Header

"Good things are going to happen"

Nu är det bara några månader kvar till våran bröllopsdag. Och våra dekorationer till bröllopet börjar droppa ner i brevlådan. Älskar ju dessutom att öppna paket, vet ju visserligen vad det är vi har beställt. Men man vet ju inte vad som ligger i vilket paket. Och det är så kul att få se dem i verklighet istället för på bild. Och det känns så bra.

Idag packade jag bland annat upp min otroligt mysiga morgonrock som jag beställde till bröllopet. En härlig vit siden morgonrock med Bride i små diamanter på ryggen. Den är så himla fin och så otroligt mysig. Däremot kom jag på att jag förmodligen inte kommer hinna använda den. Iaf inte på min bröllopsdag. Men det vet man ju aldrig.

Åh, vad jag längtar tills nästa paket kommer.

Puss & Kram Amanda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"Life isn't perfect But your makeup can be"

Åh, jag är så himla lycklig. Min fästman är den bästa man kan ha.

En längre tid har jag hatat att gå utan smink. Kanske inte jätte mycket, men bara lite foundation och puder just för att jag ha rosacea. Visserligen av en mildare grad, men tillräckligt för att få kommentarer om jag har solat, eller varit utomlands när jag inte haft det.

Min fina fästman däremot försöker ju övertala mig att jag är fin utan smink också. Vilket jag inte är beredd att hålla med honom om. Men han är ju söt som försöker.

Paniken kom ju då självklart när min foundation tog slut i morse när jag stod och sminkade mig. Och inte nog med det så började mitt puder också sjunga på sista versen. Bad då min underbara att gå ner till Sephora och köpa nytt åt mig då han kanske han vägarna förbi.

Men det hela slutade med att jag fick gå dit själv, men söt som han är så fick jag ju hans kort att gå och handla för. Så blev en aning mer än det jag skulle ha. Det hade inte hänt om han hade följt med mig. Men nu är sminkväskan uppdaterad och jag kan känna mig lugn igen.

Hydrating primer - Makeup setting mist + Spray fixateur maquillage - Lock-it powder foundation -Foundation - Mascara - Brow powder - Rouge

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

"I didn't choose you, my heart did"

Ibland tror jag att jag fortfarande drömmer. Jag ska faktiskt, detta år gifta mig med den bästa killen man kan tänka sig. Allt han gör för mig, hur han alltid får mig glad, hur han alltid ställer upp för mig. Min bästa vän , och snart ska vi bli man och fru,

Äntligen har vi kommit överens om en gästlista vi båda är nöjda med, trots de eviga diskussioner vi har angående detta. Men nu äntligen har vi löst det. Så gästlistan är klar. Alla adresser är hittade och inbjudningarna i i princip klara att äntligen skickas.

Jag har haft 1 år 7 månader och 17 otroligt fina dagar tillsammans med denna karl. Och många fler kommer det att bli. Jag har hittat min Drömprins.

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

"Nytt år,nya möjligheter"

Jag är så himla lycklig att jag får tillbringa varje dag tillsammans med min fantastiska fästman. Och vill ge honom ett stort tack för att han gör varje dag till den bästa dagen. Och för att han gett mig ett år värt att minnas. Så himla glad att få ha honom vid min sida.

Blivit gudmor till en söt liten flicka och faster till en söt liten pojke. Även fått se mina fina vänner blir föräldrar. Förlovade mig med mitt livs kärlek och påbörjat att planera vårat bröllop. Även varit med när en god vän gifte sig med sitt livs kärlek. Fått nya fina vänner. Ja, jag skulle ändå vilja säga att mitt 2017 varit ganska bra. Nu ser jag fram emot 2018.

Gott nytt år alla fina människor!

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

God Jul och Gott Nytt År !

Efter en hektisk månad på jobbet är det äntligen julafton och jag får fira den tillsammans med min underbara fästman och min fina familj. Så himla skönt att "julstressen" är över och julafton äntligen är här.

