Header

Hur pepp är vi på fredag nu då? Jag är så glad att det är helg då jag skall iväg på lite extraskoj saker denna helgen. Ikväll ska jag fira en vän och imorgon hänga med en annan vän. Båda sakerna sker i Halmstad så det blir att sova över, det skall bli så mysigt! Jag kommer också vlogga under helgen, så Stay tuned på youtuber också. Vad har ni för planer denna helgen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tatueringen symboliserar att jag kommer lyckas ta mig igenom den mörkaste perioden i mitt liv. Uppmärksamma psykisk ohälsa.
Läs mer HÄR om semikolon projektet.

Likes

Comments

Jag är helt såld på BULLET JOURNALING. Jag upptäckte det i måndags och har nu ägnat hell loads of timmar på inspoklipp på youtube, massor av scroll-mil på Pinterest och jag har säkert likeat 1000 bujo-bilder. Ja, är det detta som kallas att vara besatt? Kanske. Vet ni vad BULLET journaling är? Okej. Låt mig presentera det mest awesome du varit med om. Bättre än sex om du är en pysslig, kreativ planeringsbehövande människa. En helt tom bok som DU utformar som du vill efter några få ”regler” (inte regler, snarare hjälpredor för att kunna hålla reda på saker och ting!) jag tänker att jag skall filma min månadssetup och posta den på youtube varje månad. Skulle det vara intressant?!

Min kanal hittat ni HÄR och jag skulle bli glad om ni ville prenumerera på den. Puss och tack på förhand

Okej, BUJO. Skall vi köra lite inspo? Ja. Här nedan följer A M A Z I N G inspiration jag funnit på min favorit app, Pinterest.

Jag har redan börjat doodla (vas nu doodle heter på svenska?) och jag har kommit en bit på vägen. Här nere kommer det jag kloddat hittills. Vad tycks?

Likes

Comments

Nu äntligen är jag tillbaka på bloggen! Jag har haft tankar på att starta upp en ny på en ny portal, kag har haft tankarna på att lägga in lösenord som ni skulle fått via instagram eller här, jag har också funderat på att inte fortsätta alls men vet ni? Nu är jag här och jag ränker visst fortsätta. Jag tvekade på att blogga igen, då jag inte vill servera mitt liv på silverfat till personer som gjort mig så illa. Ja, ni vet, mamma och pappa. Sen tänkte jag om. Skärpning Matilda! Ingen skall få hindra mig att göra något jag älskar och det gäller ju såklart dig också, låt ingen säga åt dig vad du skall och inte skall göra. Vad har dem med det att göra? Ingenting.

Sedan vi hördes sist så har det hänt en hel del. Hunden växer, vi går lydnadskurs, jag har bytt antidepressiva, jag har färgat håret. Jag har skaffat mig en ny kamera så både bild- och video kvalité kommer bli otroligt mycket bättre. I alla fall videokvalitén på kommande YT-videos. Bilderna är superfina, men kameran ger mig en enkelhet i vardagen och det var framför allt därför jag jag skaffade den. Min lilla legria mini är påväg hem till sin nya ägare och jag kommer faktiskt inte sakna dem, inte alls. Jag är en n00b när det kommer till kvalité, jag vill ha perfektion annars tröttnar jag. Är det inte perfekt så är jag inte nöjd. Det suger, för det blir dyrt men det är mycket mer tillfredställande när det blir som jag har tänkt mig.

Kameran jag skaffat är en Sony a5000 och jag hade sån otrolig tur som fick tag i en. De var slut på flera ställen jag besökte, men tillslut fann jag en. Den har ett supersmidigt sätt att föra över bilder mellan kameran och telefonen. Alltså YES. Exakt vad jag behöver! Tidigare har jag behöver plocka med mig dator och hela midivitten men inte längre. (Jo, om jag fotar med min stora systemkamera då!) Det är så skönt! Är ni glada att ha mig tillbaka? Jag är pepp på att köra vidare med bloggen, instagram och youtube nu alltså. Yäy!

Likes

Comments

Hej hjärtan. Det har varit tyst här ett tag för att jag vet att mina föräldrar läser bloggen och jag vill inte dela mitt liv med dem, men samtidigt så har dem inte makten att styra mina val längre. Det garden haft alldeles för länge och det är slut med det nu.

Den här helgen har varit sprängfylld med händelser, fotografering i lördags tillsammans med en superhärlig tjej som följer mig på instagram som via min story svarade på min sökning efter en fotograf. Jag älskar att ta bilder och är duktig men jag kan inte ta bilder på mig själv. Visst, det funkar med stativ och självutlösaren men det blir inte alls samma sak. Det blir så mycket liv i bilden om någon annan fotar. Jag tog mitt pick och pack och körde ner till Eslöv där vi skulle plåta. Vad vi plåtade får ni se när det är dags att avslöja resultatet. Det kommer att bli riktigt bra för bilderna blev verkligen superfina, och jag kände mig bekväm med Sanna från sekund 1. Det brukar inte bara ett problem men eftersom att vi aldrig träffats innan så kunde det ha varit en del som var i vägen för ett gött samarbete!

