View tracker

Barnens julpyssel som de gjorde hos sin mormor. ❤️ Tänk vad stolt man blir när barnen gör såna här saker, målar en teckning och så vidare. Värmer mammahjärtat gott.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter två störande sömnnätter för mig och George så delar vi upp oss och sover med ett barn var. Man får oftast mer kvalitetssömn så än när alla sover i en och samma säng då man kan vakna upp av att ens axel domnat bort för att man ligger på sista decimetern sängkant och inte vågar vända på sig, en fot i ansiktet eller ett barn som vaknat av mardröm... Finast är ändå när man vaknar först på morgonen och ser att barnen kramas, bara ligger nära varandra med en hand på den andres rygg och bara ligger och snusar. Äkta syskonkärlek! Tanka kärlek när man sover kan man kalla det...

Häromdagen efter att Colin haft feber så märkte jag att en hörntand spruckit upp i hans underkäke och ett tag därefter märkte jag att En till tand spruckit längre bak i överkäken. Inte konstigt om han får feber eller blir lite kinkig och vill tanka kärlek om nätterna när tandköttet säkert ömmar. Lilla Lullo. ❤️

Med Novalie var det tvärtom mot han där tänderna ploppar upp flera åt gången, hon hade mer en tand i taget plåga. Nuuuu kommeeer eeeen... Seeen kooommeeeer nästa. Lite så. Colin är mer, plopp plopp plopp så var tre tänder framme. Tjoff säger det bara! Barnen är så olika trots att dom är syskon, både fysiskt och psykiskt.

Imorse var det denna konstellationen på barnen. Tvärs över sängen med den enes ben på den andres rygg, och de sover hur bra som helst så!
❤️

Mamma hämtade barnen från dagis idag och de hade både pepparkaksbak, julpyssel och annat skoj för sig. Mys. ❤️ Imorse påväg till dagis så skulle Novalie krama Colin hela vägen till bilen. Alltså hur sött?!

Visar bilder imorgon på konstverken för nu ska den här trötta mamman sova innan sista rushen innan helg imorgon!

Likes

Comments

View tracker

Kom hem för ett tag sen efter att ha ätit en kyckling/pestopasta på stan med en gammal vän och tagit igen en massa förlorad tid. Så kul att träffas igen äntligen och ännu roligare är att hon ska bli mamma i februari. ❤️

Likes

Comments

George gjorde en sjukt god fläskwok till lunch! Snygg också va?

På kvällen blev det Ikea och kokta korvar.

Nöjd med kulorna! Fint med guld va? Barnens fina hänger sen någon dag i kristallkronan för säkerhets skull. Peppar peppar.

Likes

Comments

... kläder från sin pappas moster. Gulligt va!
❤️

Likes

Comments

Är det någon mer än jag som tycker att det kan vara svårt att sätta namn på olika släktingar?

Till exempel så fick barnen varsitt toffelpar av sin pappas moster... Vad är den rätta benämningen på henne? Ska man säga gammelmoster? Gammelfaster? Eller rätt och slätt pappas moster? Det blir ju lite dumt att säga gammelmoster eftersom att det känns som att det borde vara någon på min sida? På arabiska säger man amo och ame (farbror och faster) och khala och khalo (moster och morbror)... Ursäkta stavningen(!)

Hur som helst, hur söta tofflor?

Likes

Comments

Återställde granen efter olyckan imorse, tog bort alla kulor. Tänkte köpa nya men man kanske bara kan ha den som den är? Vad tycker ni?

Hur fin är inte denna filterhållaren?

Likes

Comments

"Cooooliiiiin!!"

Typ som i Emil-filmerna...

Som tur är gick inte barnens fina kulor sönder men typ sex andra gick i kras. Han tyckte väl att det var dags att städa lite...? Måste köpa nya kulor, denna gången i plast.

Måste säga att det var en olyckshändelse och inte med vilja (tur det), trots att han dagligen går och känner på julgranskulorna. Det blev lite olyckligt bara när han skulle känna-på-granen-med-en-leksak...

Likes

Comments

Sjuk och eländig som man är så blir man ju inte Jättenöjd när Lullo vaknar mitt i spöktimmen och Vägrar somna om. Fick sova två timmar...

Han är dock Hur glad som helst, kvittrar, sjunger, pratar och Lovebombar mig med kramar och pussar. ❤️

Vill Bara Sova. Simple as that.

Likes

Comments