Förstår folk men "normala" jobb som ser fram emot julen. Men som florist är det kanske den roligaste och värsta tiden på året. När julafton väl kommer är man slut och trött att man helst skulle vilja sova hela julafton. Men det gör man ju aldrig, för man vill ju fira tillsammans med familjen.

Och är så otroligt glad över min klocka jag fick i julklapp, dessvärre än den för stor så kan inte använda den förrän vi länkat om den. Men älskar den så mycket, och älskar min fästman så mycket som gav den till mig. Han kan han.

Hoppas alla andra haft en underbar jul :*

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

"Happines is Homemade"

Min fina fästman har många bra egenskaper. Och en av dem är att han är väldigt kreativ och gillar att pyssla. Nu har han snöat in sig på Fimo lera och kvällarna går åt att han sitter och håller på med sin lera.

Och jag kan ju inte sitta bredvid och bara kolla på. Så nu har han lärt mig att göra rosor vilket inte alls var lika komplicerat som jag trodde det var. Och sen fick jag för mig att göra ett halsband. Och är faktiskt helnöjd med resultatet.

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

"The smell of christmas tree"

Kändes väldigt bra när jag lyckades övertala mig fina fästman om att vi skulle ha en riktig gran i år. Till nackdelarna kom fram. För det första räckte varken glitter eller kulorna till hela granen innan vi fick köpa mer. Vi bor i en väldigt liten lägenhet så den tar väldigt mycket plats. Och självklart så barrar den ju också.

Fördelen är ju ändå att ju större gran man har desto fler julklappar får plats under. Från och med idag ska jag till och med försöka hålla i julklapparna eftersom min fina redan har fått 2 av julklapparna och 5 saker som var tänkte till att vara julklappar.

Men måste ändå säga att granen är så himla fin. Förra året köpte vi koppar kulor och detta året fick jag så otroligt fina koppar kulor av min fina kollega. Så även fast den är stor och klumpig i vårat lilla hem så skapar den julkänsla och lyser upp.

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

"The world changes when it snows"

Ibland blir ju saker och ting inte riktigt som man tänkt sig. Var inne i stan och gick självklart på Vila där jag i vanliga fall brukar hitta fantastisk fina klänningar eller toppar. Men det kändes inte rätt, såg inte ens ett klädesplagg som jag skulle kunna tänka mig att ens prova.

Istället fortsatte jag jakten på klänningar på nätet, även om jag föredrar att prova dem innan jag köper. Men ville ha en vit eller röd klänning till jul. Efter en stunds letande slutade det på något sätt att jag klickade hem 2 stycken blåa klänningar istället. På något sätt tycker jag ändå att mörkblått är en fin färg under vintern.

Nu håller jag alla fingrar och tår på att de hinner komma innan julafton.

Midi Lace Dress - Grace lace dress

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

"You make me happy in a way no one else can"

Idag firar jag 19 månader på rosa moln, men den person som gör mig till den lyckligaste i världen. Han som får mig le i alla situationer. Han som får mig att må bra varje dag. Han som gör det värt att gå upp på morgonen. Han som gör varje dag till den bästa.

Han är som är min bästa vän, min klippa och framtida man. Idag firar vi 19 månader och om ca 7 månader kommer vi att bli man och fru. Kan fortfarande inte förstå att jag funnit min prins.

Självklart dagen till ära så ska han ju få en bukett och choklad.

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

Contains affiliate links

"It's the most wonderful time of the year"

När jag var liten älskade jag att vakna upp på julaftonsmorgonen och gå och öppna paketet som låg under granen. Även om jag var trött och ville fortsätta sova så gick jag upp och öppnade paketet innan jag somnade om.

Min mamma köpa alltid kläder till oss på julafton som vi kunde ha under dagen. Och sen hon slutade med det har jag har fortsatt att köpa något fint till julafton. 

Men det finns så mycket fint, det är svårt att välja.

Maxi Crepe Gown - Decor Open Back Dress - Upper Lace Flowy Dress

Puss och Kram Amanda

Likes

Comments