Barnen fick varsin Brynäsmössa igår av deras mormor. Två små tigrar.

Dom fick även en Brynäsgodispuck. Kul att ha som leksak sen! Novalie älskar ju sina väskor och att samla saker.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oktober är ju som alla vet en rosa månad. November är blå. Har köpt rosa bandet flera gånger tidigare och idag köpte jag min första mustasch! Det känns alltid bra att bidra med något, litet som stort.

Den sitter från och med nu fastnålad på min jacka.

Likes

Comments

Ungarna matchade varandra idag i grått och svart. Tröjor, byxor och strumpor var alltihop från H&M kids.

Likes

Comments

Som ni läst om tidigare så har jag en akilleshäl, min akne. Många säger "du har ju inte akne" "jag ser ingenting" och så vidare... Nej det syns väl inte så jätteväl med spackel över. Men imorse kände jag bara att "Nej, nu får det vara bra, jag orkar inte gömma mig mer", och ringde till min vårdcentral. Är listad i Järna, nära och bra till jobbet, och dom gånger jag har varit där så har jag fått rätt hjälp, vad det än må vara. Jag fick en tid och åkte dit. Hon ville att jag skulle visa, jag visade... "Du har ju inte väldiga bölder eller sån svår akne"... "Nej men jag har haft det sen jag var tio, det försämrar min livskvalité och det gör ont". Orden "livskvalité" och "ont" tror jag gjorde att hon tog mig på allvar. Vet inte hur många läkare jag har träffat innan, fått kräm att smörja på, fått höra att jag inte har så svår att jag kan få medicin, och typ "äh, det där är väl inget"... Men så i alla fall imorse, när jag kände att det var nog (hade jag två bamsestora på ena kinden, många små lite över hela ansiktet och en "dubbel" ovanför överläppen som gjorde skitont) så tänkte jag att, jag går inte därifrån om jag inte får medicin. Där och då framför spegeln rann bägaren över kan man säga...

Vill sända ett stort tack till läkaren som tog mig på allvar idag, gav mig exakt det jag sökte (antibiotika för medel till svår akne) och hjälper mig att finna den där livskvalitén. Ska äta kapslar dagligen i ett halvår, blev avrådd att åka till Florida (något soligt ställe/solarium), kapslarna ska inte intas i samband med mejeriprodukter och för min egen skull ska jag börja äta proviva och såna produkter för att tarmfloran kommer komma i gungning.

Mitt mål och förhoppning till sommaren är att jag med stolthet ska kunna gå osminkad och stolt kunna visa upp mig. Håll tummarna att den här kuren hjälper för all framtid.

Likes

Comments

Den här valde Novalie ut i affären idag. Vi ska karva ut innehållet och göra ögon, näsa, mun och sånt till helgen. Så kul grej! Hon är eld och lågor!❤️

Likes

Comments

Idag när jag hämtade barnen på dagis så var N på Strålande bubblande humör men Colin var som stelfrusen och grät och verkade ha ont i magen... När vi kom hem blev det värre och han försökte "pudra näsan". Det gick inge vidare så jag dundrade iväg med han till barnakuten där vi spenderade ett par timmar. I väntan på att ens få komma in till en läkare så lyckades han göra nummer två. ❤️ Sa till receptionisten att vi åker hem eftersom han fixade det själv, stackaren, och vi fick pengarna tillbaka. Kom hem runt åtta, köpte BK till hela familjen på vägen hem, vi åt, duschade och sen somnade barnen i våra famnar. Jag tänker sitta en stund i soffan när jag lagt Colin. Bara sitta. Och typ yoga mitt inre. ❤️

Ska säga till på dagis att absolut inte ge han banan som är förstoppande och att dom ska vara försiktiga med andra grejer som bröd, ris och så vidare. Vet inte om vi ska kontakta en läkare också för det är inte första gången man behövt åka till akuten på grund av magen. Lilla hjärtat...❤️

Kör alltid på Eco-mode. Men ibland, som idag, så tryckte jag på lite extra med Power-knappen och fick mer krut i gasen. Det är nog tur att man har en "lite seg" bil för hade jag haft en med mycket krut i så hade jag använt dom mest hela tiden. Älskar att köra bil när man verkligen "Kör bil". Men I Love our Prius, den är oss trogen, peppar peppar!

Likes

Comments

1. De som kör för nära.
Folk som hetsar och ligger typ två meter bakom min bil har jag ingen respekt för. Skulle det vara liv-och-död-bråttom så skulle de köra om (det skulle jag göra) så att ligga nära "bara för att" blir jag lack på. Tänk om jag blir tvungen att tvärnita helt plötsligt? Ja då sitter den bilen fastklistrad i min bil. Känslan av avsky har blivit värre sen barnen kom, ligg inte för nära!!!

2. Gångtrafikanter som inte har reflex.
Hallå, billigaste livförsäkringen! Speciellt dagar som denna, då det är mörkt Och regnar. Man ser typ Ingen när man kör (trots att man kör lagligt och försöker syna terrängen efter folk hela tiden) och sätter hjärtat i halsen när det helt plötsligt går ut någon i vägen! Bara för att det är ett övergångsställe till exempel så betyder det inte att du har företräde som gångtrafikant. Det är ett samspel mellan dig och jag som kör. Vänta med att gå tills du är säker på att jag sett dig! Denna delar nästan förstaplatsen med folk som kör för nära.

3. Bilister som inte använder blinkers.
Ja vad säger man? Visa var du ska, lamporna sitter där av en anledning! Och är du så lat att du vägrar använda dom, stanna hemma istället!

Har ni några bra exempel?

Likes

Comments

Hängde hos familjen GG idag efter jobb och dagis, det var efterlängtat! Senast vi sågs var augusti och Kringelfestivalen. Blev bjudna på mat och man fick prata av sig lite, mammor emellan❤️

Imorgon väntar ett kiropraktorbesök för mig och dans med Novalie efter jobbet.

Känner ni er som jag, helt slagna av mörkret? Boom(!) så blev det H Ö S T!

Nån gång imorse runt 6-snåret... Innan man fått på sina ögon och med halvblött hår i sovfläta från duschen kvällen innan. T R Ö T T.

Likes

Comments