Granen pyntad och klar, och paketen på plats under! Idag blir det fullt upp med julstädning och förberedelser med julmaten, så jag kommer inte ha så mycket tid över till annat. Men jag tänkte iaf bjuda på ett avsnitt av min favoritkalender senare idag. Håll ut!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Årets julklapp från jobbet. Danska grillbestick. Riktigt fina :)


Likes

Comments

De som känner mig vet vilken inbiten frölundait jag är, och jag råkade precis glida in på deras webshop, där de självklart har fått in massa fina grejer som jag bara VILL ha! Inte bra för plånboken inte. Jag ska till Göteborg på söndag, men jag ska försöka hålla tassarna i styr. Försöka.

Och ja, jag vet att jag är lite väl nördig, men vafan, jag kan inte rå för det!

Likes

Comments

Jag älskar julen. All god mat, värme och att umgås med min släkt och mina vänner.

Men det är inte alla som har det så bra.

Jag har precis sett serien "nordstan" på SVT1, som handlar om nordstan i Göteborg. Där intervjuar de bl.a. uteliggare och alkoholister som knappt har några pengar och ingen att fira med. Och även om de har släkt och vänner, så blir de bortstötta p.g.a. sitt missbruk. Jag kan inte annat än må dåligt när jag ser det. Så himla hemskt att folk har det så. Det är speciellt nu runt jul man inser hur ensamma vissa människor är. Tänk att inte ha någon att vara med under julen, eller över huvud taget.

Jag tycker att missionskyrkan gör ett jättejobb varje år som samlar in pengar för att de hemlösa ska få lite skinka, sill, julmust och tomtegröt. Och framförallt att få komma in i värmen och umgås en stund.

Så nästa gång ni ser en bössa från missionskyrkan, skänk en slant och tänk på vad ni kan hjälpa de hemlösa med. Har man bostad, pengar och överflöd av mat så har man råd att ge några tior till de som inte har någonting.

 

 


Likes

Comments

Herregud, idag var jag inne på min blogg för första gången på mer än ett år, och får till min jävligt stora förvåning se att flera hundra är inne och kollar varje dag! Det verkar minsann som att i alla fall några väntar på att jag ska lägga upp nya inlägg, så jag tänkte sakta men säkert göra ett försök igen! Jag har länge funderat på att börja om från början, men har aldrig kommit till skott.

Så till alla er som har väntat, i´m back!

 

Likes

Comments

Tack för att du finns älskade William

Ingen gör mig så glad som du

Likes

Comments

Jag låter låten tala för sig själv..


Likes

Comments

Om jag bara kunde sluta drömma om den största idioten jag någonsin mött så skulle jag må så mycket bättre när jag vaknar på mornarna

Likes

Comments