Likes

Comments

Godmorgon mina älskade fina läsare, och annat pack eftersom jag vet precis vilka fler som dagligen snokar. Inte hej till er. Igår var vi alla tre på valpkurs och Kiri var så jävla duktig! Jag hade tänkt stt jag skulle tagit med mig videokameran men det blev aldrig så, vi blev dessutom lite sena för trafiken var det stopp i. Hade jag valsat in där med en kamera allra första gången så hade det inte blivit bra. Nästa gång kanske. Valpkurser var i alla fall otroligt lärorik, och vi fick hemläxa att öva inför nästa onsdagkväll. Basövningar. Skall bli skoj! Har du gått valpkurs och sedan andra kurser tillsammans med din hund? Vad för några och vad är det för något?

Här är vi utanför självs träningshallen. Stället ligger så mysigt med massa åkrar i kring. Jag vill bo såhär alltså.

Likes

Comments

Min psykolog är en jävla gudinna och hon är värd varenda krona (och tydligen mer med tanke på att jag i min icke verklighetsförankrade stasis fått P-Böter flertalet gånger i samband med hennes möten. Pinsamt. Säg ingenting till min sambo, hehe.) som det kostar att ha en privat psykolog när den statliga har köer på flera år och knappt då kan garantera en samtalskontakt. Då blir en illa tvungen att ha en privat. Jag ångrar verkligen inte att min sambo tvångshjälpte mig till henne, nu känner jag mig trygg med henne och hon hon ger mig bra tankeverktyg liksom.

Igår pratade vi mycket om hur jag tappar kontakt med verkligheten genom att föda vidare på tankar som "men Nej, har detta verkligen hänt eller är allt mitt påhitt? Om jag hittat på att pappa slagit mig och att mamma är narcissistisk och manipulerande - hur sjuk är inte jag då?" Tidigare har hon strängt förbjudit mig att läsa igenom bevismaterialen men när jag landar i dessa tankar och vandrar djupare i dem så skall jag göra det, av den anledningen att vardagen och livet blir så jobbigt att hantera o pressen på mig blir så extrem att jag liksom glider ur verkligheten som en skyddsinstinkt. Jag skulle kunna hamna i psykos. Inte den typen av psykos som schizofrena individer får, då de ser och hör saker som inte finns och så, utan snarare då att vardag och verklighet bara totalt är väck. Där jag tappar greppet totalt. Det är en mindre psykos. Men fortfarande en psykos. För att förhindra det, så skall jag kolla bevismaterialen men då, och endast då. Känns klokt ändå, eller? Vi pratade mycket om min kommande utredning för Borderline, nu mera kallad emotionell personlighetsstörning. Det sistnämnda gillar jag inte alls. Det låter så illa, som att de lika gärna kunde lobotomerade mig här på fläcken. Borderline känns mer bekvämt. Vi pratade om hur jag känner för det och att jag behöver få den hjälpen.

Det är väldigt tydligt att jag är deprimerad som en ytterligare tredje grej i hela härvan. Perfekt timing verkligen... dessutom totalt omedicinerad. Om det är kaos? Ja.

Vi pratade om mitt eventuella efternamnsbyte, vilka fördelar det kommer ge i så många lägen verkligen. Det enda negativa är att jag inte vet hur jag ska gå till väga riktigt. Vi pratade om hur jag blixtsnabbt ändrar humör och kan bli tokarg av minsta lilla. Det var så logiskt allting när vi pratat om det. Det faller på plats och då blir det lättare att hantera. Hon förklarade min ilska/irritation som uppblåst ballong, där det liksom är proppat med all skit ifrån mitt liv. Om någon petar med en nål superförsiktigt eller med kraft så exploderar det. Exakt så är de för mig. Uppepå det troligastes borderline som just handlar om hur en inte kan hantera sin känslosvängar. Men okej. Jag måste bestämma hu jag går vidare kring detta med mamma o pappa också.

Likes

Comments

Kan vi bara pausa lite och spana in höstens nya ifrån iDealofSweden? Wow. Dem är så himla fina och hur skulle jag kunna välja endast ett av dem? Den dagen jag klickar hem dessa, så kommer jag ha svårt att välja. I skrivande stund hade jag absolut valt leopard och rosor. Vilket gillar du bäst??

Passa på att fynda medans det finns en giltigt rabattkod 👆🏼

Likes

Comments

Idag tog jag och Kiri en superskön lunchpromenad efter en extra aktiv morgon och förmiddag. Hon har verkligen haft massor av energi idag vilket är så härligt med tanke på att hon troligtvis har en urinvägsinfektion. Vi skall till vetrinären imorgon eftermiddag för att kolla upp det, och få hjälp med att lösa problemet.

Well, jag lade upp en kort liten uppdatering på instagram att vi vart ute på promenad och det var ett gäng kommentarer angående att en inte skall motionera sin valp. Nej, det skall man inte. En promenad för mig är otroligt subjektivt. Dina promenader kanske faller inom referensramen av 5-10km. Promenader för mig som sällan frivilligt gått ut på promenad innan Kiri kom in i bilden, så är det då rakt inga 5km ens. Jag gick ett varv runt kvarteret. Det är också en promenad. Att promenera. Jag förstår att dessa kommentarer är i all välmening men jag känner att om en inte har koll på dessa vesäntliga superbast saker innan en skaffar hund, så bör inte ha någon. Visst, det är massor jag inte kan jag anser att detta är något vem som helst borde veta och förstå. Det är en liten bebis som råkar kunna använda sina ben att stå på, till skillnad från människobebisar. Likt oss, så motionerar vi ju inte våra barn. Suck. Lite bittert blev det, men, nu är det bra igen. Så, om jag skriver att jag vart ute på promenad med Kiri så lugn bara lugn. Än så länge är det inga motionsrundor. Det kommer dröja!

Likes

Comments