Igår firade jag och min sambo 10 år tillsammans. Herregud...redan 10 år! Vart har åren tagit vägen?

Det har verkligen varit ett äventyr med många nådda mål.

Vi firade det med lite champagne och skaldjur. Några saker som jag förresten aldrig kan få nog av.


Nu blir det frukost i solen på den nya altanen sen blir det förhoppningsvis en cykeltur till Helsingborg för lite lunch. Hoppas nu bara att vädret håller sig.

Ha en underbar dag i solen!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsGodmorgon!

Idag är motivationen på noll. Aldrig har dagarna innan semestern känts så tunga som nu.Jag känner mig liksom redo för semester nu! Riktigt redo!

Redo att möta ledigeten. Redo för lata dagar. Redo för aktiva dagar.

Redo. Redo! REDO!

Därför får jag bjuda på några riktigt härliga bilder från den lilla fiskebyn jag har turen att bo i.

Likes

Comments

Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge! Vad hände egentligen?!

Lördag förmiddag var jag riktigt fit for fight och städade hela huset. Sen kände jag mig förtjänt av en liten tupplur i solen och när jag vaknade så mådde jag riktigt kasst.

Efter det har jag legat helt utslagen.

Kan det har varit städningen som tog kål på mig tro? Kanske bäst jag överlåter det till sambon nästa gång för att inte riskera något!

Just idag gör det dock inget att man mår lite dåligt för det är ändå inget roligt väder ute....

Likes

Comments

Förutom massa jobb så har veckan som gått bjudit på massa roligheter också.

Veckan började egentligen med att man var ledig och då passade vi på att rensa i trädgården. Det glamorösa livet som husägare, när man hänger på tippen var och varannan dag för att man har så mycket skit.

Sen blev jag invald i konstföreingens styrelse på jobbet vilket jag tog på största allvar. Det kom så lägligt att jag fick möjliheten att träffa en kosntadhandlare redan dagen efter och det slutade med att jag kom hem med två tavlor direkt. Meningen var ju att vi skulle se ut ny konst till medlemmarna men jag hittade några godbitar till mig själv också.

Nina Kerola till vänster och Anna Sjödin till höger. Hur snyggt blev det inte?! Väggen har ekat tom i två år så det var verkligen på tiden att något kom upp.

Den här veckan har jag även hunnit med att träffa min fina vännina och i vanlig ordning så stod bubblet framme när man kom. Hon känner verkligen mig!

Hon hade börjat någon ny diet, Paleo (Stenålderskost(?!)), som tydligen ska vara bra. Ja, pajen hon bjöd på var ju supergod iallafall! Laxpaj med spenat och soltorkade tomater. Som sagt, supergod! Får nog bjuda in mig själv snart igen tror jag.

Arbetsveckan avslutades sedan med en föreläsning för en gymnasieklass från Hässleholm. Det hör inte riktigt till vanligheten att en föreläsning står på schemat men det gick bra. Riktigt bra. Ja, så pass bra att det fick firas med en liten After work.

Puh......ja ni hör ju. En händelsrik vecka som ännu inte är till ända.

Temat för fredagkvällen är iallfall MYS! Tända ljus och en bra film sen så mår man bra. Trevlig kväll!

Likes

Comments

Har ni också de dagar då ni bara känner er på topp? Bra!

Idag har jag en sån dag. Favoritplagget är tvättat, håret är tvättat, solen skiner (än så länge), känner mig utvilad och framförallt så känner jag mig jäkligt snygg. Ja låt dig själv tycka att du är jäkligt snygg!

Tänk inte på byxorna som sitter en aningen tajt i midjan eller dubbelhakan som bara hänger med. Strunta i det nu och tänk på hur jäkla snygg du faktiskt är!

Likes

Comments

...första inlägget...första inlägget. Det känns som det svåratse inlägget. Hur börjar man? Ska det handla om någonting?

Nej...mitt första blogginlägg någonsin kommer inte handla om någonting.

Så, då var det klart!

Likes

Comments