Header

"You will forever be my always"

Som florist tycker jag självklart att blommor är ett av det viktigaste delarna på ett bröllop. Brudbukett, bordsdekoration, blombåge, ja ni förstår kanske vad jag vill komma.

Sen den dagen vi förlovade oss har jag försökt komma på ett sätt att ha med en person på bröllopet som inte längre finns med oss. Men jag har inte kommit på hur jag ska få med denna person. Ska vi ha en tavla med en bild? Ska vi laga personens favorit mat att ha på bröllopet? Ska personens favoritfärg få vara temat på bröllopet? Jag har ställt frågan så många gånger i mitt huvud. Men sen slog det mig. Jag ska på något sett få in personen i min brudbukett.

Jag berättade för min fästman igår hur jag ville få personen delaktig i våran speciella dag. Och att jag ville ha personen med i min brudbukett, då han faktiskt svarade att han också tänkt att han ville få med denna person i bröllopet även om personen i frågan inte kan vara med rent fysiskt.

Puss & Kram Amanda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"It takes million of people to complete the world.
But it only takes you to complete mine."

Vi har kommit överens om ett datum, bokat vigsel och bokat festlokal. Nu börjar det kännas mer som verklighet än som en dröm. Jag har fortfarande svårt att förstå att jag hittat min drömprins och att vi ska gifta oss.

Men jag har aldrig insett hur många frågor man kan ha runt ett bröllop. Vad ska vi servera för mat? Ska han ha en vigselring? Vem ska vi bjuda? Behöver man ha ett toastpar och vad gör de? När ska vi fotografers, före eller efter vigseln?

Ja frågorna är många men tycker att vi är på samma nivå, i det flesta frågorna. Och vad vi ska ha för tema på bröllopet. Det känns helt fantastiskt att planera mitt drömbröllop med min drömprins.

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

"Mom is my superhero"

När jag för 8 år sedan när jag skulle gå på skolbal var det självklart för mig att min mamma skulle sy min balklänning. När jag för 5 år sedan tog studenten var det självklart att min mamma skulle sy min studentklänning. Och ja, nu när jag planerar att gifta mig med mitt livs kärlek så är det även nu en självklarhet för mig att mamma ska sy den.

Enda sedan jag var liten har jag haft 2 drömmar angående mitt framtida bröllop. Dröm nummer 1 var att gifta mig vid våran sommarstuga där även mina morföräldrar och föräldrar är gifta. Dröm nummer 2 är att få gifta mig i klänning som min mamma har sytt. Nu i år såldes våran sommarstuga, så dröm nummer 1 kommer tyvärr inte gå i uppfyllelse. Men dröm nummer 2 kommer gå i uppfyllelse. Jag frågade min mamma om hon ville sy min klänning. Och hon svarade Ja!

Nu längtar jag efter en mor och dotter dag för att kolla på tyger och mönster till min blivande drömklänning jag kommer ha när jag gifter mig med den finaste fästmannen man kan ha.

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

"Love is when you look into someones eyes and see everthing you need"

Förr i tiden (när man hade mer tid åt det man faktiskt älskade att göra) så skrev jag mycket poesi. Både när jag kände mig glad och när jag kände mig nere så använde jag orden för att få ut min känslor. När vi hade varit tillsammans i en månad skrev jag en dikt till min fina numera fästman.

Nu sitter jag här 15 månader senare och läser detta. Och inser att det jag kände då i skrivande stund är ingenting jämfört med nu, men kul att ha kvar den allra första dikten jag skrev till min blivande man.

" Jag älskar dig "

Jag ville bara säga att du betyder allt för mig,
går runt med en rädsla att en dag förlora dig.
Jag har svårt att förstå hur någon kan bli såhär kär,
för ingen annan än du har fått mig att känna såhär.

Jag ville bara säga att med dig känner jag mig trygg,
och dessutom tycker jag att du är väldigt snygg.
Tänka sig att bara förra månaden var vi bara vänner,
idag har jag svårt att hitta ord för vad jag känner.

Jag ville bara säga att du är min drömprins,
i mina ögon är du absolut det finaste som finns.
När du tittar på mig börjar mitt hjärta att slå hårt,
kommer stå vid din sida även när saker är svårt.

Jag vill bara säga att jag alltid kommer att stå vid din sida,
kommer göra allt jag kan för att du inte ska behöva lida.
Känslan att bara vara i din famn och höra dina andetag,
Älskling, jag kommer älska dig mer för varenda dag.

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

"7 Billion smiles, and yours is my favorite"

För 16 månader sedan satt jag ledsen på sängkanten, då min hjärna var på högvarv och jag grubblade lite för mycket som vanligt. Han log, tog min hand och frågade om jag ville bli hans flickvän. Och självklart svarade jag ja utan att tveka.

Tänker på den dagen än idag, och hur lycklig jag är att ha just honom i mitt liv. Killen som alltid får mig på bra humör , han som alltid får mig att le, han som gör varje dag till den bästa dagen i mitt liv. För 16 månader sen frågade han om jag ville bli hans flickvän, idag planerar vi vårt bröllop tillsammans.

Dagen till ära fick han ju självklart en bukett med blommor och typ världens godaste choklad som vi fick in på jobbet idag. ( Godaste chokladen jag ätit, och då har jag provat många olika sorter. Chokladmonster som jag är) När jag kommer hem från jobbet har han ansträngt sig att laga mat även fast han inte är riktigt pigg.

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments

" Every love story is beautiful, But ours are my favorit "

När vi hade varit tillsammans i 1 år så frågade han mig " trodde du detta för lite mer än ett år sedan?". Självklart svarade jag "nej" För det trodde jag verkligen inte, men jag är så lycklig att det hände. För ibland blir ju saker och ting inte riktigt som man tänkt sig.

Vi hade varit vännner eller bekanta. Vad jag nu ska kalla det, under några år. Men egentligen var det väl mer så att jag var hans lillasysters kompis och han var min kompis storebror. Vi hängde ibland och sen var det ju liksom inte mer än så. Jag tyckte han såg enormt bra ut, men som sagt det var ju min kompis bror.

Sen helt plötsligt så hände det något. Och det som hände förändrade allt.

Det var den 29/4-16 som allt skulle förändras. Vi var hemma hos hans syster/ min kompis och firade "kvalborg". Vi drack lite och spelade lite spel och hade allmänt kul tills de andra ville gå och lägga sig. De andra gick och la sig och vi bestämde oss för att vara vakna en stund till. Men den där stunden blev till timmar och vi satt och pratade ända fram till klockan var 8 på morgonen. Det var då allting hände. Jag hade fått upp en helt annan bild av honom. Han var en helt annan person än vad jag hade trott innan. Jag förstod inte då, men det skulle jag göra.

Det var så allting började, och det var början på något helt fantastiskt.

Puss & Kram Amanda

Likes

Comments