lilla slott. Börjar göra varma drycker. Tänder ljus. Kylan i köket på morgonen. Får extra svårt att kliva upp på morgonen. Svalt inne, varmt under täcket och Dandy som trycker sig mot min nacke kärleksfullt.

Jag har så många mål med denna höst. Upptäcka vad som verkligen är jag. Upptäcka vad jag vill med min framtid. Jag ska släppa taget om det förflutna. Börja om på nytt. Fokusera på det jag vill och inte ge upp mig själv för någon annan. Lista ut på vägen vad jag vill. Börjar även inse mer och mer att fotografera är det jag vill syssla med. Då känner jag mig som mest kreativ.

Likes

Comments

Denna vecka tänkte jag testa lite nya saker för att må bra. Bland annat satsa mer på att gå långa promenader i skogen med pojkarna. Både jag och dom trivs så himla bra i den mörka skogen. Men jag ska även testa att meditera. Kommer ihåg när mamma sa att hon hade läst att många framgångsrika mediterar. Och i fredags tittade jag på EAT PRAY LOVE och blev inspirerad till det också. Ska kolla upp lite mer om det. Allt som kan hjälpa en att må bättre!

Sen funderar jag lite på det nya konceptet jag tänkte köra på bloggen. Alltid jag som inte vet hur jag vill ha det.... En del av mig vill det nu och en annan del känner satsa på personligt och det kreativa. Vet att jag trivs som bäst när jag skriver om mina intressen och mina morgontankar. Får se vad som händer....

Likes

Comments