Header

Vet ni?
Det börjar nog vända lite nu... De värsta börjar släppa och orken börjar komma tillbaka. Jag är ingen zombie längre! :)
Jag är glad.. Jag mår inte bra, men jag mår bättre. Jag är på bättringsvägen, jag kommer nog aldrig att bli helt bra. Det är nog bäst att ställa in sig på det, för då kan det ju bara bli bättre ;)

Imorgon är en bra dag också, ska till frisören och färga håret lite. Blir även att klippa av topparna som är slitna.. Det ser jag fram emot =)

Nästa vecka ska jag även till sjukgymnasten för att få en TENS. Ska även försöka hinna med att hämta ut mina näringsdrycker då!

​Hoppas att ni får en bra dag och att ni inte går på alla april skämt som sprids. Det verkar vara många som är gravida idag.. utan att tänka på de som inte kan få barn, som skulle göra ALLT för att bli gravida. Tänk på det innan ni drar ett skämt. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har nu blivit påmind om hur jobbigt det är att stå på Gnrh behandling. Dessa jäkla svettningar har börjat nu igen. Jag ligger och fryser om nätterna, samtidigt som jag vaknar helt kladdig och blöt. Mysigt va??? Vilket i sin tur leder till att jag stöter ifrån mig Sebbe :( För jag vill ju inte att han tar i mig när jag är svettig och äcklig. Usch... Jag hatar det. Samtidigt så vaknar jag flera gånger på nätterna och har svårt att somna om. Imorse vaknade jag halv 7, Liam sov fortfarande, men jag kunde inte somna om... Sen hade jag vaknat flera gånger under natten också.

​Så idag när min läkare ringde mig så sa jag till henne att jag vill INTE fortsätta med dessa sprutor. Hon ville att jag skulle vänta lite till innan jag bestämde mig. Det är ju ungefär två veckor kvar tills det är dags för nästa spruta. Men fortsätter det såhär så VÄGRAR jag..

Men jag fick iallafall tillåtelse till att sätta dit ett till östrogen plåster, det kanske dämpar symtomen lite iallafall. Så nu blir det dubbel dos östrogen ett tag. Hoppas att det börjar hjälpa fort!

​Sen hoppas jag att detta illamående släpper snart att jag får orken tillbaka. Tur jag har en fin mamma som kan ta hand om Liam <3 <3 <3


Likes

Comments

​Vet ni vad?
Jag har fått svar från min försäkring nu, de gjorde ju en utredning om medicinsk invaliditet på mig. De bedömde att endometrios är 5 %... Den medicinska invaliditeten är 5 %.. Hur FAN kan det vara så lite? Hur fasen kan en sjukdom som förstör så otroligt jäkla mycket "bara" vara 5 % ???

Självklart blir jag glad för det lilla.. Men snälla ni.. Den som utreder detta har garanterat inte endometrios. För då skulle nog procenten varit högre. 

​Jag har missat mycket pga av endometriosen. Saker man inte kan ta igen.. Jag har legat inlagd mycket, jag har behövt vara ifrån min son. Jag behövde vara sjukskriven nästan hela graviditeten. Jag har smärta dagligen, jag har min vetekudde väldigt mycket. Jag kommer behöva äta mediciner resten av mitt liv. Behöver jag fortsätta? :(


Likes

Comments

Denna dag har vi spenderat med Liams mormor. Först gick vi och klippte Liams hår vilket var väldigt behövligt. Hans pappa och moster har klagat lite över att han är så långhårig. Så nu kan jag inte sätta upp en toffs på honom längre :( attans.

Efter frisörbesöket gick vi hem till Liams mormor. Där tyckte Liam att det behövde städas lite, så han gick lös med skurhinken.. utan vatten som tur är!

Efter städningen hjälpte Liam även mormor med matlagningen, sen kom även moster förbi <3 ,Liam blir en helt annan unge när moster kommer. Han blir helt galen, och han e överlycklig över att moster lärt honom att lägga sig ned på rygg på golvet :) Klockan sprang iväg och vid 17 kom sebbe och hämtade oss! <3

Här får ni en massa bilder från idag. <3


​En helt underbar dag <3

Likes

Comments

Jag tror att det var många som blev lite små chockade av att se denna bild... Jag har oftast lite större tröjor på mig eftersom jag absolut inte tycker om magen efter graviditeten, men är för lat för att göra något åt det ;) Jag erkänner! Mina kläder brukar vara pösiga över magen, och oftast dölja armarna.. Men, Detta skrev min lillasyster till mig när hon såg bilden :( Jag älskar henne så otroligt mycket. En helt underbar tjej!

Jag kämpar, dagligen. Det betyder såååå mycket att ha så fina människor runt mig i allt kämpande., min mamma, hennes man Svenne.. Min mormor, min fina lillasyster Eveline och hennes kille Robin.. Såklart också mina fina killar Sebbe och Liam.. åh även Sebbes familj! Jag är SÅÅÅÅ glad över att ha er ALLA i mitt liv, vid min sida! <3

Men nu till det jag egentligen skulle skriva. Jag kämpar så otroligt mycket med vikten. När jag var yngre så var jag påväg in i anorexin. För jag fick höra väldigt ofta att jag var tjock, människor som stod mig nära kallade mig tjock. Jag trodde på det, och slutade äta ordentligt.
Jag vill INTE dit igen, så jag ska KÄMPA. jag ska INTE gå ner mer i vikt.
Jag vill inte tillbaka till den tiden, jag ska bli jag igen! Jag har en tatuering på min handled... Det står "Never give up" , vilket betyder att jag inte kommer ge upp, även om jag bra gärna vill det ibland, men jag kommer ALDRIG ge upp.. hur långt ner jag än kommer så kommer jag alltid ta mig upp igen. Med alla dessa fina människor som bryr sig om mig.

och på tal om vikt, så ringde äntligen dietisten idag, så nu finns det mer näringsdrycker att hämta ut =)

#fightendo
#endofighter
#fighter

Likes

Comments

Jag skulle egentligen skrivit igår. Men de blev aldrig av. Jag var hemma på permission igår. Skulle varit hemma över natten. Men sen fick jag sånt bakslag att jag var tvungen att åka in till sjukhuset igår kväll.

