Hej på er!
Söndag kväll och slutet på en väldigt bra helg! Igår åkte jag, Eliska och Maggie till en drive-inbio i Saco. Det var första gången jag var på drive-inbio och det var riktigt kul. Alla bilar stod uppställda på rader och folk satt på biltak, flak, i bagage och i bilarna.
Idag har jag tränat och träffat Maggie i Freeport för lite shopping.

Som rubriken lyder har jag nu varit i USA i 300 dagar, helt galet vad fort tiden har gått. Det är också bara ynka 70 dagar kvar tills jag är hemma i Sverige igen!

/Emma

Igårkväll kom jag hem till detta på köksbordet, brev från mormor och morfar och paket från familjen, tack!❤❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår hade vi 32 grader här så när W slutade skolan åkte vi till Ben & Jerrys och köpte glass. Det blev en mysig dag med lek i solen!

/Emma

Bilder från i onsdags då vi också var ute och lekte

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från dagen med barnen. Äntligen en dag med sol igen!

/Emma

Likes

Comments

I torsdags kväll kom Hanna hit! Hon stannade över helgen och vi hittade på lite allt möjligt. Vi gick på bio, var på mallet, i Portland, Freeport och Old Orchard beach. En supermysig helg!

/Emma

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från vad barnen och jag har gjort under veckan. Ikväll ska jag åka till Portland och hämta Hanna som ska vara här över helgen! Vi hörs

/Emma

Brödbakning med V

L.L Bean med kidsen

Likes

Comments

Hej på er!
I söndags var jag och tre kompisar på basebollmatch. Det var Portland Sea Dogs som spelade. Tyvärr förlorade dom men det var en rolig match att se ändå! Solen sken och det blev en härlig eftermiddag!

/Emma

Nu åker jag och V till biblioteket för att gå på sagostund!

Likes

Comments

I helgen har jag varit på kurs i New York. Vi var sju aupairer från Maine som körde tillsammans i fredags och efter ungefär 6 timmar var vi framme. Stället vi bodde på var superfint och låg precis vid Lake George. Under helgen tog vi olika kurser, bl.a. Yoga, sammarbetskurs, teater och en om hälsa. Vi hann också med ett dopp i sjön (jättekallt)! Helgen var väldigt bra och det var kul att umgås med alla aupairer!

Lake George

Byggnaden vi bodde i

En kväll med lägereld & alla aupairer

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte visa lite bilder från veckan som gått!

I tisdags var sista dagen med familjen innan dom skulle flyga hem till Sverige igen. Vi åkte till fort Popham, stannade i Brunswick och åt middag med min värdfamilj. Ett väldigt bra avslut på veckan med familjen!

I torsdags åkte jag och barnen till the Childrens museum i Portland. Det var första gången jag var där men V & W har varit där ett par gånger innan så de visade mig runt. Vi hade en väldigt mysig förmiddag!

Bilder från min löprunda idag runt Back cove i Portland

Likes

Comments

I onsdags landade min familj i Boston och i torsdags kväll tog jag bussen dit och det var så kul att träffa dom igen! I fredags träffade vi Hanna och hennes mamma Lotta och gick runt i Boston.

I lördags körde vi upp mot Maine och stannade i New Hampshire vid Hampton beach. När vi kom till Maine åt vi lunch i Kennebunkport och tittade lite i butikerna. Vädret är superfint så de har verkligen kommit en bra vecka!

Söndagen började med en tur till Bradbury Mountain state park där vi gick upp till toppen. Därefter åkte vi till Cape Elizabeth.

Idag har vi varit i Freeport och shoppat. I eftermiddag åkte vi ut till Cousins Island och fikade. Nu är vi tillbaka på hotellet och ikväll ska vi äta på the Great lost bear.

Likes

Comments

De senaste dagarna har vädret varit underbart! Blå himmel, solsken och runt 20 grader. Igår lekte jag och barnen ute hela eftermiddagen. V och jag har precis ätit lunch ute, så härligt!
Jag hoppas vädret håller i sig tills familjen kommer, bara två dagar kvar nu!!

/Emma

Likes

Comments