Sommaren är nästan här! Igår drog jag in till Göteborg för att umgås med min vän Eve. Vi fixade sallad och drack sangria. Njöt utav solen och alla andra härliga människor som hade det lika roligt! Mer sånna här kvällar tack <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna dag gjorde jag ett härligt och gott mellanmål! Smoothie <3

Att bär och frukter kan bli så gott!

Likes

Comments

Alltså detta härliga väder!!

Jag älskat detta vädret. Jag jobbar på en förskola och att få sol och värme är guld! Vi hat varit ute hela dagen verkligen. Inte bara barnen utan vi vuxna älskar det <3

Likes

Comments

När man har en sån där fantastiskt dag! Japp å de va tack vare den röda dagen som bara dök upp!

Jag bjöd hem mina fina brudar på brunch! Mycket olika goda saker. Min favo är ju ingefära-shotsen. Oj va de sticker till och känns bra efteråt.

Där efter så blev det träning. Springa längst med kanalen här <3

Likes

Comments

Nu är jag påväg till min vän i Göteborg! Där det blir mys. God mat och härligt sällskap <3

Likes

Comments

Igår va det dags för WoW! Alltså Wahlgren och Wistam.

Det va så himla roligt verkligen. Har lyssnat på deras pod ganska länge ändå. Alltid glädje och humor i deras podavsnitt.

Så att få se detta Live i Göteborg va något helt otroligt. Haha hade så ont i magen efteråt och trött i huvudet! Innan vi gick dit åt vi på Pinchos. Tapas i mängder.


Likes

Comments


Måndag igen!

Alltså veckorna går så fort. och det är ju bra i vissa fall. speciellt när man väntar på sommaren.
nu under påsk va vi hemma hos pappsen. och han har ju pool. men oj va man längtade efter sommaren då. tyvärr va det ju snö!! så lite tveksam på att hoppa i och bada :P

Nu blir det sitta i soffan och äta något gott. njuta utav måndags kvällen <3

Likes

Comments

Såååå längesedan jag skrev!

Jag tappade lite intresset för att skriva när jag hade så ont utav endon. Men nu senaste halvåret har jag mått bra och då har jag njutit utav det. hehe ni vet hur nojig man kan bli. och då vågar man inte hoppas på att varje dag är bra dagar för magen och kroppen.

Men annars så har jag haft en bra söndag. tränat och ätit gott. har även städat och tvättat :)

Ha en bra söndag :)

Likes

Comments

Oj va seg jag har varit med att skriva här nu. Men nästan hela veckan har jag haft så ont. Och då har jag inte alls orkat att skriva. i måndags fick jag en super attack. å det va på jobbet det startade. så jobbigt när det bara dyker upp utan att man får en varning. Men blev bättre fram mot helgen.
hade en så skön helg verkligen. och igår va det en så rolig å härlig fest jag var på. härliga människor som älskade att diskutera och skratta i massor. Bra grejer det :)

Nu ska snart mammsen komma på myskväll här hos mig <3Likes

Comments

Hej Hej Hallå!

sitter i soffan och kollar på tv samtidigt som jag skriver. jag skulle egentligen till min vän i GBG idag, bara 30 min bort. men blev sjuk idag. så det har varit soffläge. blir ju lätt sjuk när man börjar jobba igen. småbarn som vill kramas och gosa i massor. å bacillerna flyger hejvilt på förskolan. men det är bara att kurera sig hemma.
Har jobbat hela veckan. så skönt att börja igen tycker jag. så härligt folk att jobba med också. då får man extra energi <3

Hur jag mår endon:
jag mår okej. har en massa blåsor i munnen dock. har haft det i en vecka snart. men det brukar jag få utav endo smärtorna. när jag får mina attacker.

men nu ska jag ta det lugnt och njuta av kvällen. och hoppas snart att de kommer värme. längtar så efter utlandet <3

adios Emma


Likes

Comments