2015 och 2016 har varit bland dom sämsta åren i mitt liv. vill absolut inte låta deppig och vill inte att nån ska tycka synd om mig! skriver detta nu för att ni ska få reda på vad som egentligen hände och varför jag sluta skriva.

ni som kanske följt mig länge märkte säkert där i slutet att det va tidsinställda inlägg och inte alls personliga som dom brukade va. det var så sjukt mycket som hände. Jag skriver väldigt personligt nu och fine det kan vara riskabelt men jag tar den chansen känner att jag måste få ut allt inom mig just nu. förlorade allt förra sommaren min absolut bästa vän, alla mina gamla kompisar, depressionen blev värre familjeproblem på så höga nivåer så jag ville inte tro att det var sant till slut. jag ville på riktigt ta livet av mig. allt detta är kvar har så mycket skit bakom mig och framför mig.

jag fattar verkligen inte hur en människa kan få så mycket skit på en o samma gång.

jag vet att jag inte är som alla andra. jag vill framstå som den bruden som klarar allt. hon som är glad och allt sånt där. men efter alla ryckten så vill inte ens se på mig. ja jag är speciell det är vi alla. jag är "mer grabbig" av mig en "tjejig" jag är rapp i käften och jag kan inte visa känslor för folk där av att jag säger saker som inte kanske är passande och jag agerar med kropps språk.

jag vill egentligen bara må bra men efter ett år med en massa skit börjar man undra om det ens blir bättre. jag vet inte ens om nån kommer läsa hela men om du som läser detta läser allt förstå då att jag inte vill att nån tycker synd om mig, jag skriver detta för jag måste få ut detta!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ja då va man tillbaka här igen....

Mycket har hänt och ja jag har tagit bort alla gamla inlägg. vet inte om nån kommer läsa min kära blogg men aa man kan ju alltid hoppas på tur.

Eftersom jag tagit bort alla inlägg så ska jag väl köra det vanliga och berätta om mig själv. Heter då Jenny en liten brud strax utan för Norrköping. Fotar ganska mycket håller på med naglar och sjunger när jag är ensam. är beroende av massa saker till exempel monster,Harry potter, snygga naglar, maskinen etc.

Jag kommer börja blogga igen för jag märkte att folk fortfarande läste. Okej inte fullt så mycket som förr när jag var aktiv men ni är ett par. Och när jag väl skrev mådde jag bra och jag tycker det är kul och skriva. Skriver väl det vanliga typ vardag och massa foton som vanligt och lite musik och så.

kommentera vad ni vill läsa!❤

Likes

Comments