Header

Godmorgon mina hjärtan! Jag hoppas med hela mitt hjärta att ni sovit gott, det har jag gjort och jag är verkligen inställd på att kicka igång min pt-månad med coach Lisa. Som jag skrivit om på instagram så vann jag en månad tillsammans med pepp från henne och hoppas innerligt att jag skall hålla, jag vill ju hålla! Så, jag och sambon kör detta tillsammans då han både gör det för sin egen skull men också för min, som ett stöd inifrån liksom. Det känns skitbra att han skall vara med på resan. Egentligen har jag inget sådär "mål" mer än att ta steg tillbaka mot en kontrollerad och rutin-ig vardag. Jag behöver struktur, men - hur gör man nu igen? Jag får lära om och det är inte lätt. Vissa saker som rutiner kan jag knappt inte sedan tidigare, och att borsta tänderna och sköta övrig ADL får jag påminna mig genom alarm varje dag. Jag kan inte vara ensam om att ha "tappat förmågan att vara fräsch? Äta bra? Ta hand om min omgivning? Well, är jag ensam om det så fine, det är lugnt. Det tas om hand om mina små larm på telefonen och på smartklockan, som för övrigt är ett fett kap. Om ni skall lägga pengar på ett bra hjälpmedel i vardagen så råder jag till att investera i en sådan. Min är från Michael kors och du kan hitta den HÄR

Så, idag vibrerade klockan för dag 1 på den här PT-perioden! Dagen kommer att fyllas av träning, KBT-återkoppling, nyttigfika på bästa ginger hälsobar, jag skall köpa måttband samt ta en promme fram åt seneftermiddag/kväll. Vad jag känner om den här utmaningen återstår att se under dagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag kunde knappt tro mina ögon när det plingade till i telefonen och jag såg att jag vunnit en PT-online månad och ett presentkort hos ett företag som jag aldrig har hört talas om förut, heroica. De har en instagram som jag scrollade bra länge på( eller heter det i?) och de hade ju så fina saker. Jag fastnade för en specifik träningsklädesdetalj som ni kanske kommer få se inom kort, beror lite på om de har min storlek på lager! Well, hur som haver så vann jag 500kr att shoppa för! Presentkortet var en bonus men PT-månaden skall bli intressant. Jag är verkligen livrädd för att ge mig in på det här, jag har liksom aldrig lyckats fullfölja något sånthär någonsin så varför skulle det lyckas nu? Det skrämmer mig men samtidigt känner jag "äntligen, skall det vända!" Och jag försöker verkligen fokusera på den sistnämnda. Jag har hört massor av bra saker om den här tjejen, powerbylisa, som hon heter på instagram. Check her out! Så, jag tror att jag är i goda händer. Hon skulle höra av sig idag så jag uppdaterar er mer när jag själv vet mer. Har du testat online-PT? Om ja, hur var det/hur gick det?

Likes

Comments

Sådär ja! Nu kommer klippet som jag lovade er, och från och med idag har jag också bestämt att jag skall klägga upp minst ett klipp i veckan på kanalen, vi börjar där och ser vart det leder. Det är verkligen roligt att både filma och klippa och ju mer jag lär mig, desto snabbare går det dessutom. Gilla klippet och glöm inte att prenumerera heller! Puss hjärtisar.

Likes

Comments

Dagen började mindre bra men det ändrades snabbt efter att vi bestämde oss för att ta oss iväg på en spontanare till Kungsbyggets äventyrspark där vi åkte rodel! Jag har aldrig åkt det förut och det var en upplevelse. Läskigt. Vill ni se oss åka rodell så håll utkik på youtubekanalen imorgon, jag lägger upp klippet här också såklart, som jag brukar. Har du testat rodell? Av min sambons ansikte att döma, verkar han ha skoj. Haha, nej men vi hade skoj och det var befriande att göra något sådär superspontant.

Likes

Comments

Gekåsbesöket idag gick på massor av timmar och utslaget på hur mycket ångest jag haft så blir det typ, ja, noll. Nej, inte riktigt, det var riktigt intensivt med skakningar och svettningar första halvtimman, men efter det lugnade det ner sig. Himla tur! Jag hade en liten känsla av att jag inte skulle ha så mycket ångest men jag var förberedd på det värsta. Hur som haver, det var en rätt bra dag på det planet. Rent shoppingmässigt var det bra, för bra. Nej, kan shopping bli för bra?

Träffade inte en enda jag kände igen, och ingen kände igen mig heller vilket var konstigt nu mera, haha.

Ikväll väntar spelkväll med sambons vänner och bara slappa. Så himla skönt o bara få vara.

Likes

Comments

Idag skall jag verkligen utmana mig, jag skall till GEKÅS med svärföräldrarna och .. ja vad nu än sambons syrra är till mig. Det kommer bli en prövning utöver det vanskliga då jag alldeles säkert kommer spendera bokstavligen hela dagen i varuhuset. Packar väskan full med behovsmediciner, iskaffe, vatten och ett par lappar där det står "du är grym, du klarar det här!" Belöningen blir ju en shoppingdag och sedan grymt material för en gekås- haul. Visst skulle det vara kul? Jag känner peppen och hoppas ni kommer hålla utkik efter den videon. Föresten så måste jag verkligen fokusera på bloggen nu, jag älskar ju att blogga. Ingenting skall få mig att sluta, ingenting. Vi alla ska ju göra vad vi älskar oavsett vad som är runt oss. Skärpning Matilda. Do what you Love.

Okej, back to topic. Gekås. Först frukost tillsammans med den här lille Terapitigern.

Likes

Comments

Åh, det bar av till Halmstad en gång till den här veckan för att hänga med bästis och mini-bästis i form av hennes son. Det blev lite shopping, mediciner för min del och fönstershopping för hennes del och.... ÄLGSAFARI! Alltså, ja, älgsafari. Vi köpte biljetter till ett litet tåg där vi fick platser längst fram. Aningen trångt om benen för oss som båda två är över 175cm långa, men vi tänkte inte mer på det eftersom att safaritrippen inte skulle vara längre än 40-50 minuter. Jag höll på att få trängselskattesektioner efter typ 3 minuter men som vanligt höll sig karro ko-lugn. Synd att jag inte ens fick en smula av hennes chill-still alltså. Tur jag har henne. Det satte sig ingen annan längst fram så vi tog hela främre delen. Väl ute i älgskogen, så stack ju sötnosarna in huvudet där fram allra först. Första gången var det lite obehagligt, för att dem blev så otroligt närgångna men ack så fina. Och tro det eller ej men lena i pälsen på mulen. Jag trodde verkligen de skulle vara sträva, men nej. Gosigaste! Kan också va så att de blev superlent för att jag förväntade mig typ... svinto. Fniss.

Jag satt där, på min sida av älgtåget, knäpp tyst för det mesta och bara kände hur stressen jag har långt inuti, bara sakta försvann lite. Djuren, naturen, tryggheten i min bästa vän - en otroligt bra cocktail för avkoppling. En dag med djur och regn, bästis och bebis, Småland, Halland och Skåne börjar lida mot sitt slut. Jag med. För idag!

Den här veckan har varit otroligt tung för mig, jag har maskerat upp det med fullt schema. Det känns nu. Som om jag vore bakis. Börjat om en hel del med min medicinering också, det blir lördagsläsning. Stay tuned och njut av älgarna så länge. Love you.

Likes

Comments