Idag fick jag ny permission och det går mycket bättre ! :) så förhoppningsvis blir jag utskriven imorgon !

Har även hittat en ny sak som verkar fungera mot svanken. Vilket är AS skönt! Mer om de i ett annat inlägg.

För nu ska jag fortsätta njuta av mitt varma bad! :)

Likes

Comments

​Jag lovade ett inlägg om det här med näringsdryckerna.
Varför dessa är så viktiga för mig.

​När jag har såhär ont så har jag ingen direkt matlust. Plus att ibland när det gör såhär ont så får jag inte behålla maten, det går rakt igenom mig. När det sker så blir smärtan extrem. Det är hemskt. 

​Ni vet väl själva hur man blir av att inte äta. Man blir trött och seg, orkar ingenting. Tänk er då hur det blir med smärta också. Jag blir ju helt förstörd alltså. Orkar absolut ingenting.

​Med dessa näringsdrycker så får jag ändå i mig energi. Det kanske inte är det bästa, men jag får ändå i mig något. Det gör kanske att jag slipper dropp, och att jag håller min vikt. Nu har den ju pendlat lite upp och ner. Detta pga att jag näst intill slutar äta vid smärtskoven och sen börjar äta när det blir bra igen. Hur bra för kroppen är det egentligen?

​Så jag hoppas att dietisten hör av sig till mig snart.

Jag har än så länge inte fått så extremt ont i magen av näringsdryckerna som jag kan få när jag äter vanlig mat. Vilket gör mig riktigt glad.. :)


Jag väljer att publicera det här inlägget idag pga av bilden i förra inlägget. Det här inlägget skrev jag egentligen för flera dagar sedan, men det är rätt passande att publicera det idag...

För vad händer om jag inte får i mig tillräckligt med näring när kroppen redan ser ut som den gör ? :/ så jag hoppas verkligen att dietisten hör av sig på tisdag!

Likes

Comments

Ronden idag gick väl inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hade ju helst blivit utskriven och fått vara med min familj <3 men samtidigt förstår jag läkaren att det är bättre att jag åker på permission över dagen och kommer tillbaka och blir ordentligt smärtlindrad.

Så vad har vi gjort idag? Sebbes föräldrar var och hälsade på oss, det var super trevligt eftersom det sker så sällan :)
På eftermiddagen blev det lite käk hos mamma och Svenne. Oxfilé !

När vi sen kom hem så blev det ett bad för Liam och sedan hade vi en liten gosig stund på golvet <3 innan det var dags för honom att sova!
Jag har för de mesta bara suttit eller legat i soffan idag. Åh även myst med lilla L <3

På den här bilden ser till och med jag att jag har gått ner en hel del i vikt.. Det känns inte som att jag gått ner så mycket, jag ser det inte själv.. Men Sebbe säger att jag är benig.. Men så farligt tycker jag inte att det är.

Likes

Comments

Jag hann inte ens vara hemma en vecka innan jag behövde åka in igen :(

Planen var egentligen att jag skulle ringa till avdelningen för att se om de fanns något som jag kunde göra hemma. Men eftersom läkaren stod på operation så kunde sköterskan inte fråga henne. Så hon bad mig komma in så skulle vi försöka hitta någon lösning så jag kunde åka hem igen!

Det drog ut lite på tiden. Kl 21,30 hade jag träffat läkaren och vi bestämde att jag skulle få en spruta och att vi skulle höja en av mina mediciner. Sen skulle jag vänta ett tag å se om de värsta släppte, för då hade ja kunnat åka hem.

Men tiden gick, vid 22,30 fick jag sprutan och tabletten. Sköterskorna hade väl fullt upp antar jag.. En timme senare hade den fortfarande inte fått någon större effekt. Så sköterskorna ringde läkaren igen.

Ytterligare en timme senare så kom läkaren fram till att det är bättre att jag stannar kvar när klockan sprungit iväg och jag behövde mer smärtlindring.

Så nu ligger jag här och har de rätt så bra. Fast det hade ju varit bättre om ja kunde vara såhär smärtlindrad hemma hos mina fina killar ❤️

Nu ligger jag och väntar på ronden så får vi se ifall jag kan åka hem idag, vilket jag hoppas att jag kan! Jag saknar ihjäl mig efter min lilla busunge ❤️

Likes

Comments

Jag måste bara visa er Liams nya skor som han har fått från sin Mormor och låtsas Morfar <3 Riktigt snygga. Ska försöka få en bild på L när han har dessa på sig. Han vart en riktig cooling. Så stolt är han, han sätter sig på golvet och verkligen försöker ta på sig skorna. älskade unge <3
Bilden är klickbar. 

Likes

Comments